Hirdetés
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz Pete55555 #173310 üzenetére
Orosz oldalon kell regisztrálni, pontosan itt: [link]
Email nem tudom hogy lehet-e ugyanaz. Lehet, hogy igen mivel ez egy teljesen másik szerver szinte olyan mint ha egy másik játék lenne. A prém shop sem közös, semmi sem közös. Minden esetre én másik mail címet használtam, mint az eu-n.
-
kchryss
veterán
válasz Pete55555 #173301 üzenetére
WGSTORETHANKS kódot használtam, de nem kaptam érte semmit, vagy lejárt vagy ru szerverre nem jó. Mindegy annyit nem ér az egész, hogy még 1x regizzek és megint le kelljen nyomnom a kiképzőtábort. Most már használom ezt invite kód nélkül.
Ha van hozzá szinted akkor az alienware arenas kóddal érdemes próbálkozni: [link]
szerk.
Hoppá találtam egy jónak tűnő kódot. Mégis csinálok inkább egy másik acc-ot.
[link]MAGPOPMECH
900 arany, 10 nap prém, T127 és 400 000 kredit amit ad ha jól értem.[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
válasz Pete55555 #172602 üzenetére
akkor inkább a tog…htc nem olyan rossz főleg ha saját tierjébe rakja én megyek vele előre(nem malinovkán ) minél közelebb az enemihez persze fedezékbe,a 2 oldal púpját jól ellehet dugni igy takarásban hála a jó löveg kitérithetőségének akkor lehet jókat mókázni vele...
WoT:jimmbo
-
Chris0321
addikt
válasz Pete55555 #172598 üzenetére
2. Ha elcseréled nem tudod majd visszavenni ha meggondolod magad. Nekem is megvan a garázsban, csak pár csatát mentem vele de ha már megszenvedtem a megszerzésével nem adom el. Plusz a becserélés sem túl jó üzlet, sokat kell ráfizetni így nem biztos, hogy megéri.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz Pete55555 #118230 üzenetére
Ha csak ezen az oldalon visszaolvasol kicsit, rájössz mizu.
A 3 nappal ezelőtt MODokat felejtsd el. Új patch jött.
Én leghamarabb jövő héten rakok fel bármit is.
Ha működőképest akarsz tutira, és látni, hogy műxik, nézd QuikyBaby streamjét a twitch-en, illetve a YouTube oldalán a videóit, és onnan le is töltheted az övét.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Pete55555 #104789 üzenetére
Arannyal megy a troll ott asszem jol, de meg kell neznem. T7ben meg nem veszik komolyan a 20mp/300 sebzest, de weakspotot kell loni akkor boven tobb ÉS folyamatosan rengeteg modult sebzesz...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jano_77
nagyúr
válasz Pete55555 #104285 üzenetére
én emre javaslatára a 90mm F-3 löveggel használtam az ARL-t és nem volt rossz, még a goldot sem igényelte. 105-öst ki sem fejlesztettem, rögtön a nagyobbik 90mm löveget fejlesztettem és utána azt tettem fel rá. Így ez meg lesz majd az AMX M4 45-re is.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
zodo
nagyúr
válasz Pete55555 #104232 üzenetére
Elismerem nem lakhat mindenki a d betűs szolgáltató területein vagy egyéb szolgáltatónál 2x 3x annyit fizetni a nagyobb csomagért. Nem azt írtam hogy a ping, net sebesség függő lenne de egyik fő eleme a csomagok mozgatásának a feltöltési érték is ami a sebesség része ha nem tévedek. Szintén feltétel a kiszolgáló számítógép mivel hiába van trilliós neted ha csak P II -es gépel erőlteted de lehet hogy ebben is tévedek.
Különben nem bántásként, lenézésként, stb írtam de talán ez a része átmehetett és arról nem tehetek hogy te másként látod.
-
-
Greentea
senior tag
válasz Pete55555 #104127 üzenetére
Való igaz, t54ltwt kiváló toronypáncéljáról megfeledkeztem.
Ru-nak a mozgékonyságával nekem nem volt gondom, megvettem, viszonylag gyorsan kihúztam a PTA-t és pihentettem.
A PTA kifejlesztése után kb 2 héttel mentem pár csatát a Ru-val de valahogy nagyon nem adta vele így eladtam én is.
Küldikhez most jól jönne, ha lesz valami akció akkor elgondolkodom a visszavételén, de legszívesebben kihúznék egy másik light ágat, leginkább a szovjetet, csak t34-mt25 pároshoz semmi kedvem.. -
jr1994
addikt
válasz Pete55555 #104123 üzenetére
És élvezet vele francia lightokat rammolni. A 13 90-től se kell félni, az ütközéssel lemegy majdnem a fele hp-ja, és meg is szoktak ilyenkor zavarodni. Ha 900 hp alatt van, esélye nincs, 500-at elvisz az ütközés, a maradék meg 2 lövés.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
emre
veterán
válasz Pete55555 #103929 üzenetére
Asszem kb. a 100-ik csatából tudtam az első ászomat összehozni vele, de nem is emlékszek hogy volt-e még egy.
Milyen arty-val van eddig tapasztalatod?
Mert ha kezdő vagy a témában akkor inkább a német ágat javasolnám, vagy a franciát. Ezt meg tedd félre és majd ha kicsit tapasztaltabb leszel megint előveszed.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz Pete55555 #103923 üzenetére
Megtaláltam, nem mai kép de talán kedvcsinálónak elég.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz Pete55555 #103923 üzenetére
Nem volt felesleges, de ahhoz már nem árt egy jól képzett legénység is, hogy megfelelően működjön.
Régebben tettem fel képet amin T95-öt szedtem ki vele full hp-ról. De az is igaz hogy a pontatlansága és a lassúsága miatt elég ritkán lehet vele nagyot alkotni."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Enzolord
addikt
válasz Pete55555 #103798 üzenetére
Akkor részvétem..
Szerintem kempelj hátul, onnan próbálj meg minél több sebzést kiosztani, mielőtt meglátnak, és szitává lőnek.. Mást vele nem tudsz.. használd a dombokat, mert jó a gun depressionje..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Pete55555 #103796 üzenetére
Ha kevés free xpd van, akkor vedd meg a nagy löveget, ha rengeteg, akkor ugord át a csába azt..
Ha nincs, akkor marad a szenvedés..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
rlazol
veterán
válasz Pete55555 #102664 üzenetére
ehh....
nem írtam, hogy a program hibátlan.
Azt írtam, h a saját gépedben (HW+SW+NET) kell ilyenkor megkeresni azt, amitől nálad instabil.
Mert a többségénél stabil, mert ha nem így lenne, tele lennének ilyenekkel a külföldi fórumok, mint a 9.9 után.
Ez nem feltétlenül HW hiba, lehet egyetlen elállítódott érték a registryn (amit persze okozhatott pl a patch) - ezért kellett volna WIN újratelepítéssel kezdeni.egyes hardverelemek cseréje (egyesével) is elvihetett volna odáig, hogy megtaláld, melyikkel akad össze.
Szerencsédre erre nem volt szükség.Mert valami történt - Windows is, WG is tud érdekes dolgokat. Lehet, feltelepítettél valamit, ami felülírta a problémás dolgot. Lehet, h volt egy ninja-patch. Lehet, h a szolgáltatód cseréld ki valahol egy csatlakozót. Meg még lehet 1000 dolog.
A WOT korántsem hibátlan (MM ), ezt sose mondtam, de a környezete se az, ezt fogadd el. Win újratelepítés, másik géppel való teszt nélkül elég esetleges a hibakeresés.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Pete55555 #102423 üzenetére
Tudom, nem véletlenül kezdtem el ezt az ágat, de már tényleg ott tartok, hogy veszek aranyat, és leszedem a Pantherről azt a 40.000xp-t hogy kifejlesszem a nagy ágyút, mert a 8,8 cm Kw.K. 43 L/71 valami borzalom ezen a szinten.
Pont most sikerült leszorzóznom, de elbaxtam rá vagy egy órát, mert 10 csatából 9-en Tier10-11 csatákba dobott. Itt meg már az van, hogy az ágyú az esetek nagy százalékában oldalról se sebez, ha sebez is, 210-220hp sebzéssel semmire sem megyek!
Hiába a jó frontpáncél ha face to face állandóan vesztek a kis átütés és alfa miatt.
Amikor nagyritkán top tierbe dob be, azért már tudok vele játszani, ez pl az utolsó csatám vele.
-
nyunyu
félisten
válasz Pete55555 #101724 üzenetére
Mostmár nem minden 3-5. csatában dob ki asztalra, hanem MINDEN csatában.
Szerintem a zoom modok kavarhatnak be.
Amig a gyari 8x zoommal szivtam tegnap, addig nem volt ennyi asztalra dobas, mint azota, pedig mar nagyjabol minden fel volt telepitve, mi szem-szajnak ingere. (meltymaps sight, xvm, gambiter damagepanel, etc)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
04ahgy
nagyúr
válasz Pete55555 #101223 üzenetére
Win7 vagy win8? Nincs ilyenkor hibaüzenet, hogy VGA driver stopped vorking and recovered? Ha van, az VGA gond is lehet, de más is okozhatja. (RAM, CPU-ban a PCIe vezérlő, stb.)
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
nyunyu
félisten
válasz Pete55555 #101223 üzenetére
Nem az a gond, hogy kirak az asztalra, hanem hogy iylenkor vissza se tudok lépni a programba, hiába alt+tab-ozok, vagy kattintok rá a tálcán.
Le kell állítanom feladatkezelőbe, és újra belépnem.Ezt nekem is jatsza, de en mar a kidobas pillanataban nyomom az Alt-F4-et, igy megsporolom a feladatkezelos kiruccanast.
Arra is ra kene jonnom, melyik modtol lett masfel perc a betoltesi idom, mert szimplan a garazsba bejutni is tul sokaig tart
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
h1mpi
félisten
-
emre
veterán
-
04ahgy
nagyúr
válasz Pete55555 #101213 üzenetére
Mikor a jobb alsó sarokban a villogó csata eredmények / értesítések gombra kattintok, és a Skype általi valaki bejelentkezett buborék épp előjön, akkor tesz ki az asztalra engem, mert az értesítést ugyan nem látom, mégis arra kattint az egér.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
rlazol
veterán
válasz Pete55555 #101213 üzenetére
egyszer baszott ki vagy folyamatosan nem tudsz játszani?
egy-egy fagyi sajnos minden programmal előfordul, azért nem kaparném ki a felsztők szemét....
szerk.: azzal egyetértek, h nem egy programozói mestermunka, de nálam stabilan megy.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Chris0321
addikt
válasz Pete55555 #101022 üzenetére
Én elég régóta használom, igaz mostanában CRT monitoron de nem állította el a felbontást soha. Részletezed kicsit a hibát? Én nézegettem már pár modpackot mit tartalmaznak de egyik sem nyerte el a tetszésemet igazán. Az Aslainba pont az tetszik, hogy a telepítővel úgy rakatod fel ahogy neked tetszik, de te tudod.
-
jano_77
nagyúr
válasz Pete55555 #100903 üzenetére
Aki azt mondja, hogy a modok miatt fagy a játék, az ***ye! Akkor minden csatánál ki kellene fagynia, de van hogy 10 csatát lejátszom fagyás nélkül, majd egyszer csak kidob és onnan minden második csatánál újra kell indítanom a játékot. Volt olyan fagyás is, hogy a teljes gép reset oldotta csak meg! Ezt nem mod okozza!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
mtade
aktív tag
válasz Pete55555 #100903 üzenetére
Nekem még a csata töltőképernyőjén. Pár mod van csak fenn a wothungary-ról. A csata elejére visszatölt a játék, így csak kis bosszúság, a következő patch remélem megoldja...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
nyunyu
félisten
válasz Pete55555 #100844 üzenetére
T9-ben 1500 sebzés lóf*sz ahhoz, hogy 0-ra jöjj ki, pláne, ha kilőnek
E75-tel ki lehet jonni nullszaldosra ~2000 kiosztott sebzesnel prem nelkul is, ha nem losz sok mellet.
Javitas ~13k
Alap loszer ~1k/db.Nem lehet, hogy kifogyott a raktarbol az akcios porolto/javitokeszlet/medkit/kola, aztan a tankon be volt allitva, hogy automatikusan toltse ujra, ha elhasznaltad?
Olyankor ugye penzert fog venni, es az ugyanugy hozzairodik a meccs koltsegeihez, mint az ellott loszer.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
h1mpi
félisten
válasz Pete55555 #100842 üzenetére
Na, ha ennyire okos vagy , akkor írd le a miértjét, mert azt még senki nem írta le...
Hű, de ráértek, hogy az én mondataimat analizáljátok. Tudod mit nem kérdeztem semmit és nem is kell válaszolni rá. Te is skippelj. Lekötelezel.
Nem járt le. Fél év van még.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Kalos7
tag
válasz Pete55555 #86229 üzenetére
Én ezért megyek szakaszba vagy SH-ba klántagokkal, akikkel meg van a 70% winrate.
Egyedül én se tudok csodát csinálni.... de volt, hogy 3-an voltunk szakaszba és T10-ben zsinórban 11X nyertünk
Amikor hárman vagyunk hasonló tankokkal és egy helyre megyünk az nagyon OP[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Pete55555 #85503 üzenetére
Business
(#85504) Vigneau: én is 35 vagyok szval nem vezethetsz sokkal Az artyt ki lehet hagyni, bár Nekem a light misszió az sokkal nehezebb volt. Ha van egy VII-es artyd, mondjuk orosz vagy amcsi, akkor "simán" meg tudod csinálni. Az orosz VII-es ugye elérhető a KV2 után. Kis gyakorlás és menni fog. Nem egy bonyolult dolog, úgy se rajtad múlik nagy részt
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Netfone
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÚJ! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
- Spartan Wuzzler összecsukható csocsó asztal, asztali foci, minőségi, osztrák termék, újszerű állapot
- ÚJ! Acer Predator Helios 15 - i9, 32GB, 2TB, RTX4080, 4K IPS 3D kijelző - 3 év hivatalos garancia!
- Samsung Galaxy A71 Független szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest