-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
Kakumix #106711 üzenetére
Az SP nem lőhető púpjához egy újabb szösszenet a Status Report-ról:
-The T26E4 Super Pershing hatch with the mounted gun lost its collision model, bug or intentional? Storm: "Intentional" (A nem lőhető púp hiba vagy szándékos? Storm: Szándékos.)
Na, ebből kiindulva hamarosan javítják. -
Télapó_
tag
válasz
Kakumix #106711 üzenetére
Sikerült teljesen elbizonytalanítanod, most törhetem a fejem, mert mint tudjuk minden tanknak vannak előnyei és hátrányai is, szóval gondban vagyok kicsit, de megoldom.Szerintem egyikkel sem fogok túlságosan mellé fogni.Köszönöm a segítséged és persze mindenkinek aki hozzászólt.
Ispy: Tudom, hogy nem egy villám, de mindent összevetve nem is olyan rossz járgány.
-
sith7
félisten
-
Télapó_
tag
válasz
Kakumix #106696 üzenetére
Hálás köszönet a felvilágosításért.
Nekem elég jónak tűnik az elmondásod alapján.
Gondolkodom a Super Pershingen is, de elég sokan mondják, hogy nem jó.
A csatákban pedig jónak látom mikor találkozom vele 80% a Super Pershinge győz nagyon pattogok róla mindig.
Még egyszer köszönöm, hogy írtál. -
h1mpi
félisten
válasz
Kakumix #106499 üzenetére
Ne haragudj, de amit itt megengedsz magadnak az egy kicsit sok.... Folyamatosan kötekszel és sértegeted azokat, akik nem istenítik a kitiltott kis barátodat. Menj vissza az OFF-ba (diarmand fan club) és ott nyomathatod, azt úgyse látjuk, ez viszont ne erről szóljon pls. Amúgy meg én bannoltattalak nem wwenigma.
Ha nem változtatsz a stílusodon, majd téged is csak idézni fognak. -
jagada
addikt
válasz
Kakumix #105216 üzenetére
Erről van szó. Pl. sok hétvégi küldit, ill. személyes küldit azért nem tudok megcsinálni, mert nincs meg a megfelelő tankállományom. Ahhoz, hogy megvegyek egy kifejlesztett tankot, el kell adnom az előzőt, plusz 2-3 másik kisebb tankot. A legénység átképzése jó esetben 75%-ról indul. Nem tudom felszerelni a tankokat modulokkal (célzásgyorsító, töltésgyorsító) mert nincs rá kreditem+ nem tudom spammelni sem a gold lőszert mint egyesek. Ki van fejlesztve egy rakat tank de nincs kredit a megvásárlásra, sokat kell játszanom stock tankokkal, ami tudjuk, hogy eléggé keserves tud lenni, könnyebb lenne csak 10-es tankokkal játszani, nem kellene +2 tierben kínlódni stb. stb. Szerintem ez elég nagy hátrány.
-
emre
veterán
válasz
Kakumix #105092 üzenetére
Akkor most hogy is járok jobban, ha benne hagyom az embereket?
Eddig nem figyeltem erre, a KV-1S / KV-85 cserénél be is pislogtam a személyzettel, meg a felszereléssel, de már nem emlékszek rá hogy lett volna a jobb. Akkor asszem benn hagytam az embereket és a felszerelést is.
-
-
kchryss
veterán
válasz
Kakumix #103599 üzenetére
Az új lencse effektustól ilyen elmosott a széle.
postprocessing-et kell mediumra vagy lowra állítani. Magyarban utólagos feldolgozás.
Ha ez nem oldja meg akkor még két beállítást megnézhetsz:
- Dinamikus beállítás ne legyen kipipálva és a 3D felbontás részletessége legyen 100%
- Elmosódás effektnél húzd le a csúszkát -
lacibacsi
addikt
válasz
Kakumix #103594 üzenetére
Öreg vagyok már, biztosan azért nem értem ezt a dolgot. A látásom már nem az igazi, de azért a vagonokat nem észrevenni elég gáz lehet. Már a ködeltávolító mod-ot sem értettem. Nem találkoztam még olyan helyzettel, ahol a köd miatt nem láttam volna az ellenséget. Lehet, hogy én vagyok Superman?
-
nyunyu
félisten
válasz
Kakumix #103365 üzenetére
De csak akkor, ha a szorzos korben benne voltal a top x-ben.
Ha nem, akkor csak napi szorzo*XP-t kapsz, nem (napi szorzo+1)*XP-t, es az "extra duplazasok" szama sem csokken.Egyebkent nem resetelodott reggel hetkor a szamlaloja, igy tenyleg csak 6-7-8-9-10 alkalomrol szol az event.
-
Diarmand
senior tag
válasz
Kakumix #102607 üzenetére
Annyira nem. 450 méter látótáv szinte minden esetben elég. Ott van pl Lakeville. A H6-on lévő bokorból C4-ig tudsz spotolni egy optikával felszerelt light-tal. Pár olyan pálya van, ahol tényleg van előnye a periszkópnak, de ott is a megfelelő bokorba kell, állni, mint Prokhorovka E/F 1. Ha meg elűznek a passzív helyedről, akkor cseszheted a periszkópot.
A 1390-re kell a célzásgyorsító sajnos, ha van rajta periszkóp nyugodtan szedd le. Ezzel rá kell menni a tankokra ha adódik rá lehetőség és osztani a kétezreket nem csücsülni egy bokorban.
Kifelejtettem, hogy mindegy hová rak, agresszívnak kell lenni és sebezni ahol csak lehet az összes könnyű tankkal (és emellett spotolni is természetesen, de aktívan). Én így szoktam. -
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
Kakumix #102215 üzenetére
Ilyen szempontból szerencsém volt. Tele volt mindkét csapat piroskákkal így campre számítottam, be is jött. A hegyre nem ment senki. Spot egyébként lehetett volna sokkal több is, de az artynk részeg volt. A Borsigot például spoton tartottam 3x lőtt mellé úgy, hogy semmit nem sebzett belé ami művészet. Aztán amikor leesett róla a spot akkor kiszedte vak lövéssel és így nem kaptam érte semmi spotot.
De a legviccesebb a végén volt amikor mentem kitárazni a T34-re aki a vízparton campelt. Mellémentem és elkezdtem sorozni aztán megjelent egyik csapattársam és benyomott a víz alá (szerintem direkt hogy ne tudjam lőni). Mire kanyarban kitolattam a vízből már kiszedték. -
Blue Eagle
őstag
válasz
Kakumix #100515 üzenetére
Én nem tartom rossz tanknak a T-25 tankeszt. Alapvetően bujkálós, hátulról, oldalról a nehéz-tankokat támogató gépezet ez. Nem szpotolni s előre rohanni való. Sajnos kanyarodáskor marha lassú, de egyenesben piszok módon gyors, erre kell építeni: kicsit itt, kicsit ott, ha szorul a helyzet odébb állni. Párbajra nem a legjobb!T-25 elemzés
Tény, hogy kell bele gold, főleg páncélozottabb járművek ellen. Érdemes végjátékra is hagyni belőle.
Nekem is kettő soros már a skill/perk kiosztás. Sokat jelent.
Ma gyorsan mentem egy-két menetet vele, kis replay. Nem nagy szám amit alakítok, mert én sem vagyok az, de próbálkozok jól játszani.
-
-
Szasinka
tag
válasz
Kakumix #99463 üzenetére
A Cromwell-re gondoltam én is, talán nincs annyi automata még a tankokon azon a szinten, majd akkor beszerzem, amúgy is tervbe volt véve.
Béla, hát igen, az nekem is megfordult a fejemben de nagyon nincs meg. Ami van az IS7 line, E100 line (T57 heavy de az nagyon nem erre való). Érdemes ezért megszerezni; érezhetően könnyebb összehozni a Béla-van mintsem IS7-el mondjuk (az előző set-hez azzal lett meg viszonlyag hamar bár mákkal az kétségtelen)?
Köszi amúgy!Azzal kapcsolatban esetleg infó, hogy megadja-e a küldetést ha be van ragadva ugyanolyan típusú tankod egy másik csatában?
-
xAttilax
őstag
válasz
Kakumix #98967 üzenetére
nincs jgpzE100-am, de 268 meg van és nem tudok nála rosszabb TD-t elképzelni. Én 8 csatát mentem vele és szerencsére meg is lett az ász majd egyből vissza a legények a 907-be amit mai napig imádok és ha nagyon nem adja a játék megyek vele pár karikát.
A 268 fos kiteríthetőség + lassú lövedék számomra teljesen élvezhetetlen játékot eredményez. -
törölt tag
válasz
Kakumix #98236 üzenetére
Ezeket még én is 2900 csatával.
Úgy gondolom, most jutottam el a kezdő szinthez. Ezután már felvelé vezet az út, vagy lefelé.
Vitiris golddetectora, egy alap célzómód, egy magyar hang meg egy napi statisztika van fent.
De most nézem, kijelzi az ellenfél töltésidejét. Ezt viszont soha sem néztem. -
jr1994
addikt
válasz
Kakumix #97769 üzenetére
Köszi! Annyira azért nem gyakori a kódosztás hogy erre emlékezzek is
Én meg jövő héten utazok el, úgyhogy mire visszajövök talán kiforrott lesz a 9.9-es AslainZsolthee: a 13 90 tényleg nem valami jó de megéri a szenvedést mindkét 10-es. Bár egyelőre az új ágon csak a 9-es van meg, de az és rossz és a 10-es még jobb lesz.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Kakumix #97705 üzenetére
Ne haragudj meg, de ismered a jó öreg, szakállas viccet ugye: Hány éves vagy?.........és még hiszel a mesékben!?
Patton problémához talán ez segít megérteni. -
MinionFlasH
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Kakumix #93659 üzenetére
Ez egy mai menet volt, nem a korabban emlitett. És ez mar IS, kicsit jobban hasznalhato mint a korabbiak.
ddt500hu: te magadat tartod max túl sokra. Attol lenezel mert berakok egy gangbang képet. Képzeld én nem fogok csak űberszuperpro eredményeket kirakni, hogy az itteniek azt higyjék mekkora jó vagyok. Viszont ez nem mondhato el egyesekrol, akik még ha 10et vesztenek egymas utan akkor is csak a csapat volt noob ŐK maguk meg az egyedüli jók. Te senki nem vagy hogy minosits masokat, nem mintha barkinek joga lenne hozza.
-
-
Vitiris
aktív tag
válasz
Kakumix #91838 üzenetére
Strom válasza
-----------------
9.7-ben van egy hiba, mely miatt legénység „0. képessége” „1. képességnek” számít, emiatt a további képességek eléréséhez több tapasztalati pont szükséges, mint kellene, ezt 9.8-ban fogják javítani;úgy látszik, hogy van egy másik érdekes hiba 9.7-ban: amikor mesterlövész módban lősz (bezoomolva), előfordul, hogy hallod a lövéshangot, látod a torkolattüzet, de a lövedék mégsem hagyja el a löveget (mintha vaklőszerrel lőnél). Storm kivizsgálja az ügyet (a szerk.: 9.6 óta ez előfordul, rendkívül idegesítő);
------------------------------ wothungary-n olvastam épp most
Autoaim van jól működő és még ingyenes is, azt is kiszámolja hogy a becélzott ellenség hol lesz a sebességéhez mérten. És oda lő. Láttam már róla videót. Igazi scout gyilkos. Ja persze az hozzá van hogy rátudod rakni ha akadály mögött is van. Tele a youtube ilyenekkel.Én most feldobott pörgős tankot nem láttam de előfordult rendesen régebben.
-
sequator
senior tag
válasz
Kakumix #91718 üzenetére
Én a két hete kért kódot megkaptam emailben, a múlt hetit és a mostanit nem.
Az elsőt elfogadta, a múlt hetit nem néztem meg Giveaways menüben.
Most megnéztem, de a legfölső az amit először kaptam.
A második kódsor egy 5ös blokkal rövidebb, mint szokott, csak 4*5 karakter és nem 5*5. Nem is fogadja el a WG honlapja.
A harmadikat nem is látom itt.sautia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest