Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Mobil flották
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
-
Met
nagyúr
válasz KaLeun #248896 üzenetére
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova.
10 éve írkálsz ebbe a topicba, nem hinném hogy nem olvastad el legalább egyszer a rögzített kommentet, mégis mit gondoltál, ha te kapod az üzenetet akkor az nem átverés?
Azzal nem tudok (vagyis inkább nem akarok) foglalkozni hogy nem tudsz olvasni, vagy nem megy a szövegértés.
Inkább abba kötsz bele hogy nem raktam off-ba mert rájöttél hogy igazam van.Most ezt off-olom, most mibe kötsz bele?
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Plata
félisten
válasz KaLeun #248850 üzenetére
Hááát,részben igazad van.
De csak részben.
Én csak az asszimetrikus csatákban szeretek játszani.
Vagyis ott nem utál senki.
Mert öt játékos játszik tizenöt bot ellen.
De ha asszed ez durva.Akkor meg sem merem mutatni a klingon ragadozó madaramat. Őt meg sem látod,csak azt látod hogy a semmiből be kapsz pár millió sebzést,csak pech hogy a hajódnak jó ha van 200k hp-ja. -
Baltazár123
senior tag
válasz KaLeun #248232 üzenetére
A gold szerintem már azért nem érdekel senkit, mert bár vannak akik izzadságszagúan próbálják bizonygatni, hogy nem számít, miközben dehogynem, viszont bárki hozzáférhet szabadon. Akinek van prémium előfizetése, az gyakorlatilag soha nem fogy ki a kreditből, annyi booster meg kredit forrás van. Akinek nincs, annak azért oda kell figyelni, hogy csak indokolt esetben használja, de kigazdálkodható. A gond akkor lenne, ha egyesek kiváltsága lenne, de nem az.
dante3: az eagle7 egy szerethető tank, a skillindexen 4 csillagos a felhasználói élmény. jó látótáv, elfogadható ágyú, jó ágyúsüllyedés, a sebessége gáz, azt egy turbóval lehet javítani. Meg, hogy a tornya nem erős, mondjuk ha az lenne, akkor már OP lenne. Pattintani viszont tud a torony a kialakítás miatt. mentem is vele egyet, hogy szóba került, mert csapágyasra hajtottam régen és elraktam tartalékba pihenni. Az udes arany lőszert lepattintotta a tornya, pedig papíron csak 102mm. Nem OP tank, de úgy egyben van. Ha meg sok a nagyobb tier tank, akkor mehet a spotolós setup, 450m a látótávja optikával. A kreditet nem hozza annyira nyilván, mint egy nyolcas, de a játékélmény jó vele általában. Vannak tankok, amikkel az ember úgy megy csatába, hogy tudja, hacsak nem tier8-9 op dögök ellen rakja be az MM, akkor egy jó csata lesz, tudok vele mit csinálni.6e arany az ára, majdnem mint egy tier8 med, ha mégse jön be, akkor a becserésnél jó áron be lehet dobni. Nem merem azt mondani, hogy biztosan szeretni fogod, de van rá esély. meg tier7, nem fókabébi vadász tank.
-
Gyuri27
félisten
válasz KaLeun #248232 üzenetére
Jaj hát volt itt szar döntés gazdagon.
Pl a lightok sebzését levették a picsibá. Cserébe kaptunk kerekes fosokat 90-el lődd el. Ha meg elövöd 0dmg kritikál. Hulldown meta van. Mindenki kempel egy gödörbe vagy domb mögött aztán 2 pixel kupolát lődd el ha tudod. He-t kár volt 0-ra gyalulni. De a wg ilyen. Mindig is agyatlanok voltak. Sose tudtak ballanszolni. Oda ahova szike kellett volna mindig is baltát használtak.
Van olyan pálya a játékban ami több éve bent van és még az egyik oldal mindig 10%-al többet nyer mint a másik. Nem is egy ilyen van.
Meg vedd hozzá amit az elmúlt pár napja felsoroltam.
De psszt it ilyeneket nem lehet mondani. Csak ha lila játékos vagy.Amd - Radeon - Ryzen
-
aktív tag
válasz KaLeun #248083 üzenetére
70% papír tankkal nyomom,mindegy mivel lőnek,bemegy. Prémlőszer sokszor sebességbe is jobb,tehàt könnyűt is könnyebb eltalàlni. Illetve sokszor nincs idő , pl Grille nàlam 4,5s alatt vàlt lőszert. Sose leszel 10 percig spotton,mert addig 6* kilőnek. Illetve prémlőszer fügvénye,de sokszor pont az miatt nem ütnek be,ha olyan a pàncélod,akadàly van előtted stb.
[ Szerkesztve ]
-
Elf
aktív tag
válasz KaLeun #248083 üzenetére
Szívesen segítek, Mlmehetünk szakaszba, ingam vqgy discordon dumálva közben.
Nem én vagyok it a legélesebb kés de el tudom mondani mivel merre hogy érdemes.A "gold"-ot meg szard le.
Egyrészt már nem gold mert creditért vehető.
Másrészt nem ezen múlik.
Harmadrész nekem is van minden tankban 10%.
Ha jön szembe valami Kpzt-Skv 250e(tpk) márt töltöm is a "goldot" abbú baj nem lehet. Nem tudom megjegyezni melyik friss OP prémium istennyilát hol kell lőni. -
KaLeun
senior tag
válasz KaLeun #247926 üzenetére
Megválaszolom magamnak illetve annak aki csakis ilyenkor megy párt kört. Jelenleg százból 95 alkalommal túlzás nélkül mindenki csakis golddal lő. Nem tesznek különbséget egy low tier tank, scout vagy arty között. A jelenlegi meta szakaszok szarrá fognak lőni, golddal és ha te nem azzal válaszolsz csakis őket erősíted...
Gyakorlatilag akár 10 percig spottolva lehetsz egy über OP scout által, mert 0 visszajelzés van erről.
Egyedüli plusz, hogy csata elején érdemes feldobni, hogy visszajöttél pár körre és merre érdemes jelenleg menni ezen a mapon. Mert néha akad 1-2 ember aki segít (csakis néha)...
Cila
-
Baltazár123
senior tag
A streamerek szoktatták rá a jónépet, az összes egyértelmű "sniper" bokrot lövi boldog-boldogtalan. Főleg ha nem spotol neki senki és unatkozik. A menő arcok meg simán vakra is aranyat lőnek, mert nem fognak áttölteni vagy nincs is más a tankjukban. Most főleg nem kell a kredit miatt aggódniuk. Én még úgy tudtam, hogy vakra HE-t lövünk, kivéve ha papír tankot sejtünk ott vagy pont azért, de ezek a trükkök már a múlté.
[ Szerkesztve ]
-
Elf
aktív tag
Pár másopercell az UTÁN villan a rinyalámpa hogy spottoltak.
A kemperek meg pontosan tudják honnét vagy várható és mire vissza tolatsz rád is táraznak. Mind a hatan.
Figyelni kell milyen light van az ellennél, meg merre mozog mert ha nem akkor komoly meglepit tud szerezni.Arany lőszer: a prém tankokal általában "aranyat" lőnek. A csapat fele prém. Szóval ja. Ne kell az aranylövésen meglepődni.
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
válasz KaLeun #247829 üzenetére
Valaki elmagyarázna, hogy a jelenlegi spot rendszer, hogy működik?
Normál eset: felvillan a lámpa és a nyünnyögés, hogy szpottolva vagyok: értem.
Nem értő eset: van egy régi 6-7skilles legénységem full spot és camo build + full bond cucc = mindenféle jelzés nélkül spottolva vagyok és záporoznak rám a lövések.Egyébként most már ténylegesen az a meta, hogy egy t6 lightra csakis golddal lőnek? Vagy már nem divat a nem gold?
Cila
-
po1son
addikt
válasz KaLeun #228675 üzenetére
Most már van olyan felszerelés light tankokra, hogy automatikusan vesztesz az álcaértékedből ellenfélként, evvel érdemes számolni, tier8as tankoknál főleg elc90-lt432 szokták rakni.
Tier10es szinten amúgy nem egy életbiztosítás a bokor, ha előrébb játszol.
Eléggé felgyorsult a játékmenet + a 10es EBR simán végig kígyózik az egész pályán sok esetben, aminek általában ez lesz az eredménye, ha nyíltabb pályarészen kerültél spot alá.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
joergie
őstag
válasz KaLeun #228675 üzenetére
Szerintem is ez a legsarkalatosabb pontja a játéknak(meg az átütés számítása). Ha rászánsz 13 percet, szeirntem itt nagyon szépen elmagyarázza, hogyan működik.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
rlazol
veterán
-
Plasticbomb
addikt
válasz KaLeun #84996 üzenetére
Inkább a replayekkel törődnétek mindketten. Gyűjtsünk össze egy nagy adagot, hadd legyen mivel szöszölnie rlazolnak unalmas munkahelyi óráiban...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
sebijani1982
senior tag
válasz KaLeun #84909 üzenetére
Üdv!
Egyszer kapod meg a tankodra!
Ha megkaptad a 65%-ért akkor addig nem fogod megkapni újra, amíg el nem éred a 85%-ot. Értelemszerűen itt már plusz csíkokat kapsz.
Az átlagsebzésbe beletartoznak a szélsőértékek is, mindig az utolsó 100 csatád fog számítani. Ha előtte 99 csatában 2000 -t sebzel, a 100-ik csatád 0 sebzéses, akkor az átlagod: 1980 sebzés. Ha ez az elmúlt 14 napban a játékosok 65, 85, 95 %-ánál nagyobb átlagsebzés, akkor megkapod a megfelelő kiválóság jelet.
De azt is csak egyszer kapod meg. Viszont, ha megkaptad, akkor már hiába csinálsz rosszabb statot, akkor is fent lesz a tankodon."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
h1mpi
félisten
válasz KaLeun #84913 üzenetére
Neked valami komoly üldözési mániád van, ha abban, amit leírtam "beszólás" nyomait fedezed fel...
Pusztán segítő szándékkal belinkeltem a képet és leírtam a magyarázatot.. légyszi ne szólj hozzám a jövőben, ha lehet, mert nem bírom a kötekedő stílusodat elviselni... köszönöm! Egész jó hangulatú lett a topic, mióta volt egy kis rendrakás, már csak Te jársz ide kötekedni és kelteni a hangulatot. Remélem ezt mások is észreveszik...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Bingisz
addikt
válasz KaLeun #84087 üzenetére
Elő fog még kerülni az a tank. Tuti nem mostanában, de az E4-et le fogják cserélni rá.
Erről semmi hivatalos infó nincs, viszont ez a cseréljünk ki minden created by WG tankot irány előbb utóbb eljut oda is. Szvsz. csak az E50M-et és a JGE100-at fogják békén hagyni.Amúgy itt egy kép a HD IS3-ról.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
rlazol
veterán
válasz KaLeun #83665 üzenetére
KaLeun: van olyan, h "kilövésmentes" küldi? az nekem való! remélem, eljutok oda...
h1mpi: én a német arty ágat viszem, szerintem 6-7ben (Hummel, GW Panther) az a legjobb. Mindkettővel rutinszerűen csináltam dupla sérülést. A GW Tiger P már megkapja a 10-es ágyút, az vmennyire kompenzál a nagyon kicsi löveg kitéríthetőségért. Azzal már okosan kell, mert ha túl közel áll saját tank, ő is kaphat belőle, ha nem pontos a lövés, mégha nem is közelharcban voltak.
autoaim modot honnan?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Zolee_70
senior tag
válasz KaLeun #83660 üzenetére
Első nap után világossá vált, hogy ez a küldetésrendszer szar. Hozza a kreditet, és szétcseszi az amúgy is gyenge játékmenetet. Nagyon melléfogott ezzel a WOT. Iszonyat kellene a konkurencia.
De mivel játsszak a WOT helyett? FPS nem jön be, mászkálós stratégia sem nagyon....
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
jr1994
addikt
válasz KaLeun #82927 üzenetére
Csak én emlékszek úgy hogy a könnyű tankok eredetileg felderítésre vannak? Miért baj hogy van amit nem tudunk átütni? Minden csatában van olyan tank amit viszont igen, meg kell keresni. Egyébként melyik hatos light tud 575 átlag sebzést kiosztani kb 5 másodperc alatt? Ez tud.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Gyuri27
félisten
válasz KaLeun #82913 üzenetére
Yep.
Ha volna annyi időm, meg annyira jól játszanék. Nyilván lenne csapat/klán. Pont nem szorulnék rá ezekre a premekre (mondjuk így se).
Szóval értem a jó szándékot. A kivitelezés megint olyan wg-s.
Meg ugye a bibi, ha az ember nem használ valamilyen kasztot (én pl arty, light, med is alig akad).Amd - Radeon - Ryzen
-
rlazol
veterán
válasz KaLeun #82007 üzenetére
szeptember óta 2600 csatát futottam, most épp ezeket dolgozom fel arty mennyiség szempontjából. Kiváncsi leszek a trendekre.
az első 96 csatában 1x volt 9 arty, 18x 2-2nél több, 14x 0. de ez csak pár nap adata, a 4 hónap lesz az érdekes.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
fsb1000
nagyúr
válasz KaLeun #81805 üzenetére
Sosem írtam hogy csal a WG, nem is gondolom így.
.
A beszélgetést indító hsz-edben csak annyit írtál, hogy bementél középre úgy hogy senki nem volt a városban, csapattárs téged lőtt, te meg kilőtted a saját artytokat. [link]
A többit utólag tetted hozzá, azokról nem volt tudomásom.
Máskor tedd fel a replayt és akkor minden világos lesz, nem kell utólag magyarázkodj. Szívesen megnézném ahogy TK-zol. -
fsb1000
nagyúr
válasz KaLeun #81422 üzenetére
Én szívesen beszélgetek olyan WoT-os témákról is amiket, te hozol a fórumra. A lehetőség adott, hogy arról szóljon a beszélgetés amit te tartasz érdekesnek.
.
Dieghoval kapcsolatban nem tudom mi történt, én nem voltam itt. Játéktudását tisztelem, és fórumos megnyilatkozásai sokkal szimpatikusabbak és informatívabbak mint pl. a tieid.
.
Nekem nincsenek rajongóim, legfeljebb néhány játékelemmel kapcsolatban azonosat tapasztalunk vagy hasonló következtetésre jutunk pár fórumtárssal és ezt le is írjuk itt. Ugyanúgy ahogy az eredményeinket vagy bosszúságainkat is megosztjuk egymással.
Erre is való ez a fórum. Sokkal inkább erre, mint másokra dehonesztáló kifejezéseket használni ahogy te és páran teszitek. -
Diarmand
senior tag
válasz KaLeun #81422 üzenetére
Mondok jobbat.
(természetesen moderátori utasításra ezt a témakört is felveszem a tiltott témák listájára és kerülöm a mások által felvetett ilyen témára való posztolást is) [link]
Ő maga írta, ott van, ahhoz képest állandóan kelti itt a feszültséget. Merre is van a modker topic?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
fsb1000
nagyúr
válasz KaLeun #77102 üzenetére
Érdekes.. nekem nem volt gondom t1-3 szinten, amcsi ágat húzom.
Nem túl jól ment, de amit elbénáztam az az én bénázásom volt és nem próbáltam mások próságára fogni.
t4 szintem rosszabb a helyzet, sorozatos bukó kevés sebzéssel, de 3 csatából 2-ben t6-osokkal találkozok, és a menekülésen, meg a kis célpont keresésen kívül sok ötletem nincs azzal a TD szerű M3-al.
Csak 14K xp kell, de remélem lesz 44%-os winrátám... alig 300-as átlag XP-vel még 50 rémes csata van elöttem. -
dfsz34
őstag
válasz KaLeun #76345 üzenetére
Nektek mindig az az OP, ami titeket kilő Serb mondta talán, hogy a játékosok döntő része az első tárat nem tudja kilőni belőle, de mindegy is, úgysem értitek ezt meg soha...
Adok neked további muníciót az elmélkedésre. Marhára unom már a dw2, de ennek a tanknak kiváló arany lőszere van, 130-as átütéssel. Igazából nem is kerül sokba, 10-12k mínuszból megúszok egy átlagos csatát és kb 10-15 csata után már tovább is léptem. Nekem 200-300e kreditet megér a nyugalmam, mert arany nélkül egy rettenet ez a tank.
Na a lényeg, a DW2 OP OP OP, ha aranyat használok benne. OP. Tedd fel a listádra
A legutolsó köröm vele, ászos körben több arany lőszer fogy értelem szerűen.
Map: Arctic Region Durchbruchswagen 2 877 17 237
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 877 Javitások: 1 534 Lőszer: 34 270
Teljes: -18 567 WN8: 6 312 (100) -
fsb1000
nagyúr
válasz KaLeun #75308 üzenetére
Semmit nem forgattam ki.
Csupán más a véleményem az általad tényként közölt állítások kapcsán
Jelesül nem tudtál meggyőzni arról, hogy az artyk (mint játékelem) miatt rosszabb lehet a WR%, és hogy az arty sebzése nem befolyásolja a csata kimenetelét.
.
Szerintem arra is való a játék fóruma, hogy ezeket a téves elképzeléseket megbeszéljük. -
fsb1000
nagyúr
válasz KaLeun #75296 üzenetére
Kaleun: semmilyen értékelhető érvet nem mondtál, csak kijelentetted, hogy azért alacsony a WR%-od, mert arty-val játszol. Ezt annak kapcsán írtad, hogy kikapcsolt cseteden ([link]) játékközben ezzel cseszeget egy Maus [link]
.
Én azt gondolom, hogy a 48% nem túl alacsony, és bizonyosan nem azért ennyi mert artykkal játszol. Ha mégis az artyk húzzák le a statod, akkor meg az lehet a gond, hogy az átlagosnál kevesebb az érzéked az artykkal való eredményes játékhoz. Ezenközben van képed azokat "faszjankózni" akiket kilősz artyval, mert nem mozognak. [link]
Jól gondoltad, hogy erre reagálni fogok,.
.
Ha a te gondolatmeneted lenne igaz, akkor mindenkinek alacsony WR%-a lenne artykkal.
Úgy gondolom az az álláspontod is hibá,s hogy az artyval leadott sebzés, nem befolyásolja a csata kimenetelét. -
fsb1000
nagyúr
válasz KaLeun #75284 üzenetére
Lehet nem figyeltél, mert SerB mentalitásáról volt szó, amely "ragdós" példa lehet. Én legalábbi arról beszéltem.
.
Más:
"Mivel artyval hiába osztasz ki nagy sebzést, gyakorlatilag nem befolyásolod a csata kimenetelét."
Ezzel az állításoddal sem tudok egyetérteni (sem azzal, hogy másokat "faszjankózol")
.
Miben különbözik az Artyval kiosztott sebzés más tankkal kiosztott sebzéstől?
Szerintem semmiben, tévedés azt állítani hogy az artyval kiosztott sebzés nem befolyásolja a csata kimenetelét. Épp hogy fordítva áll.
Nekem úgy tűnik ezzel a téves "elmélettel" megint csak a gyenge artysta teljesítmény és az abból fakadó nem átlagos WR% megmagyarázása a cél.(#75291) benvolio
"pár milliszekundumig tartó magas ping"
Ezt én is felvéstem a nagykönyvbe, mert ritka jó poén.(#75283) SHiZUOKA : Én is.
Valahogy nem illik a képbe ez a stílus. Egy bizonyos szint felett nem megengedhető, és jól mutatja, hogy elveszíti a külvilággal való normális kapcsolatot aki így közlekedik a (fizető)felhasználók felé. De nem csak ő, hanem azok is akik "engedik". Kell lennie cégen belül valamilyen fékrendszernek.[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz KaLeun #75276 üzenetére
Nem értek egyet ezzel a hsz-eddel, mert ez biztos nem ragadhat senkire a WG munkatársairól, hiszen ilyen példát nem mutatnak. Ha pedig úgy gondolod másról ragad, akkor azt nevesítsd.
.
(#75249)-ben megfogalmazott kérdésemre még várom a válaszod: [link]
Röviden: Az artyzás milyen hatással van a winrátádra és miért? Talán nincs elég olyan játékos akit te "faszjankónak" titulálsz? -
Lunky88
tag
-
KaLeun
senior tag
válasz KaLeun #75190 üzenetére
Tipikus példa a tegnapi véleményekre: Szepi leírja, hogy milyen pontosak lettek az artyk. Ez egy szubjektív vélemény és szerencsés RNG. Erre Himpi egy másik szubjektív vélemény alapján megerősíti ezt.
Bizonyíték? (1. Hozz statisztikát és replayeket...)
Tegnap az STA és az FV4202 mellett az FV207-et toltam, az utolsó csatáim közt volt vagy 4-5 is amiben vagy 20 lövésből 1-2 találatom volt és 300-400 vagy 0 sebzés. Ja igen, erről replayem is van...
Cila
-
fsb1000
nagyúr
válasz KaLeun #75034 üzenetére
Nem értelek. Miért trollkodás, ha leírom a véleményem egy játékról a játék fórumán?
Melyik mondatommal nem értesz egyet?
Ha képes vagy rá megbeszélhetjük értelmes mederben is, anélkül is hogy egymást minősítgetnénk.
.
Kérdésedre a válaszom: SerB nekem nem súgott semmit, nem ismerem őt. -
KaLeun
senior tag
válasz KaLeun #74784 üzenetére
Persze a másik véglet amikor valami agynélkül született lemmingvezér paradicsom PM-ben habzószájjal veri magát a sebzésre, mert IS-7-ben legyakott 2 t8 medet. Pedig csak megemlítettem neki, hogy nem jó ötlet folyamatos spot és 3 arty melett foglalni, mert kapásból kilövik (ami kapásból meg is történt).
Cila
-
Szepi1979
senior tag
válasz KaLeun #74249 üzenetére
Igen, az egy ilyen pálya, aztán jön valamelyik városi pálya amiből egyre több van és semmi esélyed egy meddel vagy egy heavyvel szemben. Könnyű tankok kivételével játszok mindenféle tankosztállyal, de nem mondanám hogy a TD-kel könnyebb/eredményesebb a játék. Azok amik nem forgótornyosak iszonyú kiszolgáltatottak, a forgótornyos gépek meg pl t67/hellcat inkább amolyan med/td keverék, t30 meg olyan td/heavy keverék, nem tipikus td-k.
Nem kell sajnálni a td-ket de nem is kell op-nak kijelenteni őket. Mint minden tank pályafüggőek. Minden verzióváltással egyre kevesebb bokrot találok, ritkitják a tipikus td leshelyeket, nem biztos hogy egy durva látótávcsökkenés hiányzik. Ha nem lát egy td akkor biztos nem fog kibújni a bokorból, nem fog támadni, ezután is bekempel és megvár.
“ nem kell mindig nyerni “
-
scyllarus
veterán
válasz KaLeun #73662 üzenetére
Neki nincs ISU-ja a noobmeter szerint. Kíváncsi voltam rá, mert én is akadtam össze már valami Hunyadis idiótával
Megvan, "_arvisura_" a neve
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
jozefgucci1
addikt
válasz KaLeun #73485 üzenetére
Nyugi én a múltkor másik topikba raktam fel egy poénos olx-es hirdetést ,de csak a szöveget másoltam ki és figyelmeztettek . Persze azt elismerték , hogy valószínűleg nem én hirdethetek 20 éves Opel omegát kocáért vagy szopós bornyúért Erre mit tudok mondani...
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
dfsz34
őstag
válasz KaLeun #73011 üzenetére
Én sem szoktam vele rámenni főleg nem táras scout-ra, hiszen ahogy írtam, szó szerint közvetlen közelről is mellé lő. Utána 20 sec töltés. A másik dolog, hogy a célzás bántóan sokáig tart, na most ki az aki, ott marad szemtől szemben egy táras tankkal és csak céloz céloz céloz. Másik megoldás, hogy elengedi a lövést, ilyenkor ahogy az RNG isten engedi, van hogy telitalálat van hogy földet vagy holdat büntet.
Úgyhogy látom én is, a pró játékosok sniperkednek vele, meg passzív scoutnak használják. Közelharca maximum társakkal alkalmas, a 20 sec töltésidő miatt.
Az említett amx-et másodikra tudtam meglőni, igaz az AMX-et szereti a troll ágyú, leszedtem róla 896hp-t, maradt neki 4 és belém tárazott.
A wn8 jelenleg 1175 cél sebzést kért, nekem az átlagom vele 1145, szóval annyira nem megy rosszul, de jól sem mondjuk. Hogy mennyire emelik később a wn8-t, még nem tudható, emelni biztosan fogják. Nagyon jó játékosok mennek vele 1500 körül átlag körül...
Nem jó tank szerintem, a játék szórakoztató értéke gyakorlatilag nulla, éppen amit az RNG ad. Néha kijön vele a lépés, egyszer sikerült 3,1e sebzés, még nyerhettünk is volna, ha nem lövök 3x mellé , de nem volt választásom, nem maradhattam kint becélozni hosszú másodpercekig egy JT8.8-al szembe. Körbefutni esélytelen volt, kevés hp-m maradt, nem tudtam bevállalni egy lövést sem tőle. Ez a troll ágyú bitang szar tud lenni éles helyzetekben, egyáltalán nem lehet rá számítani...
-
Bingisz
addikt
válasz KaLeun #72738 üzenetére
Most így néz ki:
Tier 8 MT
Price: 11750G (placeholder)
Hitpoints: 1400
Weight: 41,594 tons
Max speed: 35/20
Hull armor: 51/51/32
Turret armor: 170/90/90
Traverse: 42 deg/s
Turret traverse: 32 deg/s
View range: 390 m
Radio range: 750 mEngine: RR Meteorite 202B
Power: 510 hp
Power-to-weight: 12,26 hp/t
Terrain resistance: 0.6/0.7/1.2
Fire starting chance: 20%Gun: OQF 20-pdr Gun Type B Barrel
Damage: 230/230/280
Penetration: 226/258/42
Module damage: 118
Reload time: 7.6
Accuracy: 0.33
Aiming time: 2.4
Ammo: 50
Elevation: -10/+20 (back: -2)Ez még változni fog, de nem sokat.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz KaLeun #70152 üzenetére
Ez is egy érvelés, te ebben hiszel én ezt elfogadom.
Én azonban úgy vélem, hogy a kékség retorzió nélkül értelmetlen. Gyakorlatilag felesleges ez esetben a funkció. Ha valaki bekékül az büntetendő dolgot követett el. Úgy vélem sokaknak elég visszatartó erő, hogy ha rossz fát tesznek a tűzre lemészárolják őket. Ha valaki a közösség ellen tesz valamit, akkor azt a közösség büntetheti. Egyfajta közösségi igazságszolgáltatás. Ez az én véleményem. Lehet eltérő a tieddel. -
Habib[HUN]
senior tag
válasz KaLeun #70147 üzenetére
Az ingame nevem nem titok, ott szerepel az aláírásomban. Csak tudod azt nem értem, hogy én miért nem kékülök be? Tudom hol a határ, mikor és mit szabad csinálni. Ha kapok egy találatot a csapattárstól nem bosszantom fel rajta magam. Ha bekékül kivégzem. Soha nem volt még egy óra banom se. Tudok játszani, tisztában vagyok a fair play szabályaival. Nem anyázok, nem küldök el senkit a fenébe. Az esetek többségében nem is reagálok rá, ha engem szid valaki. Vagy ha ezt teszi, maximum jót nevetek rajta. Legyen ennyi öröme az életben. Ha valaki kék, akkor ő már megdolgozott a pihenésért, várja a garázs.
A listádtól meg maximum akkor fogok tartani ha sírköves vagy. Mert ha felírsz akkor tényleg végem -
MinionFlasH
senior tag
válasz KaLeun #70044 üzenetére
"Az ilyenek nem is szándékosan blokkolnak egy sarkon, mert fel sem merül benne az, hogy te egy sarkon kinézve esetleg vissza is tolatnál."
Én már nem haragszom az ilyenekre, pont tegnap(is) volt egy ilyen nem tudtam visszatolatni, E75től kaptam egy fincsit miatta... nyugodtan higgadtan hátrafordítottam a tornyom és ő is megízlelhette az értelmetlen sebzés mennyire fájó tud lenni, sértődötten keresett magának másik sarkot...
-
szbalogh
addikt
válasz KaLeun #67888 üzenetére
Hehe én csak a medest csinálom. Tegnap Type 58-al T8-ba tett Malinovkán a jobb oldalra. Mivel sok esélyt nem láttam győzelemre mikor nyilvánvaló volt, hogy minden pari lemegy a vízhez beszaladtam a mezőre felszpotoltam a fél bandát. Szarrá lőttek de legalább a legtöbb xp-t és őrjárat medált kaptam
SZerintem tedd be a tankod és menj igyál egy kávét, ha úgyse múlik rajtad...Nick: HE_Storm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest