Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz jozefgucci1 #236927 üzenetére
Nálam is hasonlóan szar volt tegnap este (vodafone, ami lassan más névvel fog futni).
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Gubu0101
veterán
válasz jozefgucci1 #236927 üzenetére
Nekem telekomos optika van otthon, stabil 20-30 kozt mozog a ping.Meg nem vettem eszre,hogy barmi gond lenne.Raadasul wifin keresztul Esetleg meg a szerver oldali celkeresztet bekapcsolhatod hatha az segit.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Baltazár123
senior tag
válasz jozefgucci1 #225662 üzenetére
én örök chatbanos és 1 hónapos játékos banos (az az utolsó lehetőség az örök ban előtt ) adtam oda a régi gépemmel. Igaz ismerősnek, aki meg azóta a fiának adta tovább, de használják a mai napig. Sőt, a jelszót se változtatták meg
Azért nekem is úgy fáj a szívem néha, szinte az összes tier10 megvolt, prém tank hegyek (type59, e25, defender meg egy csomó egyéb), spéci tankok, obj260 stb. A facebookon lehet elpasszolni egyébként, de tényleg bagóért csak, úgyhogy nem erőltettem a dolgot, inkább örömet szereztem vele ismerősnek meg amúgy is egy hosszabb szünetet akartam tartani, mert láttam, hogy abból örök ban lesz, meg már untam is a játékot.
Így több év után jó volt újra kezdeni. Sok új tartalom, tank, játékrendszer. Megint 2-3 évig elszórakoztat majd.Ami nagy hiba és amit én láttam akkoriban, hogy mindenki úgy árazza be, hogy felszorozza a prém tankok árát és abból ad egy kicsi kedvezményt. Volt olyan aki még a kreditet is átszámolta aranyra és próbálta annyiért eladni makacsul. Majd megjön a balek, de a balek soha nem jött meg, rajta rohadt az acc.
Megveszi az ember a prém tankot, kijátssza, ennyi, elhasználta. Ilyen töredék áron kell utána számolni, nem teljes áron, ahogy sok okos akarja eladni, akiken rajta rohad aztán az acc, soha nem adják el. Nekem 35e-t kínáltak érte, de annyiért nem adtam el. Volt persze egy olyan hátsó gondolatom, ha ismerősöm megunja, akkor majd visszakérem, de most meg a fia játszik vele, hadd játsszon. Jó nekem ez is, amit egy rokonomtól vettem át és neki volt a recruit accja, de ahhoz képest elég jól felszerelte. Egy kocka sör volt az ára, amit közösen fogyasztottunk el, tehát mindenképpen megvettem volna A névcsere lesz majd húzós össze, 2,5e arany, ha jól tudom, még nem szántam rá magam, pedig megígértem neki.
[ Szerkesztve ]
-
killbull
aktív tag
válasz jozefgucci1 #225662 üzenetére
2 éve csak funolgatok, a WOT nak radikális játékélmény kell hogy életképes legyen. Az a baj minden koncepciójuk Szovjet munkatáborra hasonlít, nem tudja senki minek kell Tier 10 ha az is arra van hogy fizess hogy játszhass vele, ha nem jöhet a munkatábor.
Bármilyen megoldás fellendítené de nem akarják, nem játszanak a játékkal a fejlesztők. Érdekesség youtubeon a csajnak 4000 értékelése van aki a hivatalos WOT csatornán játszik.
A kezdőket se balanceolják mondjuk 5000 értékelés alatt ide, 5000 értékelés felett oda mész MM be. Ennyi kéne nem több.
Nem csinálnak semmit csak termelik az eladható tartalmat azt annyi igényük nincs hogy ne laggoljanak a szerverek!
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz jozefgucci1 #222568 üzenetére
Nem tudom,ezért kérdezem.
Nem látom értelmét. -
Black_Sheep
tag
válasz jozefgucci1 #222042 üzenetére
Az anonimitás lehetősége a legjobb fejlesztés, amit behozott a WG az elmúlt időszakban. Nincs xvm fókusz, ha normál tankban ül valaki (azért az Obj. 260-at szeretik fókuszálni).
Jókat szoktam mosolyogni a lila szakasztársaimmal, amikor a csapattárs beírja, hogy 20% győzelmi esély, tuti veszíteni fogunk.
#222047Bad Pritt: valahol félúton az igazság. Elkezdtem tolni a T95-öt, sikerült egy hosszú és emlékezetes csatát mennem vele Redshire-on, ahol szinte végig beletoltam a "W"-t a klaviatúrába. A csata 14 perces volt, a heavy dühöngőbe cammogtam, lett 1 killem 13 sebzéssel, toltam tovább, majd vissza kellett fordulnom a saját zászlóhoz, így keresztbe-hosszába végigcammogtam a térképet anélkül, hogy esélyem legyen lőni. Nyertünk ugyan, de nem rajtam múlt. A következő csata El Halluf, 5700 sebzés, 4 kill, 4k lepattanó, épp hogy behúztuk. 3. kör, a csapattársak elfutnak, engem láncolnak, körbevesznek, 0 sebzés és vesztünk. A győzelmi ráta nagyrészt azon múlik, hogy milyen tankot viszel be adott pályára, mennyire súlyt az RNG, mennyire tudod kompenzálni a gyengébb csapattársakat, illetve szakaszozol-e, ha igen, milyen szintű társakkal. -
Warton
őstag
válasz jozefgucci1 #222046 üzenetére
Pedig okozhatna, lehet, hogy épp egy nyolc évest oltasz le.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Bad Pritt
félisten
válasz jozefgucci1 #222042 üzenetére
Persze berakták ezt az anonim dolgot , hogy a valós név nem látszik ez mi miatt van amúgy ?
Nem a jó játékosok miatt fejlesztették, QB is nagyon azt akarta hinni, hogy miatta rakták be, őt ne fókuszálják, de a valóság az, hogy a rossz játékosok és a cyber bullying miatt hasznos sokaknak.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz jozefgucci1 #221775 üzenetére
Nálunk se ment a szakasz ugyanígy, nagyon gyász.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
notika77
senior tag
válasz jozefgucci1 #221416 üzenetére
2 vagy 3 napja van, hogy este ~30 a ping és nem lagol. Első nap meg sem mertem mozdulni, nehogy visszatérjen a 100+ és azóta sem mertem szólni róla senkinek
Szóval most is lekopogom:
-
Black_Sheep
tag
válasz jozefgucci1 #221247 üzenetére
Én a 13 90-nel csináltam meg a 260-as küldiket, de az már nagyon rég volt, nem keserítették meg az életünket az EBR csordák.
Passzív spotra az orosz jó, illetve az ELC, ha bottom tierként beadja Prokhorovkát, nincsenek kerekesek, kevés a light, retardált az ellenfél és gyáva a saját csapat. Javaslom, hogy táras TD-vel szakaszban csináld, aki csak a Te spotodat lövi.A wotinfón globális modi vagyok, Jacktor a tulaj és az admin egy személyben.
-
vJokka
aktív tag
Én a Manticore-t ajánlanám, főleg ha van benned kis mazo hajlam . Nekem jobban bejön, mint a T-100 LT.
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Usul
tag
A wz spottert szerintem erre a célra inkább felejtsd el. Azt medként kell használni tapasztalataim szerint...
T100lt vel nem tudtam megbarátkozni (még).Commodor 64-en nem így volt???
-
peterson79
őstag
Nekem a kedvencem a T100lt, azzal is csináltam meg anno, de az EBR-ek sajnos mindent visznek. Ha van egy a pályán akkor megkeseríti az életed, akkor is ha ellenfél és akkor ha veled van....
Nagyon sok szerencse is kell hozzá. -
Black_Sheep
tag
válasz jozefgucci1 #221236 üzenetére
T100LT vagy ELC.
-
Warton
őstag
válasz jozefgucci1 #221236 üzenetére
Even-nel csináltam meg, szerintem tökmind1, pályafüggő és sok szerencse kell hozzá.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
zodo
nagyúr
válasz jozefgucci1 #221123 üzenetére
Ingyen az 145 szakasz ami azért az nem kevés játékidő.
Gyáva voltam a 4 mp lövések közti töltésidő miatt ezért a Phase I-et vettem ki.
Venti, töltés gyorsító, fejlesztett forgás -
po1son
addikt
válasz jozefgucci1 #221111 üzenetére
Kb egyáltalán nem szoktam használni, még a boroskolanal is sajnálom a gold lőszert, pedig annak jóval kevesebb az átütése. Sokszor nem is az atutest nézem, gyenge pontokat 90%ban ismerem, a loszersebeseeg sokszor nyerobb nálam.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
h1mpi
félisten
Érdemes ezt kivenni? Battlepassból megoldható lenne csak nem tudom megér-e kb 15 000 goldot?
Fully electric lifestyle!
-
Thrawn
félisten
Improved Rotation (vagy Ventillation) + Optics + Vert. Stab
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bad Pritt
félisten
Én szellőzés, vertstab, távcső kombót tettem fel rá először, de lehet a távcső helyére megy majd egy fejlesztett forgási mechanizmus, mert brutális, ahogy kanyarodik, plusz úgy mozgás közben is tud majd lövöldözni.
Szerintem a 850K p-t rátolom a commanderre, akkor meglesz a két látótávjavító skill és úgy már biztonságos a távcső nélkül is.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Barret001
addikt
válasz jozefgucci1 #221061 üzenetére
Ott könnyű pedózni,tier2-ben elkennék a száját
-
vJokka
aktív tag
válasz jozefgucci1 #220861 üzenetére
A med ággal szerintem se nyúlsz mellé, 9-es és 10-es is nagyon jó. Ahogy látom, a heavy már megosztóbb. Ott csak a 8-nál járok, az nagyon tetszik. Tornyot és top ágyút freexpztem rá, nagy mintám nincs, eddig ezt sikerült vele alkotnom:
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #220856 üzenetére
A medek nagyon jók! Standard B-nél járok nagyon jó tank az is!
-
Barcelona95
tag
válasz jozefgucci1 #220856 üzenetére
Szerintem a medek köröket vernek a heavyk-re. A heavyk közül a 8-ast prémet és nem prémet próbáltam, mindkettőtől kihullott a hajam. Egyedül a 10-es érdekel, mert annak jónak tűnik az ágyúja.
A medeknél a 7-essel kezdtem, még a nerf előtt húztam ki őket, szerintem az összes jó volt.
A nerf óta a Panterát abszolút nem érdemes megtartani ha van Progetto, nerf előtt a kettő szerintem egálban volt, egyik ebben volt jobb, a másik amabban, de mostmár egyértelműen a Progetto felé billen a mérleg nyelve.
A Standard B és a Progetto 65 továbbra is nagyon jók, de a hosszú reload miatt okosan kell mindkettővel játszani, de ha megy velük, akkor nagyon élvezetes tud lenni a játék mindkettővel.Szeretek élni - és ez sok időt elvesz.
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #220798 üzenetére
Azért be lehet lőni. Nem nagy helyen, de ott van a szokásos kupola. Vannak ennél sokkal trolabb tornyok.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
"Nem tudott aludni" és hajnalban le is csillagozta.
72 csata
~1.7M kreditről indult és maradt ~3.000 úgy hogy már az esetleges kövi csatára, fogyócikke sem lett volna. -
jano_77
nagyúr
ha HE-t szereti
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Djuree
félisten
hat aki kiszenvedte azt a szar rankedet az kapjon is vmi ertelmeset a kihullott haja helyett...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
aginor
veterán
válasz jozefgucci1 #220452 üzenetére
Azt tudjuk, hogy ezeknek mit kellene adniuk?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
notika77
senior tag
Ugyanonnan: Az első kettő Blitz kód, a harmadik 10-10 csatára ad 4db francia prémiumtankot. by matyiabagoly
-
Barret001
addikt
Elfogadta,köszi!
-
Kolter
junior tag
válasz jozefgucci1 #220242 üzenetére
Persze hogy vállalható lene. Ha nem minden meccsen kapnék tőlük fókuszt. Persze én is tudom hova lőnek. De játszani azért még is kéne . Tiz tank között is simma arty fókusz és nem egyszer.
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #220237 üzenetére
Ne fáraszd magad, látszik rajta, hogy nem PH szintű a tag. Szerintem rövid sztory lesz ez itt az életéből
zozyk: öreg vagyok én már ehhez, csak kiváncsi voltam ki oktat?! Ránéztem és megértettem. A stat sokat elárul. T10-ben a HP felét se lövi meg és az artyk a legnagyobb ellenségei???
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz jozefgucci1 #220140 üzenetére
A digi se oké, mióta rákapcsolták pár hete az invitel rendszerét. Addig ment minden maxon, azóta a letöltés inkább a garantált minimum környékén, 3-500mbit körül(gigabites netről van szó). Ping és feltöltés elvileg oké.
M60al semmi más nem történik, mint megkapja a techtree patton tornyát. A hull marad papír.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
peterson79
őstag
válasz jozefgucci1 #220126 üzenetére
EU 1 Hollandiában, Amszterdamban van.
EU 2 Luxemburgban
Wiki mondta...
Nekem beragadt a fizetés Express VPN-nél, úgyhogy megint 1 hónapig elő leszek fizetve. Arra figyelj, hogy némelyik oldal figyeli honnan nézed a cuccost és lehet, hogy nem engedi emiatt a lejátszást. Akkor csak ki kell kapcsolni értelemszerűen vagy beállítani MO-ot.
YouTube például ilyen. Volt, hogy sima Lego rajzfilmet nem engedte megnyitni... nonszensz, de ez van[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #220104 üzenetére
Mondjuk én valszeg az 5-ik reroll után sem néznék így kis, vagyis lennék ilyen hupilila - pedig egyre jobb vagyok a játékban én is, és a kezdeti fogalmatlanságom nagyon lehúzza a statom, de ez akkor is durva! Szerintem le a kalappal előtte, akár hányadik reroll is a srácnak.
-
Barret001
addikt
válasz jozefgucci1 #220104 üzenetére
Lehet akár huszadik is DE ne nézzük az elejét,mindig csak az utolsó 30 napot,az a mérvadó A tudás tükre!
-
po1son
addikt
válasz jozefgucci1 #220095 üzenetére
-
hulp01
senior tag
Akkor nézd meg Skill mai videóját.
-
CirrMee
addikt
A lényeg az, hogy figyelnek a várgamingnál...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
po1son
addikt
válasz jozefgucci1 #220074 üzenetére
10. Évfordulós szülinapjukra meglephetnék magukat egy eu 3 szerverrel az esti órákra.
-
oke
senior tag
válasz jozefgucci1 #220074 üzenetére
Most Én is megcsináltam, majd este meglátom, szintén Telekom.
Napközben 25-ös a ping, este 6 után megy fel 80-140-ig... -
Gyuri27
félisten
válasz jozefgucci1 #219956 üzenetére
Nem a frászt. öröm artyval játszani a napokban. Camping meta van.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz jozefgucci1 #219891 üzenetére
Nem irtad be neki, hogy hülye a játékhoz? Van itt magyarba fórum warrior aki az ilyeneked csipőből megoldja ő meg ott baszakszik. Hülye lila pff.
Amd - Radeon - Ryzen
-
popey37
addikt
ezeket a gyenge pontokat felejtsétek már el. ilyen szórásképpel 100-ból 1x talán eltalálod.
amikor egy ágyunak 100 méteren 76 cm-es kör a szórása, / a 0,38 szórás az 76 cm-es kör 100 méterenként. 300 méterre már a tankon kivülre is mehet a lövedék a szóráskép miatt./ akkor ott nincs gyenge pont célzás, vgagyis lehet, de nem fogod eltalálni. ezért goldozik mindenki.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Rogan99
tag
Ezért kellenének a weak spotok minden tankra. Abban egyet értek a WG-vel, hogy nem a HE spam a megoldás mert ez rettentő gagyi és kiveszi a skillt a játékból. Szóval nerfeljék csak le nyugodtan. (bár ezt is szarul csinálják, mert 1-2 test serveres video alapján több penetration és exra high dm lesz gold HE-vel pl ami meg megint nem hiányzott)
A baj sztem azzal van hogy a HE nerffel kéz a kézben kellett volna jönnie egy armor nerfnek is a hull down monster tankok esetében.
-
peterson79
őstag
Én meg azt vettem észre, hogy kibaszottul jól használja a tankot és fizetett színészek ellen játszik.
De most komolyan, olyan mákjai voltak, hogy beszartam. Oké, néha neki sem adta, meg bekerítették, de eszméletlen milyen hülyéket kapott. Simán kimennek elé, szarul forgatják, sorolhatnám. Nekem miért nincs ennyi hülye ellenfél?? -
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #219629 üzenetére
-1 Töltsük az agyatlan repeszt és tegyük értelmetlenné a tankok beforgatásának képességét ahelyett hogy gondolkodjunk és ésszel oldjuk meg a problémát. Igénytelen hozzáállás.
Úgy látszik egyedül maradtam a repesz véleményemmel a fórumon. Mindegy, nem fogtok tudni meggyőzni róla hogy egy olyan változtatásnak ami a játéktudást díjazza ne örüljek.
Azért kíváncsi lennék mondjuk Diegho véleményére a repesz nerffel kapcsolatban. Kár hogy már nem ír ide. Mint ahogy ha megfigyelitek nem nagyon ír már ide egy unikum játékos sem, amin nem is csodálkozom elnézve a fórum szakmai színvonalának alakulását ... -
Gyuri27
félisten
válasz jozefgucci1 #219629 üzenetére
Jaj hát imádom a lilákat leókban. Meg azokat a majmokat akik őket utánozzák.
Ki lehet találni, hogy 9-10 med hol parkol, mit csinál. A tdk vagy az artyk mögött snájpol. Aztán veri magát milyen jó a statja. Ha bukik a csapat ugye neki akkor is jó. Ha jobban áll a csapat akkor előkerülnek a low hp tankokat kivégezni.
Oszt szidjuk az artyt. GGAmd - Radeon - Ryzen
-
aginor
veterán
válasz jozefgucci1 #219634 üzenetére
Ha eladok vmit (normál fejleszthető tankot), de szeretném visszavenni, azt hogyan lehet és mik a szabályai?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
hulp01
senior tag
válasz jozefgucci1 #219525 üzenetére
Ez szerintem egyértelmű. Csak akkor tud rohadt jó lenni valaki, ha vannak nála rosszabbak. Ha a szuperunikumokat engeded össze, ott is lesz első meg utolsó, max. jóval kisebb a különbség a képességeik között. Az átlag játékosoknál viszont sokkal jobbak és kiemelkednek a mezőnyből.
Tegnap volt egy érdekes csatám Murovankán rankeden. Progettoval voltam, és totál bekerítettek bennünket az 1-2-es soron. Én beállítam az erdő északi sarkába, hogy akkor majd lövöm akit spottolnak. Erre én spottoltam mindenki. 128 dmg mellett lett vagy 7k spot dmg-em. Sajnos egy tök felesleges szituban ellőttem magam, ezért sptoltak és meghaltam. De a vicces az, hogy ezzel valami 7-8. lettem, miközben egy ilyen teljesítménnyel egy light simán első háromban van. Bár nem a wg szerinti szerepkörben játszottam, mégis elég hasznos voltam a végső győzelem megszerezésében. Ez a szerepkör szerinti xp igen nagy baromság szerintem. Szerencsére lehozta a csapat, így azért járt egy chevron, de ha nem akkor még buktam is volna.
-
po1son
addikt
válasz jozefgucci1 #219525 üzenetére
Le is süllyedt szerencsétlen gyerek a pirosak értelmi szintjére. Ment folyamatosan a "szar" játék csak nála rossz a RNG, a csapattársai mind botok stb
Páran viccelődtek vele a chaten, ment rájuk a ban.[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
válasz jozefgucci1 #219436 üzenetére
Azt vettem észre. Mostanában vannak ilyen furcsa arty-s dolgok, nem csak ettől a típustól, de mondjuk még mindig jobb, mint t4-5-ben a sok Lfh arty..
szbalogh: nem igazán értem ezt a nagy STB hype-ot. Nekem valahogy nem bejövős. Talán azzal a legrosszabb a statom (holtversenyben a 705-el) T10-ben. Ellenben az off meta cseh csoda nagyon adja, közepesek közül azzal vagyok a legjobb.. Hiába, én már csak ilyen kretén vagyok.
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #219436 üzenetére
Nem értek egyet ezzel a 4-5 nappal későbbi kezdéssel. Előző szezonabn se volt időm végigvinni. Szerintem nyugodtan toljad, mert teljesen más, mint a random, kell a tapasztalat. Az eredmény úgy se számít már csak a jutalmak, 8200 kötvény és 2500 gold.
Ja max 8 tokenem lehet, azaz a tankot már nem tudom kiszedni. Nekeid is azt hiszem akkor max 4 tokened lehet... ha a gold ligában végzelNick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #219430 üzenetére
Túl gyorsak a ranked csaták artihoz. Egyszerűen nincs idő sokat lőni. BC arta lehet jó inkább, azzal folyamatosan kábítani tudsz egy pusholó bagázst és ha kell el tudsz szaladni és esetleg még egyszer betárazni.
Nick: HE_Storm
-
aginor
veterán
Tegnap a kistesója (M53) csapott belém egyetlen lövéssel több, mint 1000-et..
-
h1mpi
félisten
A tegnapi tapasztalatom alapján nehéz, jönnek az öngyilkos lightok és felszpotolnak pillanatok alatt
-
peterson79
őstag
válasz jozefgucci1 #219266 üzenetére
Cégnél cserélték a telefonkábelt optikaira. Megkérdeztem a muksót, hogy ha ilyet tapasztalunk, hogy esténként magas a Ping akkor mit tudunk tenni?
Azt válaszolta, hogy hibabejelentő, kiküldenek egy kollegát, ő megnézi és eldönti, hogy kicseréli azt a központi eszközt ami van vagy megnézi mit tud tenni mást. Nekem például régi Huawei van, azt mondta, hogy az simán okozhat ilyet. Maga az eszköz miatt szar a net.
Én megpróbálom, veszteni nem vesztek vele. Majd beírom, hogy mi volt.[ Szerkesztve ]
-
Black_Sheep
tag
Nekem a mobilnetet javasolták, a WoT nem generál nagy adatforgalmat. Vagy úgy teszel, mint én, és leszarod az eredményeket, örülsz, ha beviszel 2-3 sebzőt.
-
peterson79
őstag
Nekem Express VPN volt, de megmondom őszintén, fogalmam sincs hogy jobb volt-e vele. Azt hiszem 3000 ft körül volt egy hónapra, de ha kell megnézem a pontos összeget.
-
po1son
addikt
Annyira nagy mágus én sem vagyok, én így szoktam igényelni.
Berakom ide, hátha mást is érdekel.0. Először itt szoktam bontani a régi amazon fiók csatlakozását, ha van [link]
(Twitch fiókhoz nem kell nyúlni, maradjon csatlakoztatva)1. Csinálok egy új email címet [link]
2. Az új email címmel csinálok egy új amazon fiókot [link]
3. A Prime gaming oldalán a Try Prime-ra kattintasz [link]
- Itt végig kell menni a lépéseken, bankkártya adattok (egy teszt erejéig terhelik, utána visszautalják), igazi telefonszámot megadni mert sms-t kapsz majd rá stb.
4. Vissza a wg account manage-re, itt a amazon és twitch fiók legyen összekapcsolva, ha még nincsen [link]
6. A twitch prime in game lootokat itt tudod igényelni [link]7. Fontos, hogy a 7. nap előtt mondjad le az előfizetést, ha nem szeretnél 1 hónapra előfizetni automatikusan (most egyébként akciós - 899 Ft)
Ezen a linken tudod a előfizetést törölni - https://www.primevideo.com/settings/ref=av_auth_return_redir[ Szerkesztve ]
-
Balcsix
senior tag
válasz jozefgucci1 #219168 üzenetére
Szintén T-s vagyok, és nekem is játszhatatlan nap mint nap 6 órától kb.
Nem szolgáltatói hiba, a WG tehet róla röviden fogalmazva... Esetleg próbálj ki egy VPN-t, elvileg az orvosolja a problémát valamilyen szinten. -
notika77
senior tag
válasz jozefgucci1 #219174 üzenetére
Én linkeltem neked pár hete
-
po1son
addikt
Teljesen aterzem ( Bp 3 kerület Telekom). Este 6-10 között nem játszok, csak max olyan tankokkal amik TD pozíciókban használhatóak és gyors a lőszer sebességük.
Szerk: jahhh és majdnem lemaradt, arty!4!4!4!4
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
A DIGI se jobb sokszor. Ping nem magas, de mikrolagok vannak...
-
e-newsee
addikt
válasz jozefgucci1 #219068 üzenetére
Az "idiots" is WG conform.
Mondjuk érdekes, hogy a "fuck"-ra ugranak, mert párszor elnyomtam egy "fucking gokarts"-ot (amikor egy sz@ros EBR-től nem lehet kitámadni, ellenben apránként leszeletelnek minket az artyk, a végén meg a kisautó hülyére veszi a maradék 3 TD-t), de még egyszer sem ért bannt."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Kolter
junior tag
válasz jozefgucci1 #218887 üzenetére
Vajon minek?
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #218589 üzenetére
Mire elértem kivették, pont lemaradtam róla. Köszi a felajánlást, kedves Tőled. Mondjuk az sem biztos, hogy tudok bármire ajánlatot tenni, mert a párom van otthon, de hogy mire jutok vele nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
Balcsix
senior tag
válasz jozefgucci1 #218550 üzenetére
Eddig minden licitnek hajnali vagy délután 1-kor volt vége, és ennek is 1-kor lesz.
Detto. Ha tudom, hogy nem lesz több kredites 8-as ajánlat, akkor én is komolyan veszem a 7-eseket. Na mind1 legalább nem szenvedek egy darabig kredit hiányban.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #218506 üzenetére
Ugyanerre gondoltam mint te. Erre nagy aranyat az fog rakni aki f2p játékos de nagyobb klánban van és a klánozásból és versenyekből sok aranyat összeharácsolt magának. Vannak ilyen játékosok, de azért szerintem nem olyan sokan. Általában akik nagyobb klánban vannak azok fizetnek is a wg-nek rendszeresen és olyat nehezen tudok elképzelni hogy valaki rendszeresen költ a játékra és pont a progetto-t ne vette volna már meg. Elég alap tank klános csatákhoz és farmoláshoz is már évek óta.
-
po1son
addikt
válasz jozefgucci1 #218506 üzenetére
úgyis befogják dobni shopba 11e ft körül, csak idő kérdése mikor.
-
po1son
addikt
válasz jozefgucci1 #218497 üzenetére
én 9000e goldot raktam rá, lesz ami lesz.
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #218497 üzenetére
Szerintem igen, mert ez nagyon sokaknak megvan, mert jó tank
-
phoenix1989
őstag
válasz jozefgucci1 #217269 üzenetére
melyik részét nem sikerült feldolgoznod?
-
galervin93
addikt
válasz jozefgucci1 #217259 üzenetére
Én meg azt kérdeztem, miért vagytok benne biztosak, hogy a piros acc "pirosan" is fog játszani? Ugyanígy vice versa, attól mert lila, lehet beültette a haverját, aki életében nem játszott a Wottal. Vagy csak telefonál egyet és nem tud annyira figyelni, belehibázik, nem úgy és nem azt csinálja, amit a tudása alapján elvárnál stb.
Én vagy 20000 csata óta nem használok ilyesmit, pont leszarom, milyen player jön szembe, mert azt nézem, ki-mit csinál a pályán, és azt milyen tankban teszi. Mert végső soron ezek határozzák meg az egész csatát.
Még egyszer régebben írtam, hogyha meglátok egy ellenfelet, akkor csak az jár a fejemben, hogy mennyi a töltésideje, kb. mekkora a látótávja, milyen alfa, tárasnál hány lövedék stb. Ezekre kell készülni, és arra, hogy ezt ki is tudja használni az ellenfél. Egy piros is tud "lilán" játszani, hisz minden majomnak van bem egy Ász köre. Miért ne lehetne az éppen aktuális is az ő Ásza, amikor véletlenül ügyes, vagy az rng mindent bead?
Szóval mindig a legrosszabbra kell készülni, és akkor kevesebb a meglepi, tudatosabb a csata, végső soron jobb játékossá válsz hosszútávon...
...[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
phoenix1989
őstag
válasz jozefgucci1 #217262 üzenetére
nem szükséges de te mégis azt használsz hisz azt irod hogy nem hagyod érvényesülni a hátulrol campelőt . azért áll ott mert az ilyenek gondolkodás nélkül a mod miatt tudják csak hogy jó játékos, ha anélkül is tudnád nem használnál modot. a másik kedvencem ami ugy látom rád is igaz , az irigykedők akik nem tudják feldolgozni hogy jobbak is vannak náluk ezért ha bemész egy csatára egy reward tankkal csak azért mert neked megvan ha bele is döglik de nem hagy békén. ez artyk esetében a leg idegesitöbb.
-
phoenix1989
őstag
válasz jozefgucci1 #217259 üzenetére
pont az ilyenek miatt kellene már végre betiltani ezt a szar modot. csata alatt nem a játékkal vannak elfoglalva hanem a másik statisztikájával. és hogy téged idézzelek ki lehet szúrni hogy jó játékos? akkor szúrd ki gondolkodj használd a fejed de ne egy szar mod alapján basszál ki másokkal. csodálkozunk hogy campelnek a játékosok? naná. az ilyen modot használok kényszeritik a jó játékost is sok esetben a campre mert a jó játékos mod nélkül is tudja hogy valaki(k) szándékosan rászálltak.
-
e-newsee
addikt
válasz jozefgucci1 #217231 üzenetére
Itt Zalában nekem Digi van, de nagyon stabil. Évek óta nem volt gondom vele sem lag, sem ugráló, vagy extrém magas ping. Olyan 20-40 között mozog a WoT folyamatosan, csak akkor voltak komolyabb gondok, amikor a játék szervereivel volt valami.
Viszont sajnos vége lesz a jó világnak hamarosan, ha a következő egy évben nem történik semmi előrelépés, mert költözni fogunk családi házba, és ott vagy a Telekom csodás 30Mbites netje lesz, vagy egy helyi szolgáltató max 80-asa. Az a durva a mai vidéki internet elérésben, hogy 10-12k Ft-ért kapsz 30-40 megás netet Coaxon a belvárosi optikai gigabit helyett, ami viszont 6k Ft. És ami a legszebb, hogy nem is kell messze menned a várostól, mert a külső városrészekben is már jóformán csak 100Mbit alatti netet kapsz dupla áron.
Jó, tudom, még így is a világ felső 30%-ába tartozom, de azért a különbség a város és a falu között brutális ezen a téren."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
po1son
addikt
Én telekomról upc-re váltok majd tavasszal, ha lejárt a hűségem...
Pedig lenne egészen magas készülékkedvezményem, de ezért a szolgáltatásért nem vagyok hajlandó ennyit fizetni megint 2 évig.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
jano_77
nagyúr
Valszeg ez a nagy hideg baszott oda nekik - bár nem értem hogyan befolyásolhatja a szolgáltatást - mert most vannak a gondok. Mikor nem volt ennyire hideg, semmi baj nem volt vele. Ezért abban bízom, hogy most már jön a felmelegedés (tavasz) és vissza áll minden a rendes mederbe és jó lesz ismét.
-
Djuree
félisten
válasz jozefgucci1 #216023 üzenetére
meg is érdemelték, a pénzük meg elúszott.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
popey37
addikt
válasz jozefgucci1 #214712 üzenetére
nálam skill4 a nyerő, az előadásai frenetikusak, jókat szoktam röhögni a dumáin.
más: igy lehet farmolni ha adja a game:Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Barret001
addikt
válasz jozefgucci1 #214712 üzenetére
Magyarok közül nekem Mars1991 jön be legjobban.Kultúrált érthető beszéd,én elmondja,mit miért csinál,és előre gondolkodik.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #214690 üzenetére
Esszét tudnék írni arról hogy hogyan érdemes tanulni a játékot most, kiket és miért érdemes nézni, hogyan kéne gyakorolni, stb. De nem fogok, mert lusta vagyok ennyi mindent igényesen összeírni és azt sem érzem hogy megérné a befektetett időt amit ráfordítanék.
Megértem ha valakinek nem szimpi kajzoo. Nekem semleges, vannak jó és rossz tulajdonságai mint a legtöbb embernek. Már megtanultam nem feketén-fehéren nézni a világot, az összképet nézem és szemet tudok hunyni negatív dolgokon. Illetve van hogy akkor is nézek valakit ha egyáltalán nem szimpi, de jó játékos és sokat lehet tőle tanulni. Nem haverkodni akarok velük hanem tanulni tőlük.
Negatív példának kajzoo-tól hozhattam volna amit az előző ranked szezonban művelt. Erről egyébként kíváncsi vagyok mi itt a topikban az általános vélemény. Olyan kihívást csinált hogy 10 accountot akart bevinni a top100-ba rankeden. Nézők acc-jain játszott. Kontentnek biztos jó volt és biztos sokat tanulhattam volna belőle ha nézem. Viszont azzal hogy 10 acc-ot bevisz a 100-ba, jórészt átlagos 50-54%-os játékosokat 10 játékost kitúr az arany ligából. Azt nem tudom hogy ingyen csinálta nekik csak a tartalomgyártás miatt vagy két legyet ütött egy csapásra és a bankszámláját is hizlalta-e. Minden esetre én bannoltam volna érte akkor is ha ingyen csinálta, 1 játékosnak csak egy acc-on szabadna rankedeznie egy régión belül. Elég ha 10-20 ilyen kurválkodó unikum van és kiderülhet hogy az első száz helyezett tulajdonképpen ez a 10-20 játékos. Így lehet az arany ligában találkozni olyan játékosokkal akiknek a ranked és randombeli statisztikájuk köszönőviszonyban sincs egymással.
Még pont vissza lehet nézni neki ezeket az adásait, 2 hónappal ezelőtt voltak: [link]
Ezen mondjuk jót röhögtem: 3:57:35-től nézzétek. Talált egy nagyon elszánt rankedezőt (de ő legalább szorgalmasan próbálkozott és magának próbálta megcsinálni.)[ Szerkesztve ]
-
Barret001
addikt
válasz jozefgucci1 #214690 üzenetére
Mint ember,nekem sem szimpatikus.DE attól még tudhat valamit Biztos van akinek bejön!
-
nomic
aktív tag
válasz jozefgucci1 #214429 üzenetére
Tier 9 mindig is a játék legjobb tierje volt.
Fú gyerekek, ez a Chi-Nu akkora egy fos hogy nem igaz. Remélem a Csito meg a Csiri jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #214339 üzenetére
Szerintem az a régen még most is működik más klánok esetében is
-
galervin93
addikt
válasz jozefgucci1 #214142 üzenetére
Unalmamban kezdtem, elég sok ág ki van már húzva, és sajnos azok a tankok, amikkel szeretek játszani, elég gyengék a mai metában (lightok, nem közelharci medek). Így meg legalább agyonütöm kicsit az időt a fejlesztgetésekkel. Persze ha nagyon ergya, akkor hagyom a francba, igazából nagy célok nincsenek már számorma a játékban, játszogatom ha olyan kedvem van és ennyi.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Swinegod
őstag
válasz jozefgucci1 #214025 üzenetére
Sajnálom, szerintem az ilyen emberek nélkül szebb a világ és kereken 0 empátiát érzek feléjük
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Geller72
veterán
Pontosan. Az első mondatodért. Aki ilyet kíván másnak, az semmivel sem különb a szememben. A legnagyobb ellenségemnek sem kívánnék ilyet.
-
popey37
addikt
azért valami igaza van: nem elég hogy op szar tankkal jönnek ketten, még össze is számolnak hogy 4 op szar legyen. az ilyen köcsögök miatt hagyják sokan abba a wotot. ezek tuti még csaló modokat is tolnak. rá merném tenni a fél karom.
a zwackkot is kitették ezért.
el kell küldeni a replayt a supportnak és tuti bannt kapnak.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
prime77
aktív tag
válasz jozefgucci1 #212137 üzenetére
Én játszom a Call of Juarez 1 játékkal, és mióta a a WOT rossz, azóta a 30ms ping helyett ott is 105 ms a pingem - a szerveren.
Volt már ilyen amúgy.
Egyszer csak olyan 3-6 hónap után elmúlt.
Mintha az adatok máshová terelődnének valahol, egy olyan "toronyhoz" amin nem tud annyi adat átmenni.
Most jelképesen fogalmaztam. -
vepe
őstag
válasz jozefgucci1 #212161 üzenetére
Karácsonyi eddig jól adta...
-
e-newsee
addikt
válasz jozefgucci1 #212161 üzenetére
Tök mindegy, csak a díszekben különbözik.
Azt érdemes venni, amelyik albumhoz a gyereknek legjobban tetsző álcát adják, ha megvan a teljes kollekció."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
notika77
senior tag
válasz jozefgucci1 #212094 üzenetére
A napokban én is keresgéltem és nem csak keurópai a gond, mert norvég, svéd és holland ("pár" km-re a szervertől ) panaszosokat is találtam. Minél több embert meg kellene mozgatni a témában, hogy írjanak a WG-nek és a Telekomnak is Pingplotter képekkel.
-
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #211884 üzenetére
Iyouxin f2p acc-on azzal csinálta a maraton egy részét:
Itt(katt) ez elején és itt(katt) elszórtan, sok más tank közül ki lehet őket mazsolázni. 3500 átlagsebzés.Aránylag friss (1 hónapos) adás profi ruszki játékosoktól:
Sh0tnik 23 csata 4700 átlagsebzés, videó leírásában időbélyeg a csatákról megjelölve melyik pályán volt és mennyi volt a sebzés: [link]
Near_you 19 csata 3900 átlagsebzés: [link]
liquidator 25 csata 4800 átlagsebzés: [link] -
peterson79
őstag
válasz jozefgucci1 #211884 üzenetére
Ha lassúnak találod akkor Turbót rá, de nekem az új forgatós bizgettyű van rajta. Hozzá vagyok szokva, annyira nem lassú az. Ezzel viszont gyorsan forog a test és a torony is. Tornya még mindig megbízhatatlan, de azért lehet menni jó köröket vele. Talán raktam fel replay-t is már. Keresek egyet, ha nem felejtem el.
-
Geller72
veterán
válasz jozefgucci1 #211864 üzenetére
Nekem tegnap itt németben 45 ms volt mindhárom szerveren a Ping, belépve eu2/3-ra 27-37 közt mozgott.
Apropó. Mai menü: STRV 81
[ Szerkesztve ]
-
notika77
senior tag
válasz jozefgucci1 #211864 üzenetére
Sajnos nem a szerverek hibája, hanem a Telekomos nettel (illetve a Telekomos net útvonalával) van gond, nekem már ~9 hónapja.
Most 2 hete volt valami gond a Digis nettel és furcsa mód, amíg ők napokig panaszkodtak, addig nekem egészen rendben volt, de ahogy a Digisek abbahagyták a sírást, visszajött a Telekomhoz a 100+ ping és a csomagvesztések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest