Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
válasz Plasticbomb #166295 üzenetére
"Es ha jol fordulnak a dolgok, akkor egy no vegre amugy is el fog foglalni."
Hát ez az, a WoT nekem is hiánypótló cselekvés csak. Kb. egy évig volt barátnőm, addig a WoT-ra nem is gondoltam. Tél óta kezdtem el megint játszani.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Plasticbomb #166302 üzenetére
Köszi a vesződséget, de ez nekem kínai. Fps, vega, gpu - sorolhatnám. A képernyőn a kiírások zöméről fogalmam sincs. Bocsi, keresek baráti körben vkit, aki elmagyarázza az én szintemen.
Azt hiszem, egyelőre nézek vmi használt gépet, és ha marad a függőség, könnyebben fogom szórni a pénzt a fejlett technikára. Holnap megnézem barátom Dell laptopját, amin játszik. Egy hét kihagyás után végre tankolhatok kicsit.
Elnézést, h raboltam az időtöket, de nem tudtok felhozni olyan szintre, hogy felfogjam ezt az információ-áradatot. Évtizedek lemaradását nem lehet pár hét alatt bepótolni.
Azért kösz, h próbálkoztatok.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
őstag
válasz Plasticbomb #166295 üzenetére
Jobban jársz a nővel, mint a wot-tal. Ott a penetration sokkal nagyobb élvezetet nyújt, csak vigyázz az idő előtti elsütéssel. Bár ha táras vagy gyorstöltő vagy, mint az új olasz ág, akkor nincs gond. Aztán ne sajnáld tőle az alfát, csak nehogy 9 hónap múlva leguruljon egy új, nem várt tier 1-es tank, mert annak a grindje tart vagy 18 évig és az összes aranyad rámegy a fejlesztésére.
Semper fi!
-
ballington
addikt
válasz Plasticbomb #166173 üzenetére
Laptopon játszok egy HP 430 G5-ön...nincs gond a játékmenettel, van olyan még tűrhető beállítás, hogy hozza a 60fps-t. Mondjuk bokorból sniper nézetben durván leesik az fps, de kezelhető.
Ami zavar, az az állandó hűtés hangja, illetve a meleg billentyűzet.
De pár hét, meglesz az asztal és hozom haza a PC-tAki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Antonius1978
addikt
válasz Plasticbomb #166211 üzenetére
Hat igen, ez tortent asszem tavaly szeptemberben, hogy hiaba volt prem fiok, egyszeruen hulyere untam jatszani, azaz a jatekban szerencsetlenkedni , es emiatt eluszott vagy 2-3 het az ossz prem fiokbol, de nem bantam meg
Amugy akik szakaszoztak regebb velem, meg emlekeznek, hogy minden fel oraban mentem cigizni, amikor egyedul jatszodtam akkor ez 10-15 perc volt, de azaltal, hogy nem jatszodtam, megsporoltam egy rakas cigit es idegeskedest, helyette inkabb a remeket vadasztam a Witcher 3-ban, amit jutanyos aron megvettem a GOG-on.
Amugy majd mindjart valaszolok arra, amit privatban irtal mar vagy mindjart 1 honapjafradi81 : pontosan erre a dologra alltam ra, de az is felzaklat, ha bekapcsolom a bonuszokat, es veszitunk, mert akkor annyit er mint halotton a borogatas, ma gondoltam nem kapcsolok bonuszt 1 orara, hanem nelkuluk megyek par kort, es nem alakult jol, asszem 1 csatat nyertem, de most majd megprobalom ujra 1 ora erejeig, amugy is konnyu tankkal mennek, kell az 5os nemet, 7es ruszki es 8as francia, mar kozel jarok hozzajuk, de nem elegge, es hat konnyu tankkal amugy sem vagyok egy zseni, + a palyakat is atalakitgattak, most egyszeruen nem tudom egyes palyakon hogy hova alljak be, csak kovalygok erre-arra, mint fing a feredoben.
Simulacrum : akkor jo, en is T9-ben kellene neha jatszodjak, huzom a T-54-et, a 48 Pattont, es az M103-at, kellene a ket amcsi 10es, ki akarom oket probalni.
Hat idom volna, csak mar unok jatszani, persze igazad van a premmel kapcsolatban, marmint, hogy 1,5x annyi ido alatt is megvan, csak en hamar akarom elerni a celt, hogy ne kelljen sokat vele vacakoljak, ki van huzva egy rakas tank, olyan is van hogy 2 eve nem mentem vele 1 kort sem, mert kell az ido masra, mas celokra, es epp ezt szeretnem elerni, hogy megvalosuljanak az uj celjaim, pl legyen T4-tol T-10ig 1-1 lightom, aztan en is epp 7es szinten allok a csehekkel, azaz csehul allok , ugyanez a sved TD-re is igaz, ott 6os szinten, de sztem nem is lepek feljebb, kellene a 7es sved Leo, aztan 6 vagy 7-es japan nehez, 7es taras japan med, de lehet hogy megmaradok a 6osnal, azzal eleg szep kek wn8-am van, ott az olasz ag, majd jon a lengyel is gondolom, ahhoz mar mondjuk a Pudellel csinaltam egy garniturat, aztan ott a hatsotornyos 8as orosz med, az a 430 vagy mi a csuda 10es kellene nekem, es mas nem is jut eszembe, de lehet hogy meg van valami.Ha ezek megvalosulnak, akkor aztan tenyleg nem kutatok es fejlesztek semmit, akkor majd nekiallok, hogy jatszodjak a kihuzott tankokkal es elvezzem a jatekot - ha lehet.
Az olasz aggal meg csak 4es szinten vagyok, mar se ezust, se SZTP-m nem volt hogy egyeseket atugorjak...gondolom meg 1-2 ev, es elerem amit akarok, ha kozbe-kozbe jatszok, es meg meglesz addig a WOT egyaltalan, akkor pezsgot bontok, es nekiallok jatszodni azzal a kedvenc tankkal, amit kihuztam, es epp vele van kedvem jatszani. -
popey37
addikt
válasz Plasticbomb #166201 üzenetére
nem tudom, de csak a proci 100-160k között mozog, ennek függvényében nem rosszak az árak
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
5-ös kezelő
senior tag
Nekem jó az asztali gép is. Esetleg javasolhatnátok márkát, típust, és mi legyen benne /pl. videokártya, mert a laptopomon alaplapi integrált van, s azért nem fut valszeg a játék/. Privátban ha írnátok, ti milyen gépen játszotok, nagy segítség lenne. Cserébe megígérem, h egy darabig még nem lábatlankodom /lánctalptalankodom/ az éles pályákon. Köszi mindenkinek.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
jimmy74
őstag
Ne is mondd....
Asszony rákapott a játékra az asztali gépemen de már loptop kéne neki...
Mondom neki a fa@om fog annyit kiadni érteWoT:jimmbo
-
h1mpi
félisten
válasz Plasticbomb #166139 üzenetére
Nekem 220K átvátott van és kb. 0 sima, mert mindenhol a képzés volt beállítva..
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Plasticbomb #166081 üzenetére
Megnezem majd, probalok ugy helyezkedni hogy 2 cap is beleessen amit tudok vedeni vagy tamadni. Sajna talan holnap mar vegeter? Nem volt sok idom meg kedvem jatszani de ma 10 szintet leptem...sajna 3adik camo mar nem lesz meg jo esellyel. :/
mod: nekem is megszakadt a szerver most rogton masodik cap utan...es vissza sem enged hiaba irja hogy online. Minosegi...biztos ezt is jol balanszolták.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
KisApám
addikt
válasz Plasticbomb #165953 üzenetére
Én már párszor kilövettem magamat, csak hogy az artit kinyírjam az elején.
Legutolsó alkalomkor az arti a dombról akart rámesni...
miközben jött lefelé, kilőttem
Nagggggggyon jó érzés volt[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Plasticbomb #165956 üzenetére
Gratula! Nekem sajna kimarad, nem volt kedvem játszani mostanában, csak első két presztízs szintet léptem meg.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kchryss
veterán
válasz Plasticbomb #165956 üzenetére
Megcsinálhatnád nekem is. Kéne az 1000 kötvény a minikampány miatt.
-
jano_77
nagyúr
válasz Plasticbomb #165938 üzenetére
Köszönöm szépen
MÁS, kicsit off, de hátha tud innen vki segíteni EBBEN, akár privátban is, hogy ne zavarjuk a fórumot.
Köszi előre is
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Greentea
senior tag
válasz Plasticbomb #165925 üzenetére
Összességben nem lesz ez rossz! Páncélt döntögetve szépen el lehet vele lenni. Ágyú kicsit azért tényleg lutri, nem a megszokott német. De kellemesen csalódtam -
Greentea
senior tag
válasz Plasticbomb #165923 üzenetére
Kivittem én is, nem tudtam megállni.
Első lövés: FV215b (183) torony oldalról. Pattan Na megyek még párat.[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz Plasticbomb #165905 üzenetére
Én mondjuk örülnék ha végleges maradna. Tetszik ez a játékmód. És ez a hatalmas map sokkal élhetőbb szerintem.
-
Plasticbomb
addikt
válasz Plasticbomb #165905 üzenetére
leellenőriztem:
Event End
Jun 3, 2018
24:00 UTC
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Ry0K3N
senior tag
válasz Plasticbomb #165894 üzenetére
50-100 frontlinera nagyon durva. Vedd vissza mindenképpen.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
jano_77
nagyúr
válasz Plasticbomb #165894 üzenetére
50 100 szerintem nem volt rossz, de a Lorr 40t-t mondhatni imádom, még akkor is, ha papír! Szerintem baromi jól használható - persze nem ész nélkül! - és élvezetes vele a játék. Kredit hozamról már ne is beszéljünk, mert kiemelkedő - szerintem.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz Plasticbomb #165845 üzenetére
Nekem is átlag 60 FPS, soha nem akadt még be zavaróan. Igaz vicces, hogy egy félmillás gép kell a frontline-hoz...
-
kchryss
veterán
válasz Plasticbomb #165770 üzenetére
Nehéztankokat nem kéne tudniuk átütniük szemből, de amíg ilyen retardált a rendszer és van prém lőszer addig hülyeség ezt nem kihasználni. Egyébként más szemszögből is fel lehet tenni a kérdést: Miért kell egy nehéztanknak vagy egy agyonpáncélozott td-nek 50-nel száguldoznia? Vagy miért van egy nehéztanknak 400m látótávja?
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Plasticbomb #165520 üzenetére
Nekem a K&H-ban ezt ajánlották mert ez olcsóbb. Mondjuk használni meg nem tudom de holnap felhívom a bankot és megtudom mi lehet a gond mert ez így nagyon nem jó.
-
Plasticbomb
addikt
válasz Plasticbomb #165490 üzenetére
Kesz, ennyi, ne jatszatok frontline-t.... 4ik vagy otodik csatam volt, es szar volt. Mind. Mar spammelik a goldammot, mar lightokkal besunnyognak, es kilovek az objektiveket, a mieing meg halottak, mert nincs respawnjuk, spagettikkel felmennek hegyoldalra tavolrol snipeolni, senki nem villant semmit, senki nem capel, amikor ures a bazis, mindegyik kempel, ennyi volt. Ez egy nagyon jo is jatekmod volt, es mivel egeszen jol lehett farmolni, igy sokan is jatszottak...... De mostmar a hulyek is megtalaltak.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
jr1994
addikt
válasz Plasticbomb #165476 üzenetére
Vidd ki egy pár körre az IS7-et.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Enter65
senior tag
válasz Plasticbomb #165472 üzenetére
...... ebböl a jelenlegi f@sbol!
-
Puculo
aktív tag
válasz Plasticbomb #165440 üzenetére
Ahol lehet ott tornyozok, mivel ez a fő erőssége meg a jó gundep. De a tornyomon keresztül is belőnek sokszor. Viszont hála a kis sebzésnek, amit inkább 220-230 között ad be az rng nincs nagy visszatartó ereje. Nem állítom hogy nem velem van a gond, ezért nem is akarom ezt túlspirázni. Tény viszont hogy nem sok csatám van még vele, a legénység sincs megfelelő szinten, de nekem akkor is ez a vas adja legkevésbé. Nem vagyunk egyformák..
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
jr1994
addikt
válasz Plasticbomb #165363 üzenetére
Egy csomó pályán nem artysafe-ek a kulcspozíciók, csak egy példa serene coast C1, ott aztán sok sikert az arty kicselezéséhez.. de itt a pályák listája, hát könnyebb lenne azokat felsorolni ahol nem annyira zavaróak.
-
jr1994
addikt
válasz Plasticbomb #165353 üzenetére
A fókusz elkerüléséhez egy dolog kell: szar stat.
-
válasz Plasticbomb #165353 üzenetére
Nem lehet elkerülni az arty fókuszt. Épp te ecsetelted itt a napokban, hogy bárkit, bárhol belősz artyval ,csak kell egy kicsit gondolkodni hozzá.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
KisApám
addikt
válasz Plasticbomb #165340 üzenetére
Nálam most a fejlesztés a cél más nem prémium tankok számára, ha TIER-t lépek, és hogy a kedvenc tankokba legyen 6. érzékes parancsnok.
A FrontLine módban meg nem számol WN8-at a e-péniszbe, úgyhogy nyugodtan lehet játszani "alap" legénységgel, fejlesztés céljából (meg van összesen több mint 100 db +XP-s aktíválni való cuccom, pl. +Crew XP céljára).
A későbbiekben megéri, mármint a sima Random csaták során ez, nem alaplegényekkel szaladgálok az ellenséges tankok felé.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz Plasticbomb #165335 üzenetére
Az "alapjátékban" nehezebb lenne fejlesztenem, most a FRONTLINE-ban kihasználom.
Így is tudtam 100% skill/perk legénység nélkül is General lenni.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
válasz Plasticbomb #165329 üzenetére
Én a tankokkal alap legénységgel megyek, se 6. érzék sem semmi más kifejlesztve.
Farmolni megyek meg legénységet fejleszteni tankokba. Ezért használom is a +100 vagy 200% Crew XP-ket.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
törölt tag
válasz Plasticbomb #165327 üzenetére
Upsz, valóban tévedtem, a Frontline összesítő eltér. Sorry.
-
törölt tag
válasz Plasticbomb #165321 üzenetére
(#165321) Plasticbomb
Az előbb egy IS-3nak 8 criticalt lőttem, csak egy lövést kellett nekik bevinni még. (de kár, hogy nincs részletezés, hogy miket is lőttél, megnézném, miket offoltam neki.)
Hogyan érted azt, hogy nincsen részletezés? Engem szintén érdekelni szoktak ezek az adatok és amikor tehetem, minden csata után még is nézem.
Ott van az összesítőben, tételesen felsorolva. Néhány patch-csel ezelőtt pedig bejött a csata során is megjelenő bejövő/kiosztott sebzés tételes kimutatása a HUD-on, amiben szintén bekapcsoható opció a kritikus lövés jelzése. Ez régebben csak MOD része volt, amit mára (nagyon helyesen) beépítettek a kliensbe.
-
KisApám
addikt
válasz Plasticbomb #165318 üzenetére
A gondom csak az, hogy az artik mellett még a tankosok is tudnak tüzérségi tüzet vagy bombázást vagy mindkettőt tolni rád.
Így más sok. Ennyi.------------------
Amit még észrevettem, hogy akik a drága prém táras tankokkal tolják (Lor 40t illetve Progetto M35 mod 46 felváltva), igencsak sokszor vannak a csata végén a lista elején sok sebzéssel.
Végül is fizettek érte, most kapják a "jutalmat".
Valamint vannak olyan prémtankosok is, amelyet az apuci vett meg, és egyből azzal tolják, és a csata közben/elején már igencsak látszik, hogy nagyon vesztésre áll a csapat.
De legalább ilyenkor General lehet az ember könnyeben. Több sebzést hagynak neked.Én a T26E5 Patriot, T54 First proto meg a T44 FL-el játszom.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Plasticbomb #165323 üzenetére
Ezeket én szerencsre megúsztam.
-
jr1994
addikt
válasz Plasticbomb #165318 üzenetére
Az hogy még ezen a frankó flankelgetős pályán is vannak akik a különösen "szórakoztató és interaktív" artis játékmódot választják hogy ráfossanak az emberre.
-
válasz Plasticbomb #165311 üzenetére
Sajnos ez nem így működik.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz Plasticbomb #165193 üzenetére
Nekem az FPS full hd-n tök jó, igaz csak SD kliensel nyomom, mert annak jobban tetszik a grafikája
-
Mynock
tag
válasz Plasticbomb #165180 üzenetére
Érdekes,a többiek meg lőtték
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Plasticbomb #165152 üzenetére
Jah, próbáld meg hogy leveszed az UI-t talán a V-vel, hirtelen sima lesz mint a vaj. Kicsit el van baszcsizva.
-
h1mpi
félisten
-
galervin93
addikt
válasz Plasticbomb #165123 üzenetére
Hogyne. Kap egy kis sebesség meg átütés-buffot, így lesz egy 30-35-tel "repesztő", 210-220 penes valamid. Hajrá!
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
somedieyoung
csendes tag
válasz Plasticbomb #165118 üzenetére
Azthiszem, ez az.
-
somedieyoung
csendes tag
válasz Plasticbomb #165116 üzenetére
Tudod, vagy esetleg tudja-e már valaki, hogy pontosan mikor fog kijönni az új cerka brit prém?
-
somedieyoung
csendes tag
válasz Plasticbomb #165114 üzenetére
Type59 et már a wotos pályafutásom óta kergetem, és még mindig nincs nekem (2013-14 óta)
-
Injun
senior tag
válasz Plasticbomb #165097 üzenetére
Jogos,és tényleg jó lenne ha így történne de valamiért az én csapatomban sosincs ilyen összetartás hiszen mindíg kikapunk.
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
válasz Plasticbomb #165103 üzenetére
De akkor is nagyobbak mint nekem van alapból.Nem találtam beállítást erre.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
törölt tag
válasz Plasticbomb #165097 üzenetére
Ott a pont: kiemelt célpont, mondhatni, hogy elsődleges.
-
adamgreen
senior tag
válasz Plasticbomb #165047 üzenetére
na ja örülhetünk hogy nem vágták szét a sebességet
-
lacibacsi
addikt
válasz Plasticbomb #165021 üzenetére
Érdekes ez a rendszer. Pár jó reseteléssel, vagy 50-60 pontnyi bázisfoglalással jobban járni, mint pár ezer sebzéssel. Tegnap próbáltam értelmezni a csatáim végeredményeit, de nem sikerült.
Volt két Skorpinnal végigjátszott csatám, támadásban. Az egyikben 8654/2995 volt a sebzés/spot, a másikban 8956/2850, vagyis gyakorlatilag ugyanúgy teljesítettem bennük. Viszont az elsőben nem jutottam cap kör közelébe, de a másodikban 90 pontot sikerült foglalnom. Az első csata hadnagy, a második százados. Az első csata bruttó 339k kredit, a második 389k (kredit booster-rel). Tanulni kell még ezt...
Kérdés: Eddig két "combat reserves" van kifejlesztve, a felderítés és a légicsapás. Az hogy a túróban van, hogy a légicsapást csak az elsőként kiválasztott tankkal tudom használni? Amikor kilőnek és tankot váltok már csak a légi felderítés jelenik meg alul.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Dareiosss
senior tag
válasz Plasticbomb #165023 üzenetére
Amúgy utálom ha szembe jön egy lorr 40. Mert persze hogy mindig full tárral találkozok vele....
Ez a csata mod annak a tanknak egy álom. Emil I et én még nem próbáltam, na majd holnap. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Plasticbomb #165021 üzenetére
Azert mokas tud lenni arty, védésnél B-nél van egy pont ahonnan mindharom cap-et be tudom egesz jol loni. Kulonosen odaver legicsapas+inspire+heavy arty kombóval.
XP-bol latszik megint kik voltak azok akik csesztek kockaztatni csak krediter farmolnak. Nyomik.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Plasticbomb #165023 üzenetére
Azt hittem csak prémtankokkal lehet játszani. Az Emil nem az
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
lacibacsi
addikt
válasz Plasticbomb #165018 üzenetére
Nem probléma. A generalisszimusz szint így is úgy is szép...
-
lacibacsi
addikt
válasz Plasticbomb #165014 üzenetére
Ennyi sebzéshez azért kellet ám jócskán stunolni... Mennyi volt?
-
Jokerdapro
senior tag
válasz Plasticbomb #164996 üzenetére
Én ahogy olvastam abbahagyta a wotot, de a wipe is jó tanuló lecke lett volna. Véleményem szerint az ilyen jellegű szankcionálás teljesen rendben van. Aki csal, tk, vagy hasonló mennyiségű dezertációt csinál igenis büntessék meg.
Szerk. : akkor ezek szerint mégis csak tolja.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz Plasticbomb #164976 üzenetére
Én is kipróbáltam az artyt a frontvonalon. M40/M43 8k sebzés + 4k stun és nettó 100k kreditet hozott (mondjuk a többi köröm nem volt ennyire jó). De nem emiatt van értelme az artynak, hanem azért, mert ezzel meg tudom tenni azt amit a "csapat" nem: resetelni tudom a bázist, vagy támadásnál távol tudom tartani vele a védőket. Tele van a hócipőm a sok kempelő szarral, akik miatt már sokszor az A-B-C soron elveszítjük a csatát. Egyedül meg hiába yolózik az ember, annak tudjuk, hogy mi a vége... Tényleg nem értem, hogy a legkeményebb
fejűpáncélzatú tankok mi a francért állnak be hátulra és várják a semmit...Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
h1mpi
félisten
válasz Plasticbomb #164973 üzenetére
Na jó nem, most mentem egy 12K-s kört javarészt a Scorpion G-vel, de azt tartom hogy az az ágyú egy random hulladék
-
kchryss
veterán
válasz Plasticbomb #164902 üzenetére
Szerintem minden jó csőlehajlással rendelkező "tornyozós" mobilis tank jó ehhez a módhoz mivel rengeteg olyan hely van a pályákon ahova be lehet állni és a sok játékos miatt úgyis jönni fog akit lőhetsz.
Jól működnek a light-ok és az arty-k is a nagy pálya miatt és mert ezek több harci tartalékot használhatnak, mint a med-ek és a heavy-k.
Amik nehezebben működhetnek azok a lassú heavy-k, mert sokszor kerülhetnek az oldaladba, kaphatsz kereszttüzet sok helyről és általában rád dobják el a légicsapás/artycsapás tartalékokat.Ha jól értelmeztem a kiírást akkor ahogy lépsz előre rangokat lesz xp szorzó is. Lehet majd itt fogom húzni az oho-t.
Ma dupla xp van minden top10-es győztes csatára. Ez ebben a módban is érvényes? Ha igen akkor vajon az összetett xp-ben nézi a top10-et?[ Szerkesztve ]
-
Jokerdapro
senior tag
válasz Plasticbomb #164899 üzenetére
Hát én nem vártam meg az első halált se... utánna jobb lenne?
-
válasz Plasticbomb #164833 üzenetére
Ugyanakkora a credit szorzó, ráadásul itt 20-25 perc alatt simán sebzel minimum 10k-t (kvázi garantált a sok sebzés), vagyis prémium tankkal ideális a credit farmolásra (ez ugye kb 2 csata ideje, és nem biztos, hogy összejön 5k sebzés csatánként, pláne tier 8-ban). Szóval ez a játékmód nagyon el lett találva, remélem minél gyakoribb lesz. Csak egy baj van vele, hogy nagyon esik az fps, nekem nem igen van 40 fps-nél több, pedig normál módban simán 60+ van.
Bónusz: ha a végén neked van a legtöbb sebzésed, 25 bondot, ha a legtöbb xp-d, 100 bondot kapsz (egyszerre a kettő is lehet).
(#164838) h1mpi: olyan 8-10k sebzés körül el lehet érni a general rangot
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz Plasticbomb #164839 üzenetére
"majd a végére 40 alá esik..."
Érezd magad megtisztelve! A chat-en mindenki szitkozódik a végén a néha 15-20 fps miatt... Nekem is 20-25 körül alakul a végén. (Mondjuk ez is 40 alatt van...)
-
h1mpi
félisten
válasz Plasticbomb #164799 üzenetére
Nekem erre a Sherman Jumbo van az alap torony+troll ágyúval. Átlag 1000 a sebzésem vele mostanság, de néha beakad egy-két jobb kör is, ha tudok tornyozni
-
h1mpi
félisten
válasz Plasticbomb #164794 üzenetére
Ha lenne egy 2-3 skilles személyzetem vissza venném néha funolni, de sokan azt mondják a japó 6-os jobb már.
-
Enter65
senior tag
válasz Plasticbomb #164794 üzenetére
Jó kis replay.. nah akkor én is elkezdek arra menni irányvonalban.
-
BigStraw
senior tag
válasz Plasticbomb #164792 üzenetére
Azt észrevettem, hogy a türelmes játékosoknak szánták, de viszont, jó nagyot üt, ha üt
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
Plasticbomb
addikt
válasz Plasticbomb #164696 üzenetére
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a Defender szerintem most már egész tűrhető.. Na nem azért, mert annyira legyengült, ahol lenne a helye, csak érkezett pár erősebb prém tank...
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz Plasticbomb #164671 üzenetére
Akkor adtam el, amikor egy 9-es Patton 300 méterről szitává lőtte a tornyom hulldownban. Pedig ki volt már fullozva, de ez a csata betette a kulcsot, freeből fogom majd kihúzni az E5-öt, de nem sietős.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
válasz Plasticbomb #164671 üzenetére
Sajnos az egyik leggyengébb tier9-es tank jelenleg, és épp a gyenge páncélzata miatt, mert ahhoz nem elég gyors, hogy medként használd. Viszont az ágyúja meg az egyik legjobb a tierjében. Én amúgy nagyon szeretem, de a mai metában, ahol mindenki goldot spammel, elég nehéz eredményesen használni.
-
Plasticbomb
addikt
válasz Plasticbomb #163879 üzenetére
No, hat nem vagyok happy. A WoT MAC kliens tulajdonkeppen egy SD kliens egy wine jellegu wrapperen futtatva, ami annyira szar, hogy a VEGA64emen 4k 60fps helyett fullhdban szaggatok 30 fps korul.... Mi ez a SZAR?????? Fene essen bele, csak marad meg a windows, es meg mindig sokat kell majd oda vissya lepegetni.....
-
jr1994
addikt
válasz Plasticbomb #163879 üzenetére
Hát ja, HE-n kívül sok minden nem sebzi ezeket. Csak egy példa volt a kollégának, hogy azért van még szerepe a páncélnak. De egy Type-ra, Mausra stb szemrebbenés nélkül töltöm a goldot, és nem lesz lelkiismeret-furdalásom. Győzni szeretnék, és ehhez le kell bontani a páncélozott dögöket is.
-
Rick3D
senior tag
válasz Plasticbomb #163847 üzenetére
ami kb 1 órája megy az katasztrófa , megerősíthetem balanc is on
-
Plasticbomb
addikt
válasz Plasticbomb #163845 üzenetére
Megint beléptem, megint eldurrant az agyam. Nincsenek az emberek az helyükön, elillannak, amikor csak supportálni kellene, megy a goldammowar, és én meg olyan gyökér vagyok, hogy nem akarok spammelni skillroundot...
Beveszem a gyógyszerem. KV-2.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Plasticbomb #163827 üzenetére
Igen, sokan lancolni akarjak amit nem szabad de ugyanaz a baj vele mint a T10-zel, a döntött elso lemez...meg a torony teteje is puha.
-
h1mpi
félisten
válasz Plasticbomb #163827 üzenetére
Mert nem tudják hol kell lőni. Az eleje full gyenge...
-
GoTReX
őstag
válasz Plasticbomb #163447 üzenetére
Az fent van, de nem tér ki ilyen részletekre.Milyen látványra gondolsz?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
válasz Plasticbomb #163322 üzenetére
Ne az IS-4-et ajánld az egyik legrosszabb tier 10 heavy. AZ IS-7 mérföldekkel jobb, a legjobbak között van, mióta buffolták.
-
törölt tag
válasz Plasticbomb #163319 üzenetére
Végre nem vagyok egyedül azzal, hogy kedvelem a 263-at. Nekem is hasonló a véleményem róla. A v4-et májusra tervezem.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz Plasticbomb #163323 üzenetére
Ha jól emlékszem az oldalát tudja penetrálni a kv2 troll fütykös. Örök igazság amikor két troll gép találkozik az mindig vicces.
[B:]#163329 jano_77[\B] : nem gondolkodtál rajta hogy kikapcsolod ezt a fos xwm-et? Próbáld ki, tuti nyugodtam lenne a játékod...[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz Plasticbomb #162865 üzenetére
OK igazad van most már értem! Prém és prém tank közötti átrakás is bünti nélküli ha ua az osztály és a nemzet?
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Carasc0
őstag
válasz Plasticbomb #162863 üzenetére
Ha pontos akarsz lenni, akkor elég az STRV103b legénysége, amiket beraksz az STRVS1 tankba, amikor a nyolcas prémmel akarsz játszani.
Ez vissza is érvényes akkor... Hát nekem 8-asból 10-es engedné...100%-ot ír.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Jokerdapro
senior tag
válasz Plasticbomb #162844 üzenetére
Hmm hát akkor csak nem annyira szar játék ez a sz@r ott keleten kitalálták ezt hogy jó legyen
-
galervin93
addikt
válasz Plasticbomb #162849 üzenetére
Én a prémium-shop árát már elpecáztam idén, a játékra a karácsonyi jóságok miatt nem kellett költeni. :-D Szóval kinek mire megy, hobbi, kikapcsolódás - az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat.
-
h1mpi
félisten
válasz Plasticbomb #162844 üzenetére
Ez a bajom Nekem is.... az adatlapomon lévő félmilliós konfiggal wotozok... vicc...
-
xAttilax
őstag
válasz Plasticbomb #162783 üzenetére
azt se vettem észre
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
palfitom
félisten
válasz Plasticbomb #162720 üzenetére
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
jano_77
nagyúr
válasz Plasticbomb #162607 üzenetére
Hogyan lehet a srácnak 0, azaz NULLA, csatája!?
(#162618) wwenigma: francia vonalon szerintem mind jó. Jó a BC12t és a kis 13 75 is. Igaz ez utóbbinál a 13 90 jobb ezt nem vitatom. Orosz vonalon a T54 ltwt szerintem a legjobb - legalábbis eddig. T100-LT most nyúzom eddig 100 csatám van vele. Ez sem rossz ezt már most el tudom mondani.
-
lacibacsi
addikt
Azért elég érdekes adatai vannak az első helyezettnek. 18k csatára 15 TX tank áll a garázsában + 3 ritka TX prémium (Obj.260, T-22 med - VK 72.01). Ugyanakkor feltűnően hiányosak a tank ágak (pl. a Grille vonalon, csak az RHM Borsig és a WT Pz IV található meg). Ahhoz pedig elég keveset ment prémium tankokkal, hogy ezt a sok lyukat mind free XP-ből meg tudja oldani. Mondjuk tele van három csíkos gun mark-okkal, tehát nyilván nem kezdő az ürge, de valahogy sehogyan sem tudom összerakni a képet, hogy ennyi csatával, hogyan lehet ezt elérni.
-
wwenigma
Jómunkásember
Remélem bannoljak oket unsportsman stuff miatt. Ha nem, ez a WG-t minositi...
-
Chris0321
addikt
válasz Plasticbomb #162576 üzenetére
Elég sok mindent beraktak de pl. napi statisztika még mindig nincs a játékban, csapat hp kijelző ami nem rossz ha látod, hogy álltok mert vannak esetek amikor több tankotok van de kevesebb hp-val és olyankor valószínűleg már buktátok a csatát. Én használom az xvm-et is, szeretem látni milyen játékosokkal kell játszanom. Akkor a gold és free xp lezáró mod is jól jön mert be van tárazva minden tankomba valamennyi gold és ha kell használgatom is és volt már olyan, hogy egy frissítés után átállt a kreditről goldra és abból vette le ami kellemetlen tud lenni ha nem veszed észre időben. A garázsban óra sincs alapból, van olyan mod is ami kiírja a garázsban mennyi xp kell, hogy elit legyen a tankod, amit szintén jó látni.
-
törölt tag
válasz Plasticbomb #162553 üzenetére
Ez természetes, máshogy látjuk. Ami nekem kedvező lenne, az neked nem - és fordítva. ...meglátjuk, hogyan dönt a közösség.
[ Szerkesztve ]
-
Czmorek
aktív tag
válasz Plasticbomb #162553 üzenetére
Ó... Májusban minden tele lesz Obj.268.4-el. így is egy Op okádék.
-
kchryss
veterán
válasz Plasticbomb #162328 üzenetére
A tervek szerint idén az összes tier limites tankot át fogják dolgozni nem limitessé. Szóval elég nagy zsákbamacska most limites tankot venni. Ki tudja milyen lesz pár hónap múlva.
-
ooloo
őstag
válasz Plasticbomb #162328 üzenetére
Áááá... hagyd . Nem mindenki tud vele játszani .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest