- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz ng0ofy #80597 üzenetére
Van. Goldot nem használok, mivel elsősorban kreditfarmolásra tartom (meg persze legénységet húzni). Keményebb tankokról pattog, igen, de a T-150-ről mások is pattognak Ha egy mód van rá, ne azokat akard kilőni. Ha muszáj, azért be lehet őket lőni, és gyulladnak is szépen...
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ng0ofy
KORREKTOR
Valakinek van itt T-25 a garázsban? T-150, kv-85 oldaláról pattogok. Golddal is? Drága a gold lőszer bele és úgy látom nem nagy a különbség a sima AP és az APCR atutese közt.
-
-
Diarmand
senior tag
(#80587) Tomi0703 Így van, nem az első, ezt én sosem rejtettem véka alá (nem úgy, mint pár fórum társunk...). Az elsőt _NMI_ néven lehet megtalálni.
fsb1000 Btw amikor elkezdtem az accot, az az ingyér beszerezhető SP miatt volt, amit az ötösökkel húztam ki. Amúgy sem mentem már kis tierben (5-) hetek óta és nem is hiányzik. Nagy tierben kell alakítani
Ami az SP-t illeti, egyrészt valamivel farmolni kell, másrészt szerintem kimondottan jól megy vele az itteniek közül -
rlazol
veterán
válasz fsb1000 #80586 üzenetére
nem ismerem, de volt már hozzá ingame szerencsém, illetve okos67 fórumtárs aláírása is sokatmondó...
és igen, nem ez az első acc-ja, és igen, érdemes megnézni sok mindent. a hsz-em előzményét ha megnézitek, csak arra reflektáltam, hogy egy szem csataszámból egy játékos tudására nem lehet következtetni.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Khaosz55
addikt
E100-al és páncélvadász E100-asl sokan tolják a repesz rombolót. Vagy lehet goldot. Mert az IS7 tetejét és lazán -50% 1 lövés.
-
papesz5
tag
válasz rlazol #80582 üzenetére
Pl. átlag sebzés csatánként 1000 ,és a felettiek voltak.Átlag tapasztalat csatánként a 650 felettiek voltak.Találati arányok a 60 %,és felette.Győzelmek 52 % és felette.Nálunk pl. a hasonló átlagok 400-450,300-400 körül,42-43 %, 43-57 % között.Tudom,rossz oldalon álltam
Bazinga!!
-
Khaosz55
addikt
A T110E5 hol sebezhető elöl? Mondjuk IS7-el ?
-
rlazol
veterán
válasz papesz5 #80581 üzenetére
és mégis, milyen következtetést vonsz le abból, h az ellenfél több csatát játszott le?
Diarmad (ingame: _Szazados_) 5500 csatánál tart
én (rlazol) 6500-nál,
matyashun pedig 16000-nél.a wn8ok pedig így néznek ki:
Diarmand 2492
rlazol 735
matyashun 374de mutatok még neked akárhány játékost 10k+ csatávál, még az enyémnél is rosszabb statokkal.
elhiszem és sajnálom, h gyenge csaptokba kerültél, csak annak a csataszámhoz semmi köze sincs.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
papesz5
tag
Hááát,ez a mai nap elég szívóág,20-ból 17 bukó játék. Unalmamban nekiálltam nézegetni a végén a csapattagok eddig játszott csatáinak számát.Hát,az ellen magasan vitte a prímet minden nézett játékban.Véletlenek vannak.Két,vagy három alkalommal az ellenfél első hat embere űberelte a saját csapat ősszes játszott meccseinek számát.Érdekes tudom ez is.Megint csak véletlen.Azt hiszem pihentetem ezt a játékot egy jóóóó darabig Jó jáccást Nektek!
Bazinga!!
-
echterion
nagyúr
Egyetértek. Akkor jöttem rá, mennyire hasznos is a zoom, mikor nem volt csak mobilnetem és nem töltöttem le semmi modot, hogy spóroljak az adatforgalommal. Basszus, az alap zoom lehetőséggel szinte nem is lehet normálisan lőni. Aztán persze 4-5 csata után letöltöttem, majd jót nevettem, mikor kiderült, hogy nem volt 50kb a teljes mod.
-
rlazol
veterán
válasz bunygyi #80572 üzenetére
nekem van fenn és elfér, néha meg hasznos is, alapvetően az a baj, hogy ha ekkora zoom kell ahhoz, h belődd a gyenge pontot, akkor a szórás miatt alapból lutri és örülök, ha a tankot eltalálom.
Van amúgy egy-egy szitu, amikor kifejezetten hasznos, pl amikor egy szűk résen keresztül kell lőni.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
bunygyi
tag
A 30-32x zoom sokat segít?
-
fsb1000
nagyúr
válasz scyllarus #80568 üzenetére
Nafene... majd kipróbálom.
,
Ma egyébként azt tapasztaltam, hogy a WT100 150-es HE-je több alkalommal is 0 sebzést produkált.
Kicsit vicces, de nem csak t95-ön, hanem valamilyen orosz med tornyán is tudta ezt produkálni.
Ez csak 1 vagy 2 csatában volt. (a buktásokban) Aztán helyre állt a dolog. -
scyllarus
veterán
válasz fsb1000 #80566 üzenetére
Tegnap nézhetett a Bishop, kétszer is telibe találta a TOG-omat: -26 és -33 HP Ennyit a repeszpáncél ér-e valamit vitáról
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz bunygyi #80559 üzenetére
Azzal a procival mindegy, milyen a videókártya mellette, bőven elég lesz. Nekem egy g1620 is elég 70-100 fpsre egy HD5670-nel.
-
Injun
senior tag
Köszi,megvan
[ Szerkesztve ]
-
válasz bunygyi #80556 üzenetére
Van valamiféle gyengébb gépekre tervezett grafikai mod de attól olyan lesz a játék mint ha pacák lennének a monitorra dobálva. Sosem próbáltam és csak screenshotokat láttam róla de az is elég elrettentő...
Ez az de később ne szidj, hogy nem szóltam.....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Sanya
nagyúr
válasz RaZroX #80503 üzenetére
Csak 1 módja van, de az is időszakos: meg kell várni, míg jön egy tesztidőszak, teszt fileokat letöltöd, belépsz és veszel egy prém tankot az ingyen aranyból(mert kapsz) és kipróbálod.
Az itt megszerzett javakat nem viheted át az éles rendszerbe.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
bunygyi
tag
Sziasztok.
Jelenleg egy 2.8GHz P4 gépel játszom talán egy modot fel tudok rakni.
melyik az amelyik legjobban segít? -
Djuree
félisten
az mi hogy minden 2. csatában 3 arty van?? a titkos arty buff nagyon megy ugy látom. halálpontosak, pontosabbak mint régebben. kiszedhetnék véglegesen ezeket a klikkelő idiótákat, senkinek nem hiányoznának, sikeresen tönkrevágják az izgalmas csatákat..
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Lunky88
tag
Azért a Cromwell még 8-asban is jól teljesít néha.
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
Mynock
tag
Majd javítják gondolom a következő frissítésben.2-3 naponta mindig jön egy új verzió
-
fradi81
veterán
Akkor nálam lehet nincs telepítve pont egy olyan rész ami hibás.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
jr1994
addikt
válasz fradi81 #80546 üzenetére
De bizony hogy vannak, faterom játszott épp és mondta hogy meghülyült a térkép. Azért látatlanban is elhittem neki, és visszaraktam az korábbi verziót.
Chris0321: javaslom te is tegyél fel régebbit, lehetőleg tiszta telepítéssel. Ja és egy még korábbiban meg az autocélzást segítő rész bugolt be. Ez utóbbit amúgy mindenkinek ajánlom, ez a mod nekem tényleg elengedhetetlen lett, amióta ismerem (néhány hete). Kevés ilyen fontos van.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
scyllarus
veterán
válasz Mynock #80538 üzenetére
Én is így jártam. Át is álltam OMC modpackra. Abban minden benne van, ami nekem kell, kivéve a WT hangok (az nekem nagyon bejött, fent is marad), de az audio mappát megmentettem, így most tökéletes.
fradi81: dehogy nincsenek, én mindig azt használtam.
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
A telepítős aslainba nincsnek anomáliák.
moto g72, Ninebot d28e
-
zozyk
addikt
válasz fradi81 #80543 üzenetére
Ha jól emlékszem,ha módosított parancsnoki menüt használsz,abba lehetett írni előre szövegeket.
[9.5] Enhanced customizeable Radial Menu v.2.5.7 + UT Announcer Pack
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Olyan programot tud valaki amivel előre megírt szövegeket lehet bemásolni F billenytűkkel? Csak hogy ne kelljen mindig annyit írni a majmoknak.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
Mynock
tag
A legújabb Aslain (sima nem a modpack) v.4.1.13 felrakása óta a csata állást jelző számokat csak félbevágva látom.Valahogy meglehet ezt oldani,hogy normálisan látszódjanak?
Vagy a következő frissítés megoldja? -
Djuree
félisten
-
echterion
nagyúr
válasz fsb1000 #80529 üzenetére
A lassúsága csak akkor zavaró, ha rossz oldalra mész vele, mert nem tudsz átérni az egyik oldalról a másikra időben. Érzetre nekem jobban megy a T34-gyel, de konkrét sebzésszámokat nem tudok így fejből.
Noob kérdés: van valami honlap, ahol ezt megnézhetem (mármint a tankonkénti statot)?
Viszont ha jó helyre mész a JT-rel, akkor nagyon tud kaszálni és szerintem a kreditszorzója is jobb.******
-
h1mpi
félisten
válasz LobiDrg #80528 üzenetére
Nem találom lassúnak, persze nem egy speed gép. Nagyon pontos és jó a pen-alfa. A tornya szépen pattint, kicsit lassan tölt ezért nem nagyon szabad hibázni a lövésekkel és nem szabad f2f-be belemenni, mert rosszúl járhatsz. Én nagyon nem bántam meg, hogy megvettem, szeretem azt a stílust, amit tud. A Löwéhez képest, sokkal nagyobb élvezeti faktort ad.
Fully electric lifestyle!
-
fsb1000
nagyúr
-
LobiDrg
aktív tag
Nekem az IS7-tel sikerült másodikra ászt csinálni Egyébként így az első pár csata alapján milyennek gondolod ? Ha mentél már vele egy párat akkor kíváncsi lennék a véleményedre Én kicsit félek megvenni mert tartok tőle ,hogy nem lenne túl izgalmas vele a játék.Meg nekem elég 1 darab T8-as prém ezért mindenképpen a legjobbat akarom megvenni .Sőt most egyenlőre nem is megyek prém tankokkal mert prémium fiókkal is dől a lé.Ma pl az tier 10-ben farmoltam pénzt mert csak azokkal ment a játék Ha lesz 6-7darab tier 10-es gép akkor lehet, hogy majd kelleni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Nemhiába volt eredetileg T9es Heavy az Amcsi ágon a T30 előtt (akkor még az is heavyként volt számon tartva). Akkor, ha jól emlékszem 9 sec volt a töltésideje. Érdemes kipróbálni a T30at a középső, 120mmes gunnal csapatni, mikor már fullos.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
echterion
nagyúr
válasz fsb1000 #80524 üzenetére
Nekem is megvan mindkettő, de valahogy jobban szeretem a T34-et. A JT88 sajnos nagyon pálya és csapatfüggő. Ha nincs szerencséd, akkor benyaltad, a korábban már kivesézett dolgok történnek az emberrel. A T34 ebből a szempontból jobb, azzal akkor is megvan az 1000-1200 sebzésem, ha nagyon balfax vagyok (sajnos elő szokott fordulni ).
-
h1mpi
félisten
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
Olyan jókat írtok a strongholdról.
Mondjatok már egy klánt ahol naponta stronkolnak és már jól kiépített bázisuk.
és még van felvétel 1700+ wn8-al -
h1mpi
félisten
Aki szereti a vicces arty meccseket az nézze meg (a végén 3 in 1-ben maradtam 2 artyval és egy Stuggal)
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
Vadállat ez a Bulldog... csak a középső ágyút tettem fel free-ből, negyedik csata vele, már megvan az első osztály, 1478 base xp
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Simi37
őstag
válasz fradi81 #80507 üzenetére
Sajnos Én is tapasztalom h vki eddig csak a wasd-t találta meg... Főleg a védés: Ma nem is 1 csata ment el azon h kihaltam (topsebzőként) kicsivel a vége előtt, simán nyertünk volna, van egy fullhps toptier heavynk írom neki h go reset (közel volt a bázishoz) erre visszaír h mi az a reset...hát azt hittem h ott visz el az agyvérzés... A csata t7es volt és a csákó IS ben ült.
És most nem is az h béna megh nem sikerül neki...de meg sem próbálta. Ott állt tovább és megvárta míg az enemy becapel és GGvel zárta a csatát 380 sezéssel...
Én meg csak nézek h dafuq
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Kalos7
tag
Nem rossz tank csak a későbbi tankokat már utálnám mert ideg bajt kapok a lassúaktól ezért az angol is kilőve.
Szal valami gyors mozgékony...
Van jt 8.8 amivel nem szeretek annyira játszani de kegyetlen jól lehet vele farmolniYllgrim
Gyere a hozzánk nálunk rendszeresen vam cw és ch.
Cw-ken legtöbbször kikapunk de jó a társaság.
Bár emiatt nem sokára megyek nagyobb klánba mert a jelenlegit kinőttem -
Yllgrim
őstag
Hali, klant keresnek a nem tul fenyes statommal, de igyekszem fejlodni. reszletekkel ingame megtalaltok vagy priviben itt.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Kalos7
tag
Rhm Borsig (auf pz4, auf e100) mellett van még jó TD???
Rhm-et nagyon szeretem és mar csak 1% kell a 3. szintű kiválóság jelhez.
Többnyire nem hátul állva szoktam várni az ellenfelet hanem álcázást kihasználva támadók.
Pl ruinberg-nél nem a pálya sarkánál kempelek hanem a kis városig felmegyek és ott játszok medeset.
Szerintem az rhm-mel vétek bujocskálni
Töltés gyorsitoval és bia-val 9,7s alatt lő 500-at, amit sokan lebecsűlnek[ Szerkesztve ]
-
Kalos7
tag
Lehet valahonét Type 59-et vásárolni? ?
-
Plasticbomb
addikt
válasz Diarmand #80506 üzenetére
AZ! Egy állat! Olyat soroztam ma vele... Szokásos csataként indult. A végi viszont kurvanagy volt!
Victory!
Battle: Erlenberg
Vehicle: E 25
Experience received: 4 543 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 81 820
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Defender, De Langlade's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"Kb a szavam elált utána, pedig nem ez volt a legtöbb sebzésem vele. Nagyon azt hittem, hogy végem, így már csak a WN8 növelés volt a szemem előtt, amikor a bázisunkra visszaérve elkezdtem pumpálni az ólmot. Tutira mentem, leszartam már a kreditet, és a 15 goldból 11et ellőttem a bázist foglalókra....
És nem az egyetlen jó kör vele ma. Mai napra, leginkább a kicsike miatt eddig 3400 WN8at hoztam össze. És még nincs vége a 24 óra szolgálatnak....o
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
fradi81
veterán
2015-ben a játékosok még nagyobb része nem érti mivel játszik, így nem is tudják mi az a bázis védés, vagy egyes pályákon a bázis elhagyása, így még jobban kell erőltetni a szakaszozást hogy legalább +1 egy értelmes játékos legyen a csapatban
moto g72, Ninebot d28e
-
Diarmand
senior tag
Az E25 még mindig tápállat
Sokat lőttem (mellé), így a végén már csak a tíz arany maradt, de szerencsére csak kettőt lőttem belőle így maradt bőven money
jano77, ddt500hu
El kellene fogadni a játék mechanikáját, hogy nem az egész tank hitbox, főleg nem a lánctalp alsó része oldalról. Azt nem mondom, hogy nem idegesítő, velem is rengetegszer előfordul, de ne kelljen már állandóan ezeket a csodálatos "ténymegállapításokat" olvasni. Igen, tény. Igen, mi is tapasztaljuk. Igen, ez a játék része. Hányszor fogsz még erre rácsodálkozni?[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Az előző vagy a kettővel előző patch óta van állandóan modulsérülésem. Nem izgat mert gondolom az ellenség is megkapja tőlem de látványosan emelkedett a számuk. Azzal együtt, hogy az artyk elkezdtek 80%-os találati aránnyal dolgozni.
Ja és a lőszerrekesz sérülése meg a többihez képest is emelkedett. Régen csak voltak rá érzékeny tankok de manapság éppen úgy megkapja a 183-as, a JPZE100, vagy az M103 mint az obj.907.#80504 jano_77: Az a legjobb amikor valami brutál TD-vel (JPZE100, obj.268, Wt. Pz IV) oldalba lövök egy 13 90-et, beszól, hogy critical hit és full hp-val megy tovább. A csatajelentésben ott van, hogy láncon lőttem de még csak le sem esett neki egy 128-170mm-es lövedék találatától.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
vmi brutális, hogy mennyire agyhalott majom csapatok vannak! Hihetetlen! Minden csatát bukunk, még akkor is ha sokkal vezetünk! T30-al csak láncolom az AMX 13 75 egymás után 2x - zero dmg -, majd még 3 másik tanknak is csak láncot ad a gép ugyan abban a csatában. Köszönjük WG! Semmit nem változtak az új évre.
És ez nem sírás volt, mert leszarom ugyanis a WN8-am 2.800 felett van jelenleg -, csak tényt közöltem, állapítottam meg. (a gyengébbek kedvéért)(#80503) RaZroX: persze...teszt szerveren, majd ha lesz!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
RaZroX
addikt
Sziasztok! Prém tankot ki lehet próbálni valahogy mielőtt megveszem ?
This is the way
-
jano_77
nagyúr
válasz grizlisandor #80501 üzenetére
Köszi....drukkoltam rendesen, hogy betöltsek még 1x az ellőtt ammo rack-el.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl