Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
Már egy ideje érlelődik bennem a gondolat, hogy elinduljak-e az angol med vonalon, de eddig a T34-85 mellett mindig elcsitítgattam az efféle gondolatokat. :-D Persze láttam csatákban saját és ellenfél oldalán is, hogy jó kezekben a Cromwell, Comet, Centi I is harapós kis dög lehet (T6-ban járok, csak velük találkoztam még). Na most nekem a kis 5-ös ruszki T34 a ZiS6 (?) szúnyogcsípővel nagyon bejött, valami három másodpercenként lehetett vele puffogtatni, szemtelenkedésre pont tökéletes. :-D Sajnos a bátyó 34-85-ös már lassabb, nem sokkal, de olyan 5 mp körül tölt nem túl képzett legényekkel és gyorsítóval a 7-es ágyú (a 144 pen és 180 dmg tiszteletreméltó, de...). ...és itt a de. :-) Tegnap T8-ban Himmelsdorfban csak a spotter szerep jutott, össze is akadtam egy Cromwellel valahol középen, és fész-tu-fész sajnos megevett. Minden lövésem talált és ütött, de ő a gyorslövetűvel bedarált (egy lövésnyi hp-ja maradt). Szóval freeből ki akarom húzni azt az ágat, de ennek praktikusságával kapcsolatban lenne egy kérdésem. Még a T2-es tank sincs kifejlesztve az ágon, szóval legénységem még annyira sincs. A kérdésem az, hogy menjek rögtön a közepébe és vegyem meg a Cromwellt, vagy érdemes lenne inkább csak a T5-ös Crusaderig elmenni freeből, abba 100-as legényeket venni, és abban húzni őket? Félek 6. érzék, meg hasonlók nélkül T6-ban mozdulni sem tudok majd...
-
Diarmand
senior tag
válasz
Lunky88
üzenetére
Nem használok szerveroldali célkeresztet. Nekem nem tűnt fel szaggatás, lehet nem vettem észre. Bár mostanában szokott villogni a lagjelző és néha észlelem is az akadozásokat, de ezen a meccsen nem rémlik ilyen. A WT-t meg körbe kergettem (meglepően gyors hozzám képest
), de hiába 
Kösz mindenkinek srácok
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Angel1981
üzenetére
Tudom, hogy azért írja, de ettől függetlenül bosszantó!

Nézőpont kérdése, szerintem sok még így akciósan is a 22.000ft/év, én amit szánnék rá az 9000/év, persze mindenkinek más az ingerküszöbe, mások a lehetőségei, azt is elhiszem, hogy nyugathoz képest ez nem sok.
Én azt látom, ha aranyat akarok venni 1000ft-ért nem kapok 1000 aranyat, ami valljuk be semmire nem elég, ennek ellenére 80%ban apcr-el lőnek amikor felderítővel megyek(tudom kreditért is vehetek).
Elfogadom a Te véleményedet is!
-
fsb1000
nagyúr
Általánosságban írtam. És nem is gondolom úgy hogy a kempelés ördögtől való dolog lenne, bár a játékban csökkenti a játékdinamikát, és aki nem kempelne, azt is arra kényszeríti.
.
Egyébként a valóságban sem az volt a jellemző, hogy a harckocsizó egységek frontálisan megütköztek, hanem az itteni műszóval élve a "kempelés" vagy más fegyvernemek támogatása. -
jagada
addikt
A KV-3-ra vettem korábban egy nehéz repeszpáncélt, mégis kivétel nélkül minden arty találat 500-600 hp-t levesz. Vannak tankok amelyeknél nagyon is hasznos ez a felszerelés (pl:TOG II), de ennél a típusnál ezt nem tapasztalom. Más is találkozott ilyennel? Talán még a Tiger esetében is hasonló a helyzet, ott sem véd semmit ez a xar.
-
echterion
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
+ (#80989) đe$|re: Akkor megy rá a free.
-
válasz
echterion
üzenetére
Nekem az T54E1 használhatóbb volt mint most az 50-120 . Valóban a T69 csöve oda kicsi lesz ha csak nem akarod arannyal használni akkor érdemes rárakni a nagyobbat free-ből . Ahogy szbalog is írta az 50-120 nak a csöve csak oldal irányba kitéríthető és ez sokszor meghatározza egy adot mapon merre érdemes elindulni .
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Pete55555
üzenetére
"Az előbb leRAM-eltem egy Chaffe-t Aufkl.Pantherrel. Volt 93 hp-ja, az eltűnt, belém meg sebzett 390-et !!!!!!!! WTF ????? Egy 42 tonnás tankba egy 18 tonnás."
Ott valami nem volt kerek, mert az Auf Panther nem veszíthetett annyi hp-t egy Chaffe-vel való ütközéskor

Replay van esetleg? -
szbalogh
addikt
válasz
Tomi0703
üzenetére
Hehe, épp írni akartam

A másik statrontó borzalom amit végre letudtam. Aufklaerer Panther. Kétségbeesésemben már elkezdtem írogatni az ellenfélnek, hogy ha engednek nyerni meghívom őket az örömlányos medencés partira amit a tank eladásának örömére rendezek. De tegnap... megtörtént a csoda. Kikerült a garázsból az összes RU 251 láncra gyűjtött free xp-nek köszönhetően.

-
echterion
nagyúr
válasz
szbalogh
üzenetére
+ (#80983) jozefgucci1: Köszi a tapasztalatokat, akkor egyenlőre nem megyek innen tovább, más ágakra fogok koncentrálni. Most a legfőbb cél a leárazás végéig megvenni a T54E1-et, utána pedig a T75-et. Jól sejtem, hogy a T69 ágyúja soványka lesz a 9-esen? Lehet, most az egyszer kivételt teszek és elköltök több 10ezernyi free xp-t egy tankra.
(#80985) Angel1981:
"Mondjuk egy dolgot azért bevezethetnének; a csataszámra vásárolt prémfiókot (akár jóval drágábban, mint az időre vásároltakat), amit az ember maga dönthetne el, hogy mikor aktiválja / függeszti fel."
És ez hol is érné meg a WG-nek?
-
Angel1981
veterán
válasz
MinionFlasH
üzenetére
"egy kicsit jobbra mozdítod a szemed és ott van prémiummal 80.000... elég bosszantó szerintem."
Pont ezért írja ki, hogy inspirálva legyél a prém fiók vásárlására.
"Nagyon drága a havidíj, éves díj, és az arany vétele is szerintem."
Most 22.000 FT-ért lehet éves tagságot venni, amivel annyit játszik az ember, amennyit akar, akár napi 8 órában az év szinte minden napján - aki így tud játszani, annak még 10 Ft sincs 1 óra.
Az más kérdés, hogy ennyit azért kevesen tudnak vele játszani, de szerintem aki napi átlagban 2-3 órát játszik, annak simán megéri, aki meg alkalomadtán játszik, az vesz alkalomra prémeket.Meg egyébként is; nyugaton ezek az összegek aprópénznek számítanak, és ők az elsődleges célcsoport (mármint a pénzes országok, mert onnan van bevétel, patriotizmus ide vagy oda.)
Mondjuk egy dolgot azért bevezethetnének; a csataszámra vásárolt prémfiókot (akár jóval drágábban, mint az időre vásároltakat), amit az ember maga dönthetne el, hogy mikor aktiválja / függeszti fel.
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
Pont ez a kredithiány kényszerít rá sokakat a kempelésre, óvatos játékra: "nem szaladok előre" taktikára. Szerintem ez a játékstílus improduktív a legtöbb pálya/tank párossal, de igen elterjedt magasabb tierben.
Az esetek egy részében azt látom, hogy az a cső hiányzik valahonnan, a csapat hátrányba kerül és a végjátékban úgy is lenyomják a kempert.
Ha pedig jó a csapat (az RNG eltérítés is segíti) akkor gyorsan elintéznek mindent és a kemper hiába indul el félidőben már sebezni érdemben nem tud. -
szbalogh
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Nem emlékszem már rég volt, de biztos úgy van ha mondják

Arra gondoltam, amikor egyszer steppes-en szerencsétlen jött nagy hévvel, hogy neki tele a tára és majd jól kilő minden lesebzett tankot, én meg egy kb 200 méterre levő bokorból csak ellőttem felé. Amíg repült a skuló addig párszor megfordult meg ide-oda nézelődött, de mikor odaért pont hátsón kapta. Torony le...
Sose fogom elfelejteni.Dani: Jah sajnos, + IS-3, FCM és a lent említett T-44. Az utóbbin a vizes rekesz és biztonságos elhelyezés se sokat segített, pedig nagyon szerettem (volna) azt a tankot.
-
edari
őstag
válasz
echterion
üzenetére
T44 se jobb. Ott még a gunert és a loadert is mindig kinyírják. De ammo rack és loader szinte mindig kinyírják. Van amikor ammo rack-et megjavítom, kövi lövéssel ki is szedik.
mcwolf79: Nem szoktam hátul kempelni. Haladok előre a csordával, de nem megyek előre kinyíratni magam.
Természetesen nem azt mondom, hogy ontja magából a kreditet. Sokszor van hogy csak 1-2 ezret nyerek vele, de én már annak is örülök hogy nem viszi annyira a pénzt. Emlékszem a bélára bétába. 1 nap múlva adtam is el.X-es tankom nincs, mivel nem szoktam prémiumot venni.
-
Departed
őstag
válasz
echterion
üzenetére
Akkor nem csak nekem, remek dolog 50 másodpercet várni a 4 töltényre ha mondjuk track-re elhasználtam a javítót. Kicsit túlzásba vitték ezt a modul sérülés mókát, főleg hogy van biztonságos elhelyezés skill-je a töltőmnek, de sz@rt sem ér.

Ez engem is érdekel hogy a nemsokára elérendő utódjának mennyire érzékeny a rack-je. -
echterion
nagyúr
válasz
szbalogh
üzenetére
Ugye nem azt akarod ezzel mondani, hogy a T54E1 is ugyanolyan ammo rack érzékeny, mint a T69? Hamarosan végzek a T69-cel, de iszonyú, hogy minden második csatában (de tényleg) ellövik az ammo-t. Szerencsére még egyszer sem robbant be, de akkor is durva, hogy a javítóm mindig erre megy el.
-
rlazol
veterán
válasz
lacibacsi
üzenetére
@lacibacsi (#80933)
-jó lenne ehhez replay-t látni. Milyen tankkal, milyen lőszerrel lőttél? Nem lehet, h összekeversz két, hasonló (azonos) típusú tankot? Velem az szokott néha előfordulni, hogy a lövésem pillanatában más is lövi a célpontom, és a kiírt sérülést nem tőlem származott.-én nem tudok ilyen kalkulátorról, talán azért nem találtam hirtelen, mert nagyon sok minden befolyásolja, h mennyi XP-t kapsz. Pl.: nem csak az, h mennyi dmg-et okozol, hanem az is, hogy azt milyen tier-ű és milyen osztályú tanknak okoztad. Számít a modulsebzés, a felderítés és még a jó ég tudja mi minden.
-printscreen, PS-vel összetűzöd és kinyomtatod...
-illegális modokat nem tudom, én még nem találkoztam ilyennel, a hasonló kérdésekre eddig mindig adódott logikus magyarázat. Meg kéne nézni a replay-t. Lehet, h valamid pl kilógott - akár csak a kupolád - és ő olyan szögben volt, hogy kibújás nélkül lőhette. Lehet, h nem is a szikla mögött lévő tank lőtt meg.
-bekékülés: a bűnöd súlyosságának függvényében a normál sebzés/saját sebzés arányának kell elérnie egy szintet ahhoz, h megszűnj kéknek lenni. A kékség viszont csak egy figyelmeztetés - ezt kaptad te-, a tényleges büntetés a BAN - ezt kapta Janó-, ami a priusz függvényében 1 órától indul. A priusz viszont elévülhet a fentiek szerint.
-
MinionFlasH
senior tag
Genyó tud lenni a prémium fiók hiánya, mert hiába mész alappal mondjuk 45,000 kreditet, egy kicsit jobbra mozdítod a szemed és ott van prémiummal 80.000... elég bosszantó szerintem.
Nagyon drága a havidíj, éves díj, és az arany vétele is szerintem.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
De ez egyszer fordult elő 5000 csata alatt, én azért vagyok benne 100%-ig biztos, mert játék elején történt, mikor elkezdett lőni, átviharoztam a pálya másik végébe, nem egy csapattárs mellett elmentem, és a végén az árok tette fel az i-re a pontot!
Szerencsére nem általános dolog, tönkre is cseszné a játékot! -
edari
őstag
válasz
Departed
üzenetére
Prémium nélkül is könnyen lehet 20k+ nettós menetet menni. Ha kilőnek vele akkor 16k a javítás, + a lószer (1,6k/lövés). Meglepődtem, hogy IX. tieresként ilyen könnyen eltartható tank. Nem véletlenül elite már

Akkor fizetnék max rendszeresen prémiumért, ha kb 100 ft lenne 500g

-
LobiDrg
aktív tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Na átképeztem és érezhető némi javulás.A mozgékonyság kicsit rosszabb lett, de legalább használhatóbb lett löveg

Egyébként 8220 páncél által felfogott sebzés az már soknak számít ? Nemrég gurultam egyet Stalingradon és ennyit sikerült pattintani.A meccs közepe fele már morogtam, hogy na ez is bukó lesz, de kihúzott a kakából a páncélom és a bc-vel lehoztuk a dolgot

-
Departed
őstag
Na azért, kizártnak éreztem prémium nélkül a 90k bruttót T9-es járművel.

Szerintem mindenképp érdemes T9-10-ben sokat játszva már rászánni azt a havi 3ezret, két Mekis menü árát.
Mondjuk én a mostani sok T9-10es csata időszakom előtt is rászántam, mindig azt éreztem időpocsékolás másfélszer annyi időt tölteni ugyanannyi xp/pénz megszerzéséhez. 
-
đe$|re
senior tag
Az E4+HE párosítás még mindig aranyos, 1334 a T34-be, utána meg egyhit 13-90, biztos örültek nekem.

-
mcwolf79
veterán
Prémiummal vagy anélkül?
Azért az esetek többségében deficites egy kör.
Én pár napig játszottam prémium nélkül, és (szerénység OFF) nem vagyok rossz játékos, de azért T9-10-ben oda kellett tennem magam, hogy plusszban legyek.
Főleg pl. a BC, Centurion 7/1 és FV4202 ami vitte a pénzt. De a többi sem sokkal jobb. -
lacibacsi
addikt
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Akkor lehet, hogy nem képzelődtem... Remélem a későbbiekben elkerülöm ezeket az ellenfeleket...
-
Sanya
nagyúr
tegnap mentem vagy 5 nagyon jó kört E-50M-mel, de így is -100.000 kredit. Minden nyert köröm veszteséges volt, pedig a top3-ban benne voltam a sebzők közt.
-
Angel1981
veterán
Azért nagyon korai még temetni a WT GF-et.
Nem azért költöttek rá ennyit, hogy aztán hagyják veszendőbe menni; folyamatosan módosítgatják a tesztelők visszaigazolásai alapján, és már most jobb, mint 3-4 hónappal ezelőtt, és a játékosállomány is lassan, de gyarapszik. (Takarékon bár, de játszogatok a bétával.)#80894 Diarmand: nagyon klassz, gratula!

Én is megyek érte, az első T10-es vasam lesz!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
"- Van olyan (nyilván illegális) mod..."
Szerintem van, velem is előfordult, de az én esetemben szerintem a kukucskálásomnál lőhetett meg, és valami anomáliának köszönhetően csak akkor sebzett, mikor már visszahúzódtam ez nem csalás csak vmi játékhiba.
Viszont egyetlenegyszer előfordult felderítővel voltam, és valaki folyamatosan lőtt He-vel, keveseket sebzett, 50-60, de egészen addig míg kilőtt, a végére irtó vicces volt, frontvonal mögött, árokban is... az tuti csaló volt!
-
Djuree
félisten
centi 7/1, 4500dmg t10-ben, 2. osztály (volt benne jócskán t10-es gépek sebzése)?! wut?
ennyire jó gép lenne? tudom hogy jó de ennyire? -
szbalogh
addikt
válasz
lacibacsi
üzenetére
Ha rögtön utána vagy közvetlenül előtte más is meglövi, akkor a tank felett a két sebzés összege jelenik meg.
Nem kerül semmibe a klántagság. Sőt, te kapsz egy csomó bónuszt ha strongholdoznak vagy gyorsabban kikupálódsz ha együtt játszol tapasztaltabbakkal.
mcwolf: +1
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én csak azért hagytam benn, hogy lássam hogy mire számít a többi játékos.
Utána persze jót röhögök a 80% körüli eséllyel induló bukó csatákon. -
Én már jó pár frissítéssel ezelőtt kivettem a nyerési esély mutatását. Így sokkal nyugodtabban kezdem a csatákat. Az XVM színezés marad egyedül mert az jól jön , abból is lehet látni , hogyan alakul egy -egy csata .
-
szbalogh
addikt
válasz
Pete55555
üzenetére
Én simán beírom. Valahogy felspanolja a paradicsomokat és néha nyerünk. Ma reggel is összejött. 3k dmg 4 kill wz-111-el. Egyedül voltam zöld odaát meg két kék is akadt. Mondjuk beírtam nekik az elején még, hogy lemming vonat az egyik oldalra, miközben a másikra mentünk
Lehet, hogy volt valami köze a győzelemhez ennek is 
-
lacibacsi
addikt
Üdv!
Lenne néhány (sokaknak bizonyára banális) kérdésem.
- Hogyan van az, hogy rálövök egy tankra, el is találom és fel is villan felette, hogy mennyi HP-t szedtem le róla, de a csata eredményeknél alig a felét látni? Pl. kiírja, hogy "-220HP", az eredményeknél meg, hogy "-115HP".
- Az XP számításra van valami módszer, vagy táblázat, aminek segítségével egzakt módon meg lehet határozni, hogy mennyi XP jár egy adott csatában? Vagy ez valami "ezerváltozós" egyenlet, amit csak a WG ismer?
- A jármű fejlesztési folyamat megtalálható valahol nyomtatható formában? Jó lenne az asztalra kiterítve látni, hogy mi merre hány méter...
- Van olyan (nyilván illegális) mod, amivel át lehet lőni a sziklákon? Már többször "mintha láttam volna", de tegnap konkrétan meg is győződhettem róla, hogy egy szikla mögé elbújt tank lőtt meg. Nem arról volt szó, hogy kikukucskált a szikla felett/mellett, hanem szó szerint átlőtt rajta. Azt még láttam ahogy elbújik egy akkora darab szikla mögött, ami nem hogy őt, de még másik hatot is eltakart volna, majd jött a lövés. És tuti, hogy onnan jött, mert látni lehetett a lővonalát...
- T-34-85-re ajánlották nekem a vertikális stabilizátort. Csakhogy a választható felszerelések között nem találom. Hogy van ez? Mondjuk a VII-es szintű ágyú még nincs meg hozzá. Lehet, hogy csak ahhoz kapható?
- Kaptam már meghívót, amiben benne volt, hogy "klán csatlakozási lehetőséggel". Mennyi kerül nekem az, ha csatlakozok egy klánhoz? Van havidíj, vagy valami?
Köszönöm.
+ a "bekékülős" kérdésekkel kapcsolatban:
Tagnap sikerült a halálba küldenem egy csapattársat, aki a lövésem pillanatában belegyalogolt az arty-m szórási körébe, a legényeim meg éppen mellé céloztak... Rögtön bekékültem. A következő három csatában kék szégyenben somfordáltam, majd a negyedik csatától (kb. 15 perccel később) ismét visszaállt az alapállapot. Szerintem a kékség idejét a WG a játékos általános teljesítménye alapján kalkulálja. Kinek egy nap, kinek fél óra. -
válasz
MongolZ
üzenetére
Az néha engem is idegesít, ha előre bemondja valaki, hogy "lost" mert kiírta az XVM, hogy 20% win. Tény, hogy idegesítő látni ha az ellenfél full zöld, itt meg pirosak vannak (sarkított eset) de nem feltétlen kellene elvenni az emberek kedvét a játéktól.
Ugyanakkor én is beszoktam írni kezdés után a fail MM, vagy noob team szókapcsolatot, de !
A fail MM-et arra, amikor úgymond "érdekes" leosztás van, pl 13-13 HT mindkét oldalon, mellé 2 light, és hasonlók. A noob teamet pedig akkor használom, mikor már az első percben látom a csapat mozgásából, hogy veszett fejsze nyele az egész. Persze ekkor még mindíg nyerhetünk, egy dolog kell hozzá: a másik csapatnak méghülyébbnek kell lennie.Csata közbeni pofázás szintén irritál, pláne ha az én csapatomból teszi ezt valaki. Nyilvánvaló, hogy nincs 4 keze, írni és játszani biztos nem tud egyszerre. Játsszon, irányítsa a tankot, lőjön. Talán úgy el is ér valamit, és talán még a csapatot is segíti. Én személy szerint kivenném a csata közbeni chatet. Platoonost is. Nem véletlenül irányít TS-en az FC sem, és nem úgy, hogy irkál. A help, attack stb üzenetek maradhatnak, azzal nincs gond.
A klános dologhoz annyit: Próbáld ki egyszer, mondjuk 2 hónapig gold+prémmel.
-
Én ezt nem hiszem el, komolyan mondom. Gondotlam ilyenkor hajnalba hátha alszanak a vérpistik, de a lóf*--t. Hihetetlen leosztások, ha nyerünk is 15-2-re. Olyan érdekes ez. Az előbb leRAM-eltem egy Chaffe-t Aufkl.Pantherrel. Volt 93 hp-ja, az eltűnt, belém meg sebzett 390-et !!!!!!!! WTF ????? Egy 42 tonnás tankba egy 18 tonnás.
Ezután a maradék HP-mat ellőtte egy ISU. Ha már itt tartunk sír mindenki a hülye noob köcsög klikker agynélküli hátul kempelő arty miatt.
A hülye noob köcsög hátul kempelő TD miatt miért nem ? Az is sebez már T8-ban 750-et, azaz akár T6-ban is, mert ugye berakja mellé a T6-ost.Na mindegy, amúgy szopóág nincs -
rlazol
veterán
úgy tudtam, h az újonnan vett tankok az első 10 meccsre könnyített MM-et kapnak, erre most Ferdivel ötödszörre betett a tízesek közé. Nem gond, csak meglepődtem.

Ezek szerint nincs ilyen könnyítés? -
jr1994
addikt
Legyőztek az artyk
Kolobanov + Pascucci + Radley lehetett volna (azt hiszem pont 1v5 volt). Erlenberg ütközetben egyedül maradtam 3 arty ellen (1 tomato 2 zöld) elindulok körbe hogy levadásszam őket, hát nem beáll egyszerre mindhárom a capre?! Nem is szakaszban voltak. Kettőt tudtam kilőni... -
Lunky88
tag
Éppen quickybaby streamjét nézem, erre mikor berakja a WZ-111-et mondja hogy ajándékba kapta. Én meg mondom magamban wtf? 70 eurós tankot küldenek neki ajándékba... tiszta vicc.

-
jano_77
nagyúr
Cromwell-el meglett a 2. kiválósági jel egy Tank ÁSZ kíséretében tier7-ben. (szerintem is a Cromwell a legjobb jelenleg tier6-ban! Tier5-ben pedig T1 HT és T67)

Szinte végig kilőtt lövésszel voltam a csatában, így nem volt egyszerű eltalálni a tankokat - többször sajnos el is hibáztam.
Most pedig elteszem magam holnapra, mert WG is így akarja - kényszer pihit kaptam egy majom likvidálásáért. Még jó, hogy már épp az utolsó csatának kiáltottam ki amiben voltam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Emu
őstag
Melyik az a mod ami írja egy csata WN8-t, meg meg lehet vele nézni a napi csaták WN8-t? (érdekelne hogy nekem egy átlagos, illetve jobb kör milyen értékekkel bír)
Jelenleg QB féle modpackot használok, ha jól tudom ebben nincs ilyen. -
LobiDrg
aktív tag
Hali.Szerintetek az IS7 legénységének mi legyen a 4. képessége ?
Most jelenleg így néz ki:

-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Válts szervert

Az túl sűrű
nem is érzi, hogy váltottál 
-
SoulReaver
veterán
De kár volt megint elkezdeni játszani... 3 napja szopórolleren vagyok, mind1 milyen tier... csodálatos érzés

(#80907) h1mpi minden 2. bukta után váltok XD de tökmind1.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 6TB HDD 100/100 - Több darab!
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de hiába 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szeretnek is érte

ennyire jó gép lenne? tudom hogy jó de ennyire?
Kolobanov + Pascucci + Radley lehetett volna (azt hiszem pont 1v5 volt). Erlenberg ütközetben egyedül maradtam 3 arty ellen (1 tomato 2 zöld) elindulok körbe hogy levadásszam őket, hát nem beáll egyszerre mindhárom a capre?! Nem is szakaszban voltak. Kettőt tudtam kilőni...

nem is érzi, hogy váltottál