Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
Nem akarok nagyon off-topik lenni, de mások is exportálják innen a demokráciát rajtam kívül?
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz Djuree #249441 üzenetére
A karakter helyzetét ha kiemeli, akkor amit adott esetben a user saját egyéni korlátai miatt nem venne észre, de a monitor segítségével mégis tud rá reagálni, tekinthető előnyszerzésnek. Ráadásul fizetős ergo nem elérhető mondenkinek. Én ezt gondolom legalábbis.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz kisharsany #249214 üzenetére
Gyanítom én is.
-
egyedülülő
őstag
válasz kisharsany #249208 üzenetére
Nekem nincs ilyen opció.
-
egyedülülő
őstag
B.U.É.K. minden fórumtagnak! Legyen jobb évünk mint a tavalyi.
-
egyedülülő
őstag
válasz phoenix1989 #248770 üzenetére
Ha a kollégától is kapnánk értékelhető infókat, a kritika is másképp hangzana.
[ Szerkesztve ]
-
-
egyedülülő
őstag
-
egyedülülő
őstag
válasz Plata #247609 üzenetére
Láttam, írtam is, hogy amikről beszélt javarészt elérhető volt régen ingyen, sima modpackban is. Sőt több is.
Sokkal jobb téma szerintem a Lesta által egyengetett orosz szerveren futó karácsonyi event. Ott több energiát öltek bele azt kell mondjam.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Ha jól lattam a kalendráiumból csak 1db legenységi tagot lehet nyitni, csak 4 darabban jön ki szegény mire összeáll. Akkor ládából is csak 1 darabot adnak majd.
-
egyedülülő
őstag
válasz Elit3Zotya #247579 üzenetére
Én is pont így élem ki a frusztrációmat.
-
egyedülülő
őstag
válasz cherubion08 #247272 üzenetére
Legalább nincs BZ. Mindenki ezen aggódott.
-
egyedülülő
őstag
válasz phoenix1989 #246748 üzenetére
Az elsőt nem láttam, de itt egy FV lőtt ki. Azon kár csodálkozni. Ha a kuka kiborul, akkor beterít.
-
egyedülülő
őstag
Itt többen írták korabban, hogy 130 kulcs kell a tankhoz, ha jól értettem. 130 kulcs csak ahhoz kell, hogy átugorhasd azt az 1 küldetést, ha nem megy a nightmare boss, de az összes többi tekercset is fel kell oldani, kivétel nélkül. Ha minden küldit megcsinálsz, akkor is 300+ kulcs kell a tankhoz.
-
egyedülülő
őstag
válasz vJokka #246210 üzenetére
Automatikusan ez indul el, ha sokáig inaktív volt valaki. 1db mérkőzés, ahol rajtad kívül minden játékos bot. Utána már beáll a nornális menetrendbe. Van is erről néhány videó. Egész ügyesek.
-
egyedülülő
őstag
válasz cherubion08 #245104 üzenetére
Skill letesztelte nerf után is. Minimálisan érezni, hogy lassabban szűkül, de az ágyú az fenomenális még mindig és arról mindenki ódákat zeng. Alacsony a dpm, de olyan pontos, hogy az egy csoda és a tank elég gyors is ahhoz képest. Igazi heavy-med hibrid. Én csak pislogtam, hogy mennyire pontos és ezt skill is állandóan hangsúlyozta, hogy nagyon tetszik neki, amit az ágyú mutat.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz Baltazár123 #245100 üzenetére
A tank nem egy rakás szar. Nem is értem honnan veszed ezt? Én is megnéztem jópár bemutatót róla és nagyon pozitív a hangvétel.
-
egyedülülő
őstag
válasz cherubion08 #245042 üzenetére
Én passzív tagja vagyok a csoportnak, de soksok éve olvasom a topikot folyamatosan. Amiről te beszélsz tenyleg nincs sajnos a fórumban. Főleg negatív vetületű dolgok futnak. Pedig tényleg jó lenne egy konstruktív, jó hangulatú, beszélgetős topik.
-
egyedülülő
őstag
válasz Gubu0101 #242619 üzenetére
Na, ez a tank sem fogja elvinni az aranyam. Egy tier 9 renegade,gyengébb statokkal. Lassú, 0.4 pontossággal, gyenge kupolával, alsó lemez 140mm effektív.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Tippek, hogy mi lesz az utolsó? Még nem csábultam el semmire.
-
egyedülülő
őstag
válasz 2thletme2day #242181 üzenetére
Épp ki akartam húzni az E3-at, már nem sok kellene hozzá. Most, hogy finoman nerfelik, kisebb lőtáv, nagyobb töltesidő, kevesebb életerő ...nem tudom megéri e.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Jó kis videó, arról, hogyan riggelik a meccseket. A statokon jól látszik, hogy mikortól lesz egy accból csak céltábla, mindeközben, az átlagos játékos csak annyit vesz észre, hogy pillanatok alatt 3-1,4-1,6-1 az egyik csapat rovására. Nem újkeletű, de akkor is bosszantó. Claus most rászállt a témára.
[link]"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
egyedülülő
őstag
válasz h1mpi #241091 üzenetére
Néztem quickybaby videóját a T-832-ről. Szemből nem birta belőni a BZ 176 a tornyát olyan 30 körül sebzett neki többször is a kínai csoda (T32 torony ugye) Azt hiszem a torony oldalán is egész jól pattintott. Az ágyúja meg sokkal jobb mint pl Iron Arnie, Renegade és hasonlók. Kissebb a dpm, de fényévekkel pontosabb és jók a dispersion értekei is.
-
egyedülülő
őstag
válasz Don Vittorio #239982 üzenetére
Szia!
Tag vagyok már egy ideje s remélem nem változtatjátok meg sem a logót, sem a nevet. Én nagyon imádom! Nem az a kommersz vacak.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
-
egyedülülő
őstag
100 láda és mindössze a viper-t dobta meg a franciát. Eddig minden évben kiadott mindent 75 ládára kb. Azt hiszem ez volt az utolsó, hogy karácsonyi eventre költöttem. Kirabolva erzem magam. Persze az én hülyeségem.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
Van bárkinek bármi elkepzelése/ötlete arról milyen tankok lehetnek majd a karácsonyi dobozokban? Már nem nagyon erzem, hogy bármivel lába tudnának hozni. Legutóbb 75 doboz kiadta az összes tankot, de azok mind izgalmasak voltak. Nem tudom tudják e hozni azt szintet az idén.
[ Szerkesztve ]
-
egyedülülő
őstag
válasz Don Vittorio #239260 üzenetére
Aranyos volt.
-
egyedülülő
őstag
-
egyedülülő
őstag
Jönnek a lángszórós tankok!
-
egyedülülő
őstag
Hol tudom megnézni az onslaught statisztikámat?
-
egyedülülő
őstag
válasz Don Vittorio #238922 üzenetére
Sorry, lehet a 4. Fővonalra gondolsz, ahol a csajt lehet megszerezni. Az akkor aktiválódik, ha mind a három másik vonal megvan ja és fizetős.
-
egyedülülő
őstag
Az mondjuk kissé sok. Amúgy is csak 1 érdekelne igazán.
-
egyedülülő
őstag
Szerintetek meg lehet venni pénzért a warhammer skineket pakkokat? Egész nyáron nem volt gépem, pedig ezekre a skinekre nagyon rá voltam pörögve.
-
egyedülülő
őstag
válasz tasiadam #233811 üzenetére
Megvan karácsony óta a M-IV-Y 8-as prémium. Akkor nagyon adta, most mentem vele egy kört és mintha nem is ugyanaz a tank lenne. Borzalmas volt. Minden átlőtte leginkább az fájt. Más tapasztalt hasonlót?
Sorry nem neked akartam címezni személy szerint.
[ Szerkesztve ]
-
-
egyedülülő
őstag
válasz belaazallat #233640 üzenetére
Az a stúdió régen Wargaming St Petersburg volt.
-
egyedülülő
őstag
válasz Macka #233639 üzenetére
Az orosz részt teljesen leválasztják magukról. Nem tudom, hogy az EU NA játékosbázis miként tudja eltartani a játékot. Amikor az orosz magában 3x akkora játékosszámot adott mint az összes többi együtt. Aztán lehet ez csak PR mert a leányvállalalata marad továbbra is a wargaimingnek ez a stúdió.
-
egyedülülő
őstag
Ezt az új kontúr opciót kissé csalásnak érzem. Nekem egyáltalán nem tetszik, hogy ennyire látszik, melyik része nincs fedezékben a harckocsinak. Illetve, hogy át lehet e lőni az objektumot vagy sem. Kiknek szánják a játékot? Így simán látják, ha akár egy tank roncsa mögé beállok, hogy melyik pixelen lógok ki.
-
egyedülülő
őstag
válasz joergie #233461 üzenetére
Azt mondták a kép csak "placeholder", nem azt a harckocsit mutatja. Ettől függetlenül nagy az esélye, hogy az Object 259A vár az út végén. Nekem az eddigi statok alapján elég brutálnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.