- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz zozyk #163596 üzenetére
Ismerem azt a mod-ot, Nagyon régen használtam is. Amikor végre kiírták, hogy melyik mod-ok tiltottak akkor ideiglenesen tiltólistára került. Majd a mod szerzője átalakította a mod-ot, hogy úgy működjön hogy csak akkor segítsen rátenni az autoaim-et a tankra ha annak látszik a kontúrja, azaz manuálisan is rávitted az egeret. A te videódban egyértelműen úgy rakja rá az aim-et, hogy a közelében sem voltál annak, hogy egérrel manuálisan rámutass.
A szabályzatban anno világosan leírták ezzel a mod-dal kapcsolatban, hogy ha nem átlátszó objektumon keresztül (ház, szikla, stb) rakja rá az autoaimet az ellenségre akkor az csítnek minősül.
Majd utánanézek, hogy ezzel kapcsolatban változtak-e a szabályok, de szerintem nem változtak. Aimbotról nem is beszéltem, tudom, hogy ez nem aimbot. -
zozyk
addikt
válasz sith7 #163598 üzenetére
Próbáld meg a RAMDisk-es mókolást, én most költöztettem a játékot SSD-re, de előtte így volt megcsinálva.
Töredezettségmentesítés + a RAMDisk segítségével a betöltésnél simán láttam a "várakozás játékosokra..." feliratot. (Egy WD5000AAKX-083CA1 [500 GB, 7200 RPM, SATA-III] volt a játékosvinyó)[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Köszi a válaszokat
A pályabetöltés lassú csak, meg a "menü"
Akkor nem lesz hang a játékban ?!
töredezettséget megnézem
-
gainwardgs
veterán
válasz Vasshammer #163584 üzenetére
Menü problemára van megoldás.
Az a gond hogy menüben alapból 60fps van korlátozva a játék ezért szaggat.
Wottols program azzal átírod 120 fps-re az értéket és kész -
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #163527 üzenetére
(#163525) @Simulacrum:
A 705a-t én nem nevezném op-nak. Kivételesen sikerült nagyjából jól balanszolniuk annál a tanknál. Talán kicsit kezdőbarátabb, mint a többi 10-es heavy, de az unikum játékosok akiknek a véleményét hallottam azok mind szidták. Skill4ltu konkrétan a legrosszabb 10-es heavy-nek nevezte, nyilván túlzott, de nagyon megszenvedett amíg kihúzta rá a 3 kiválósági jelet. Egy jó játékos kezében a wz-111-5a és az is-7 jobb tankok, mint a 705a.
-
CirrMee
addikt
válasz sith7 #163577 üzenetére
nálam ugyanez van, azt mondták nekem, hogy most már SSD kell a Wot alá is
Nem kell.
Viszont arról nem árt tudni, hogy a játék eléggé retard módon van megírva, és minél lassabb adattárolóról töltesz be, pláne minél gyengébb gépen, annál sz*rabb lesz az eredmény (játékhoz irreálisan kevés RAM is rátesz még egy lapáttal). Ergo "örülök, hogy tök minimumon még eldöcög" laptopokon (& ezeréves, irodista konfigtól), az azokba épített, eleve csigatempós merevlemezektől ne várjunk csodát - nem hiába van az, hogy egy SSD leginkább a szutyok laptopokon dob érzésre nagyobbat. Fut a játék szépen megfelelően tempós merevlemezről is, de nem árt mögé egy normális gép is.“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
sith7
félisten
Nálam is 1 TB - s HDD - n van ... akkor nálam mi lehet a gond ?
gépem az adataimnál -
Vasshammer
tag
válasz jr1994 #163575 üzenetére
Nekem pár napja hatalmas lagom volt, de nem a HW miatt (gondolom). A pingem ugrott meg sokszor és ment pirosba. Digim van (gigabit) és saját mérője és speedtest szerint is remek értékek lettek, de WOT-ban lagoltam.
Amúgy HDD téma, nekem egy WD 1tb blue-n van a játék, de általában mindig a számolás előtt betölt.
Viszont 1.0 óta a menübe belépéskor (míg minden be nem tölt) rohadt lassú minden, játékba belépéskor, illetve csatából kilépéskor is. Amúgy játék közben ~130 fps folyamatos.
Üdv, VH
-
palfitom
félisten
válasz ooloo #163581 üzenetére
Köszi!
Tehát az akciós, kedvezményes cuccokra is fel lehet használni?
(nem vagyok gépnél, egyhamar nem tudom megnézni)Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Chris0321
addikt
válasz sith7 #163577 üzenetére
Lehet alá venni SSD-t de nem kötelező. kchryss letesztelte külső winchesterrel és 20 másodperc körüli visszaszámlálásnál dobta be csatába. Nekem 3 TB-os Toschiba P300-as winchesterrel nem láttam még egy számjegyű visszaszámlálást és előfordul, hogy a várakozás a játékosokra vagy mi feliratot is látom. Jó állítólag az enyém nem szimpla HDD bár én erről nem találtam semmit, egy magyar tesztet találtam abban pedig ezt nem említik.
-
ooloo
őstag
válasz palfitom #163579 üzenetére
Belépsz a prémium shop - ba ( login ) ... kiválasztod mit szeretnél venni ( purchase ) .. és itt feldobja a kedvezményt .
Az eleve "kedvezményes" termékekre nem vonatkozik a kedvezmény .[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
palfitom
félisten
Kaptam a WG-től egy 30%-os kupont.
Ezt mire tudom felhasználni, és hogy kell aktiválni?Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
válasz jr1994 #163575 üzenetére
A 4GB kevés lesz szerintem neki. Nálam meg az SSD oldotta meg a lassú betöltés problémáját (szerencsére tavaly tettem a gépbe).
Egyébként a grafikai beállítások változtatása (lejjebb vétele) nem feltétlenül segít, nekem pl úgy jellemzően kevesebb fps-em van, mintha maxra tolok mindent. Valamit elronthattak a programozó fiúk.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sith7
félisten
-
ooloo
őstag
válasz vJokka #163568 üzenetére
A fene tudja ... de egy biztos . A célt eltalálta , mert megjelent az az információ , hogy "nem ütötte át a páncélt" .
Nyilván lehet tovább ragozni , hogy a döntött páncélról lepattan és hasonlók . Viszont mivel magyarázod azt , amikor több méterre süvít el a lövedék az ellenség mellett , mégis beadja a találatot . Igaz ez is ritkán fordul elő , de azért néha - néha megesik . Ha nagyon leromlik az átlagod , akkor "védett" státuszban vagy ... azaz a wg beavatkozik . A wg nem akar lemondani egy játékosról sem ( kell a bevétel ) . Ha kimondottan csak tisztán a teljesítmény számítana , akkor a játékosok fele lemorzsolódna ( köztük én is ) .Ez egy vélemény , ami nem biztos , hogy fedi a valóságot .
Ilyen a játék ... én elfogadtam ilyennek .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
jr1994
addikt
Ez a T-10 tényleg brutálisan jó. Átraktam bele az IS4 legénységét, felszereltem, mentem 4 csatát. Az eredmény: 4 győzelem, 3800 átlagsebzés, több mint 4000 xp az olasz küldetéshez, és egy ász amit úgy tűnik amikor először játszottam vele (első kilences tankom volt), még meg sem szereztem A kiválóság jel is 0%-ról indult mert az IS-8 korszakban még nem is volt a játék része
És hozzátenném, hogy úgy szaggat a játék hogy rossz nézni, azért is játszok keveset mostanában. Itt BP-n lakótársam gépén szoktam játszani, mert az én laptopom már régóta nem bírja. Az asztali gépen meg hiába van 50-60 fps, egyszerűen nem folyamatos a játék, nem értem miért, szemmel láthatóan akad. Már levettem teljesen minimum grafikára, úgy sem jobb. Mi lehet a gond? A processzor kb 60%-on megy játék közben, a videókártya rendben van, viszont azt néztem hogy a ram csak 4 GB és 70%-ot használ játék közben.
Haverom gépén meg 1.0 óta még mindig az van, hogy egy perc elmegy minden csatából mire betölt a játék, és akkor is rondák a textúrák egy darabig. Utána szépen megy 60 fps, de így semmi értelme. Más játékkal nincs semmi gondja. Az ő esetében mit érdemes letesztelni?
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
válasz gainwardgs #163567 üzenetére
Jó kérdés. A T110E5-öt vagy másfél év után nerfelték, a Maus-t kb fél év után. Ja, a Type 5-öt is, bár azt nem nevezném nerfnek. Szóval szerintem lesz vagy fél év, mire lesz a nerfből valami.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #163571 üzenetére
Annyi különbséggel, hogy Ő a másik oldalról mint én. Mert én a házak közül lőttem ott a várban kibújó T29 és nem tudtam eltalálni, mert szintén egy láthatatlan vmi blokkolta a lövésemet, ami amúgy nem volt ott, mint ahogy QB videóján sincs ott semmi. Pedig nekem is minden Ultrán van és gondolom Ő sem egy Commodore 64 tolja.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
törölt tag
válasz gainwardgs #163567 üzenetére
Általában úgy megy ez, hogy amikor adott számú játékos kifejleszti és használja, utána érkezik a nerf.
Várhatóan májusban ő lesz a Top of the Tree jármű, szóval még odébb van az, amit vársz.
-
jano_77
nagyúr
válasz adamgreen #163562 üzenetére
Korábban már linkeltem az 1.0.1 release notes-t, ahol ezt írják is, hogy javították (reméljük tényleg így lesz, nálam is sokszor jelentkezett):
"Fejlesztések és javítások
Javítva lett az egyedi prémium járművek álcázási értékeinek megjelentési hibája.
A járművek dinamikus "koszosodása" tovább lett fejlesztve.
Javítva a becsapódási nyomokkal, a hiányzó bejövő találati hangokkal/effektekkel és az átütési indikátorral kapcsolatos hibák."(#163566) e-newsee: nagyon szépen köszönöm ezt a leírást, ennyire sosem mélyültem el ezen oldalnak a grafikonjaiban és számaiban, csak az alap dolgokat néztem meg mindig. Elgondolkodom, akkor ez alapján, hogy mégis mi lehet még a plusz negatív tényező/hatás, ami miatt ennyire romlott a teljesítményem az elmúlt 1 hónapban. Az biztos, hogy sok pályán csak pislogok még, hogy mi merre illetve sokszor az új grafika és kirajzolás miatt nem látom tisztán a tankot, nem tudom hova is kellene lőni. (lehet felteszem az SD klienst és megpróbálok egy 30 napot azzal tolni) Abban is igazad lehet, hogy a nyamvadt light-os küldi az lehet frusztráló hatással, mert tényleg jó ideje próbálom letudni és többször is volt elvileg lehetőségem rá, de nem kaptam olyan csapatot, ami kellett volna hozzá (nem lőtték a spotot, hiába volt ). Tényleg jó lenne már túl lenni rajta, Köszönöm
(#163568) vJokka: Erlenberg-en is van ilyen, napokban be is tettem ide, hogy találkozott-e már más is vele. Ezeket is javíthatná a WG! Ahogy nézem pont azzal találkozott Ő is.
[ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
Tehát akkor elismert bug remélem javitják mert baszott idegesitő
-
vJokka
aktív tag
válasz ooloo #163560 üzenetére
Nézd meg lassítva a videót. A jp2-vel még mondhatjuk, hogy nem volt szerencséje.
Az első arty lövés:
Szerintem itt annak is örülhet, hogy eltalálta. Az arty nagy része (a piros vonaltól balra) fedezékben van. Nézd meg akár lassítva, amikor célozza, ott nem rajzolja már ki a körvonalát.
Itt azért megjegyezném, hogy eléggé megszaporodtak a HD mapokon az olyan helyek, ahol hiába látsz rá a tankra, nem lehet meglőni, mert valami láthatatlan objektum (tuti az oroszok keze van a dologban ) blokkolja a lövést. Mondjuk annyi előnye van, hogy általában ilyenkor nem rajzolja ki a tank kontúrját.
QB is találkozott egy ilyennel tegnap: [link] kb. 05:22:45-től.A második:
Itt meg "hulldownban" volt az arty, volt kb. 40% esélye eltalálni.
[ Szerkesztve ]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
gainwardgs
veterán
Mikor nerfelik már ezt az op xar 268 v4-et??
Vicc már komolyan...[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #163559 üzenetére
Csak egy gondolatfuttatás a Wotzillás adatok alapján.
Ha megnézed az elmúlt 30 napodat ("Tank activity by game mode" részt kell nézni), és berendezed lejátszott csaták száma szerint csökkenőbe, akkor a wn8 oszlopban a kis grafikon ikonra kattintva megmutatja, hogy hogy alakult az adott tankkal az elmúlt 30 napod. Ebből az látszik, hogy szinte mindegyik tankkal csökkenő tendenciát mutat a wn8-ad. Ergo tényleg nem játszol olyan hatékonyan, mint szoktál.
Ha hozzávesszük, hogy ezeknek a nagy része light, ami általában stathúzó tankosztály, tehát valamivel kisebb hozzáadott értékre is magasabb wn8-at ad, mint mondjuk egy heavy, akkor ez megint csak oda vezet, hogy bár úgy tűnik, hozod az átlag wn8-adat, valójában olyan tankkal hozod az átlagodat, amivel könnyebb (nem játszani!) statot húzni, plusz még az adott tankkal elért eredményedhez képest romló a tendenciád. Ez a kettő pont elég ahhoz, hogy annyival kevesebb ráhatásod legyen a csatákra, hogy nagyobb eséllyel veszít a csapatod.
Ha valóban az 1.0 után érzed ezt, akkor még az is lehet, hogy neked valamiért nehezebb átállni az új grafikára, és jobban meglátszik a teljesítményeden, hogy kicsit mások a pályák. Annyira megszoktad már, hogy hol mit kell keresni, hova kell menni, honnan hová tudsz belőni, hogy ha ezek nem úgy működnek az átalakítások miatt, akkor nyilván nem tudod kihasználni őket annyira. Még. De ez meg majd úgyis javulni fog.
Szerintem ne aggódj, helyre fog ez állni, amint vége a maratonnak, és amint meglesz a hiányzó light küldi. Figyeld meg, ha utána ugyanúgy lenyomnál 700 csatát ugyanezekkel a tankokkal, sokkal jobban menne, mert megszűnne a tudatalatti nyomás a küldetés miatt.
Sok összetevős ez, nem egyszerű. Kitartás!Ui.:
Olvasom közben az 1000 pénzfeldobást. Hát igen, a te utolsó 1000 csatádban ~49,7%-od van. Az majdnem 500 fej, és 500 írás.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
adamgreen
senior tag
Másnál is jelentkezik ez a bug hogy ha találatot kapsz akkor semmi hang semmi egyéb csak hp-d már kevesebb ? Modok nincsenek vanilla kilens.
-
dvids
aktív tag
válasz jano_77 #163559 üzenetére
Örülök, hogy meghallgattál, egy dologra reagálnék:
"Ezek alapján szerinted az 1900+ WN8 azt jelenti, hogy nem vagyok hatékony, átlag alatti teljesítmény lenne!? Hmmm...akkor mi számít átlagosnak, ha megkérdezhetem?"
Az "átlag alatti teljesítmény" alatt a győzelmi arányt értettem. A magas WN8 nem feltétlenül jár magas győzelmi aránnyal még hosszú távon sem. Egy-egy napot, pár csatát nézve lehet jogosan hivatkozni a nem előnyös MM-re és a csapattársakra - ahogy érkezhet tízből nyolcszor ugyanarra az oldalra a pénzérme. Az ilyesmi dühítő, de nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki, mert hosszú távon (nagy számú csatában) ez kiegyenlítődik. Mindenki ugyanabban az MM-ben van és összességében ugyanazok a csapattársaink is - ahogy 1000 pénzfeldobásból már nagy valószínűséggel közel fele-fele lesz a fej és írás. Azaz kellően nagy számban nézve a statisztikáink már a saját teljesítményünket tükrözik.
Van ennek pszichológiája is, az ember hajlamos a rosszra jobban koncentrálni és emlékezni. Egy 60%-os "lila" után egy 40%-os "fekete" nap az hozza az átlagot (ugyanannyi meccsszámnál legalábbis). Mégis a kettő közül a 40%-os tömény frusztrációjára emlékezünk sokkal erősebben.
Érdemesebb az embernek a saját teljesítményére koncentrálni. Egyrészt, mert csak így válhat jobbá, másrészt mert így több lesz a sikerélménye. Van, hogy olyan meccsről is elégedetten jövök ki, amikor csúnyán kikaptunk, mert tudom, hogy én mindent megtettem a győzelem érdekében és jól játszottam. Félreértés ne essék: én se vagyok egy szent, olykor én is anyázom a csapattársakat, vagy a játékot, de lehiggadva már igyekszem racionálisabb lenni
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz jano_77 #163558 üzenetére
Harag ? Ugyan már ... jó arc vagy .
Üde színfoltja ennek a megmondóemberektől hemzsegő topiknak . Ezt jó értelemben mondom , tehát értsd így .
Borítékolom Neked , hogy hamarosan fülig ér a szád a jó/kiváló eredményeid láttán . De arra készülj fel , hogy ezután megint jön egy "lejtmenet" . Ha ezt megérted és elfogadod , azzal hatalmasat léptél előre abban , hogy ne idegesítsd magad feleslegesen .
Az eredményeim jók abban a kategóriában amibe tartozok .... nem vagyok 20 éves . Nem vehetem fel a harcot a 20 - 30 éves korosztály titánjaival , akiknek nem ez az első online játék amivel játszanak . A teljesítményem erős közepes , és ettől nem sokkal lesz jobb .
Az ilyen esetekkel nem tudsz mit kezdeni . Ha ez nem manipuláció , akkor semmi nem az .
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz dvids #163557 üzenetére
Szia. Nem haragszom, SŐT, köszönöm hogy leírtad a Te meglátásod, véleményed. Reagálok rá, ha nem baj.
"Nézegetem ezt a képet a statisztikáidról, szerintem rossz következtetéseket vonsz le az adatokból. "Lila" (feltételezem a győzelmi arányra gondoltál) egyszer voltál csak, egy 20 meccses napodon. 20 meccs az iszonyat kicsi mintavétel, egyetlen győzelem helyett bekapott vereség 5%-ot változtat az arányodon. Fej vagy írásnál is kijöhet könnyedén 10 feldobásból 7-8 fej, akkor sem kell kapásból arra gyanakodni, hogy az érmét manipulálták. - A teljes WOT-os pályafutásomra céloztam, nem csak az elmúlt 30 napra, mikor azt írtam, hogy a következő meg lila. És azért az elmúlt 36K csata alatt hidd el volt többször is olyan napom, amikor a WR lila volt.
Érdemesebb inkább az elmúlt 30 napi teljesítményedet összehasonlítani az összessel. A jó WN8-ad dacára önmagadhoz és az átlagjátékoshoz képest is alulteljesítesz, ami azt mutatja, hogy mostanában nem játszol hatékonyan. - Ezek alapján szerinted az 1900+ WN8 azt jelenti, hogy nem vagyok hatékony, átlag alatti teljesítmény lenne!? Hmmm...akkor mi számít átlagosnak, ha megkérdezhetem? Mert szerintem éppen, hogy én megteszek mindent és aki ismer az tudja, hogy én többnyire győzelemre hajtok és nem arra, hogy még 2 sebző lövést be tudjak vinni, csak hogy nőhessen az e-pénisz! WR szerintem a legkevésbé rajtam múló dolog, ott legnagyobb %-ban a csapatnak vagyok kitéve és annak, hogy az MM mit sorsol össze.
Ennek számos oka lehet: elment a kedved - ugyan olyan kedvvel ültem le mindig játszani, sosem volt az az érzésem, hogy most csak azért, hogy le legyen csillagozva X tankom, nem vagy jó formában - mivel a WN8-at hozom, ezzel nem értek egyet, több meccset játszol mint korábban - ez lehetséges és fáradtabb vagy - általában mikor érzem, hogy fáradok, lépek is ki, olyan tankokkal játszol, amelyekkel kevésbé tudod befolyásolni a csaták kimenetelét - lightok a küldetés miatt, ezekkel tényleg nem tudok akkora ráhatással lenni a csatára, mint mondjuk egy TD, MT vagy HT, mert ugye sokat számít ismét a csapat, hogy lövik-e a spotomat vagy sem. Ennek ellenére legtöbbször top 3-ban szoktam lenni XP tekintetében, de sokszor még sebzésben is (ez mondjuk nagy szégyen a csapatra nézve), kevesebbet szakaszozol - mondhatjuk úgy is, hogy szinte nem is szakaszozom, a korábban már leírt okok miatt (MM bünteti a szakaszokat és akkor nem annyira a játékra koncentráltam), a győzelem helyett a statokra hajtasz (aminek oka lehet a küldetések teljesítése is) - ezt pedig egy picit fentebb már leírtam. Hogy ezek közül melyik igaz én nem tudom, nem is ítélkezem. Remélem nem gázoltam a lelkedbe, szerintem érdemes egy objektívebb, elfogultabb nézőpontot is megvizsgálnod. - egyáltalán nem gázoltál, örülök, hogy megosztottad a véleményedet.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz ooloo #163555 üzenetére
Köszi, kedves vagy. DE! (és kérlek ne érts félre, nem bántásból!)
Nem mindegy, hogy narancs nap helyett lesz fekete vagy mondjuk kék nap helyett.
Valszeg, ha rendszeresen 48% körül tudnék csak menni, akkor annyira nem vágna mellbe, ha mondjuk egy pár alkalommal ez csak épp 40%. Viszont úgy, hogy 55%+-ban voltam és volt több 60%-os nap is már pályafutásom során, úgy eléggé szívbe markoló látni, mikor napokig csak 40%-ot éppen súrolja a WR.
Remélem nincs harag"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
dvids
aktív tag
válasz jano_77 #163535 üzenetére
Nézegetem ezt a képet a statisztikáidról, szerintem rossz következtetéseket vonsz le az adatokból. "Lila" (feltételezem a győzelmi arányra gondoltál) egyszer voltál csak, egy 20 meccses napodon. 20 meccs az iszonyat kicsi mintavétel, egyetlen győzelem helyett bekapott vereség 5%-ot változtat az arányodon. Fej vagy írásnál is kijöhet könnyedén 10 feldobásból 7-8 fej, akkor sem kell kapásból arra gyanakodni, hogy az érmét manipulálták.
Érdemesebb inkább az elmúlt 30 napi teljesítményedet összehasonlítani az összessel. A jó WN8-ad dacára önmagadhoz és az átlagjátékoshoz képest is alulteljesítesz, ami azt mutatja, hogy mostanában nem játszol hatékonyan. Ennek számos oka lehet: elment a kedved, nem vagy jó formában, több meccset játszol mint korábban és fáradtabb vagy, olyan tankokkal játszol, amelyekkel kevésbé tudod befolyásolni a csaták kimenetelét, kevesebbet szakaszozol, a győzelem helyett a statokra hajtasz (aminek oka lehet a küldetések teljesítése is). Hogy ezek közül melyik igaz én nem tudom, nem is ítélkezem. Remélem nem gázoltam a lelkedbe, szerintem érdemes egy objektívebb, elfogultabb nézőpontot is megvizsgálnod.
-
zozyk
addikt
-
-
sequator
senior tag
válasz #77646080 #163553 üzenetére
Emlékeztem, hogy valami olyat csinál, ami ronthatja a WRt, csak nem találtam meg a hozzászólást, amiben írta.
@jano_77: WR-t javítani úgy lehet a legjobban, ha olyan tankkal mész, amivel jobb vagy a saját átlagodnál. Lehetőleg 2 másik hasonlóan jó haverral szakaszban. Így hárman már sokkal jobb eséllyel billentitek a mérleg nyelvét győzelemre.
sautia
sequator
-
BloodRay
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz inferno88 #163546 üzenetére
Ezt én is észre vettem, hogy a mozgó célpont eltalálása már-már Mission Impossible lett, holott korábban azért elég sokszor alkalmaztam és elég hatékonyan. Legénységem nem lett rosszabb, csak inkább fejlődött azóta.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jano_77 #163544 üzenetére
Enyemen jobban látszik, szépen meg-megtorik a WR emelkedése amikor próbál visszafogni.
#konteo #nemis #lofaxotnem
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jano_77
nagyúr
válasz sequator #163541 üzenetére
és (#163543) Yofej75: persze ezekben mind igazatok van, DE! Az volt a mondás, hogy ha vki sokat nyert, akkor annak jön pár bukó csata, mert ki kell egyensúlyozni a %-ot! De ha vki napokig, hetekig szív, akkor kapunk egy kegyelem jobb napot, hogy ne kedvetlenedjünk el!? Hol van itt a korrekt egyensúly?
Meg lehet nézni - a nevem nem titok farkasjano - hogy a WR milyen mélyrepülésben van már egy jó ideje! Azt pedig tudjuk, hogy ahhoz, hogy zuhanjon a %, elegendő egy kevésbé jól sikerült csata, de ahhoz, hogy visszatornásszuk azt, már nem elegendő egy jó, hanem több kell. Hol itt az egyensúly?
Megkönnyítem a dolgot:
elég beszédes szerintem. 1 hónappal ezelőtt vmi történt a játékkal, mert azóta nem hagy nyerni.[ Szerkesztve ]
-
Yofej75
aktív tag
"...nem volt semmilyen zavaró tényező..." - csak az eredendő véletlenszerűség és a másik 14 + 15 tag akik a csatákban részt vettek.
Mielőtt élesedne a manipuláció-konteó csak abba gondolj bele, hogy a csata elkezdéséig mennyi az általad nem befolyásolható (azaz véletlenszerű) tényező: map kiválasztása, csapattársak-ellenfelek kiválasztása, spawn pozíció és spawn helyzet a többiekhez képest (át kell-e verekedned magad 10 csapattárson ahhoz, hogy az ideális pozíciód elérd) stb...és még el sem indult a csata.
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
törölt tag
válasz jano_77 #163540 üzenetére
A pályák átdolgozását követően vagyunk páran, akik szívesen kísérletezünk az ilyen helyek felfedezésével (pl. erre is nagyon jó a gyakorló mód: nem csatában csinálod, senkit sem hátráltatsz vele). Igen, láthatta az említett IS-3 mástól is vagy maga jött rá. Sok hasonló pont került a játékba, korábbiak pedig megszűntek... ezért is örülök az átdolgozásnak, lehet újra kiismerni a térképeket, új taktikákat alkotni, nem ugyanaz van, mint amit már unalomig megszokhattunk.
-
sequator
senior tag
Ez nem manipuláció, ilyen a játékos állomány. 2*15 játékosból néha sikerül csapatot összeraknia az MMnek és akkor nyertek, néha meg nem, akkor bukó van. Mivel nem nézi, hogy milyen tudású játékosokat, milyen felszereltségű, milyen legénységű tankokkal tesz be, így könnyen összejöhet egy esélytelen csapat. És akkor a kevésbé jól kiegyensúlyozott pályákról még nem is beszéltem.
Nem viszi át a fennmaradó XPt. Én is tegnap szembesültem a szomorú ténnyel.
sautia
sequator
-
jano_77
nagyúr
Tegnap már említettem Serene Coast-ot, ahol is ugye szerencsétlenül elmentem egyedül a dombos oldalra, hogy várjam az enemy fél seregét. Na de most nem emiatt hozom újfent a mapot, hanem tegnap este volt egy csatám, ahol az alábbi ponton az enemy egy IS3-a beállt a vízbe egy kiemelkedő kis bucka mögé és többen próbálták kiszedni, de egyszerűen nem tudták meglőni. Illetve a el sem süllyedt, pedig csak a tornya teteje volt kint a vízből legtöbbször. Nem volt vmi pro player, így arra tippelek, hogy láthatott ott korábban egy jó játékost és gondolta Ő is megpróbálja. Sikerült Neki, mert több tankunk kárát szenvedte, míg próbálták kiszedni. Ez ismert volt már vagy csak nekem új?
-
jimmy74
őstag
Egyetértek!
Vmi iszonyatos szar lett ez a pálya nekem is.
Csúnya is szar is ès még jobban kempelnek meg annyira kiszámítható hogy hova mennek a játékosok.
És nem csak ez a pálya ilyen van még jó pár ami nagyon gáz.
A többi városi pálya enszk himmelsdorf kivételével kikerült a játékból?WoT:jimmbo
-
jano_77
nagyúr
Mindig megszóltok, hogy csak sírni járok ide. Kicsit most is olyan szagú lesz, de pont amiatt, mert nem értem, hogy lehet egyik nap fekete, a következő pedig lila. Nem voltam egyik nap sem stresszesebb a másiknál, nem fájt a fejem, nem volt semmilyen zavaró tényező - mielőtt még erre hivatkoznátok. Ugyan úgy leültem a gép elé és csillagoztam, illetve light-oztam. Még hogy nem manipulált a játék!? No persze.
szerintem ez tökéletesen tükrözi amiről beszélek(#163532) ollie: hasonlóan gondolkoztam én is tegnap este, mikor befejeztem a játékot és egyben az V. szakaszt. A VI. még szerintem letudom XP gyűjtögetéssel és utána pedig megveszem kedvezménnyel a tankot.
Amúgy lehet egyértelmű mindenki számára, én mégis megkérdezem, hogy amennyiben elérünk egy bizonyos szakasz végére - legyen ez mondjuk a IV. - akkor teszem azt itt hiányzott 210 XP, de a csatáért kaptunk 895, akkor a fennmaradó XP-t, ami jelen esetben 685 a következőhöz nem írja hozzá, nem kezdi el ahhoz gyűjteni!? Tegnap lettem erre figyelmes és persze lehet, hogy az utolsó 2 csatámmal pontosan annyit sikerült kapnom, ami előtte hiányzott, de kicsi esélyt látok rá. Viszont a következő szakaszom 0 állt.[ Szerkesztve ]
-
válasz Imilenni #163504 üzenetére
Ha nagyobb a véennyócod, jobban élvezi a szexet az asszony.
Viszont, én is tegnap fejeztem be az 5. szakaszt, a hatodikat még biztos megcsinálom, és meglátjuk mennyi idő/kedv marad a hetedikre (mondjuk időnek kell maradnia, de kedvnek nem biztos).
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz ballington #163529 üzenetére
+1
-
jano_77
nagyúr
1.0.1 teszt szerveren próbálta már vki az új FRONTLINE módot?
Elég érdekesnek és mindenképp összetettnek néz ki leírás alapján ez a játék mód, de mindenképp szerintem egy próbát megér majd. Mondjuk a 3x3 km map az nem gyenge és a 2000 mm-es front páncél a FŐ ojjektumok esetén az odabaszós."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ballington
addikt
Használjuk a wn8-at, de azt nem tudjuk, mi számít bele? Akkor minek, ha értelmezni sem tudja?
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
törölt tag
válasz Simulacrum #163525 üzenetére
Nekem bejött a 705A. Tud ilyeneket harapni. Cserébe kissé lomha és a hátsó torony miatt nem mindig egyszerű a kezelése (még jó, hogy a nekem nagyon bevált IS-M segített hozzászokni, az volt az első olyan elrendezésű tankom). Az ismerőseim körében is népszerű, de biztos, hogy ezt sem bírja mindenki. Hátha lesznek ellenvélemények is. Én nem bántam meg.
-
jano_77
nagyúr
válasz Simulacrum #163525 üzenetére
Majdhogy nem belőhetetlen, így eléggé OP lett. Nem kicsit tolták túl a WG-nél.
-
h1mpi
félisten
-
Simulacrum
senior tag
válasz ddt500hu #163507 üzenetére
1000 wn8-at kaptam egy malinovkás 7000 spotos, 0 sebzéses csatára, amit kb. én nyertem meg a csapatnak. Azért nem tökéletes a wn8 se ilyen szempontból.
Object 705A-ról mi a vélemény, elkerekedett a szemem a majd 700-as sebzéstől, amit kaptam tőle? Ez a legjobb orosz tízes nehéz most vajon?
-
Chris0321
addikt
válasz Greentea #163515 üzenetére
3 tankot is húztam mostanában tier 7-ben és a legtöbbször 9-es csatába tett. Szerencsére kettőt letudtam a dupla p minden nyertes csata hétvégén mert már elegem volt belőlük. Azért javasoltam neki, hogy gyakoroljon egy kicsit magasabb tierben is mivel ez az első nyolcas tankja plusz mindkét kilencest érdemes lesz kifejleszteni. Az egyiket az IS-7 miatt a másikat az új tized miatt ami a wg-t ismerve az elején biztos kicsit op lesz aztán majd igazítanak rajta.
-
Emu
őstag
Valahol nem indult petíció Erlenberg jelenlegi formátumában történő eltávolítására? Szívesen aláírnám...de mehetne vele együtt Fjords is...
-
ddt500hu
veterán
Annyira megutáltam a Lorr.40t, hogy kivettem belőle a legénysége, hogy még véletlenül se menjek vele.
-
totyino77
tag
hello sziasztok miért van az hogy win 10 állandóan kidobb a játékból és be is zárja, win 7 tel nem volt ilyen problémám, kezd idegesiteni csata közben kidobb
Mindíg jelezz vissza ha kell, ha nem ez a korrekt !!! totyino77 felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + a mostani!
-
zozyk
addikt
válasz Jokerdapro #163501 üzenetére
Még 20 perc...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest