Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sequator
senior tag
válasz
inferno88
üzenetére
Tegnap sem voltak "legyilkolva": mi egész este (kb fél9-től fél2-ig) játszottunk EU1-en hogy meg legyen a digó tank. Szerintem inkább valami hálózat szolgáltatói hiba volt, ami persze lehetett az ő oldalukon is, de az EU1 egész este folyamatosan ment.
8-as szintig jutottam el napi átlag 35-40 csatával, összesen 541 csata után. Azt kell mondanom, hogy ez igen durva grindeléses event volt.

sautia
-
válasz
Simulacrum
üzenetére
Jól gondolod.
-
Estére beterveztem néhány óra wot-ot. Remélem, hogy nem gyilkolják le ismét a szervereket.

-
Viktoár
addikt
válasz
zozyk
üzenetére
Túlliheged a dolgot nem?
Igaza van mindkettőtöknek.Neked abban hogy nyílván nem azt figyelték mikor indítanak boostert és ha sokan akkor lelövik a szervert. Valami hiba csúszott be és ennyi.Ez a WG-től nem szokatlan.
A másiknak meg abban hogy a boosterért tenni kellett hogy megszerezze és most elúszott. Ha nem is pénzért kapta de biztos hogy nem "ingyen". Például egy győztes csatáért vagy bármi apróságért de nem úgy hogy egyik nap belépett és szó nélkül ott volt az acc-ján egy booster.

Így érthető ha a leállás miatt felháborodik. -
po1son
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Mindig a legkevesebb xp-vel rendelkező, így lehet azonos szintre belőni a legénységet egy tankon belül.
Amit meg utána írtál felejtsed el, mert hülyeség.
-
Simulacrum
senior tag
A gyorsított képzés bekapcsolásával a legkevesebb XP-vel rendelkező tag vagy a legfejletlenebb tag kapja a tank xp-jét? Gondolok itt arra, hogy ha csak egy nőt rakok a tankba férfiak mellé, akkor a női tagnál az első perk nem számítása miatt neki lesz mindig a legkevesebb xp-je így ő kapja, de ezzel tulajdonképpen több képessége lesz idővel. Lehet tényleg jobban megéri inkább egy-egy női parancsnok mellé férfiakat rakni, mint teljes női legénységet csinálni. Persze, ha valakinek egy kedvenc tankja van, oda jó lehet, ha mindenki nőnemű.
-
Jadro
veterán
válasz
zozyk
üzenetére
A kirohanás azt erős volt de az elv azért megáll. Ha nem is ellopták, de visszacsorgathatnák, mert van akinek nem áll rogyásig a raktárban. Ami ennél idegesítőbb, hogy amikor berakod a 3 db 2 órás boostert, azért teszed, mert rákészülsz hogy most akkor játszol 2 órát. Ezt lövik keresztbe jól és még azt sem mondják bocs.
A sok kicsi meg sokra megy.
Csak egy forintot adj minden elköltött 100 forintod után és ugyanígy tegyenek a topik aktív tagjai. Nektek fel sem tűnik, nekem meg azért észrevehető lesz.
Persze tudom, ez sarkítás, mert a WG ezzel nem lesz gazdagabb az "elvett" boosterektől, csak szemléltető példa volt. 
-
Simulacrum
senior tag
válasz
kchryss
üzenetére
A linkelt videóban a jóember végig arannyal tolja. Nálam az a jó tank, ami sima lőszerrel is jó. Nem valószínű, hogy megveszem, mert annyival élvezetesebb T9-es tankokkal játszani, hogy nincs ok T10-est venni.
Én végül a 8-as feléig jutottam el az olasz maratonban és pont fordítva gondolom. Az elején kellett volna T10-ekkel csinálnom és a végén XP-zni, de így ennyire futotta.
-
zozyk
addikt
válasz
Rico Muerte
üzenetére
Elloptak!? 3 boostert, ami amúgy fosásig van mindenkinek a raktárban....ez aztán a bűntény, azonnal jelentsd fel őket a nemzetközi bíróságon....

Elképzelem a WG-nél mekkora lehet most az öröm, el tudtak lopni 3!három!!! boostert tőled. Programozók százai figyeltek csak téged, és akkor lőtték le a szervert, amikor az neked a legrosszabb....
-Te, Iván. Lekapcsolhatom?
-Ne ne, várj még! Hátha ráíndít még boostert...
.
.
.5 perc múlva:
-SZÁSAAA, lődd le, most indította el!!! Ezaz, megvan az évvégi maláj körút és a lóvé, még 3 booster!!
-Jólvan Iván, gyere igyunk valamit. Van még abból a jóféle ukrán csempészcigiből?Van baj, úgy látom...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jr1994
üzenetére
Most neztem QB elso meccseit vele, annyit mondott hogy +2 nap elméletileg miutan vége. Amugy 8,5€ lett a -20%-os kuponommal.

De valami szörnyű, első 2 game full agyhalottak, flankeket nyitva hagynak teljesen, agyverzes meg is volt...komolyan 1 percet allok mar inkabb a spawnon hogy lassam merre mennek a botok es utana fogok csak elindulni.

-
kchryss
veterán
Délután másfél óra alatt simán csináltam 5 első helyezést sebzésben. Aztán jött a szerver elhalálozása és este miután nekiálltam az 5 hiányzónak, 2 óra alatt 8x lettem 2. sebzésben és egyszer sem első. Állítom ha nem hal le a szerver simán befejeztem volna újabb 1,5 óra alatt. Végül egyszerre lett meg a 20 első hely és az xp is.
80%-kal meg is vettem a tankot, ennyiért azért simán megérte. Úgy lett 80%, hogy nem játszottam többet mint a maraton nélkül tettem volna, mivel amúgy is tervben volt a 100lt kihúzása és az 50 győztes küldetés a 430u-val.

430u-val ma is vállalhatatlanul rosszul játszottam. Lehet be sem fejezem azt a küldetést. Inkább jegelem a tankot. Twitchről még régebben letöltöttem azokat az adásokat amikben skill4ltu húzta rá a gm-ot. Szóval megvan az összes csatája ahogy kihúzta rá 0-ról 95%-ig. Összevágom egy filmbe és megnézem, hátha megvilágosodok hogyan kéne használni.
-
BÁ Nutrition
addikt
Gondolkodom megvegyem e a spagettot, 35 font lenne. Tobb mint valoszinu h jobban jarok ha inkabb a needforspeed legujabb verziojat veszem helyette. Teny h elegge adta a tesztszeron mindegyik verzio tier 8-10, de lesz meg ra lehetoseg olcsobban is. Szerintem 28alatt lesz majd az ara valszeg.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jr1994
üzenetére
Nagyon jo kerdes, szerintem a datumig ami meg van jelolve a marathon-ba.
Egyebkent meg 13/34 win, 38%. Egyszeruen retardok vannak vagy nem tudom. Egyszer oke mert ele hajtottam es veletlen de a masodik miutan elhuztam a belem elole?!
És feszt ilyen csapatok ma, volt 2 perces csata is mar...komolyan erdekelne hogy még ebben is én vagyok a hibas, tenyleg rajtam mult ez a csata is? Mert az osszes ilyen, talan 2-re mondanam ma hogy oké, elqrtam es ez volt a baj. -
jr1994
addikt
Meddig él a Progettora a kedvezmény?
-
törölt tag

Értem én, hogy hálás, meg kitüntetés, de semmit nem kaptam!

-
Rico Muerte
csendes tag
Emil1 gold pattan a GW E-100 oldaláról 90 fokban 100 méterről.
FIZIKAAAAAA! -
Rico Muerte
csendes tag
És igen már az SG fórumon is észlelték a problémát...
-
Mr.White
senior tag
Mondjuk ilyenkor kib@szhatnának valamit a twitterükre, hogy mégis mi a pék van.
-
Mr.White
senior tag
Másnál se megy a játék?Benn voltam egy game-ben ahonnan kidobott, azóta se eu1 se eu2 nem jelentkezik be.Látom másnál megy, nálam KO.
-
ImpersonatoR
addikt
Jó sokat állt.
Mi lesz a kompenzáció?
Plussz +1 nap prémium vagy kitoljak a küldetést meg egy napig ? -
Rico Muerte
csendes tag
Újra megy az EU2... elloptak megint 3x1 óra boostert.
Ja... nem megy... talán most már hagy átjelentkezni az EU1-re. Amit elloptak azt eloptak... -
zodo
nagyúr
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Most próbáltam rá ismét és ugyanaz csak írta hogy 84. vagyok a sorban aztán be is léptetett.
Eu1: 75.4xx főMondjuk a több ezer bot-ot engednék jelenteni és foglalkoznak is a storyval egy kicsit jobb lenne a szitu.

-
Rico Muerte
csendes tag
Kisaccal beléptem az EU1-re.
Kár hogy a Progetto kapcsán az EU2-n ragadtam az első accal és 3 2 órás boosterrel. -
h1mpi
félisten
válasz
Rico Muerte
üzenetére

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rico Muerte
csendes tag
Az SG fórum házmestere ezt is meg fogja magyarázni.

-
Jokerdapro
senior tag
Én ezek szerint épp idöben léptem ki.

/konteo on: tuti azért fosatták el a szervereket hogy ne tudják befejezni az emberek a maratont.
-
zodo
nagyúr
Csak kellene már legalább +1 szerver.

EU2 kuka, EU1 türtelhelt, szeretnél sorba állni?
Játszanék, ha már fizetek. -
Rico Muerte
csendes tag
Érdekes, a 3 különféle boostert még hagyta aktiválni a tolvaj banda.
-
ddt500hu
veterán
Ez jó volt. EU1 ledobott, majd közölte, hogy az EU1 foglalt. Ok. Legyen EU2. Becsatlakozott majd irány az asztal.
-
kchryss
veterán
EU2 meghalt.

(#164254) @ddt500hu:
Mi mentünk volna nyomulásra. Már ment a visszaszámlálás amikor mindenkinek a klánból összefosta magát a wot és kilépett az asztalra. Fura mert ha megdöglik a szerver azt ki szokta írni és nem kilépni szokott.EU1-re meg nem enged belépni, mert állítólag be vagyok jelentkezve EU2-re.

-
Jokerdapro
senior tag
Emberek ez a spagetto annyira jó hogy leírni se tudom...
Már csak némi türelmet kéne vele tanulni és nem kifújni mindig az összes skulót...
Rettenet kényelmes ez a töltési rendszer... 
-
kchryss
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Emlékszem quickybaby mikor próbálgatta azt mondta a 430u-ra, hogy a legrosszabb 10-es med. Ez szépen ki is verte a biztosítékot pár unikum játékosnál és sokan beszóltak neki emiatt a kijelentés miatt.
WoT: Quickybaby says "Object 430U worst medium tank" in tier 10, here the proof, 12k dmg gameSkill4ltu-nak valaki beírta amikor stream-elt, hogy qb szerint a 430u a legrosszabb 10-es med. Erre skill azt válaszolta, hogy "Mondtam, hogy csak jó játékosok tudják jól használni azt a tankot!".

Egy kicsit hasonló volt a jelenség, mint pár éve amikor qb kijelentette, hogy az e50m rossz tank. Akkor is minden unikum nekitámadt és ha ingame találkoztak vele rögtön ment a csata chat-be, hogy "e50m weak? gb weak".
Az biztos, hogy jó tank a 430u, érzem is benne a potenciált, de annyira kikiáltották op-nak, hogy én többet vártam tőle.
(#164235) @wwenigma:
Nálam 339 csata és szintén a 8. szint végénél járok. Ha visszamehetnék az időben tanácsot adni magamnak akkor azt mondanám, hogy az első 2 nap + 30-30 kör 7-es limites tankkal a végén meg több türelem a 10-esekkel és akkor most a 10-es szintet csinálnám a progetto-hoz.(#164242) @jr1994:
Túlforgattam egyértelműen. De ha nem forgatom ennyire be akkor meg a hasát lőtte volna be. A 907-ről ugyanilyen szögben pattant volna, már csak azért is mert heat-tel lőtt a rev a 907 oldala meg szinte mindenhol rétegelt. -
Nem értem, hogy mi történt. Az fps-em 55-60-ról leesett 20-ra. Semmilyen modot sem használok, a cache-t is töröltem már.
-
Jadro
veterán
Próbáltam ma is menni pár kört, de kb 5 kör után elég is.
Nem elég hogy egyre több a 100 alatti WN8-as real bot, de most egy ilyen 3-as szakaszt is sikerült a csapatomban tudni. Jó móka... Megyek inkább nyugisabb vizekre. -
vJokka
aktív tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
-
jr1994
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Hát pedig nekem 3500 fölött van az átlagom 430U-val és még mindig úgy érzem hogy van hova fejlődnöm vele. A 907 csemege 1v1-ben. Ha gondolod holnap megnézhetjük szakaszban. Amúgy az a három lövés balszerencsés volt, egyrészt heat nélkül esélytelen ott belőni, másrészt még eltalálni is nehéz az ágyú két oldalán azt a kis részt ami golddal bemegy. Azért ennél jobban működik az a páncél

(#164238) Jokerdapro: persze hogy szabad, néha én is szoktam.
-
kchryss
veterán
válasz
sequator
üzenetére
Nekem nagyon hullámzott a teljesítményem és a wr-em is és sokszor a kettő egymástól függetlenül.

A tegnapi volt messze a legrosszabb napom. Már az első csatákból látszott, hogy a csapataim teljesen vakon vannak. Direkt nem váltottam szervert, mert úgy gondoltam, hogy a csapatomban top sebző küldetést könnyebb lesz megcsinálni vesztes csatákban hülyék között. És egyébként jól is gondoltam, mert a csatáim nagy részében nevetségesen kevés sebzés elég lett volna az első helyhez. Csak hát a pszichológia bekavart. Egyszerűen nem tudtam rávenni az agyam, hogy biztonságosabban játsszam, mentem előre support nélkül és folyton beelőzött valamelyik bot td sebzésben.
A tegnapi mm-em nem is részletezném tovább, mert nem szeretek sírni. Hogy értelme is legyen a posztomnak, a 430u-ról írnék. Számomra ez a tank eddig hatalmas csalódás. Az biztos, hogy van hova fejlődnöm és elég gyengén játszom vele, de én sokkal többet vártam tőle. Tegnap 28 csatából 8-at nyertem vele pedig azért a hp-mat lesebeztem:

Amivel elégedetlen vagyok az a páncélja. Én nem tudom más hogy tudja kihasználni, mert engem keresztülhugyoz minden mindenhonnan. A csúcspont az volt amikor tegnap Ruinbergen befutottam középen az utcába és beálltam egy kőrakás mögé tornyozni. Az első 3 lövésből 3x belőttek. Először azt hittem rosszul álltam be, de aztán megnéztem a battlehits mod-dal és tényleg a tornyomat lőtték át sokszor kapásból célzás nélkül.
Itt a 3 lövés: [kép] [kép] [kép]
Ha az egyik legkeményebb részét ilyen könnyen átlövik akkor mi értelme ennek a tanknak?! De a torony még a kisebbik probléma a páncélban. A nagyobb probléma az hogy nem tudok vele sidescape-elni. Ha egy kisit beforgatom és mennék ki lőni rögtön kapom a lövést az oldalamba. Kb 30 fokban forgattam be a tankot egy házsaroknál és egy M4A1 Rev 3-ból 3x belőtte az oldalam. De nem csak ez a rev hanem szinte mindenki átlő sidescrape-elve, folyton eltalálják azt a sávot ami lőhető. A 907-nek szerintem sokkal jobb a páncélja. Azzal a rev-nek mind a 3 lövését lazán pattintottam volna.Szóval ez a 430u szerintem egyáltalán nem lett túltolva. Ellentétben a 268v4-gyel ami miatt viszont a következő hónaptól nem nagyon fogok 10-es tankkal játszani, mert teljesen felborította a játék egyensúlyát. Tegnap is kb az volt, hogy amelyik oldalon volt 268v4 vagy amelyiken több volt az a csapat nyert. Várom a nerfet rá, mert vicc hogy jobb a páncélja mint a jpe100-nak és gyorsabban száguld mint egy med.
-
Viktoár
addikt
válasz
lacibacsi
üzenetére
Köszi, fogalamam sincs mennyi csatát játszottam de az idegsejtjeim fele biztosan odaveszett.
Sajnos nudli vagyok a kiválósággal való teljesítéshez. Próbáltam maus-sal és type 5-tel de szétszedtek arannyal még a brutál td-k is szórták..... t10 játszhatatlan volt számomra.
T95-tel csináltam a zömét mert azt a tankot nagyon szeretem. Saccra olyan 600-700 csata között lehetett amit a farmolásért nyomtam.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
lacibacsi
üzenetére
Jah, ez a Loza max a parancsnokert eri meg, amugy egy rosszabb Shermann...
Papooo: nah, en meg kihoztam nullára mert 201mm az alap penje ennek a 9es vadállatnak...

Progetto: 343 csatával állok jelenleg a 80% kedvezmény kapujában (még 20k alapxp).
Más. Ránéztem a botra amivel kihuzták nekem az invite reward tankot, ugye Maus ágon ment végig és azota csak Excelsior+Locust kombót veretett a srác vele 323+315 csata.
Gondolom pénzt és free xp-t gyűjt hogy eladható legyen. -
jr1994
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
De sírsz.
-
sequator
senior tag
válasz
e-newsee
üzenetére
Az első két napban megpróbáltam kisebb tierben, megpróbáltam blokkot összeszedni a Maussal és 5x szorzózni a T71Dat, mert már csak kb 15ezer Xp kellene, hogy elit legyen.
Az eredmény magáért beszél:
Annyit még hozzáfűznék, hogy ezen tankokkal (kivéve Maus) stabilan tudom hozni az átlagom, gyakran még többet is.sautia
-
e-newsee
addikt
válasz
sequator
üzenetére
Nekem ma van még 11k xp az 5-ös szint végéhez. Aztán hozzácsapom a 4 éves kuponomat, és így el is vertem a következő pár havi wot pénzemet.
Viszont én biztosabbra mentem. Nem szenvedek az én képességeimmel t8-10-ben az aranyesőben. Elővettem az M44-et, és azzal ontottam a jókívánságokat.
Így szinte biztos volt a top10, és nem kerülgetett az idegbaj. Tegnap pölö mindössze 3x nem voltam top10, ebből kétszer traceltek, mert balf.sz voltam.
Az az arty meg egy állat, még t8-ban is használható. Vasárnaptól kezdve folyamatosan hoztam az 55+os winrate-et napi 30-40 csatából, szóval kezdem azt hinni, hogy ráhatással voltam a csatákra, és nem csak egy nyerő szériám van. Öööö... ja... maradjunk ebben a hitben... 
Úgyhogy ma vagy nagyon copó lesz, vagy még egy napig megkegyelmez a játék, és hagyja, hadd örüljek.
Amúgy meg konteó:
Az lenne az "elegáns" húzás a WG-től, ha holnap reggel betolna egy mikropöcsöt, hogy utolsó nap délelőtt még egy kicsit ne legyen elérhető a szerver.
-
sequator
senior tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Összességében nekem sem lehet panaszom, az átlagomat hoztam, néha kicsit többet. De voltak napok, amikor nem volt esélyünk nyerni:

Pedig ugyanazokkal a tankokkal, ugyanolyan szakaszba mentünk nagyjából azonos körülmények közt. Értem én, hogy biztosan véletlen, de akkor is nagyon elveszi az ember kedvét az egésztől.A jó, hogy összejött a T55A utolsó előtti két MT küldetése, így már csak az MT-15 van hátra: reszkessetek TD-k!

sautia
-
vJokka
aktív tag
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Ilyesmire gondoltál?

(#164225) sequator: Nekem 90% volt a célom, kedden délután a kilences szint 8/20 volt (XP-t nem néztem). 29 csata alatt sikerült összeszednem még 9-t, XP kb. 35k. Este 22:30 körül álltam neki a maradéknak, gondoltam sétagalopp lesz. Kettő meg is lett kb. 5-6 csatán belül, a maradék egy meg kb. fél háromra lett meg, majdnem előbb elértem az XP határt.
-
lacibacsi
addikt
válasz
sequator
üzenetére
Az event alatt végig 52% körül (inkább felett) volt a WR-em és 1900 körüli lett az átlag WN8-am. Mindkét érték felette van a global átlagomnak, mégis csak 520 XP/csata átlagra voltam képes. Így azután nem is hiszek az összeesküvés elméletekben. Én saját erőből vagyok olyan béna amilyen...

-
sequator
senior tag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Nálam is Mastercard lesz, az első 3 napban nem tudtam játszani és közben is voltak a szükségesnél rövidebb estéim.
Öcsém nagyon rajta volt, de a 8. szint körül erős szopóágra került(ünk). Tegnap már csak 7ezer XP hiányzott neki a 9es szinthez, ami normál esetben 2 óra alatt megvan. Ehhez képest 5 óra alatt sikerült összelőni, csodálatos 40%-os WR társaságában. Sokat elárul a csapatok összetételéről, hogy T8as prémekkel mentünk, és sok (természetesen vesztes) T10es csatában mi 3-an nagyon sokszor voltunk a top5-ben XP szerint, néha még dmg szerint is. 
Nekem még 15ezer kell a 8. szinthez, azt ma össze kell lőnöm. Nem lehetetlen küldetés, de a tegnapi nap után azért vannak kétségeim.
Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de azért egy kicsit furcsállom, hogy ahogy elértük a magasabb szinteket, egyre több lett a vereség. Nyilván csak véletlen, de nyilvánvalóan a WGnek az éri meg jobban, ha minél kevesebben érnek el magas kedvezményt.sautia
-
Viktoár
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Gondolhatod mennyit fogok vele játszani.
Inkább nehéz és td vonalon mozgok. Maximum a medes küldetések miatt fogok "beleülni". -
po1son
addikt
Idén újra lesz HMfest, lesz wot stand is.
Azt viszont nem tudom, hogy hivatalosan a WG lesz-e kint megint, mert az events oldaluk halott http://events.wargaming.net/.Tavaly voltunk kint páran a topikból h1mpi, jozefgucci stb
-
galervin93
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Valóban, "szörnyű".

-
Jokerdapro
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Az a szörnyű valóság , hogy a tank tovább marad meg mint a sör...

-
zodo
nagyúr
-
Papooo
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Tegnapelőtt toltam egy fv 4202 kört lakevillen egy 2400dmg (ebből 1900 közelharc) +3600spot kört lakevillen, zömében tizesek között.
A végén kaptam 1210 xp-t és egy első osztály plecsnit a bőkezű rendszertől.
Csak az vigasztalt, hogy jól sok kreditet adott, mert nem kellett goldot lőnöm. -
Simulacrum
senior tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Aki viszont a 850-est, az viszont menjen. Itt kérdeztem, hogy melyik a legkönnyebb tízes és a 850-est mondták. Meg tudom erősíteni. Eddig egyáltalán nem mentem T10-ben, jó volt lent szedni az XP-ket, de most Leopárddal mentem egy 1200 sebzéses 1000 asszisztos kört és 900 XP-t kaptam rá, vicc. Semmit nem csináltam kb. Az igaz, hogy közelharcoltam, nem messziről sebeztem, de ez nevetséges sebzés ilyen szinten.
-
h1mpi
félisten
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Aki viszont sebezz TD-be 3500-at küldit csinálja, az ne tier10-ben próbálja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
h1mpi
félisten
Lesz itt májusban bőven esemény és akció

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- MIUI / HyperOS topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igaza van mindkettőtöknek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)