- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Na most inkabb alvas, 1255xp sajna nem ace
[link] Érdekesség hogy 1 pukkanós és 2 masik ammorack-ot osztottam ki...
Ez a Loza's Sheman nekem is megjelent amikor irtatok rola, viszont van kiscsomag is 4400 pénzért.
-
wwenigma
Jómunkásember
AMX 50 120 és a nagy hogy lehet ennyire otvar? Nagy, tohonya és hiaba 45°ban dontott 100mm a toronyfront ha az csak sebzesgyujtonek jo mert nem eleg hogy tokánlövik ha kidugom de azert tettek ra egyet hogy legyen...
Ezt meg ugy altalaban a mai nap masodik reszenek margojara itthagyom, több ellen halt meg itt mint amennyit a csapat kinyirt.
-
zodo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #164188 üzenetére
Előbb utóbb kiderül de szerintem át tolják oda.
Nálam mindkettő szépen muzsikál, igaz M-el még nem sok 31 csatám van de jobb mint a Rudy-al.
Az hogy melyik tank milyen legénységgel mire képes, te is tudod... ahogy a rendszer akarja.
Ma nálam az Amx 30 hozott össze 2 vereséget 5 wn8-al pedig átlagon felüli teljesítményt hozok vele úgy általában.Szerk: 85m statja javult 9.17 vs 10.0.2
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #164188 üzenetére
Megneztem a soft statjaikat es ugyanolyanok szal megint valami ninjanerfet csinaltak mert multkor is feltunt a 85m pontatlansaga
-
Viktoár
addikt
De jót fog tenni a játéknak a lengyel ág. Gondolom az egekben lesz a színvonal.
-
Amikor ezek a genyák engedik, hogy játssz.
-
wwenigma
Jómunkásember
Rohadt 0 sebzéses botok.
[link]
-
Fel
addikt
Polák tankok: Resurrected from the Archives: Polish Tanks
Az Púder után egy tier 8 heavy fog érkezni legközelebb (természetesen prémium tank..):
The debut tank
A Premium Tank — the Project 51 raw prototype from the early 1950s—will precede the nation’s release. It will be a traditionally shaped Tier VIII heavy with good frontal armour (you’ll be thankful for the armour on the turret and upper plate), an impressive alpha damage of 440 points, and -8 degrees of gun depression, which means it can be effective on uneven terrain. The tank will mostly benefit from mid and close-range combat, tearing through defences with authority. The possible competitors? You’ll hardly find any straight comparison, so the tank has all the chances to become a bright addition to the game.Újabb WG
fuckmock up tree lesz tehát, csupa ultrabalanszolt tankocskával... -
zodo
nagyúr
Csak én kaptam korai hozzáférést a Loza's M4-A2 Sherman-hoz?
-
po1son
addikt
Jön a Lengyel tier8as prémium hamarosan...
Lengyel prémium tank Czołg T WZ51
Tier HT-8
HP: 1550
Motor: 750 LE
Tömeg: 52,345 t
Maximális terhelés: 59,9 t
Sebesség:: 35 / -14 km / h,
Forgási sebesség: 38 ° / mp
Torony forgási sebesség: 29,2 ° / mp
Látótáv: 380 m
Rádiótáv: 525 mTest páncél: 170/90/80
Torony páncél: 210/150/100Löveg: 122 mm wz.43 / 50
Sebzés: 440/440/560
Átütés: 218/245/68 mm
DPM: 2 039.4
Töltési idő: 12,945 mp
Pontosság: 0.345
Célzási sebesség: 3,26 mp
Kitéríthetőség: -10 / +20 -
galervin93
addikt
válasz
Tarill #164165 üzenetére
Ne csinálj ekkora tragédiát belőle, tedd félre pár hétre, egy-két hónapra. Nekem is volt egy mélypont
sajnos nem vették meg az accot, azóta szemléletet váltottam, nem húzok"muszájból" tankokat-ágakat, akkor és azzal játszok, amivel épp kedvem van... Sokkal jobb így, ha érzem, hogy nincs kedvem, akkor leteszem, vagy el sem kezdem, van hogy egy hétig sem gurulok stb.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Tarill #164165 üzenetére
Nem is értelek.
Csak az eventet írom le.
A játéknap nekem 3-5-8 loséval kezdődik.
Aztán elérem a csodás 25-30% wr-t. Addigra már szidok én mindenkit chaten.
Aztán mit ad isten lassan kúszunk fel 50% felé. Ha birom cérnával akkor megvan az 50. Ha nem kilépek.
Hidd el nem játszom jobban ha ideges vagyok. Sőt.
Na szóval ennyit a nem manipulált mm-ről.Ma is mentem egy laza + 1,7-1,8 tiert. Mert hát jó is az.
Azért az is süti hogy milyen szépen meg van komponálva a kredit bevétel. E50M-el mentem egy 36xx-s kört.
Vagy 3 kill, némi spot egy kis pattintás. Egy javitás és egy prém skuló. -1500 kredit. Egy lövés ment mellé, egy pattant.
Ki is léptem. Köszönjük wg.Mivel ilyen remek csaták voltak T25-el visszatermeltem a veszteséget. 3 csatából kettő t10. A maradék 1 meg t9-t8. persze sürübben t9.
-
törölt tag
-
Tarill
őstag
napok óta ez megy; belépek a játékba, garázs, pár tankot körbeforgatok egérrel, utána piros x, nem akarok szopni... nem tudom mi van... már nem kikapcsol és leköt hanem inkább lelki terror ez a game :/
-
h1mpi
félisten
Circon és a saját KV2
-
jr1994
addikt
válasz
wwenigma #164160 üzenetére
Páran akik mikor 3 csillagoznak egy tankot, a végén átváltanak full goldra, lehet a mod1-es tag is ezért lőtt aranyat, legalábbis 2 jel már megvan neki a tankon. Mondjuk én ha 90%-on állok akkor is viszek alap lőszert, legalább 20%-ot (tanktól függően).
Amúgy meg neked miért fáj? Örülj hogy nem repesszel lőtt.
-
sequator
senior tag
válasz
ollie #164157 üzenetére
Nem mindenki kap, feleségem unokaöccse pl nem kapott. Írtunk a supportnak, akik lerázták, hogy nem tehetnek semmit. Aztán pár nap múlva mégis kapott kupont.
Én és az öcséim viszont a regisztrációnk évforduló napján meg is kaptuk a kupont. Szóval olyan WG-sen működik ez is. (RNG powaaaa!)sautia
-
válasz
kchryss #164155 üzenetére
Nekem is előbb volt prémium 8-asom, mint sima. Ez konkrétan a Type 59, amikor még meg lehetett venni játékon belül, goldért (legalábbis így emlékszem, hogy a játékon belül is megvásárolható volt).
Erről jut eszembe. Ez már több, mint 5 éve volt. Mikorra várhatom az évfordulós kupont, tudja valaki? Mert tuti, hogy idén semmilyen kupont nem kaptam évfordulóra hivatkozva, pedig már biztos, hogy letelt az 5 év.
-
h1mpi
félisten
-
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #164153 üzenetére
A tegnapi naphoz egy tanulság. Ha jönnek a győzelmek akkor ne lépj ki, ne válts szervert!
11/14-gyel kezdtem aztán játék kilép, kis pihi majd a második etap után 21/42-vel zártam a napot úgy hogy voltam 50% alatt is. Szóval el lehet képzelni milyen jó volt a második etapom.
Ez egyébként fordítva is szokott működni, ha sok a bukta akkor néha megoldja a szerverváltás. Ezért jó az oroszoknak, ők kb 10 szerver közül váltogathatnak.(#164140) @e-newsee:
Van itt olyan fórumtárs akinek előbb volt 8-as prém tankja, mint sima 8-asa. -
kchryss
veterán
válasz
ako001 #164115 üzenetére
Daki nem használ modokat. Erőd csatákban 1 kijelölt játékosnál van tüzérség/bombázás amivel csatánként 1x kérhet arty/légicsapást egy területre. Általában ez Dakinál van, mert így bármikor átválthat arty nézetbe ami hasznos egy irányítónál, mert felülről jobban átlátja a szitut.
Amikor volt dühöngő játékmód akkor bárki tesztelhette ezek működését. -
ooloo
őstag
válasz
ollie #164145 üzenetére
Szia ,
Igazad lehet , de jelen pillanatban van 31 db tankom , ami szerintem bőven elég , talán sok is . Vannak olyanok is , amik még nem gurultak ki egyszer sem a garázsból ( Waffentrager auf Pz. IV. , Grille 15 ) . A Német fejlesztési ágon van még pár tank amit szívesen kipróbálnék . Ott vannak a heavy tankok , a light tankok .....
a Pz.Kpfw. VII , a Rheinmetall Panzerwagen . Úgyhogy egyenlőre maradok ennél a fánál .
Nekem az sem utolsó szempont , hogy ezen a fán vannak a legszebb tankok . Ez is dob valamennyit a játékélményen . Szerintem .Persze az más kérdés , hogy mire cserélném be , mert jelen pillanatban nincs olyan tank a kínálatban , amit meg szeretném venni .
A leKpz M 41 90 mm jól jönne , de még nem láttam a kínálatok között . Vagy vak vagyok !
-
jano_77
nagyúr
-
válasz
ooloo #164144 üzenetére
Én azért a helyedben nem adnék el egy tier 8-as, prémium tankot sem, mert nem tudhatod, hogy 1-2 év után megjön-e a kedved ahhoz a nemzethez (vagy csak a tankhoz). Természetesen a te accountod, semmiképpen sem akarom megmondani, hogy mit csinálj, ez csak tanács volt. Amúgy gyanítom, hogy ezt is be lehet majd cserélni, ha megint lesz ilyen lehetőség, mivel a személyes küldikért kapott tankokat is be lehet (T28 Concept, T-55A, stb).
-
ooloo
őstag
válasz
dokee78 #164109 üzenetére
Szia ,
Kreditgyáros tankjaim már vannak . Farmolásra a tökéletes a Löwe és a Skorpio G . Pár nap alatt összegereblyéztek cca. 15 millió kreditet . A küldetést is ezekkel csináltam meg . Az árukat már régen behozták . Igaz , ez nem rendes profit , mert nem rakhatod zsebre .
Warton : Ne keress ideológiát mögötte , mert nincs .
-
törölt tag
válasz
e-newsee #164140 üzenetére
Ugyanazt keresi, mint bármelyik tier VIII prém a X szinten. Regisztrálsz, meglátogatod a shop-ot és akár első csatádat rögtön a legmagasabb szinten kezded. Ez bevételi forrás, amint magad is helyesen felismerted és írtad, mint okot. A profit mindenek felett. Lehet miatta sírni (értelek is), ám lehet, te is így döntenél, ha WG vezető lennél. Ha nem így döntenél, akkor megélhetési problémáid lennének.
-
sequator
senior tag
válasz
Simulacrum #164139 üzenetére
Ja, hogy rádiósból akarsz pl parancsnokot? Arra szerintem még soha nem volt akció., mindig 500 goldért van.
Bocs, valamiért nem töltötte be a böngészőm az előző pár hozzászólást, ahol már tisztázva lett a kérdés.sautia
-
e-newsee
addikt
válasz
inferno88 #164119 üzenetére
Tegnap Tundrán voltam artyval. Beálltam A1 legcsücskébe lőni. Feltűnt, hogy a bázisról egy VK 45.03 beállt az első szikla mögé, és ott nézelődött. A csata végén maradt az ellenfélnél egy egy pálcás SU-100, és két arty, nálunk meg a full hp-s VK, és két arty. Hozzáteszem, csata közben a VK átpártolt a hátam mögé, majd amikor ott nem fért el, akkor mellém állt, és szenvedett a tank irányításával. (Egy buckán forgolódott veszettül össze-vissza). Egy már kilőtt Cromwellünk próbálta segíteni szerencsétlent, hogy a pálya szélén menjen előre, hátha tudja spotolni a SU-100-at. Persze kezdett elborulni rá az agyunk. Mármint a VK-ra. Közben a Cromwelles emberke írta, hogy menjünk inkább artyval spotolni, mert a csávónak mindössze 65 csatája van (gondolom megnézte közben).
Nos, a csata vége az lett, hogy az egy pálcás SU és artyk közelharcban lenyomták a VK-t, és még csak nem is nyílt terepen, hanem egy szikla tövében. Persze nálam is miért ne ilyenkor szórna az rng a teljesen beszűkült kör szélére. Még csak nem is kábítottam a SU-t. Szóval a VK meghalt, nekem sikerült kilőni az egyik artyt, de utána leesett róluk a spot, és lejárt az idő, így döntetlen lett.
Amiért az egészet leírtam, az az, hogy mit keres egy tier 7-es prémium tank egy 65 csatás ember kezében? De most komolyan. Ennyire kell a pénz yachtra? Én nem engednék olyan szintű tankot venni, amilyen szintű tankod még nincs. Nem kell nemzetre szigorítva, de csak akkor vehess 8-as prémium tankot, ha legalább egy 8-as sztenderd tankod már van. Vagy mittomén, 1000 csata után vehess csak prémium tankot. Fiók, gold, stb az más, az hadd menjen, de legalább tankot ne. Legalább annyira tudj már játszani, hogy meg tudj fordulni egy tankkal egy bucka oldalán.Sírás OFF...
-
Simulacrum
senior tag
-
törölt tag
válasz
Simulacrum #164129 üzenetére
Szerintem az a lehetőség nem szokott kedvezményes lenni. A sima átképzés (x tankról y tankra 200 gold/fő) igen, a másik viszont nem.
Szerk.:
Ollie: Igen, igazad van, olyan is szokott lenni.
-
notika77
senior tag
válasz
Még nem volt akciós.
-
válasz
Arra gondolsz, hogy parancsnok helyett mondjuk töltő legyen? Jó kérdés, nem emlékszem ilyen akcióra, de lehet, hogy volt valamikor.
-
po1son
addikt
válasz
ollie #164121 üzenetére
EU Server Stats
Overall
Average Win Rate: 49.09%
Average WN8: 863
Recent Win Rate: 50.01%
Recent WN8: 1105
Average Tier: 5.56
Players Tracked: 1660844
Clans Tracked: 41145Active Players
Average Win Rate: 50.5%
Average WN8: 1232
Recent Win Rate: 51.47%
Recent WN8: 1445
Average Tier: 6.54 -
válasz
BÁ Nutrition #164097 üzenetére
Egyébként az átlag winrate a játékban 48%, mint a napokban megtudtam.
-
válasz
Simulacrum #164113 üzenetére
Nem páncélnak használ, hanem egyszerűen retard tomato, akinek fingja nincs a spot rendszerről meg úgy a játékról en bloc. Az ilyet korlátoznám tier 5-ig.
-
válasz
Warton #164066 üzenetére
Teljesen mindegy. A mostani árnak 8k a fele, ha elmész az 50%-ig, amihez nem kell eszement sokat játszani (én semmivel sem játszottam többet, mint szoktam, és vasárnap megvolt a 70%), akkor épp ennyibe kerül a tank ÉS kapsz hozzá egy rakás extrát.
(#164068) Warton: akkor vegyél 59-Pattont, és szídd a WG-t, hogy miért olyan szar prémium tankokat árul. Ez az olasz tank legalább tényleg jó. Bár hozzátenném, hogy csak jó játékos fog tudni vele jól játszani, erről beszélt tegnap skill4ltu (aki már megcsinálta rá a 3 markot), meg korábban LemmingRush. Ebben a maratonban meg az az egyik plusz dolog a WG-től, hogy ha nem veszed meg a tankot, és nem éred el a 100%-ot, akkor is kapsz ingyen cuccokat az addig elért állomásokért.
-
ako001
aktív tag
Hali!
Valaki meg tudná mondani,hogy amit itt Dakillzor használ ez milyen mod,és mire jó?
[link] -
jano_77
nagyúr
válasz
galervin93 #164095 üzenetére
Nem értem mi a gond a csapatoddal, hiszen a Grille még ölt is enemyt!
Amúgy gratula az Obj.260-hoz és a szép sebzéshez az AX-el! -
Simulacrum
senior tag
És mi a véleményetek a titeket páncélnak használó csapattársról? Mostanában lightokkal nyomom, állok a bokorban természetesen nem vagy spot alatt, bejön mögém a csapattárs lő egyet és engem talál el az ellen.
-
Warton
őstag
válasz
BÁ Nutrition #164111 üzenetére
Az a gondja, hogy nem német tank.
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93 #164095 üzenetére
Grat!
De tényleg vedd meg inkább az IS7-et. Mondjuk nekem csak egy csatám van a 260-nal, de elég is volt. Dísznek jó a garázsba.
-
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #164101 üzenetére
2 hétig én is elképesztő fogyatékos csapatokat kaptam 45% körüli wr-tel csak én nem sírtam miatta.
Ami a bónuszokat illeti: én ha várhatóan több mint 10 csatát játszom, mindig aktiválom őket, mert sok van. Volt hogy alig nyertem aktiválás után és volt hogy alig vesztettem, pont mint aktiválás nélkül, vagyis a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Az rng az meg rng. Löwénél nem tudom mit kéne néznem. IS-7 bemákolt egy lövést a 200mm-es részre. Veled is előfordul fordított helyzetben csak az természetes míg ha te vagy az áldozat az csalás.
Ha akarod bemegyek veled gyakorlóba és megnézhetjük 10-ből hányszor verlek be ott IS-7-tel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PR-Telecom
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged