Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
glspeter1
őstag
Melyik TD-t éri meg leginkább kifejleszteni ?
Az én kiszemeltem az obj. 268, de hátha akad "jobb" is.
-
jano_77
nagyúr
szerintetek mikor lesz bent a SHOP-ban a Progetto?
-
törölt tag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Egyetértek veled. Ez szándékosan ilyen és jól is van megírva. Nincs semmi gond vele, esetleg annak probléma, aki nem képes vagy csak lassan képes igazodni hozzá.
-
zozyk
addikt
válasz
GoTReX
üzenetére
Hatodik érzék kép csere:
Szükséges programok:
FFDec (https://github.com/jindrapetrik/jpexs-decompiler/releases/download/version11.0.0/ffdec_11.0.0.zip)
WinRar (http://winrar.hu/letoltes)Lépések:
● Keresünk egy nekünk tetsző képet, logót (lehetőleg *.png formátumban) majd
átméretezzük maximum 128x128 méretre.
(kevesebb lehet,de több nem mert akkor levágja a kép szélét.)● Megkeressük a World_of_Tanks\res\packages\gui.pkg fájl-t és WinRar-ban megnyitjuk, majd kimásoljuk a gui.pkg\gui\flash\sixthSense.swf fájlt egy nekünk tetsző helyre.
● A letöltött FFDec programban megnyitjuk a sixthSense.swf-t, és a bal oldali listában megnyitjuk a képek menüt, majd az eredeti képre jobb klikkre felugró menüben kiválasztjuk a csere opciót.● Miután sikeresen kicseréltük a képet és elmentjük a fájl, nincs más dolgunk, mint a megfelelő mappaszerkezetet létrehozni és bemásolni a sixthSense.swf-t, ami pedig így néz ki:
\World_of_Tanks\res_mods\1.0.0.2 \gui\flash\sixthSense.swf -
zodo
nagyúr
válasz
GoTReX
üzenetére
Ikon passz, hangot itt és így.
jano_77
Ne haragudj a múltkori beléd állásnak vélt kérdésemért, tényleg benéztem a hp kijelződet!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
A hatodik érzék Icon/hangot melyik mappában kell felülírni?

-
-
-
xAttilax
őstag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
azt se vettem észre

-
GoTReX
őstag
Mi a véleményetek a Német tankvonalról? Tiger 1 és Ferdinandot húzok , és igazából nem minden esetben rossz, ha az ember kellőképpen szerény velük és nem akar dominálni. Kicsit zavaró ,hogy Streameket nézve a Löwe kivételével egyszerűen nem látni Német tankot.
Javarészt 80% osztokzik a Szovjet és néhány Am. tank a tapasztalataim szerint. -
jano_77
nagyúr
Sebzett már ennyit önmagába bárki!? Mindez pedig a tetves új 1.0 fizika miatt, mert megint nem állt meg a tankom, hiába nyomtam a vissza gombot (S)! FUCK

Miért kellett ezt ennyire elqenia a WG-nek!?

Meg szerettem volna állni a kis fa mellett és ahelyett, hogy megállt volna a tankom, tovább gurult, csúszott és lezuhant a szikláról orra, majd fejtetőre állt és végül átfordult a talpára.
-
ddt500hu
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Az Erlenberg-es bug létezik. Tegnap B2-ből nem tudtam lőni az ott lévő tankot pedig ráláttam. Vagy is elvileg ráláttam, gyakorlatilag nem kapott piros keretet csak ha azt a részét céloztam ami nem volt "takarásban".
Ott van egy kőhalom vagy mi a fene ami nem látható valamiért. -
robogo81
senior tag
válasz
ollie
üzenetére
Meg ha sikerül a testét elrejteni,akkor a tornya majdnem mindent pattinthat,csak pár gyenge pontja van ,a toronygyűrű ,meg a parancsnoki kupola,meg a van egy tenyérnyi gyenge pont szemből a torony jobb oldalán,de az is olyan 220-230 körüli effektív aszt hiszem.Ja és 10 fok a löveglehajlása.
És jó a látótávja alapból is. -
válasz
Chris0321
üzenetére
A Löwe teljesen használható tank, kicsit lassú, és itt elmehet a csata, ugyanis nem tudsz se visszavonulni, se flankot váltani, ha szükséges. Viszont az ágyúja talán a legjobb a tierjében, az átütése is megfelelő, meg a pontossága is nagyon jó. Én szeretek vele játszani, de csak azért, mert szeretem a heavy stílust. A DPM-e alacsony, ezt jó, ha észben tartod, így soha ne menj egyedül sehova (na meg a lassúsága miatt se).
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
random csak úgy beírnak egy nevet!? vagy hogyan talált meg egyáltalán?

szerintetek mikor kerül be a SHOP-ba a Progetto? Scheff szerint már szombaton, azaz ma kellett volna, de még nincs bent!
Nekem nagyon tetszik, bejön ez az új mechanizmus és maga a tank is. Na és a parancsnok olasz dumája is baromi jól hangzik. 
1.0:
Az másnál is jelentkezett már, hogy ha egy sziklára gurul a tankja, akkor hiába próbál fékezni, akkor is tovább gurul, nem is keveset!? Már többször is szívtam meg emiatt a csatákban. Hiába nyomom az S gombot, nem akar, nem tud megállni a tank. Mitől van ez?

-
jano_77
nagyúr
válasz
Atti777
üzenetére
Elkezdtem nézni és megint csak azt kell mondjam, hogy nagyon gáz! Tolta a skilleket agyba főbe, nem is nézte, hogy mennyi free XP-je van, aztán mikor a 2 legénységi tagon is beállított 4 skill-t, rájött, hogy elfogyott és nem tudta a többit is feltolni. LOL a csávó nagyon.

Ilyet kapott már vki? Nem tudom mi ez, tegnap belépéskor ez az üzenet fogadott:

mi ez valójában?Illetve Erlenbergen ez egy BUG? Nem tudtam lőni a T29, pedig mint látható ráláttam - elvileg.

-
lacibacsi
addikt
Azt hiszem, hogy mentem egy jó kört a WT Pz IV-gyel...

A vicces (rossz vicc) az, hogy nem sikerült a TD-2 küldetés, mert ennyiből nem jött össze három belső modul, vagy legénység sebzés...

[lErős idegzetűeknek itt a visszajátszásL] -
ddt500hu
veterán
Azt hol tudom beállítani, hogy a torony nélküli tank mesterlövész módban ne mozduljon meg ha az egérrel elérem az ágyú kitéríthetőségének a határát?
Régen ez alap volt, hogy a wasd-vel kellett utána fordulni most meg bemozdul akkor is amikor nem akarom. -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Ezzel a Liberte-vel mennyire jo jatszani? (meg mennyire hozza a kreditet)
A boszme nemet nem nagyon erdekelne mert az nagyon lassu.
koszi
sfefe -
fradi81
veterán
vk 45.03 jó vétel lenne most 5900-ért? Könnyebb vele mint egy 8-as prémmel?
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Szerettem volna prémium accountot venni, de se kártyával, se paypal-al nem engedi. Valaki találkozott ilyennel?
Előre is köszi.Még anno volt prémiumom, de valamiért most nem engedi.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
h1mpi
üzenetére
Most kezdtem el nézni Quickybaby Progetto streamjét, majd pár óra múlva tudni fogom.
Egyelőre vegyesek az érzések, kivancsi vagyok amikor tier 9-10be tölteléknek rakja mit kezd vele....mikor alapból papírka saját szintjén.Jano_77: ez autoreloader tank, és még így is eléggé gyengék a statjai ha kitárazol. Maus-sal tesztelték, 105mp kinyirni ha fullra kitárazol és 75mp ha csak 1-1et lősz bele. Ezzel okosan fog kelleni játszani.
-
jimmy74
őstag
Mikorra várható a spagettank?
Sztem beruházók rá nekem nagyon tetszik -
-
jano_77
nagyúr
válasz
wwenigma
üzenetére
hmmm....és akkor ha ez bejön a játékba, akkor majd a többi táras tankra - pl BC, AMX 13 105, 1390, 50B, stb. - is lehet majd tenni töltésgyorsítót!? Mert úgy gondolom, hogy az nem túl fair, hogy a Spagetti szószos tankra lehet, de a többire nem.

(#162727) kchryss: szerintem haláli a duma, besírtam a röhögéstől.

-
kchryss
veterán
Lőrinc és a World of Tanks 1.0 találkozása (By:. Peti)
Nem tudom eldönteni, hogy ez a videó vicces vagy inkább gáz kategória.

-
Most vagy ilyen alacsonyak a határok vagy nekem állnak nagyon kézre a német közepesek. A Pz IV H után a VK30.01P-re is megvan 30 csatával az első jel a csövön. A végén még a Pz IV H-hoz hasonlóan ide is elég lesz 80 csata a 2. strófhoz.
-
palfitom
félisten
válasz
kchryss
üzenetére
"Van amikor életszerű, van amikor nem." - Ezzel egyet tudok érteni.
"Az emberek többségében olyan kép él a tankokról, hogy azok kemény harckocsik amikkel eltaposod az ellenfelet miközben pattognak rólad mindenhonnan." - Na ez a valóságban nincs így. Illetve attól függ, hogy hol találnak el, ahogy te is írtad.Egyet értek a végével is, a pár perces csaták miértjével!

-
wwenigma
Jómunkásember
Érdekes tank lesz, vegyesek az érzéseim...
-
kchryss
veterán
válasz
palfitom
üzenetére
Van amikor életszerű, van amikor nem. A valóságban sokban függött a kár attól, hogy hol találták el a tankot. A valóságban egy tanknak elég sok része van ahol ha belövik akkor a működésében semmi probléma nem lép fel. A játékban a sebzés mértékét nem befolyásolja a találat helye, ha átlövöd szemből a hasát akkor ugyanannyit sebezhetsz, mint ha a kupolán lősz el egy légypiszkot.
Az emberek többségében olyan kép él a tankokról, hogy azok kemény harckocsik amikkel eltaposod az ellenfelet miközben pattognak rólad mindenhonnan. Na ez az érzés a játékból nem jön át még egy heavy tankban ülve sem.
Minden esetre ha félretesszük a valósághűséget és csak azt nézzük, hogy mint játék a jelenlegi metában mi a probléma, akkor azt lehet mondani, hogy a tankok tűzerejének és életerejének aránya nem egészséges és ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy sok nagyon rövid, pár perces csata van általában nagy arányú győzelemmel vagy vereséggel.
-
Jokerdapro
senior tag
-
palfitom
félisten
válasz
Plasticbomb
üzenetére

-
jr1994
addikt
válasz
palfitom
üzenetére
De, ez a játék viszont nem egy szimulátor.
Másik: nem láttam még videót a spagetti 46-ról, most itt van egy rövid montázs: link
Még mindig tetszik a tank, sőt. A töltésideje eredetileg több volt, nem? Amúgy ajánlom ezt a csatornát, jó videókat gyártanak a srácok. Van némi szponzorált tartalom, de azért belefér.
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Lehet azért nem nyúlnak a hp-hoz, mert az felborítaná a játék e-pénisz részét. Ha minden tanknak növeljük a hp-ját akkor mindegyik játékosnak nőne a sebzése, ráadásul nem is arányosan hiszen a régi sok csatás játékosok statja kevésbé változna mivel ők a régi rendszerben sebeztek többet, míg a rerolloknak az új rendszerben lenne több sebzésük.
Egyébként én teljesen egyetértek veled. Én is írtam már sokszor, hogy növelni kéne a hp-t. Jelenleg nincs az embernek olyan érzése, hogy tankban ülne. Egy átlagos tank 2-3 bekapott lövés után már a garázsban találja magát. Ráadásul az arany lőszer átütése úgy el van szállva, hogy elég könnyű bekapni pár sebző lövést akkor is ha jól forgatod a páncélt. Én simán rápakolnék minden tankra 500-1000 hp-t.
-
válasz
galervin93
üzenetére
Pedig HP növelésre is van példa, pl a Jagdtiger elég szép HP buffot kapott tavaly.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Oda szoktam én is bemenni light-al és tényleg szinte észre sem vesznek ott. Főként ha ELC EVEN-el vagyok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Egyébként igaz az hogy a hd mapokon egyes bokrok, növényzet, stb. irreálisan magas camo értékkel bír, erről van egy rakat youtube vidi, a fejlesztők tudnak róla. Amióta egy-két komolyabb streamer is fikázta és példálózott vele konkrét szituációkat bemutatva, azóta meg lett ígérve hogy prioritás ezeknek az anomáliáknak a javítása...
ebben a videóban konkrétan egy fűcsomóból lövi ki az öszes tankot egy e25 ezután a videó után ígérgették hogy javítják egyes növények álcáértékét -
dvids
aktív tag
válasz
galervin93
üzenetére
HP növelés értelemszerűen meghosszabbítaná a meccsidőt, nem hiszem, hogy jót tenne a játéknak.
-
jano_77
nagyúr
Újabb tankok a SHOP-ban! pl a T92 is, ami szerintem nem rossz tank.
-
jano_77
nagyúr
válasz
üzenetére
Ebben egyet értünk és igazat adok Neked. Sajnos a WG tényleg annyira tróger, hogy minden kitelik Tőlük.

Én azt is simán kinézem belőlük, hogy ez a soha nem lesz egy kicsit felcsigázni a kedélyeket, majd mégis csak beteszik - talán éppen a születésnapkor, ami ugye jövő hét végén lesz - majd mikor rengetegen megveszik - mert biztos, hogy így lesz - akkor jön majd egy nerf, amivel tönkre vágják a többi tank szintjére. Na akkor lesz nagy lázongás és felháborodás. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bocsi.

Javarészt 80% osztokzik a Szovjet és néhány Am. tank a tapasztalataim szerint.

Meglátszik hogy neki ez az élete, még evés közben sem tudja "letenni" a számítógépet. Vagy legalább ne stream közben.

viccesek ezek az oldalak, mindenhol más az érték... igazán egyesíthetnék a képletet
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)