- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz Barret001 #162596 üzenetére
nekem 100+ volt eddigi legtöbb...tényleg durva volt. Nem értem, hogy most az Intel-es akcióban hogy sikerült vkinek annyi tokent összegyűjteni már az első napon, hogy vmi 400+ csatája volt!? ez fizikailag lehetetlen!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ddt500hu
veterán
válasz notika77 #162588 üzenetére
Én mostanság 3 tankkal játszom. Foch155, Skorpio G, T49. Az utolsó kettőt annyira nem érinti a dolog a Foch viszont szinte állandóan full tier10-be megy. Amint meglátom, hogy van az ellenségnél 268.4 azonnal töltöm a gold ammo-t. Ha az egyik sarkon kifordul egy ahogy szokott (mintha sérthetetlen lenne (az is egy átlagos tanknak)) akkor már kapja is 750-et.
Hétvégén egyet kiszedtem full hp-ról. 395-ös pent még ő sem bírja. És mivel heat így a távolsággal nem csökken az átütése.
Ez van. -
kchryss
veterán
Himmelsdorfon fele annyi fps-em van, mint a többi pályán. Valamit elkeféltek azon a pályán.
-
Chris0321
addikt
válasz Simulacrum #162591 üzenetére
Nekem eddig csak olyat csinált, hogy letette tálcára a játékot viszont nem játszottam még egyhuzamban 40-50 csatát.
-
Barret001
addikt
Nekem például arra hivatkozva lép ki,hogy megszakadt a net kapcsolat...Visszalépek,és megy tovább.
Ezt régebben nem csinálta.[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
Nem egyéni. Nekem is csinálja, kb. 15-20 csata után....
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Simulacrum
senior tag
Az ismert hiba vagy egyéni dolog lehet, hogy olyan 40-50 csatánként a csata végén kilép a játék? Csata közben sosem, csak amikor a garázsba térne vissza.
-
őstag
válasz Elcan #162585 üzenetére
Azért megy szarul, mert más hozzáállással játszol. Bekapcsolod és előjön a "hú, most jól kell nyomni, mert dupla xp lesz", stb. Megváltozik a játékstílus, esetleg agresszívabban nyomod, stb. Velem is így volt régen, de leküzdöttem és ugyanúgy játszom boosterek mellett is. Szóval röviden: "chill the fuck down" és minden szép lesz.
@xAttilax: kösz
Semper fi!
-
notika77
senior tag
válasz jr1994 #162567 üzenetére
6-9%-kal jobb a winrate-je a 268v4-nek, mint a többi tier 10-es TD-nek, a WTE-100-at is beleszámolva, ami állítólag annyira OP volt, hogy a játékból is ki kellett venni. WR: 56,63% az EU szerveren az utóbbi 4 hétre. [link]
Még a másik túltolt új orosz tanknak, az OBJ 430U-nak is csak 53,32%.
Undorító, amit a WG csinál! -
senior tag
válasz hitman77 #162573 üzenetére
Lehet vele legénységet húzni, de a lassúsága miatt nagyon pályafüggő, hogy mennyire használható.
Meg a lomhaság miatt nem is egy nagy élmény, de nekem ingyen volt meg a TOGtober-ről, annyit megért
Most néztem, 572 csatám van vele és 55,77% WR.
Szóval olyan sajtreszelővel rejszolni fíling, kicsit szórakoztató, de leginkább fájdalmasszerk: bár legalább szokod a Churchillek és a BP elképesztő sebességét
[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
Elcan
tag
Miért van az, hogy valahányszor aktiválok 2-3 boostert, az addigi nyerő széria után, minden esetben azonnali bukó széria következik? A kérdés költői...
Ma is, mióta aktiváltam 2-t, -mondván: de jó, most nyeret a rendszer-az első csata még győztes volt, majd 13 vereség következett zsinórban, minden második 15:1-2-3-as. De biztos én vagyok dekoncentrált vagy fáradt... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz po1son #162569 üzenetére
Jah ezt bírom én is. OP....kikukkantok pukkantani egy 4-500as HE-t erre kapok 30 centi vastag aranyat a frontra. Multkor egy Type 4 sírt hogy 15x találta el az arty, mocsok arty, cancer of wot. Bakker, anno 1 is elég volt nekik, most meg ezért sir, örüljün hogy nem volt egy ertelmes ellenfél aki bearanyozta volna a napját...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
adamgreen
senior tag
És ugye nincs hét micropatch nélkül tehát holnap megint jön egy :
-
Chris0321
addikt
válasz Plasticbomb #162576 üzenetére
Elég sok mindent beraktak de pl. napi statisztika még mindig nincs a játékban, csapat hp kijelző ami nem rossz ha látod, hogy álltok mert vannak esetek amikor több tankotok van de kevesebb hp-val és olyankor valószínűleg már buktátok a csatát. Én használom az xvm-et is, szeretem látni milyen játékosokkal kell játszanom. Akkor a gold és free xp lezáró mod is jól jön mert be van tárazva minden tankomba valamennyi gold és ha kell használgatom is és volt már olyan, hogy egy frissítés után átállt a kreditről goldra és abból vette le ami kellemetlen tud lenni ha nem veszed észre időben. A garázsban óra sincs alapból, van olyan mod is ami kiírja a garázsban mennyi xp kell, hogy elit legyen a tankod, amit szintén jó látni.
-
-
Chris0321
addikt
válasz hitman77 #162573 üzenetére
Régen kaptam kölcsönbe egyet a wg-től valamilyen okból és mentem vele pár kört. Lassú de legalább hatalmas. Az ágyúja kicsit sebez de gyorsan utántőlt, a pontosságával ha jól emlékszem nem volt problémám. Én személy szerint nem venném meg mert az AT2 és a Churchill VII is sebességétől is az agyvérzés kerülget néha mert szinte bármivel próbálok együtt menni otthagy és vagy mire odaérek a csatába már kinyírtak mindenkit vagy mind meghalt és egyedül állok a túlerővel szemben.
DonMedve: Tankok terén nem adnék tanácsot mert nem tudom melyik típus fekszik legjobban a játékstílusodhoz de modok terén én az Aslain-t ajánlanám feltelepíteni mivel ott be tudod állítani mit szeretnél felrakni mit nem, az összes mod legális, gyakran frissíti és egy részéhez képek is vannak hozzá mit teszel fel.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
SZiasztok!
Jó pár év kihagyás után, megint játszanék a WoT-al. Adnátok tanácsot milyen ággal kezdjek, esetleg melyik moddot érdemes felrakni? Előre is köszi.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
hitman77
senior tag
Sziasztok
Mostanában kezdeném a brit heavy ágat. A tog2 teljesen alkalmatlan legénység húzásra? Mármint nagyon rossz vele játszani?
-
Plasticbomb
addikt
válasz #77646080 #162568 üzenetére
Várom, mikor nerfelik, majd akkor val fogok vele játszani is. Most van vele 11 csatám talán randomban, pár grand battle, meg pár ranked, és ennyi. Ha fun kell, akkor DERP king KV-2.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
galervin93
addikt
Igazából a 22-es csapdájába lépett a WG, és ami a poén, hogy ez teljesen törvényszerű. Ha minden faszán kiegyensúlyozott lenne, akkor nem menne ez a jojózás, hogy melyik ágat érdemes húzni, mire feküdjek rá, s közvetve ebből nem lenne bevételük. Muszáj behozniuk mindig valami újat, valami mást, és ez magában hordozza azt is, hogy OP-t - persze ilyen gépekkel nagyon kell figyelniük, hogy ne lépjenek túl egy határt, mert a játékosbázis néhány ilyen húzás után tüntetőleg lelép, és többet vissza nem jön... Ezért kellett kivenniük a Defendert az itteni shopból, és ezért nyilatkozgatják maguk is, hogy a v4 "tényleg kicsit erősre sikeredett", meg hasonlók. De mégis ez az, ami hajtja a szekerüket, mert bár jól hangzik a "teljes kiegyensúlyozottság", csak éppen ellaposulna tőle a játék.
Félreértések elkerülése végett , abszolút nem védem őket, lehetne ezt okosabban is csinálni, igazából minden ilyen húzás a játékosbázis tesztelése, nézik a reakciókat, meddig mehetnek el, és ameddig mi, játékosok hagyjuk, tűrjük ezt, addig csinálni is fogják. Hisz végső soron ebből él a játék.
Evvan, el kell fogadnunk, vagy nem játszani. Pontosabban én azt mondom - nem szabad túl komolyan venni, el kell tudni engedni, le kell tudni rakni, ha elég volt.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
törölt tag
válasz Plasticbomb #162553 üzenetére
Ez természetes, máshogy látjuk. Ami nekem kedvező lenne, az neked nem - és fordítva. ...meglátjuk, hogyan dönt a közösség.
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
válasz jano_77 #162562 üzenetére
Gondoltam rá elkezdem 8-ast vissza kéne venni talán ott tartottam anno...
De annyit becoptam már ezzel elég ha az e5-re a foch 155-re a type5-re gondolok mind akkor lett meg mikor már agyon nerfeltèk.
Lehet a svéd ágát kéne elkezdenem...
Az fvt remélem nem nerfelik mire meglesz .... chatioteer...mèg messze pfffWoT:jimmbo
-
őstag
válasz jimmy74 #162561 üzenetére
a jó front páncél mellett gyors is
Hú de még mennyire. Emlékszem, mikor kb. állóhelyzetből egy csata elején lehagyta a T44-em, én meg az asztal alatt kerestem az állkapcsom. Most az MT-25-öt húzom(nem egy nagy eresztés), amihez legényeim is még csak 90% körül vannak, de jövő hónapban akkor a SU-85-tel folytatom a grindet(az egy igazán mókás kis vérengző tacskó).
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
jimmy74
őstag
Nem is lenne azzal baj hogy nehezebben atlőhető szemből mint testvere vagy más td csak ez a jó front páncél mellett gyors is amire nem is emlékszem a játékban volt e ilyen mèg.
Addig jó míg nem szaporodik el de majd ha csatánkènt több lesz egy oldalt akkor már az se örül majd annyira akinek megvan márWoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
válasz jano_77 #162555 üzenetére
Sztem nem csodálnám ha hivatalosan is nerfet kapna.
Eléggé felborult az egyensúly mióta kijött,főleg ha jó játékos kezében van de elég ha vmi bot játszik vele ha vele vannak elfoglalva és lövik addig is segít ennyibe a csapatnak meg az hogy sokan megijednek elbizonytalanodtak ahogy látom mert a szemből kevés a weak spot vagy kicsi.
Qb videóját látva vezet is a td-k közt elemezve mióta kijött a v4.
Sztem a wg se nézi jó szemmel ezt ezért várható lesz nerf neki mert minden OP tanknál így lett .
Meg persze az hogy sokan ezt húzzák ez miatt a kínai francia sima 268 meg a gatyába sincs max az e4 a grillezett a jpze100 ami kelendő vagy játszanak vele ...WoT:jimmbo
-
palfitom
félisten
válasz Czmorek #162556 üzenetére
Én sem érzem annyira OP-nak.
Pár kört mentem csak vele, OK volt sok lepattanó, de így is elég hamar szétkapták.
A sebessége, gyorsasága tényleg OP.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
jano_77
nagyúr
-
Czmorek
aktív tag
válasz Plasticbomb #162553 üzenetére
Ó... Májusban minden tele lesz Obj.268.4-el. így is egy Op okádék.
-
Plasticbomb
addikt
válasz #77646080 #162552 üzenetére
Inkább ne nyerne... Egyébként mocsok a WG, adott 5 lehetőséget, azok közül válasszatok, és 5ből 3 megvan másik fele meg nemis érdekel... Viszont ami érdekelne, azokat meg nem rakták oda, mint szavazati lehetőség.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
jano_77
nagyúr
válasz adamgreen #162549 üzenetére
Szuper! Kezdenek alakulni ezek a TOTT-ok. Most a T100-LT is nagyon jó és az Obj.268.4 is jól jön. Előbbi már meg van és most tolom az 50 csatás etapot - 3 este alatt meg is lett 30 csata már - és az Obj.263 pedig épp húzom és már nincs 100K XP a 10-ig. Megyek is gyorsan szavazni én is.
-
adamgreen
senior tag
Májusi Top of the Tree szavazás elindult. Tizes TD-k jönnek most. És már most az orosz csoda vezet az OBJ 268 v4 ki hitte volna
-
jano_77
nagyúr
Lengyel tankok: a második képen egy KV-5 klón van!?
(#162547) inferno88: ez sajnos egyre inkább általánossá válik.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nem játszottam talán 5 napja, ma reggel mentem néhány kört és ennyi agyhalott gyökérrel még nem találkoztam pár óra alatt. Komolyan kérdezem: Mi a franc történt?
Van megint valami event, amiről nem tudok?Semper fi!
-
e-newsee
addikt
válasz jimmy74 #162540 üzenetére
300 csata után még én is azt gondoltam. De aztán a kezébe kerül egy tank, ami nagyobbat pukkant, mint az eddigiek, vagy talál egy ammoracket, és vége a nyugalomnak.
(#162543) Jokerdapro:
Valóban, amikor egy szobában voltunk, nem kellett volna TS, de a klán miatt kellett, szóval le is kellett némítanom. (TS-ben legalább le lehet...
Most viszont külön szobában vannak a gépek, szóval most már kell.
De amúgy jó, hogy ő is játszik. Nagyobb buli az egész.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
válasz jimmy74 #162531 üzenetére
Jó az asszonyka neve. És grat a körért!
Amúgy meg részvétem.
Nálam is így kezdte anno, hogy játszogatott kicsit az én gépemen, aztán alig fértem hozzá, aztán megkapta a laptopomat, hogy amíg tart a hóbort, addig jó lesz, utána meg filmhez, torrenthez tökéletes, én meg veszek magamnak egy rendeset. Aztán most ott tartunk, hogy 900-al több csatája van, és épp várom az új asztali gépet a webshopból. Amit ő kap meg, mert az én laptopom még mindig jól bírja, de a régi lapos már kezd anomáliákat produkálni (nem csak a WoT-ban), és nincs mire fognom, hogy miért az én levetett laposomat kapja meg ismét.
Szóval ez a "párom játszogat" mondat veszélyes üzem.
Egy előnye van, ha rákattan ő is. Nem csesztet, hogy már megint azzal a carral játszol."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #162534 üzenetére
"Volt ilyen fent, meg is kaptam érte a büntetésemet"
Eddig ezt nem írtad.
Szabad tudni, hogy mi "volt fent"?Más téma:
Múltkor írta valaki a battle royal módot wot-tal kapcsolatban. Akkor nem értettem miről van szó, de most láttam Scheff-nél videót róla. Elég érdekes koncepció: Battle Royale mód a WoT-ban?Sandbox szerveren lehet tesztelni ezt a módot: [link]
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz jimmy74 #162531 üzenetére
Nekem a sved elegge adta. Arra mar nem emlekszek h a prem vagy a sima
Amigy meg az amcsi prem light eleg op. Van valamennyi pancelja, gyors es beut mindent[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Plasticbomb
addikt
Igen, volt ilyen stílusú töltés kijelzés, én is néztem, meg a merre néznek a tankok is ugyanígy csavarta az orrom, de... Nem érdekel már az ilyesmi, jó ideje már csak vanilla klienst használok, pedig anno olyan modpackot raktam össze magamnak, amit a WoTos ismerőseim komplett űrhajó kijelzőnek tituláltak. Volt ott minden, ami lényeges, játékosról, tankok adatai, páncélátütés info, win8-eff-winrate-tankonkénti winrate látótávolság, spot távolság, rajzolási távolság minimapmodok, még sorolni is hosszú már. Kb két három éve elhagytam ezeket, egyedül a battle assistant arty mod volt meg, meg zoom modot használtam még egy ideig, de valahol 9.5 környékén már azt is elhagytam, amikor bevezetették a kliensben a x16-x25 zoomot...
-
notika77
senior tag
Én nem tudom értelmezni h1mpi válaszát az adott kérdés függvényében, de biztos bennem van a hiba, mert szerintem nincs szó a szövegben HP-ról.
Viszont a mod nem engedélyezett, hiszen a teljes szövegben az idézett mondat a "Mely modok lesznek büntetve?" (Which Modifications Will Be Penalized?) részben található[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz jano_77 #162477 üzenetére
Csak halkan kérdezném hogy ez a fajta, "vizuális" újratöltés jelző ezek szerint engedélyezett?
Fair Play Policy Update
29/11/2017"Modifications that alert you when spotted vehicles are reloading or show enemy vehicles’ reloading timers."
Aslain's Change log egyikében sem találtam, lehet valamelyik mod része?
-
jr1994
addikt
válasz kchryss #162519 üzenetére
Az a poén hogy annyira nem is. Legalábbis a mod azt mutatja, hogy ugyanúgy 1400 kombinált kell hozzá mint a Cromwellhez. Egy csomó hatoson elég 1200 is, sőt E8-ra elvileg 960 kell csak. Ez mondjuk elég fura, lehet hogy hülyeséget ír a mod.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
h1mpi
félisten
Én tegnap vettem észre, hogy a ranked miatt kaptam egy teljes álca csomagot, bronz medállal
Fully electric lifestyle!
-
kchryss
veterán
válasz e-newsee #162507 üzenetére
Az furcsa ha egy játék úgy nem indul el, hogy még hibaüzenet sincs. Ilyenkor én a vírusirtót tesztelném, hogy ha azt kikapcsolom ideiglenesen akkor jó-e.
Wot-tal volt egy vírusirtóval kapcsolatos bug-om amire napokig tartott mire rájöttem, hogy a vírusirtó okozza a hibát. Minden működött rendesen tudtam játszani gond nélkül egyedül az erődítmény menüt nem töltötte be a játék, így nem tudtam osztagozni. Már mindent kipróbáltam mire végül teszteltem, hogy 5 percre kikapcsoltam a vírusirtót és hoppá akkor működött. Érdekesség, hogy irtóban semmi log nem volt arról, hogy blokkolna valamit, de valamiért nem tetszett neki a ha sh-zom.Off topikban láttam, hogy néha teljesen indokolatlanul leesik az fps-ed. Nálam is előjött 2x. Szokásos 50-60 fps-sel játszottam régóta minden gond nélkül aztán mondom megyek egy kört arty-val. Kicsit lassabban dobott be a csatába mint szokott és 10 fps-em lett. Még az egér is szaggatott, teljesen játszhatatlan lett. Alt+f4-gyel kiléptem majd játék újraindít és meg is javult. Betudtam instant karmának, mivel hónapok óta most először artyztam és ez volt érte a büntetésem. Aztán tegnap fórumtárssal szakaszoztunk, már órák óta játszottam probléma nélkül és minden előjel nélkül megint lassabb betöltés és 10 fps. Itt már az előző eset miatt rutinosabb voltam és azonnal lelőttem a játékot feladatkezelőben és újraindítottam. Simán visszaértem a csatába és megjavult, azt leszámítva, hogy a szakasz csetet nem mutatta, de ez gyakori hiba ha kidob a játék és utána mész vissza.
Szóval nem tudom ez mitől van, olyan mint ha 2d-s módba váltana vga, csak a wot-nál tapasztaltam ilyet.(#162508) @jr1994:
Húzd ki rá a 3 jelet, egy tog-nál csak egy 3 csíkos tog a szebb látvány.
Nagyon alacsonyan van vele amúgy a 3 csíkos határ. -
jr1994
addikt
Nekem hiányzik Sztálingrád.
Hitman77: az álcafestéseknél kell lennie.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
hitman77
senior tag
válasz Simulacrum #162514 üzenetére
Szuper. Hol találom?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
A jutalom álca festés mihez van kötve? Kell valamit teljesíteni vagy az EU régiós győzelemért jár? Mikor kapom meg és hol lehet átvenni?
-
e-newsee
addikt
válasz Atti777 #162504 üzenetére
Még ha én el is felejteném, ott az asszony, aki szintén rá van kattanva.
Amúgy engem szórakoztat. Néha felb@sz, de amíg szeretek leülni elé, egy kicsit játszogatni, addig csinálom. Ha nincs kedvem, úgysem játszom. Van, hogy kihagyok több napot is. Tavaly tavasszal többször is volt, hogy hetekig el sem indítottam, mert nem volt kedvem. Ez egy játék, eszerint bánok vele. Szerencsére azt a szintet azért hozom, hogy legalább ne hátráltassam a csapatot. Arra mindig akad pár heavy, aki Prokhorovkán K2-ben várja O-Ni-val a spotot..(#162505) Jokerdapro
Nem tudom, hogy az xvm volt-e a hibás, mert továbbra sem értem, hogy az xvm, miért akadályozná a World of Warships elindítását. De még a WoT-ét sem értem, hiszen a modok később töltődnek be. És a végén mégis jó lett. Szerintem a kifagyás okozott valami olyan gebaszt, ami mindkét játékot hazavágta. De igazából tanácstalan vagyok. A lényeg, hogy megy.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
válasz Djuree #162501 üzenetére
Az nem ugyanolyan. Ha bekapcsolod a játékban levőt, elvileg csak a szerver oldali célkeresztet mutatja, de ha használsz szerver oldali célkereszt modot látod, hogy mégsem egyezik a kettő.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
e-newsee
addikt
válasz kchryss #162436 üzenetére
Megoldódott.
A vicc az, hogy a WoT indításáról semmi infó nem került be az eseménynaplóba, de a WoWs-ról igen. Bár azzal sem jutottam közelebb.
Amit csináltam, hogy letöröltem a Wargaming.net mappát mindenestül.
Gép újraindít, nem jó.
Letöröltem az xvm-et. Nem sok reményt fűztem hozzá, mert hát még az exe sem töltött be, nemhogy a modok, de utolsó mentsvár. Ez sem segített.
Aztán újraindítottam a gépet. Akkor jó volt.
Beállítottam mindent elölről. Kiléptem a játékból. Elindítottam újra, megint jó volt.
Na, akkor visszaraktam az xvm-et (láttam van újabb verzió), ekkor megint nem indult.
Megint xvm le, gép újraindít, próba, nem indul. Wargaming.net mappa kuka, gép újraindít, próba, megint jó.
Aztán megint felraktam az xvm-et, mert nem akartam elhinni, hogy köze lehet hozzá. (Mert a mod bajoktól eddig mindig elindult a játék, max a bejelentkezés előtt dobott ki.) Erre most jó lett.
Szóval most megint facán megy. Xvm-mel, mindennel. Direkt többször kiléptem, elindítottam, és jó.
Ja, és a vicc, hogy a WoWs is megjavult. Pedig annak a fájljai sem a Wargaming.net mappában vannak.
Én eztet nem érteni..."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest