Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamgreen
senior tag
-
Tarill
őstag
Te jó ég mentem phanter2 vel a kis phanter ágyúval 15k xp erejéig tier 10-be valami fenomenális

-
Chris0321
veterán
válasz
Jokerdapro
üzenetére
A kollega ki lett tiltva 1 napra én a helyedben nem nagyon írogatnék neki.
-
mcwolf79
veterán
válasz
üzenetére
Úgy megy itt a rinya, mintha minden light ezt csinálná. Én érdekes mód nem tapasztalom ezt, bár mostanában nem is arty-zok.
Hozzáteszem én már 1 éve konzolon tolom, de ott sem tapasztalom ezt ami miatt itt megy a sírás. Bár konzolon nincs team damage, ezt bevezethetnék PC-n is. Engem a pályafutásom alatt (ami kb. 3 év) talán 1-szer kaptam 1 óra ban-t,mert belelőttem 3-szor a TD-ző top tier heavy-be.
De pl. itt a kollega "visszaeső", előszeretettel lövi a neki nem tetsző delikvenseket. Az ilyet végleg kibaxnám a játékból. Menjen a homokozóba, ott szórakozzon a más kárára. Hülyék mindig is voltak és lesznek is. Ez ellen nem lehet mit csinálni (PC-n ugye ott vannak a bot-ok is ráadásul). Ha mindenki lőné az idiótákat a játékosállomány harmadát kicsapnák a 'csába. -
KisApám
addikt
Sokszor el lett mondva, leírva:
a rajtad kívüli 29 játékosból, szerencsés esetben csak 15 akar Téged kilőni, megakadályozni abban, hogy győzz, a maradék 14 pedig szerencsés esetben nem akadályozz meg benne, hogy győzzetek. -
Chris0321
veterán
válasz
üzenetére
Nemrég írtam, hogy engem is kikapott a saját arty-nk nemrég egy csatában. Én Löwe-vel voltam, 700 hp-n és nem voltam hajlandó kimenni a nyílt terepre egy T-30 és egy Patton elé amikről nem tudtuk pontosan merre vannak. Az elő lövésnél csak lestem mi van, ki is gyújtott leégtem volna de eloltottam. Azt hittem az ellen arty-a talált el de meglepetésemre nem. Beálltam nem közvetlenül de elé. Másodjára már végem volt. Egy kedves citromsárga játékos volt az elkövető.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nem akarom védeni, de a toleranciának is van határa. Amikor a sokadik csatában azt látod, hogy a toptier heavy hátul kempel, vagy a light az arty mögött alszik, van olyan, hogy eldurran az ember agya.
Ahogy mondjátok, ez egy kompetitive játék, tehát egy minimális közreműködést elvárnék a csapatomtól. Na, ha ez a minimum nincs meg, akkor előfordulhat a megtorlás. Szerintem. Nem tartom helyesnek, de megértem.
-
törölt tag
+1 McWolf és DDT posztjaira. 😎

-
JKovac
csendes tag
Ah, végre egy újabb élvezetes WoT nap, reggel 9-re össze is jött az egy napos ban.

-
Jadro
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Várom már én is, de egyelőre csak a 7/1-et tolom és ott is a legnagyobb gun még hátravan. Pont most voltam egy csapatban egy másik 7/1-el. Mi sebeztük a legtöbbet (2998 vs 2991), de ő ezt a nagy gunnal 10 találó/8 átütő lövéssel hozta össze nálam ez 17/17. Jóval többet kellett kepesztenem.

-
emre
veterán
-
kchryss
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Gondolom arra a csatára gondolsz amikor összekerültünk. Ha te bot voltál akkor én mit mondjak? Már csata előtt is azon gondolkodtam, hogy elég volt mára mennem kéne aludni. Tök máshol járt az eszem, azt se tudtam melyik pályán vagyok és mit csinálok. Sajnos még mentem utána két kört, kár volt. Ha nem tudsz a játékra koncentrálni, felesleges játszani, megyek is aludni. Jó éjt!

-
kchryss
veterán
Találkoztam ma egy kv1s-sel aki az artyjaink mögött ücsörgött egész csata alatt. Volt 19 lövése és mind mellé. Mondom ránézek a teljesítményére. Látom 10k csata, 35 wn8-a van és magyar. Kíváncsiságból ráírtam, hátha kiderül, hogy egy bot programmal vagy élő személlyel játszottam:

-
-
jano_77
nagyúr
miért nem lehet heavy-vel light-os küldit abszolválni!?

bezzeg light-al hiába próbálkozom már több hónapja
olyan agyhalott csapatok vannak, hogy át kell értékeljem, hogy meddig kívánok eljutni, mert ezt sajnos megint nem én határozom meg, hanem sokkal inkább a nyamvadt csapatok.
Most sikerült befejeznem a III szakaszt és nem tudom, hogy mikorra érek a IV. - 30K XP végére.

-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Szerintetek van rá esély hogy a WG könnyítsen az XP farmon?
Gondolok itt arra hogy beszámítja a játék a prémiumos szorzót (már ez hatalmas boost lenne).
Ki hol tart? Én most éppen 57k XP-nél.. -
Chris0321
veterán
Ez a játék egyszerűnek tűnik de nem az. Sokat kell gyakorolni, utána kell nézni a dolgoknak, érdemes normális videókat, vagy akár replay-eket nézni (Itt találsz akármilyen tankról.) és bele kell törődnöd abba, hogy akármit csinálsz néha az RNG úgy dönt csak szenvedni fogsz és ilyenkor jobb nem erőltetni.
-
.LnB
titán
válasz
kchryss
üzenetére
Köszi köszi. Most volt pár jó meccsem. Mint a legutolsó is, 10 lepattanó volt, úgy álltam mindig be (elvileg) ahogy kell. Nyertünk is, sebeztem is, öltem is, szóval valamit kapizsgálok. De még rengeteget kell tanulnom.
Tegnap letöröltem a gamet, mondom á ez nekem nem megy, de reggel első dolgom volt újra letölteni.

És vettem goldot. A legénységet kiképeztem a KV-1-be.
-
galervin93
addikt
Gyááá, a Centi 7/1-et imádtam, de az AX rátesz még egy lapáttal! Pont abban jobb jelentősen, ami valamelyest gyengesége a kilencesnek - a töltésidőben. Durván lehet vele osztani, bitang jó a látótávja, az ágyú parádés, és még a mozgékonysága is kellemes. 12 meccsem van eddig benne, és felszerelésben meg egyebekben még nincs is teljesen kifullozva, tervezek majd pudingot meg kötvényes szellőzést vagy optikát, még nem tudom melyik legyen, de egyelőre azok nélkül is nagyon adja. Barátok leszünk.
Már ennyi után is merem ajánlani azoknak, akik egy "mindenes" gépet szeretnének - nem kiemelkedő semmiben sem, de amit tud, az korrekten vissza is adja. -
Viktoár
addikt
Type 4-re lassan megvan a 15cm-es löveg. Érdemes rátenni vagy nagyon lassan tölt és inkább a 14cm-es a használhatóbb?
-
Cseri0058
őstag
Akkora egy hulladék fos lett ez a game hogy az már nevetséges.
Van itt aki artyzik? -
kchryss
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
9 nap kellett hozzá meg 3500ft. Darabra legalabb megvan meg ha nem is az igazi egyesek szerint.

Amugy jol nyomta a bot, 44,5% winrate és 2057 csata kellett hozza, ebbol 660 Excelsiorral, gondolom penzt farmoltak.
-
ooloo
őstag
válasz
GoTReX
üzenetére
Nekem is furcsa volt a Német tankok "lezüllesztése" , de ez egy fehéroroszországi játék ... remélem jól tudom . (?)
Annak ellenére , hogy kevésbé jók a Német tankok , mint a ruszki ellenfeleik , azért sokan játszanak velük . Ha mindenki hanyagolná ezt a vonalat , akkor kapnának buffot . De mivel "veszik" így is , ezért maradnak olyanok , amilyenek .
-
ooloo
őstag
válasz
fradi81
üzenetére
Jó bizony ... és még a kreditet is jól hozza . Ez is papír , mint a legtöbb Német tank . Nem árt az "egészségének" ha takarásban van . A gyors töltést kompenzálták egy viszonylag pontatlan ágyúval , de úgy tartja egy régi mondás ... nincsen rózsa tövis nélkül . Azaz , ez a tank sem hibátlan .
Megéri az árát ...
-
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Mint decemberben egy hasonló kérdésedre a Skoda T50-nel kapcsolatosan is válaszoltam: így

-
ddt500hu
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
De sajnos igen.

-
ddt500hu
veterán
Első óra 9 csata 3 win 1200 wn8.

-
-
Greentea
senior tag
Kaptam én is 20%-os kupont.
FV4202-m van, azért sokszor vagyok t10-ben, de így elvagyok.
Mit mondtok, érdemes valamelyik 7es prémet megvenni MM miatt?Su-122-44 régen elég király volt mostmár nem tudom.. nem látni sokat. Ez az "új" Krupp német 7-es td milyen?
Igaz 8-as, de az M4A1 Rev. jónak tűnik... -
BÁ Nutrition
addikt
ezek az olasz tankok igen durvak, bar lehet a random mas mezony
-
GoTReX
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Hát tetszenek a nehéz Tankok ,amik valóban azok.
Tigris inkább egy jó med. lehet szuper snipe löveggel.
Mondjuk ha még türelemmel menetelek ott a Maus és társaik . Tudod az is zavar hogy szinte csak Orosz tankot látok mindenhol. Streamek , Youtube stb.
Értem én hogy ez játék és nem fedi a valóságot dehát na. Kicsit mellőzve vannak a német gépek.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Korcsii
üzenetére
A kisebb kaliber miatt. JPZ-E100-nak 170 mm, T95-nek csak 155 mm, az STRV-nek csak 105 mm. Nem tudják átütni a 60 mm páncélt, ha 70° vagy feletti az effektív becsapódási szög. Az STRV ilyen szempontból igen nagy hátrányban van, mivel még a 35 mm-es páncélt sem tudja "overmatchelni" a háromszoros kaliber szabály miatt.
Bővebben: [link](#163224) jr1994: Ezt benéztem, még reggeli kávé előtt voltam
A tokája 70 mm, arról pattanhat 
(#163226) jimmy74: Ezért "szeretjük" az RNG-t

-
kchryss
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Igen ruinberget is írni akartam. Ott is elsírom magam ha délen kezdek. A sziklák elég gyanúsak, egy csomó szerintem nem is úgy van lemodellezve mint ahogy kinéznek.
Viszont hogy jót is írjak, erlenberg-et 2 bázisos normál módban ki nem állhattam régebben, de most bár még nem jártam be minden pontját , sokkal jobbnak tűnik. -
Viktoár
addikt
Érdekes hogy most a type 4-el két csata alatt kétszer kaptam ammoracket.... tegnap meg a 3 csata alatt egyszer...
Biztos véletlen. 
-
wwenigma
Jómunkásember
5/5 loss. Egesz nap ótvar csapatokat kapok, itt legalabb sebeztem mert nem egybol ammorackláncüzemanyagtartálytorony kombót vitt el egy közelben elszáguldó lövedék. Mondja valaki hogy az en hibam. Type59-et egyszeruen nem engedte sebezni, fullra rászűkülve is melléba**ta.
[link]Gondolom az en hibam.

-
jimmy74
őstag
-
Jokerdapro
senior tag
Nyugi srácok nem háború keltés miatt írtam ki, csak szimpla kíváncsiság volt.
(egyéb iránt a kilences béciről volt szó ) -
vJokka
aktív tag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
-
jr1994
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Többet így látatlanban nem tudok mondani.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
kchryss
üzenetére
Fjordsnál tényleg lejt a pálya a keleten kezdőknek, de ha B7-C7-be TD és főleg scout ha eljut, akkor azért elég kellemetlen lehet.
Számomra a legkiegyenlítetlenebb pálya Ruinberg. Az északon kezdők sokkal hamarabb érnek el a fő kereszteződésig, illetve tudják lőni az egész sugárutat, míg a déliek nem.
Cliff esetén a déli oldal tűnik erősebbnek, a középre könnyű bejutás miatt.Ami most engem zavar, ami már itt is volt említve azt hiszem, a csúszós sziklák. Én is 1-,1,5 évet hagytam ki, akkor még nagyon mászni se lehetett, de kimegyek egy szirt szélére és már csúszik is le a tank, pedig még át se dőlt a súlypontja.
-
fradi81
veterán
városba menj vele vagy a csürhe után, mindig forgasd be és ha lehet, bővebben: cleverland mester megmutatja

-
Korcsii
őstag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
B-C 25 az a tank, amit eddig TD-vel nem tudtam sebezni...
-
joergie
őstag
válasz
Chris0321
üzenetére
Szokásos lassú víz partot mos típusú gameplay szükséges. De szerintem amit tudnod kell róla, az benne van a replayben
annyi hogy ha látod hogy valaki nagyon gyenge pontra céloz, akkor forgasd a testet/tornyot. meg kell nézni az értékeket tanks.gg-n, milyen szögben érdemes forgatni(én az első lánctalp végéhez szoktam kb igazítani-az ágyú végét). toronyra viszont vigyázni kell, azt is hajlamosak beütni. -
jr1994
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Ekkora átütéssel nem nagyon van ágyú ami nem overmatcheli, szóval levette lánccal/ágyúval/kémlelővel.
-
Dr.Én
veterán
Hali!!
Kaptam 30%-os kupont...valamire majd el kell hogy löjjem nem sokára...
egy hetem van rá...
-
Jokerdapro
senior tag
Bc 25 ap-ről hogy lehet 290es pennel lepattani?
A tegnapi és mai napnak ez a sláger terméke. 
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
A Német vonal mellé kipróbálnék más tankokat is. Melyik Nemzetet tanácsoljátok? Szovjet vonal, Nehezek?
-
dvids
aktív tag
Kreditért lehet venni új tankokba 75%-os legénységet, azt mindig érdemes meglépni, bár lehet az első tankodnál még ez húzósnak számít anyagilag. Legénységet át is lehet képezni egy új tankba, de ezt csak azonos tanktípus esetén érdemes - majd a KV1-ről tovább lépve.
60% körüli legénységgel lényegileg egy fogyatékos tankod van, jelentősen visszafogott teljesítménnyel: lassabb, lassabban tölt be, nem lát olyan messze. Viszonylag hamar elérsz majd 100%-ra, akkor majd dönthetsz, hogy melyik vonalon szeretnéd folytatni.
-
dvids
aktív tag
100%-os a legénységed vele? Persze úgy is lassú dög lesz, az egy heavy heavy tank a maga tierjében. Relatíve erős páncélzat, lehet vele sidescrapelni még egy tierrel magasabb ellenfelek ellene is. Zárt terekre menj vele, SPG ne lásson rád, közelharcba jó.
Szerk: megjegyzem sokan ezért kedvelik inkább a medium tankokat. Jó tűzerő, némelyiknél még használható péncálzat is, viszont a mozgékonyság hatalmas előny.
-
.LnB
titán
KV-1-hez tudnátok noobnak való tanácsokat adni. Nem tudok mit kezdeni a lassúsága miatt vele. Eddig a tornyot, lánctalpat, meg a 122mmes löveget fejlesztettem ki rá. Minden tanacsot szívesen vennék, hogy mozogjak vele, merre meg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meglesem

Most sikerült befejeznem a III szakaszt és nem tudom, hogy mikorra érek a IV. - 30K XP végére.
Mondjuk azt sem tudtam, hogy van ilyen.