- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
De nem oda tervezik.
A 12S Pro anno 670 Eurón nyitott. Az, hogy saját tervezésű SoC nem azt jelenti, hogy szaréhugyé adják.
Valamiért van egy ilyen társítás az emberekben, hogy amit nem ismer, azt olcsón akarja.
50-60 ezres telefonokba jelenleg nem ilyen SoC van, és nem is lesz egy jó darabig.
Tévedés lenne azt gondolni, hogy ott jelenik meg.
( Ha tudsz 8s Gen3-as szintű telefont ennyiért, repülök rá... Még az F6-osom is többért ment el )
-
-
Plug Life
senior tag
No Snapdragon, no party
-
pusszycat
nagyúr
Remélhetőleg jobb lesz mint egy exynos. Én meglettem volna nélküle. Jobban szeretem a már bejáratott dolgokat, vagy ahogy indián nagyapám mondaná a kitaposott ösvényen haladjál. Járt utat járatlanra ne cseréld. Csak akkor igyál ha szomjas vagy. Tartsd szárazon a puskaport.
-
A konfiguráció alapján sokkal inkább a Snapdragon 8s Gen 3 szintjén helyezkedik el.
Az pedig szinte már borítékolható, hogy a Xiaomi 15S Pro-ban fog debütálni, a csapból is ez folyik.
-
hdavid1
tag
Biztos jót fog tenni a már amúgyis is kiváló üzemidőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest