- iPhone topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz dvids #163557 üzenetére
Szia. Nem haragszom, SŐT, köszönöm hogy leírtad a Te meglátásod, véleményed. Reagálok rá, ha nem baj.
"Nézegetem ezt a képet a statisztikáidról, szerintem rossz következtetéseket vonsz le az adatokból. "Lila" (feltételezem a győzelmi arányra gondoltál) egyszer voltál csak, egy 20 meccses napodon. 20 meccs az iszonyat kicsi mintavétel, egyetlen győzelem helyett bekapott vereség 5%-ot változtat az arányodon. Fej vagy írásnál is kijöhet könnyedén 10 feldobásból 7-8 fej, akkor sem kell kapásból arra gyanakodni, hogy az érmét manipulálták. - A teljes WOT-os pályafutásomra céloztam, nem csak az elmúlt 30 napra, mikor azt írtam, hogy a következő meg lila. És azért az elmúlt 36K csata alatt hidd el volt többször is olyan napom, amikor a WR lila volt.
Érdemesebb inkább az elmúlt 30 napi teljesítményedet összehasonlítani az összessel. A jó WN8-ad dacára önmagadhoz és az átlagjátékoshoz képest is alulteljesítesz, ami azt mutatja, hogy mostanában nem játszol hatékonyan. - Ezek alapján szerinted az 1900+ WN8 azt jelenti, hogy nem vagyok hatékony, átlag alatti teljesítmény lenne!? Hmmm...akkor mi számít átlagosnak, ha megkérdezhetem? Mert szerintem éppen, hogy én megteszek mindent és aki ismer az tudja, hogy én többnyire győzelemre hajtok és nem arra, hogy még 2 sebző lövést be tudjak vinni, csak hogy nőhessen az e-pénisz! WR szerintem a legkevésbé rajtam múló dolog, ott legnagyobb %-ban a csapatnak vagyok kitéve és annak, hogy az MM mit sorsol össze.
Ennek számos oka lehet: elment a kedved - ugyan olyan kedvvel ültem le mindig játszani, sosem volt az az érzésem, hogy most csak azért, hogy le legyen csillagozva X tankom, nem vagy jó formában - mivel a WN8-at hozom, ezzel nem értek egyet, több meccset játszol mint korábban - ez lehetséges és fáradtabb vagy - általában mikor érzem, hogy fáradok, lépek is ki, olyan tankokkal játszol, amelyekkel kevésbé tudod befolyásolni a csaták kimenetelét - lightok a küldetés miatt, ezekkel tényleg nem tudok akkora ráhatással lenni a csatára, mint mondjuk egy TD, MT vagy HT, mert ugye sokat számít ismét a csapat, hogy lövik-e a spotomat vagy sem. Ennek ellenére legtöbbször top 3-ban szoktam lenni XP tekintetében, de sokszor még sebzésben is (ez mondjuk nagy szégyen a csapatra nézve), kevesebbet szakaszozol - mondhatjuk úgy is, hogy szinte nem is szakaszozom, a korábban már leírt okok miatt (MM bünteti a szakaszokat és akkor nem annyira a játékra koncentráltam), a győzelem helyett a statokra hajtasz (aminek oka lehet a küldetések teljesítése is) - ezt pedig egy picit fentebb már leírtam. Hogy ezek közül melyik igaz én nem tudom, nem is ítélkezem. Remélem nem gázoltam a lelkedbe, szerintem érdemes egy objektívebb, elfogultabb nézőpontot is megvizsgálnod. - egyáltalán nem gázoltál, örülök, hogy megosztottad a véleményedet.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- eFootball
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest