Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Puculo
üzenetére
Azért nem érzik OP-nak, mert ritkán top tier. Tier 9-esek ellen már nem annyira erős, főleg azért sem, mert már ott is tipikusan töltik a goldot, ha meglátják. De próbáld ki mondjuk Frontline módban, ahol csak tier 8-asok ellen mész, ott már érezhető, hogy mennyire felborítja a balanszot. Ugyanez igaz a Chryslerre is, az még használhatatlanabb randomban, részben a fent említett okok, de nagyobb részt az alacsony alap pen miatt, mert manapság a 198-as pennel már semmire nem lehet menni a superheavy metában. Viszont Frontline módban meg nagyon durván lehet vele tolni.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
Nem mondod??? Szzuper!
épp van annyi időm, hogy leteszteljem, hogy sikerült-e helyrepofozni az fps droppomat..
(Lehet, hogy csak egy kapcsoló a driverban bebuggolt. Konkrétan a HBCC kapcsoló, ami elvileg pont a VRAM használat optimalizációra szolgál, épp "tesztelem". Szépen fut most a játék, mármint a replay-ek, nem szalad bele a 10GB VRAM használatba, talán 10 FPS-t vesztek a csata végére, az elejéhez képest, de az is 60 feletti értéket jelent már.
) -
Puculo
aktív tag
válasz
ollie
üzenetére
Nekem az a furcsa, hogy jópáran akiknek megvan a Defender nem feltétlenül érzik annyira OP-nak mint amekkora a híre. Tipikus goldmágnes, igazán top tierben tud nagyot alkotni ha megfelelő IQ-val használják. Ráadásul csak az EU szerveren ilyen félelmetes? A többi szerveren azért bedobták idén is.. Sajnos nincs meg egyenlőre, de nekem legénység képzésre kellene igazán. Az IS 6 felejtős. Érthetetlen hogy miért ennyire nyögvenyelős a ruszki nehéz prém ág. Gyakorlatilag ez az új KV 2 R a legjobb választás ezen az ágon, csak nem mindenkinek fekszik a tank stílusa. Kicsit arty-heavy feeling.
-
válasz
kchryss
üzenetére
Ez a KV2 prémium változat pont, hogy nagyon jó ötlet. Senkinek sem fáj, hiszen tök ugyanaz, mint a KV2, nem OP, a skinen és a prémium hozamon kívül (ami nem sok amúgy tier 6 lévén) semmiben nem különbözik a sima KV2-től. Drágának tartod? Én nem, mert ez pont a gyűjtőknek vagy KV2 fanatikusoknak való. De nincs semmi baj azzal, hogy neked nem tetszik, mert egyszerűen nem veszed meg, és cserébe semmi hátrányát nem fogod érezni, hiszen ha találkozol vele csatában, ugyanolyan, mintha sima KV2-vel találkoznál. Ez nem egy Defender, ami teljesen felborítja a balanszot.
(#165290) jimmy74: biztos lesz belőle valami, mert rengeteg munka van benne, jó ötlet, és úgy általában mindenkinek bejön, sikeres játékmód lett.
-
Aguinaga
őstag
Az megvan, hogy tegnap óta már nem csak 17-00 óra között lehet nyomni, hanem 14-00 között? Mármint a Frontline módot.
Nekem új info volt, mikor letöltöttem a mikropatchet éjjel. -
h1mpi
félisten
válasz
Zolee_70
üzenetére
Szerintem a randomot el is temethetnék, ez valahogy sokkal komplexebb és élvezhetőbb. Meg a kredit boost is elég jól működik a 8-as prémekkel. A WG-nek is jobb lenne így, mert akkor megint van értelme 8-as prémeket venni.... Aki nem SH-zik meg CW-zik az is kaphat egy kis "feelinget" bár itt is sok a yolo tomato bot...
-
jimmy74
őstag
Erről a frontline módról mik a wg tervei amúgy?
Szerintetek visszahozzák majd valamikor esetleg véglegesítik mert ugye talán június 3-áig lesz csak... -
ddt500hu
veterán
válasz
kchryss
üzenetére
A hajósba van ilyen lehetőség. 5000 goldért vehetsz olyan végleges festést a hajóra amitől +50% kredit vagy xp (nem tudom), - nem tudom mennyi a javítási költség. Régen játszottam vele. Nem lesz egyenértékű egy gyári prémium hajóval de közelíti a hozama.
T49-re egyből rátolnám.
-
kchryss
veterán
válasz
adamgreen
üzenetére
Annyi jó ötletet tudnék a wg-nek adni, hogy hogyan tudnának pénzt csinálni anélkül, hogy hülyének néznék a játékosokat.
Nem tudom mennyit fognak eladni ebből a kv2-ből, de szerintem nem túl sokat. Mikrotranzakciós megoldással szerintem jobb lenne, lehetne skint venni pár száz ft-ért. Ami a prém tank státuszt illeti arra meg már rég bevezettem volna, hogy a játékban kifejleszthető összes tankhoz lehessen x összegért prém tank státuszt vásárolni. Így ha van egy kedvenc sima tankod akkor vehetnél hozzá prém státuszt és farmolhatnál a kedvenc tankjaiddal.A tank egyensúlyozáshoz is lenne ötletem. Egyszer kéne kiegyensúlyozni az összes tankot aztán utána lehetne azt csinálni, hogy promóciós ágak lennének. Egy promóciós ágon minden tanknak +10-20% teljesítménye lenne és minden héten másik ág lenne promóciós, hasonlóan a tott-hoz. Így mindig lenne op tank, de mindig más lenne, változatosabb lenne a meta. Az új tankok mindig promóciósak lennének az első mondjuk 2 hónapban. Ezzel el lehetne kerülni, hogy olyan helyzet legyen mint mostanában sokszor, vagyis hogy kiadnak egy op tankot aztán mire kihúzod nerfelik és így átverve érzed magad.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
slayer006
addikt
Sziasztok
A bejelentkező képernyőn a szerver listámban jelenleg az összes létező szerver szerepel.
Mit kellene módosítanom, hogy csak az EU1/EU2 szerverek legyenek a listában?Aslain MODpack. Törölni természetesen nem szeretném.

-
Plasticbomb
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Captain általában nekem is megvan, és összejött már egy pár general is. Én legtöbbször artizom ebben a módban.. Élmény itt játszani a lorr155-51et. 1000-1300m távolságról a lövedék röppálya eszement. nagyon kevés helyre nem tudsz belőni, és élvezem, hogy előre kell gondolkodni, hogy merre megy az ellen. Amikor 1300mre lövöd el a száguldó bc12t-t...

-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Múltkor néztem skill-t, mostanában frontline-nal melegít be. Azt mondja 90%-ban tábornok szokott lenni és tényleg amikor néztem 4-ből 4x össze is jött neki. Nekem még egyszer sem sikerült bár ebbe belejátszik, hogy gyenge a gépem így sokszor játszhatatlan szintre esik az fps és az oho-ra gyűjtöm az xp-t ami nem túl op ebben a módban, illetve a világ összes balheréjét megkapom társnak ezért kb 20% körül van a wr-em.

-
h1mpi
félisten
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Igen, de nem játszottam sokat eddig
-
kchryss
veterán
WTF COMPILATIONS (18+) | MAY 2018 ¦ WORLD OF TANKS #3
Egész jól sikerült vicces összeállítás bár néhány arty csít gyanús.

-
adamgreen
senior tag
TRIGG-es video az obj 268 v4 röl
érdemes megnézni mi is a baj ezzel a tankkal.Normálisan elmondva

-
h1mpi
félisten
Ha valakinek van felesleges kedvezmény kuponja megnézné, hogy az alap KV2 csomagra megadja-e a kedvezményt? Kellene Nekem ez a tank a legénysége miatt is...
Köszi!
-
Injun
senior tag
Köszi,akkor belenézek.

-
Injun
senior tag
T-44 mennyire jó mostanság?Megéri kihúzni?
-
h1mpi
félisten
válasz
adamgreen
üzenetére
Pöppet drága, de mondjuk én megvenném, ha nem ennyi lenne, mert szeretem a troll tankokat és adnak hozzá egy 0. BIA-s legénységet is.
Inkább azt bánom, hogy nem vettem meg a Progetto packot 30% kedvezménnyel 11 000 Ft-ért, mert ki tudja mikor lesz bent a shopban -30%-al... talán év végén... amikor lenyugszik a hype az Olasz ág miatt.
-
Viktoár
addikt
Gondolom csak a gyűjtők veszik meg mert más értelmes ember egy legyintéssel átsiklik felette.

Nyílván a sok csecsebecse "fejlesztésnek" ( olasz ág, térképek, és a többi haszontalan szarságnak) ára van.

-
adamgreen
senior tag
-
BigStraw
senior tag
Üdv. Bocsánat a láma kérdésért, de nemrég kezdtem a játékot. Szóval videókat is néztem tanulás céljából, de még nem tudtam rájönni arra, hogy mikor mondják, hogy átütöm a páncélját, akkor az konkrétan mit jelent? Tehát repesszel átütöm és aztán már tudom sima lőszerrel is belőni, vagy ez, hogy müködik? Köszi a válaszokat előre is. Remélem érthetően írtam le.

-
HellGreg
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Csak mert 6-os prémnek pettyet drága majd 8 ezerért... Mint egy 8-as prém med kb.
-
HellGreg
őstag
ez a shopban megjelent KV-2 (R) prémium akar lenni?

-
válasz
Simulacrum
üzenetére
Először a hajam téptem a Skoda T40-től, de már kezdek ráérezni. A TVP is egy ilyesmi stílus lesz(most a T34/100-nál vagyok). Eddig végülis nem találkoztam ótvar szar tankkal a cseh ágon.(A Skoda T25 egyenesen zseniális volt)
-
Chris0321
veterán
De jó, hogy lenne fél órám kicsit játszani erre frissít a kliens.

-
jr1994
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Sok játékosnak a jobb német, amcsi, orosz tankok sincsenek meg és azokat húzzák előbb. Na meg nem olyan egyszerű a TVP-vel játszani mint egy orosz meddel. Nekem is megvan, szeretem is de ritkán megyek vele mert inkább játszok a kedvenceimmel. Így hirtelen végiggondolva hogy mivel játszanék szívesen most azonnal, csak példák: AMX M4 51, IS-7, Progetto, 430U, WZ 5A, BC, T57... Közvetlenül ezek után a TVP is ott van az élmezőnyben nálam, de így mégis ritkán kerül sorra.
-
Simulacrum
senior tag
Vajon miért látni olyan kevés cseh tankot? Nem játszottam a játékkal, mikor bejött az ág, most meg rögtön tudtam, hogy a T50 kell nekem, ki is próbáltam teszten és nagyon tetszik, így elindultam a T6-ostól. Az is nagyon jó, sőt a T7-es T34-100 is nagyon tetszik. A 8-asról persze nem jókat hallani, de akkor is egy olyan ág, amin csak egy rossz tank van, a többi meg szuper vajon miért nem népszerűbb a játékosok körében?
-
Úgy látom warhammer party van a WG-nél. Stilizált KV2 érhető el 8k-ért BIA-s legényekkel. MésziLőri csomagban is kapható 17k-ért.
+személyes ajánlatot kaptam 2800-ért egy BDR G1 B Mordian festésre.

-
kchryss
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Kipróbáltuk gyakorlóban. Hibás tanks.gg-n a páncélmodell: [link]
Előfordult már nálam, hogy egyik böngészővel a rétegelt páncélt hibásan jelenítette meg és kihagyott egy réteget, de ebben az esetben chrome és firefox is 0-nak mutatja azt a részt.Biztos, hogy nincs ott 0mm-es rész, mert nem tudtam belőni. Cérna repesszel is 100-akat vertem ott bele, szóval valószínűleg ott is 250mm körül van a páncél.
Tank inspector szerint 250mm: [link]

-
KisApám
addikt
A KRVA tüzéreket tiltanám a FRONTLINE-ból.
A natúr tankok is tudnak tüzérségi tüzet tolni rád, erre még a nyomoronc +3 arty is ott van... -
Emu
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Már előttem mindent elmondtak, egyszerűen képtelen vagyok normális kört menni vele. 2,5 sebző lövés / kör az átlagom...ez mindent elmond. Mérgemben még a tornyot és a löveget is felraktam rá freeből, de kár volt érte.
@jr1994: pedig jók azok a svédek, szerettem az Emilek előtt minden egyes medet, kedvencem a Leo volt troll ágyúval, gold igényes de nagy fun
Egy ideje Emil II van porondon, de nem sietek a X-est úgysem fogom megvenni.@kcryss: engem már lőttek be azon a környékén többször is, viszont nagy átütésű löveggel, így nem tudom a csíkot találta el, vagy alapból is bement volna.
@Haart: IS7 + sidescrape?

Csak kicsit jobban kitolatsz mint kell, és már tegy T8 is belő...íme:
-
-
Simulacrum
senior tag
Ha ugyanannyi xp-t kap több játékos, akkor mi alapján rangsorolja őket a végén a program? Most nem kellett a tízben lenni, de 3-an kaptunk ugyanannyi xpt a 9-10-11 helyen és nem tudom ilyenkor mindegyikőnket 9. helyezettnek vesz-e vagy valami alapján eldönti, hogy ki melyik helyre kerül?
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Én skill4ltu-t néztem amikor húzta rá a kiválósági jelet. Ő az elején a legrosszabb 8-as heavy-nek tartotta, igaz a végére megszerette, de azért a legjobb 8-asnak biztos nem tartja. Az obj257-nél meg pont fordítva volt, azt istenítette az elején aztán megutálta a végére. Mondjuk skill4ltu úgy általában nem szereti a heavy-ket és nem tartja magát jó heavy játékosnak.
Klántársaim nagy része elkezdte húzni és annyira utálták, hogy inkább free xp-vel mentek a 9-esre.
Viszont mint írtam én nem játszottam vele csak mások véleményére és a streamereknél látottakra hagyatkozom, így lehet neked van igazad és tényleg jó. -
válasz
kchryss
üzenetére
Egy hibája van, hogy alacsony az alap penje (212), a páncélja viszont nagyon troll tud lenni, főleg sidecrape-elve, akkor szinte belőhetetlen. A tornyos weak spot sávot nem ismertem, de még egyszer sem volt, hogy ott belőttek volna.
Egyébként SirFoch mondta a streamjében, hogy szerinte a legjobb tier 8 med a Defender után, én már csak az után kezdtem el tolni vele és valóban nagyon jó tud lenni. Ha viszont nem tudsz sidescrapelni, és előhúzzák a gold ammo kártyát, akkor tök mindegy mit csinálsz (de akkor a Defendernek is annyi).
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Huhh ez azért meredek kijelentés.

Én eddig szinte csak rosszat hallottam róla azoktól akik játszottak vele.
Én csak ellenfélként találkoztam vele, de akkor sem okozott különösebb problémát az elintézése.
Cérna és a VK szerintem mindenképpen jobbak nála, is-3 valószínűleg szintén jobb, bizonyos pályákon a t32 is és bár táras tankokkal nem szoktuk összehasonlítani a nem tárasokat, de az emil és az 50100 is veszélyesebb ellenfél. Persze ez mind csak személyes vélemény.Most nézegetem a páncélmodelljét és eléggé meglepődtem. Tényleg van egy 0 mm-es sáv szemből a cső mellett jobbra a tornyon?

-
ooloo
őstag
válasz
Warton
üzenetére
Szia ,
A Panther M/10 már a garázsban ... lehet vele jó köröket menni és húzni a statisztikát . A többi Nemzet felejtős néhány kivételtől eltekintve .

kchryss : Van pár közepesem ami használható . Inkább gyűjtői darabnak nézem , mert
szerintem sem lehet vele bankot robbantani . Amolyan átlagosnak néztem én is ,
de persze szakavatott kezekben ( nem az enyémben) csodákra is képes lehet.Mindkettőtöknek köszönöm a választ ....
További kellemes estét! .
-
kchryss
veterán
válasz
ooloo
üzenetére
Nekem is van. Átlagos német med.
Pz. IV S. vs VK 30.01 D vs VK 30.02 MAz ágyúja jó pontos, de úgy mozog, mint egy bálna és páncélja nem sok van. Sokáig ígérték, hogy az a rács az oldalán rétegelt páncél lesz és mikor megkapta a hd modellt akkor meg is csinálták rétegeltnek.
Használható tank, de pénzt nem adnék érte. -
kchryss
veterán
-
ooloo
őstag
Üdv,
Van itt valaki aki rendelkezik a Collector's Gem: Pz.Kpfw. IV Schmalturm közepessel ?
Esetleg vélemény ?
-
ooloo
őstag
Üdv,Van itt valaki aki rendelkezik a -
Plasticbomb
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Itt HD kliens és 4k felbontás, ami normál játék alatt teljesen jól megy, csak frontline alatt esik be ilyen durván.
IS-7be csak kell egy plusz töltő. Én most anno tettem bele egy teljesen friss gárdát, állandóan van egy csomó 100as legény a sok eventből, igy azokat szoktam felhasználni...
-
Emu
őstag
válasz
jimmy74
üzenetére
T50-el addig egy kört se menj, még nincs rajta a táras ágyú. Addig csak illúzió rombolásra jó

Utána teljesen mindegy, nálam a lánc volt az utolsó.@jr1994: IS6-al szinte nem is kell szűkülni, de azon kívül minden a holdra lő

Nekem sajna nem megy, még hasonló stílus sem. Mikor IS-t és T10-t is húztam akkor próbáltam felváltva menni velük, de 4-5 kör után muszáj volt T49-el is gurulnom egyet, mert kikészítettek.

-
jimmy74
őstag
Skoda t50re mit érdemes elsőnek kifejleszteni?
Majd utána esetleg mit sorba?!
Úgy látom nagy szop@s lesz mire minden meglesz rajta.... -
jr1994
addikt
Régen én is mindenfélével mentem, aztán rászoktam arra hogy mondjuk egy két órás játszás alatt csak két tankkal megyek felváltva. Innen már csak egy lépés az hogy egy tankkal menjek sokat
Ha már 90%-on vagy, akkor egy jó sorozattal egy-két órán belül be lehet húzni. Ha meg nem sikerül, megpróbálod máskor.Nekem egyáltalán nem volt olyan hogy négy egymás utáni napon rá tudjak nézni a PTA-ra
rossz emlékeim vannak arról a tankról.H1mpi: orosz heavyvel nem is kell beszűkülni

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Akkor van átütés amikor átmegy a lövedék a páncélon. Ha lepattan akkor ugye nincs.