- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
-
törölt tag
válasz Zsoleszhun #70050 üzenetére
Csak Windows 10 alatt, és ott sem minden készüléken.
(#70052) CsonkaImo: Én úgy látom a kettő kombinációja. Le lehet majd futtatni egy tesztet, ami megmutatja miket kell változtatni hogy fusson. Ez főként a Google API-k MS megfelelőire való cserélését jelenti. Tehát alapvetően emulálva lesznek az appok. Legalábbis nekem ez jött le eddig.
[ Szerkesztve ]
-
1tboy75
csendes tag
Sziasztok ! Adott egy lumia 625 , és beragadt a repülő mód . Már csináltam rajta gyári vissza állítást de semmi javulás. Tudtok valami megoldást mert nem kapcsol ki .
-
törölt tag
Van olyan app ami megmondja, hogy a tegnap 5 alkalommal hívott felet hány órakor hívtam?
-
Zsoleszhun
addikt
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás,amivel csak rezgö módba tudom kapcsolni a hangokat egy csempére kattintással?Köszi.GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz MasterMark #70061 üzenetére
még ismerkedek a teloval (535 dual) és fogalmam sincs hol van a hangerösáv..
GO Gunners!!!
-
chipesz
őstag
válasz snooze #70067 üzenetére
Remélhetőleg ez változni fog az android és iOS alkalmazások könnyű portolásával Windows 10 Mobile-ra (értsd a kódot szinte érintetlenül lehet hagyni, más kérdés hogy ezek emulált appok lesznek ily módon, nem pedig natívan fognak futni.) Vagy a még rosszabb eset, amikor saját magadnak teszed fel az androidos alkalmazásokat.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
consono
nagyúr
-
snooze
veterán
Sziasztok ismét;
Akku százalékos kijelzése közvetlenül nem lehetséges,csak ha lehúzom az értesítési sávot?az ikon nem valami meggyőző..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #70057 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
poero
aktív tag
Valaki találkozott olyan hibával 8.1 alatt, hogy amikor zárolási képernyőnél le akarom húzni az értesítéseket, akkor az csak a kapcsolók aljáig jön le, nem a képernyő aljáig, és ezért az értesítéseket nem tudom megnézni. Feloldott telefonnál, csempéknél, bármilyen programot futtatva teljesen le tudom húzni.
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
poero
aktív tag
válasz MasterMark #70081 üzenetére
Ó de hülye vagyok, az értesítéseknél kivettem a pipát véletlenül, azért volt... 😁😁😁
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy ismerősöm egy HTC 8X telefonnal. Részt vesz az insider programban, viszont úgy állította be a telefont, hogy hajnal háromkor telepítse automatikusan a frissítéseket. Tegnap reggel mikor bekapcsolta a telefont, bekapcsol, viszont mikor a pin kód beírása következne, csak fekete képernyő marad. Felül látszódnak az ikonok a sávban, ha ki és visszakapcsol, a képernyőborító az értesítésekkel megjelenik, de feloldás után csak a fekete kijelző van felső ikonokkal.
Próbáltam a Hard reset billentyűkombinációt, windows recovery tool sem tud vele kezdeni semmit.
Milyen lehetőségeink vannak még? (Sajnos a windows phone rendszert ennyire mélyen nem ismerem
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
csacsi67
addikt
válasz malnabokor #70083 üzenetére
Probálja a másikkal [link]
-
confuser
senior tag
válasz gyurkikrisz #70079 üzenetére
Én nem is avattam semmivé. Akik nem használtak 8.0-át, azok ezt most visszalépésnek látják, de azt nem tudják (vagy már elfelejtették), hogy 8.0-n a hangerőkezelés rendszerszinten működött, nem volt külön értesítések és média hangerő. Nyilvánvalóan emiatt nem jók a 8.0-ás hangerőszabályzó appok (és API-k) 8.1 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
malnabokor
senior tag
válasz csacsi67 #70084 üzenetére
Az innen letöltött recovery tool nem segítette sajnos (kapcsolódott, felismerte, ) azt írta hogy nincs mit letölteni a szerverről (kicsit később le tudom írni, hogy mi a pontos üzenet). Utána újraindítom a telefont, és minden marad a régiben.
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
csacsi67
addikt
válasz malnabokor #70086 üzenetére
Porbáld felhivni a htct tutti van valami megoldás. ha nem hardweres hiba. [link] Segitökészek én droiddal kapcsolatban beszéltem velük egy párszor.
[ Szerkesztve ]
-
_Gyedavid_
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. A telefonom már több hónapja nem tudja frissíteni az alkalmazásokat, mert amikor letölteném bejelentkezés után ez az ablak jön be: . A gond csak az, hogy ha rámegyek a tovább gombra azt írja ki hogy erre a számra nem tudnak kódot küldeni (a számom végét a képen eltüntettem, de ott van) pedig ez a számom. A telefonhívásos lehetőségnél is ugyanez a szitu.
Valakinek van ötlete, hogyan tudnám megoldani a problémát?
Köszönöm előre is!
Dávid -
snooze
veterán
válasz _Gyedavid_ #70088 üzenetére
+36 20-al probáltad??vagy 00 36 20?
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
zsoltzsolt
addikt
válasz _Gyedavid_ #70090 üzenetére
Arra kattintottál már, hogy Már kaptam kódot?
Vagy próbáld meg a netes felületen ezt az ellenőrzési procedúrát és ellenőrizd ott a számod. -
rgeorge
addikt
Web-en próbáld módosítani a számot, hogy +36 kezdetű legyen.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
drfedayn
tag
06al nem fog menni. vagy ➕ 36 vagy 0036
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
tybsen
addikt
Néhány kérdés, köszi ha valaki válaszol
1. Lumia 625 böngészésnél, képeknél, pdf dokumentumoknál azt csinálja, hogy ha például belenagyítok, akkor először csak homályosan mutatja a képet/szöveget, majd éles lesz. Ez minden wp telefon esetén így van, vagy csak a lumia 625 kevés memória és/vagy gyenge processzor miatt van? Például Lumia 640 ugyanúgy viselkedik?
2. Hasonlóan az első ponthoz, böngészés közben fel--le lapozás közben folyton látni, ahogyan építi fel az oldalakat. Nagyításnál itt is homályos a szöveg először, majd éles lesz. A kérdés ugyanaz, hw vagy sw jellegű dolog ez, Lumia 640 is ugyanígy viselkedik (a topikjában is megkérdezhetem, ha ez nem általános jelenség), esetleg változik a w10 esetén? (Gondolom, a böngésző lapok újratöltése nem fog változni?)
3. Az aktuális sajtóhírekhez kapcsolódóan: tényleg van valami para a windows 10-zel adatvédelem / cortana szempontjából vagy csak a szokásos összeesküvés-elmélet?
4. W10 alatti android apk futtatás: tegnap felületesen átfutottam a napi híreket ill. néztem videókat; lehetünk bizakodóak, hogy teljesen egyszerűen futtathatóak lesznek az androidos alkalmazások? Illetve ezáltal megmarad a w10 folyamatossága?
Köszi
-
törölt tag
válasz tybsen #70095 üzenetére
Szerintem az első kettő inkább a hardver miatt lesz, mert 930-on nem csinálja képekbe nagyításkor például. Az IE csinálja, de azt nem tudom, hogy változik-e majd Edge alatt. Viszont elég gyors, nagyítás után kb egy tizedmásodperc alatt élesíti a képet böngészőben.
Az adatvédelmi dolog szerintem semmi olyan, ami ne lenne már Google Now meg hasonlók alatt, szerintem nem különösebben para.
W10 nem fog androidos apk-kat futtatni semmilyen szinten. Arról van szó, hogy az androidos kód nagy részének átvételével könnyen portolhatók/lefordíthatók lesznek a droidos appok W10-re is.
-
tybsen
addikt
válasz #16820480 #70096 üzenetére
Köszönöm szépen, na akkor majd még figyelemmel kísérem a dolgot.
Az androidos alkalmazásokkal kapcsolatban: Igen azt tudom hogy könnyen átfordíthatóak lesznek de tegnap olvastam valamit , persze tényleg csak felületesen, hogy a kiszivárgott wconnect Tool-lal egyszerűbb, mint gondolták.
-
gelbelex
őstag
válasz #16820480 #70096 üzenetére
Helló sheratan! (Figyelem a WP-t, tűnődöm a 640XL-930-95? vonalon.)
Az apk-átfordíthatóságról két kérdés jut eszembe.
Kiszorítja-e ez túlságosan a WP-re fejlesztőket? (Eszerint nem.)
Vajon a Kugli fizet-e annyit a fontos fejlesztőknek (ha még nem vásárolta fel őket), hogy azoknak mégse érje meg WP-re is kiadni a meglévő programokat?
Ha mindkettőre igen a válasz, a MS öngólt rúg ezzel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gelbelex #70098 üzenetére
Hello
Szerintem nem szoríja ki őket, csak inkább megkönnyíti a dolgukat. Nem hinném, hogy van olyan fejelsztő, aki csak WP-re dolgozna, így meg könnyebben kezelhető lesz a jövőben a kódja, ha megírja droidra, és utána mondjuk (tfh.) 90%-ban fel tudja használni azt a kódot WP-n is.
A Google szerintem nem fizet senkinek, csak azokat tudja befolyásolni, akik a tulajdonában állnak, mint a Waze, vagy ugye a saját Gapps cuccok. Ha ilyen egyszerű lenne megkenni a fejlesztőket, akkor szerintem a MS is már megtette volna, hogy fejlesszenek nekik.Még azért vannak nyitott kérdések a W10 körül, de érdekes rendszer lesz, az biztos. Csak jellemzően elég nagy a népi közegellenállás, akármilyen irányba is akar lépni a MS a már megszokott vonaltól. Pedig kivételesen ez most szimpatikus irány, még Linux használóként is, a 10 korrekt rendszer lesz szerintem, és talán végre megjön lassan az az ököszisztéma, amivel kicsit rámozdíthatja az embereket a mobil OS használatára is.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz gelbelex #70098 üzenetére
A 2. kérdés és a végkövetkeztetés között nincs összefüggés. A WP-nek teljesen mindegy, hogy natívan vagy portolva nem írnak a nagy fejlesztők programot windows-ra.
Ettől függetlenül a felhasználóbázis a döntő a legtöbb fejlesztőnek, ha sok a wp user magas az exkluzivitás ára.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- LEGO klub
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest