Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    Néhány kérdés, köszi ha valaki válaszol :R

    1. Lumia 625 böngészésnél, képeknél, pdf dokumentumoknál azt csinálja, hogy ha például belenagyítok, akkor először csak homályosan mutatja a képet/szöveget, majd éles lesz. Ez minden wp telefon esetén így van, vagy csak a lumia 625 kevés memória és/vagy gyenge processzor miatt van? Például Lumia 640 ugyanúgy viselkedik?

    2. Hasonlóan az első ponthoz, böngészés közben fel--le lapozás közben folyton látni, ahogyan építi fel az oldalakat. Nagyításnál itt is homályos a szöveg először, majd éles lesz. A kérdés ugyanaz, hw vagy sw jellegű dolog ez, Lumia 640 is ugyanígy viselkedik (a topikjában is megkérdezhetem, ha ez nem általános jelenség), esetleg változik a w10 esetén? (Gondolom, a böngésző lapok újratöltése nem fog változni?)

    3. Az aktuális sajtóhírekhez kapcsolódóan: tényleg van valami para a windows 10-zel adatvédelem / cortana szempontjából vagy csak a szokásos összeesküvés-elmélet?

    4. W10 alatti android apk futtatás: tegnap felületesen átfutottam a napi híreket ill. néztem videókat; lehetünk bizakodóak, hogy teljesen egyszerűen futtathatóak lesznek az androidos alkalmazások? Illetve ezáltal megmarad a w10 folyamatossága?

    Köszi :)

Új hozzászólás Aktív témák