- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
8.1ben nem kellene lennie új akksi proginak? Illetve a Cortana miért nincs benne a 8.1ben?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Bogyó bá'
nagyúr
Más: napi 5 perc készülékhasználat mellett továbbra is pont fele a 920 üzemideje a Wp8.0-hoz képest:
A fogyasztásról: több, mint 2 óra hátralévő időt írt, erre a képernyőfotó elkészítése és Onedrive-ra feltöltése ki is fektette 2 perc alatt, a feltöltés után kikapcsolt a készülék!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Urak! Most már egyáltalán nem lehet képernyőfotót készíteni 920-szal?
Ja, de!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
gyurkikrisz
őstag
-
dewil666
őstag
válasz T_Stark #41986 üzenetére
Én is így vagyok vele. Minden rendben működik. Csak arra lennék kíváncsi hogy miért vannak ekkora eltérések akku üzemidővel kapcsolatban. Nekem is volt hogy alig bírt ki egy napot (625) most meg 5 és fél napnál járok (25% van még) és nem használom kevesebbet mint mikor egy napot bírt. Google mops-ot este feltettem nem is használtam és másnap estig alig bírta ki. Azonnal töröltem és most jónak tűnik
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
T_Stark
őstag
Nálam pöpecül működik minden 8.1 alatt, és az akku idő is rendben van.
Engem átvertek? Lehet hogy nem is 8.1 van rajta...
Ja és még HR-t sem csináltam frissítés után.[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
Nem is szidom őket emiatt annyira,hisz én vállaltam be. Sőt akksi problémám is csak legelső nap volt. Alapjában véve elégedett vagyok,csak ezek az apró hibák nem kellenének.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
tomboy0013
veterán
Május végén jön a hivatalos Fájlkezelő
-
veterán
válasz hülyegyerek #41974 üzenetére
Szerintem inkabb helyesbitsunk IT kozelire, mert foleg az egyebkent, munka soran angol feluletet hasznalok, vagy angol nyelvu teruleten eldegeloknek megy csuklobol az angol oprendszer
Az elit fórumozó ofc bárki aki nem lelkes újoncEverybody lies.
-
Blyan
félisten
-
StLui
veterán
válasz hülyegyerek #41974 üzenetére
Én sem ismerek senkit aki nem magyarul használja a cuccait
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
spider80
őstag
válasz catroot #41975 üzenetére
Engem már annyira idegesít,hogy komolyan fontolgatom a visszatérést 8.0-ra emiatt. +a beépített Facebook chat hiánya miatt. Mert így a Facebook messenger sem ér semmit,ha fehér képernyővel indul.
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
catroot
veterán
Ezt a feherseget nem csak az fb app produkalja. Kb az osszes app. Jon valami ertesites, ramegyek es a feher kijelzo fogad. Csak a visszagombbal tudok elerni ilyenkor valamit. De sokszor az elejen vissza is dob a menube.
Rohadt idegesito. Nagyon remelem, hogy ezek javitva lesznek.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
dejaris
addikt
-
Clemi
veterán
válasz Buster17 #41961 üzenetére
A FB appnál valóban van valami bibi. Tegnap visszakapcsolta a háttérben futását és jöttek is sorban az értesítések a különféle hozzászólásokról, megosztásokról, az értesítési központba. Ha rányomtam a kitűzött FB csempére, csak megjelent a fejléc, alatta nagy fehérség és kilépett. Ellenben ha az értesítési központban nyomtam rá az értesítésekre, elindult hiba nélkül.
Most megint kilőttem a háttérben futást, és hibátlanul elindul a csempére nyomva is. Hogy ebben hol a logika nem tudom, de hogy így csinál, az tény. -
Bobyjack
senior tag
Lehet, hogy lerágott csont, de nekem 8.1-el nem mentek rendesen az értesítések WhatsAppban, de kizárólag csak mobilneten, wifin kiválóan működött továbbra is. Furcsáltam a dolgot, ezért tegnap éjjel olvasgattam, hogy mivel lehetne megjavítani. Azt ajánlották, hogy a dátumnak a szerverrel történő szinkronizálását kapcsoljam ki, majd állítsam manuálisan vissza, majd előre a dátumot. Megcsináltam és láss csodát a pontos dátumra visszállítva megjött egy rakat értesítésem. Egy másik dolgot is ajánlottak: a data sense-ben a mobilnet adatkorlátját rakjam korlátlanra. Nem tudom végül melyik segített, de ma reggeltől kifogástalanul működik minden appom érteítése. Akinek gondja van tehát 8.1-ben az értesítésekkel, annak ajánlom a fent említett dolgokat, kíváncsi vagyok másnak is segít-e.
-
Buster17
addikt
válasz Воланд #41960 üzenetére
Ja, azt hittem cattus kolléga erre mondja, megszűnt.
Le volt szedve meg össze is volt kapcsolva. Letöröltem aztán letöltöttem hátha aztán behalt a telefon. fb app el se indul, a fiók hozzáadásánál meg már kifagyott.
Szerk:
újraindítás megvolt. fb app nem indul továbbra sem, fiók hozzáadásnál meg csak fehérség.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Buster17 #41959 üzenetére
nem vettek ki, takarekos uzemmod, raboksz az alkalmazasra, aztan kikapcsolod a "hatterben futasat".
"Fél névjegyzékem képe be se tölt WTF?"
szed le az fb appot es kapcsold ossze a telefonnal.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Buster17
addikt
Megvan, legközelebb ne angolul keljen már megfejteni, hogy mi micsoda.
Ha kivették ezt a funkciót akkor minden sz@r menni fog a háttérben és jobban meríti a telot, nem? Mire volt ez jó
Játékos dolog még mindig idegesít. Mondom kilehet kapcsolni, mert kikapcsoltam régen hogy ne szívja az adatforgalmat és most ha rámegyek a játékra akkor már orrba szájba frissít meg bejelentkezik. .
Más:
Fél névjegyzékem képe be se tölt WTF?[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Buster17 #41955 üzenetére
az alkalmazasoknal.
nem, ott sem lehetett.
szinten az alkalmazasoknal. sot, az ki van tuzve a start screenre. a people hub az, ahol most nem talalod a nevjegyeidet.
-
-
Buster17
addikt
Hali!
8.1 utáni problémák:Hol tudom leállítani a háttérben futó alkalmazásokat?
Xbox részen hol tudom kikapcsolni az automatikus bejelentkezést és szinkronizálást?
Hogyan hozzam vissza eltűnt névjegyeimet ami az email fiókom tárol a kapcsolatok menüpontba? -
Partyface007
őstag
LOL:
Windows Phone Insider:
Hey, Windows Phone owner: Have you met Cortana?
Most erre válaszoljak nekik hogy nem mert a kib@....tt HTC nem volt képes belerakni amerikai angolt a telefonba? Meg hogy nem tudom kire haragudjak jobbban a HTC-re vagy a Microsoftra hogy idétlenül tervezték meg hogy nem tudom használni a quiet hours-t mert a Cortana-ba kellett belerakniuk és az régió függő?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #41949 üzenetére
nem mondtak idopontot. nyar, ennyi.
-
félisten
Szerintem varjuk meg az eszkozspecifikus updateket, nekem ugy tunik, hogy a SoC energiagazdalkodasa van elszurva. Ami miatt erre gondolok:
- nem latszik, hogy melyik program fogyaszt sokat (valszeg nem egy beragadt processz)
- standby allapotban relative jobban megemelkedik a merules sebessege (a regihez kepest), mint hasznalatban
- Joe is megjegyezte, hogy a firmware-k nincsenek updatelve meg rendesenwhile (!sleep) sheep++;
-
savoo
addikt
Látom megint előkerült az akku téma. Én a múltkor újrahúztam NSUval a telefont mert teljesen meghülyült sajnos. Azóta szerintem simán van olyan üzemideje mint idáig, sőt talán még jobbnak is tűnik. Most is másfél nap után raktam töltőre, pedig nálam az ilyen igen ritka, és nem az asztalon pihent egész nap.
-
MODERÁTOR
Phonehouse shows the Nokia Lumia 630 as coming soon but claims it has a 320×480 screen - nagyon remélem, hogy ez elírás
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
-
mrhitoshi
veterán
Ez fura. Tegnap visszaraktam a 8.0-t, már nagyon idegesített a nyanvadék 8.1, és utána a biztonsági mentéssel visszaállítottam a telefont. Most van egy olyan érdekes helyzet, hogy nem akarja leszinkronizálni a névjegyeket az MS fiókból, és a beállításoknál nem is jelenik meg olyan az MS fiók alatt, hogy névjegyek szinkronizálása. Ötlet ?
PS4
-
BiP
nagyúr
válasz hülyegyerek #41860 üzenetére
(#41860) hülyegyerek: Én is pont Győrben voltam tegnap. 5-10 perc jégesőn kívül egész nap sütött a nap.
(#41886) adam014: Ne beszélj itt hülyeségeket!
Itt a fórumban megmondták(-tok), hogy végleges és punktum!(#41898) Rob700: Felhős. Volt felhő az égen, amiből az eső jött? Volt. Akkor meg eltalálta hogy felhős, nem!?
[ Szerkesztve ]
-
ilgatto
tag
válasz Bogyó bá' #41865 üzenetére
Nekik is csak annyira pontos, mint a többieknek, egy adatbázisból dolgozik minden ilyen program.
Időjárás-előrejelzés: GFS amerikai meteorológiai modell
Aktuális idő, hőmérséklet: észlelővel ellátott meteorológiai állomásokMeteorológus vagyok, ezért az ilyen alkalmazások számomra sajnos sosem elég jók. Egy átlagfelhasználónak azt a programot ajánlom, amelyik kinézete a legjobban bejön a számára, hiszen egyébként szinte ugyanazt fogja mutatni.
Adódhat persze funkcióbeli eltérés, például észlelés küldése, vagy viharriasztás, ezek szintén dönthetnek választás esetén.## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
csaba1203
addikt
Úgy emlékszem mielőtt a Black nem volt,akkor is naponta kellett töltőre tennem.Aztán volt,hogy elment 3 napot is de átlag 2 simán megvolt.Valami biztos megy,amiről lehet nem is tudunk de a nagy testvér igen és ezt felhasználja a végleges kiadás hibajavításaihoz sztem.Addig marad így de én sem váltok vissza ez miatt,mert megkedveltem a 8.1-et
-
moleculez
veterán
Néha azért jól jönne egy filekezelő, pl egy emailhez több filet csatolni, meg kitudja... Nekem még tetszik a 8.1, igaz most hogy kicserélték a telót nem raktam vissza, de egykét funkció máris hiányzik...
időjárás appok: itt UK-ban akkor használok legközelebb, ha percenként frissül a csempe😆Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Clemi
veterán
Nem hiszti, csak hogy aki tájékozódik, információt keres az is tudjon róla:
Jelenleg a 8.1 alatt (L820) így néz ki a merülési diagramom. Mindez itthon, működő WiFi mellett, bekapcsolva a 4G, (BT és NFC kikapcsolva) automata fényerőn a kijelző, 3 oszlopos képenyő berendezés.
Ami a háttérben futhat: InsiderPro, OneDrive, Messenger, Skype, Store, Viber, Cortana (a Quiet Hours miatt), Weather Flow. Email szinkronizáció csak manuálisan (úgyis a PC-n nézem) fut még persze a Calendar és a Chronos. Aminek lezárt képernyő mellett futni kell, azok is engedélyezve vannak, de azokat a programokat be is zárom használat után. Ilyenek például mint a Music, FM rádió, az Endomondo, a Runastic, a Here+ programok, vagy a Parkolunk.Van tehát sokféle program, ami (szvsz) ha bezártam, utána már nem ügyködik semmit, meg vannak amelyek időnként kukucskálnak, vagy éppen folyamatosan figyelnek és veszik ha valami infót kapnak (messenger) és vannak a hardver elemek amik be vannak kapcsolva.
Elhangzottak már mindenféle vélemények, hogy kell HR vagy nem kell, (én nem csináltam) meg kapcsoljuk a helymeghatározást, vagy épp tiltsuk le a Battery Saver-t. Végig próbáltam már sokmindent, kikapcsoltam a 4G-t 2G-re (ha fullra kikcsolom, akkor olyan mint egy butafon) kikapcsoltam a GPS-t, kitiltottam a háttérben futásból programokat, (battery saver, cortana) de semmi változás. A diagramon látható merülési ütem az égvilágon semmit nem változott. Persze a diagramot úgy nézzétek, hogy ez az ütem az alig használom időszakra vonatkozik. Ez alatt néhány telefont hívást néhány üzenetet (sms, messenger) néhány fotót időnként kell érteni. Ha elkezdem intenzívebben használni mindez már nem igaz.
Mindössze azt akarom a diagrammal bemutatni, hogy semmit se semmit nem változtat a rendszer piszkálása, programok letiltása. Valami olyan folyamat dolgozik a háttérben, amiről a rendszer semmit nem árul el. Ami biztos, hogy nálam a 8.1-el romlott az üzemidő. Ami például éjszaka 0,7-1,3 volt, az most 1,7-2,3 között változik.
Reméljük a legjobbakat, hogy ezt majd javítják, de hogy nem állok vissza a 8.0-ra az tuti
-
Melack
veterán
Wp8.1 felment alig 30 perc alatt. Kérdés 1: a Térkép alkalmazás az a Miscrosoft Bing térkép vagy a Here Maps?
Kérdés 2: a gyári Kamera alkalmazás tudja helyettesíteni a Nokia Camerat? Kérdés 3: a bemutatón látott képernyő feloldási módot (ferde szöveg) hol lehet beállítani?
Köszönöm előre is!Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
csaba1203
addikt
Egyébként a WP 8.1-el nekem csak a gyors akkumerülés,ami nem szimpi.Remélem majd javítják,addig naponta etetni kell.
-
Воланд
titán
válasz Statikus #41915 üzenetére
"Van erre valami okosság? Rohadtul idegesítő, amikor valakit harmadjára tudok csak felhívni, mert kétszer mellényomok a nem telefonszámos névjegyére"
mondjuk az osszetartozo nevjegyeket fuzd ossze.
-
Воланд
titán
-
Statikus
senior tag
Névjegyzéket szűrőzve azt jeleníti meg, amit akarok. Amint a nagyítóval elkezdek keresni benne, már minden szart mutat. Amikor telefonálni akarok, rohadul nem érdekel, ha van valakinek emailcíme, facebookja, skypeja (na jó, skype esetleg jól jöhet).
Van erre valami okosság? Rohadtul idegesítő, amikor valakit harmadjára tudok csak felhívni, mert kétszer mellényomok a nem telefonszámos névjegyére...
Ja, és természetesen rohadtul várom az exchange megosztott naptárak kezelését, ki-be kapcsolhatóságát... Gondolom feleslegesen... SZÁNALMAS - majd jön WP10-ben, mint világújdonság, 3 év múlva?
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz Воланд #41910 üzenetére
..erre olyan idióta módon kerülnek bele a hiányzó funkciók, hogy a rendszer elveszti az egyedi működéséből fakadó előnyeit.
Minden szarra külön app, random összedobott UI-jal, ami vagy illik a rendszerbe, vagy nem. Ennyi erővel Androidos telefont is vehetnék. Amúgy buli, eddig mindenki más sírt, hogy milyen béna a WP, és mi védtük. Most fordul a kocka. Nem mondom, hogy nem örülök a fejlődésnek, de ez az irány nem tetszik.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Воланд
titán
"Ha minden rendszerapp kiegészülne a rendes filepickerrel, ahogy te is írtad, még kevésbé."
jah, nagy altalanossagban korulbelul evek ota erre varunk, hogy a rendszer kiegeszuljon egy - ket dologgal.
szoval az zavar a leginkabb, hogy ott a file picker, csak eppen nem implementaljak mindenhova, inkabb csinalnak egy fajlkezelot. persze, tudom a szokasos, nem fert bele az idobe magyarazat jonne itt is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Воланд #41907 üzenetére
Silverlight 8.1-gyel már hozzá lehet férni az ilyen fontosabb mappákhoz, úgyhogy ha/amint az appok felkészülnek rá (Moliplayer, rád szegezem tekintetem), megint nem lesz annyira kritikus. Ha minden rendszerapp kiegészülne a rendes filepickerrel, ahogy te is írtad, még kevésbé.
De akárhogy is alakul, nem baj az, ha van egy kis uralma az embernek a telefon felett - ha már odáig eljutottunk, hogy szabadon lehet fájlokat rámásolni
“All nothings are not equal.”
-
Воланд
titán
nos, ha olyan fajlt masolsz fel, amit nem kezel a telefon, akkor azzal nem sokmindent tudsz kezdeni a keszuleken. max megosztani, de ugye ahhoz meg eleg lenne a mail alkalmazas is. vagy ha bt, akkor az ottani megosztasnal beletteni egy downloads/miscellaneous mappat. ehhez sem kellene fajlkezelo, csak nekik valamiert egyszerubb ezt megoldani.
-
savoo
addikt
Most tényleg az az első dolog amit az elmúlt hét tanulás és szakdoga hajrája után olvasok, hogy lesz hivatalos file kezelő? Most akkor már nekünk is lesz végre okostelefonunk?
-
félisten
válasz Воланд #41897 üzenetére
Leginkabb azert kene nekem ilyen struktura, mert ezt szepen lehetne mappelni az OneDrive folderstrukturamba. Ugyanis szeretnek sokmindent OneDriveon tarolni, neha olyasmiket, amiknek szinte biztos, hogy nem lesz kulon hubjuk WP alatt, mittudomen, hasrautok, e-bookokat. Ha felrakok egy e-book olvasot, akkor az egyenesen a helyi OneDrive-tukorrol szedheti a dolgokat, a'la asztali Windows. Ez nekem kifejezetten fontos lenne.
while (!sleep) sheep++;
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest