- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamham
tag
Elég hülye kérdés, de hol lehet beállítani, illetve én pont eltüntetni akarom, hogy ha "balra elhúzom a csempéket" előjön az alkalmazás lista bekategorizálja betűk alá, pl: "F" betű alá facebook, fényképek.
Még egy hete sincs meg a teló, lumia 820, nincs rajta 8.1 ha számít.
#41599 mukibuci Hogy lehet akkor eltüntetni? Csak simán legyen, nem kell nekem hozzá, hogy kiírja a betűket
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
válasz moleculez #41594 üzenetére
whatsApp-ot csak telszámmal lehet használni?
spider80:
van fent FB kliensem, sztem MS féle.
Office:
letöltöttem DOC fájlt. Másképp is meg lehet nyitni, mint a OneDrive-val? pl: Office-val nem lehet, mert ha nincs netem, akkor is jó lenne elérni a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #41559 üzenetére
És még nem említetted, hogy itthon - sajnos - nem működik a forgalmi része sem a dolognak.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Kephamos
addikt
válasz gyurkikrisz #41591 üzenetére
Megtettem. Mikor lehet kapni itthon valamelyik szolgáltatónál?
-
Kephamos
addikt
Az lumia 930-ról van valami hír? Nincs kedvem most turkálni.
-
spider80
őstag
válasz cellpeti #41587 üzenetére
Mi a kérdés? Amúgy fel kell raknod a hivatalos microsoft féle facebook appot,és annak a beállításaiban kell szinkronizálni a telefonnal,ezután ott lesz a kapcsolatokban is már minden ismerősöd.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
cellpeti
nagyúr
8.0 alatt a "kapcsolatok"nál eddig bent volt az összes Fb ismerősöm,de most csak 2 van bent. Most 8.1 van fent
-
Dale
aktív tag
Úgy van beállítva, sosem használtam mást. Most megnéztem egy 8.0-ás keyboard tutorialt és abban még úgy megy hogy az ismeretlen szót kijelölöm, és ekkor felbukkan az opciós listában mint +újszó, amire bökve el lehet menteni. 8.1-en ez nem jön elő.
A billentyűzet eddig is megjegyzett gyakran használt szavakat, azt hiszem hogy mostanra simán csak kiszedték a manuális hozzáadást és javítottak az automatikus megjegyzésen. Lehet hogy nincs is gondom már ezzel, csak a megszokás vezérelt, most ránézve egy csomó magyar szó ott figyel az angol listámban.
https://enginedesigns.net
-
Dale
aktív tag
Help... Mi a tutibiztos módszer arra, hogy a word flow keyboard listájába felvegyek egy új szót? 8.0 alatt néha (de eléggé random módon) elő tudtam varázsolni egy + jelet amivel fel lehetett venni az új szót, de 8.1 alatt már nem jön össze. Ugyanakkor sose értettem igazán hogy pontosan mit kell csinálni, mindig elfelejtettem két alkalom között hogy előzőleg hogy sikerült. Most rákeresve semmi releváns találatot sem kapok, szóval tényleg csak végső mentsvárként írok ide.
https://enginedesigns.net
-
WinPho
senior tag
Ezek szerint Szekszárd nagyon MS/Nokia bérenc mert itt bizony javarészt pontos. (a helyzetemet konkrétan 2 házszámmal eltéveszti)
[ Szerkesztve ]
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
br.rak
őstag
Legális win7/64 egyik napról a másikra nem hajlandó felismerni a wp8-as telefonokat (525 és 720), valami frissítés bekavarhatott, mert warez 7-esnél nincs ilyen gond. (megint a legális felhasználókkal kell kitolni...)
(tudok usb-s eszközt telepíteni, szóval ez nem gond, kábel csere is volt ill több porttal is kipróbáltuk, telefonokat más gép felismeri kábelek is jó) Valami ötlet? -
cellpeti
nagyúr
üdv
elég láma kérdés, de DOC fájlt lementettem a telóra, de hova menti az IE?
-
Blyan
félisten
válasz leximester #41569 üzenetére
Ez azért tűnik marhaságnak, mert nekem mindig van net a telefonon.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
leximester
tag
Attól függ hogy megtalálja-e a Bálnát, hogy van e internet a telón vagy nincs. De ezt már máskor is észrevettem hogy internettel megtalál elsőre is olyat amit amúgy nem.
-
Ádám16
addikt
Zenehallgatásnál zárolt képernyőn borítóval rendelkező album képe miért nem jelenik meg, mikor be van állítva?
Egy szürke kép látható csak. Mangonál is ez volt asszem, és migrálni kellett. Ez még komolyan mindig így lenne? -
JamesHun
addikt
Sziasztok
ha már "heréztek" itt bőszen
Van olyan nézet / beállítás wp-s herénél, hogy navigáláskor mutatja a sávokat és azt, hogy neked melyikbe kéne menned / maradnod? Ez iphone-os IGO-n nagyon tetszett/tetszik, de mikor picit teszteltem a Here-t pár hónapja egy 625-ön akkor ott ezt nem láttam.SeriesX: JamesSHun
-
tomboy0013
veterán
Egyébként ha már a navigációnál tartunk, nekem volt eddig 2-szer olyan, mikor útvonalat akartam tervezni, hogy a Google térkép meg sem találta az utcát illetve egyszer, hogy kb 200 méterrel a cél mellé navigált volna. A Here mindegyik esetben tökéletesen működött.
-
NGA
addikt
Vidéken lakom. Nem keveri nekem össze az utcákat.
-
Assdak
őstag
Igazad van, csupán arra próbáltam reagálni, hogy a térképészeti verseny nem csupán a mobilos részlegből áll.
Remélhetőleg mihamarabb átemelnek mindent a mobilos HERE alkalmazásokba. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz Assdak #41538 üzenetére
És ha én részegen egy kocsmát keresek, akkor ez hol érdekel? Navigációra OK a térkép, ha ismeri a közlekedési infót (BP-n nem ismeri), ismeri az új útszakaszokat, ideigelenes lezárásokat (BP-n nem) és ismeri az úticélt (vidéken összekeveri az utcákat).
Ha gyalogosként valami POI-t keresek, akkor mindig elvérzik a Here.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
NGA
addikt
válasz tomboy0013 #41555 üzenetére
Akkor nem tudom nálad mi van. Lumia 520/WP8.1 van nálam. Eredmények: Bálna és Várna
-
NGA
addikt
válasz tomboy0013 #41546 üzenetére
Az eredmények között nincs? Térképet frissítettél?
-
Assdak
őstag
válasz Oppenheimer #41515 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a mobilos térképek nem megegyezőek az üzleti értékesítésű térképekkel még.
Az Audi, Mercedes, BMW, Ford, Toyota, VW autóiba a Nokia szállítja a térképeket a jövőben. Mind az Audi, mind pedig a Mercedes önvezérlésű autói a Nokia térképszolgáltatásai alapján közlekednek már egy ideje.[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
válasz Oppenheimer #41533 üzenetére
Nálam ilyen ugyanez: (Here Maps, WP 8.1)
Nem lehet, hogy a nem magyar nyelv zavar be neked?
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem tudom, ki hogy van vele, de a POI-k túlnyomó részét a spam kategóriába sorolom navigáláskor...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Clemi
veterán
Ez valóban nagyon gáz!
-
Oppenheimer
nagyúr
Ez tok jo, de itthon még az utcákat is keveri. Es jo ha 3 évente frissül valami. POI-krol meg:
Bálna:
Alsó a GMaps+, felső a here maps. De ez igy van bármelyik kocsmaval, vagy szorakozohellyel, vagy barmivel.
-
félisten
válasz Oppenheimer #41527 üzenetére
es megis x eve van tokjo offline terkepuk, ami a Gnek a mai napig nincs... POIk is egesz jok a Foursquare miatt...
while (!sleep) sheep++;
-
Ádám16
addikt
válasz Oppenheimer #41527 üzenetére
Másból a cég már nem profitálhat, így muszáj lesz ezt a részleget bekeményíteniük, ha pár év múlva is létezni akarnak. Persze értem, hogy mit mondasz, szóval zárjuk is a témát szerintem.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Ádám16 #41523 üzenetére
De mitol lenne tobb idejük? Mar nem dolgoznak ott a szemet telefonos reszleg munkatársai, akik eltereltek a dolgozni vágyó térképészeti reszleg munkatársainak a figyelmet? Ugyan annyi idejük van vele foglalkozni. De erőforrásuk akkor sem lesz a googleval versenyezni, es a lemaradasuk csak noni fog.
-
tévelygő
aktív tag
Tudomásom szerint a Nokia Navteq térképeket használ a navigációjában.
Igo navigációban sem teljesítenek rosszul e gyártó térképei, részletesebbek mint a hazai gyártású Topmap térképek.Sony RX 10
-
Ádám16
addikt
válasz Oppenheimer #41518 üzenetére
Úgy értem, hogy a Maps maradt a Nokiáé,
ha jól tudom, és így, hogy a MS majdnem minden mást megvett, 'több idejük lesz' ezzel foglalkozni, és kicsit felzárkózhatnak a Google mellé.[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz Mister_X #41519 üzenetére
A gombcsere szerintem megszokható, legalább nem tűnt el a refresh, hanem csak bővültek a lehetőségeink.
Jelszókezeló: Ha hektikusan is megy, legalább van, mármint ez is jobb mint a 8.0 alatti.
Datan Sense-t nem használom, arról nem tudok nyilatkozni, viszont végre megy a Dark Horse Comic online olvasófelülete, ami 8.0 alatt nem volt jó, meg még pár hasonló oldal is megy már, ami hatalmas plusz.
Hátrány, hogy szerintem a böngésző energiaigényesebb lett."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Zoli133 #41516 üzenetére
A refresh helyére a pages gomb került. Ha jól emlékszem, ott a refresh volt. Mindig megnyitom a menüt, hogy tabot váltsak... A jelszómegjegyzés is lutri, hol feldobja hogy berakja-e, hol nem. Meg mintha megváltoztak volna az oldalak checkboxai is. Valamiért a Data Sense is jobban ment, most órákat kell várni és hibásan is tölto be.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Ádám16
addikt
Mostantól több idejük lesz foglalkozni vele...
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Воланд #41509 üzenetére
Most vegigolvasva a cikket arra még reagálnék, hogy a térképészeti versenyt a Nokia fel is adhatja a Google-el szemben. Oriasi a lemaradasuk funkciokban, a terkepek pontossagaban es poiban, es nem latszik, hogy tennének barmit is ez ellen.
-
Mister_X
nagyúr
válasz dejaris #41512 üzenetére
Nekem meg csak a 8.1 alatt jöttek elő ezek. 8.0-val semmi bajom nem volt. Eddig az update csalódás számomra - elb@szták a browsert, a zenelejátszót, az ébresztő nem kelt, Cortana csak WiFi mellett működik, kikerültek a játékok az applistára, stb... Ha tényleg vissza lehet rakni a 8.0-t akkor én vissza is rakom.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Vissza lehet rakni? Hogy?
@dejaris: eddig nem fordult elő, hogy nem ébreszt a telefon. Most felkeltem magamtól 06:50-kor (néha megesik, ha nem maradok fent hajnalig) és csaak azt látom, hogy a félre beállított ébresztő ott van a kijelzőn szundi / kinyom ablaka. 8.0 alatt még szólt is.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
dejaris
addikt
válasz hülyegyerek #41479 üzenetére
Felfele nem lognak ki es ez a fontosabb.
-
Blyan
félisten
válasz tomboy0013 #41504 üzenetére
Javaslatom a következő, tessék megfogadni.
Tedd vissza a 8.0-at és várd meg a Cyan frissítést.[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz spider23 #41484 üzenetére
Neked is olyan szar mint nekem, vagy lehet még szarabb. Most éjszaka is közel 30%-ot merült repülőn, ha bekapcsolom a kijelzőt és böngészek vagy 10 percet a Store-ban leugrik vagy 10%-ot. Már megcsináltam egy párszor a teljes lemerítést meg feltöltést meg HR-t is 2-szer, de semmi sem változik. Másodjára manuálisan raktam vissza a programjaimat de így sem lett sokkal jobb. 8-on kibírt egészséges használat mellett 1,5-2 napot itt meg ha 15 órát elfut úgy hogy szinte hozzá se nyúlok az már nagy szó. Tegnap azt hittem van pozitív változás de mára rájöttem hogy nincs. Lehet csinálok még 1 HR-t és nem rakok semmit vissza rá megnézem merül-e úgy az aksi ennyire brutálisan, ha igen akkor a rendszer szar.
-
Clemi
veterán
válasz spider23 #41490 üzenetére
Erre szerintem csak te fogsz tudni fényt deríteni. Nálam a droidos tábla csinált olyat, hogy teljes készenléti állapotban 40%-ról 1 óra alatt kikapcsolásig merült. Meguntam és egy teljes HR után egyesével tettem vissza a programokat, és naplóztam mi történik a töltöttséggel. Egy hét alatt meglett a bűnös. De ez csak egy lehetséges verzió, a bűnös kiderítésére.
A másik ami még nálad szóba jöhet, az az akku teljes feltöltése után, egy folyamatos merítés teljes kikapcsolásig, (játékkal, film nézéssel) majd egy ismételt teljes töltés és töltőn hagyás még legalább 2-3 órát. Az előző telefonom akkuját ez hozta szinkronba a rendszerrel, mert az is képes volt rohamos merülésekre éjszakánként.
Tudom sokan erre csak legyintenek, meg körberöhögik a fejem, de nekem akkor is ezzel szűntek meg a 620-on a bosszantó merülések. Anno volt a Battery Tools nevű app, az ezt csinálta önállóan, de valamiért levették a piactérről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Androidos fejegységek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen egeret válasszak?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen NAS-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest