Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
Ez inkább attól függ szerintem, ki mennyire használja. Nekem a telefon munkaeszköz, naponta 6-7x be az autós telefontartóba, én átlagban naponta 3-4 alkalommal merítem le, annyit használom. Ha egész nap zsebben pihen, vagy az asztalon, akkor nem is nagyon tud miért karcolódni. Bár nekem még az órám zafírüvegét is sikerült megkarcolnom valahol/valamikor, pedig értékesítő vagyok nem kétkezi melós, szóval nem kizárt, hogy velem van a baj

-
Alaaf Pi
őstag
Ez a titán keményebb az acélnál azért erősen korrekcióra szoruló információ.
-
Meglepetés?!
Ez lenne a normális.
-
Fecó 11
tag
Mikor várható valamelyik Iphone tesztje? Köszönöm
-
-
Schafranek
aktív tag
Nem rossz, de 300-ért lett volna jó vétel.
-
judas13
veterán
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Tényleg hová tűnt a kamera a 6-osból? Más kérdés, hogy a kamera rész vastagsága 8,5 mm amúgy.
-
-
Solten
őstag
-
joey04
titán
Sok teszt van már, biztos másikat néztél. Random nézegetve őket szerintem a telep méretéhez képest jól bírja. Nekem sem kéne, mert ez kevés (kamerában meg pláne), de nem rossz. Bár én is a gsmarena tesztet várom, az szokott a leginkább megegyezni az általam tapasztaltakkal.
Aztán van 2 extrém is, ahol ver mindent, ott többször jön ki fura eredmény:
De ha a legrosszabbat veszem, az sem Karib tengerbe ejtett ágyúgolyó:
-
hankock
tag
Technológiai demoként azért három dolgot érdemes megemlíteni a videóval kapcsolatban. Nem tört ketté, nem színeződött el a kijelző az öngyújtós tesztnél és ezzel szorosan összefüggve a Mohs skála szerinti karcállóság. Szóval ez egy jól összerakott telefon, kár, hogy egy másik teszt alapján az akkumulátor úgy merül, mint a Karib tengerbe ejtett ágyúgolyó.
-
Medocsabi
addikt
Én amúgy azt tapasztaltam, hogy teljesen mindegy milyen spec glass van egy telefonon, mindegyik karcolódik egy idő után. De engem pl jobban zavar, hogy tok és fólia nélkül a legszebb telefon is randa lesz, mert a szépen megmunkált keret az, ami kopik, nem is a kijelző. Pedig én vigyázoka telefonokra, de 3-4 év után mindegyik rondára kopik. Még tokban is, mert alá megy a por, piszok, homok, és úgy karcolja szét.
-
Medocsabi
addikt
Ritka ronda dizájn lesz ez a széria.
-
A pro/promax jobban fog érdekelni, még a sima is mint ez.

-
cs.zs.
veterán
Ez kifejezetten jól bírja a kiképzést, le a kalappal!
Gondolom ezt bármikor meg tudták volna csinálni, pláne az ennél vastagabb korábbi példányokkal is, de amíg nem volt EU-s előírás, addig minek? Hadd fogyjon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- World of Warships
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Arris VIP7100 Android TV 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest