Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Balinov
üzenetére
Semmilyen melegedéssel nem találkoztam sem M7 sem M8 mellet, ami nagyon forró és égetni is tudott az a One X volt. Egyszer sikerült kicsit felfűtenem, mikor tűzött rá a nap a kocsiba, és navigáltam 2 órát, na akkor már érezhetően forró volt, de ez normális, ha leterheled melegszik, de azóta szellőző rostélyra tettem a tartót, szóval fújja a klíma = hűvös volt minden pillanatában amikor megfogtam, de szerintem klíma nélkül sem lett volna gondja, mert korábban sem volt.
jozso1989
Kellemes az M8 de az M7 inkább kézbarát, ezt mondom én is, asszony is, fater is, akik próbálták...
Tiger.
Azt, hogy nem csak az a nyamvadt mikro furat világít, ha nem átvilágít a burkolaton is, mivel már nem fém a hangszóró rács az M8-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest