Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kocsó

aktív tag

válasz Zirowe #28549 üzenetére

Hello!

Igen, igazad van, függetlent rak bele, de elvileg (!!) köteles visszaállítani a kezdeti állapotot.
    Tehát jelen esetemben anno angol O2 függő volt a készülék (IMEI alapján vissza tudja keresni a HTC Support), az első tulaja megvette mint független (nyilván a bolt "megokosította"), majd ebben az állapotában került hozzám. Én beadtam garanciális szervizelésre, gondolom a bolt "visszaállította" az eredeti állapotot (O2 függőség) és úgy küldték ki a HTC szervizbe, ahol a(z első) javítást elvégezték. Majd visszakapta a bolt. Gondolom újra "megokosította", hogy ha kiadja nekem, tudjam használni a Voda-s kártyámmal. De akkor mégsem került hozzám vissza a készülék, (amit azóta sem értek) hanem május végén újra kiküldték a hivatalos HTC szervizbe, ekkor már alaplapot cseréltek benne, emiatt új IMEI száma lett. Végül megkaptam (volna) most jún. közepén de (szerintem) elfelejtették kifüggetleníteni, emiatt a Voda kártyámat meg sem ette.
    Ezek után, illetve a készülék házának összebarmolása miatt adtam vissza, hogy akkor köszönöm de én ezt így ebben a formában nem vagyok hajlandó átvenni.

Van vajon esély arra, hogy kicserélik nekem egy újra vagy ha mást nem, akkor vissza adják a vételárat (2013.ápr.-ban: 210.000 HUF volt, számlával tudom bizonyítani)

Új hozzászólás Aktív témák