- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Steve1207
üzenetére
(#22251) Gulyopapa: nem vitatom, nagyon pöpec (de hülye szó, de mindegy
) a szerkezet és teljes mértékben meg aagyok vele elégedve, örömömre szolgál, hogy minden nap használhatom! Persze nem utolsó sorban megemlíteném a kíváncsi tekinteteket is, amikor meglátják és rácsodálkoznak, "Ez aztán igen" 
(#22252) Steve1207: így van ahogy mondod, muszáj "fejlődni", nem kell leragadni egy bizonyos "állapotnál" hiszen a mai világban millió kis lehetőség kínálkozik, amit van aki kihasznál és van aki nem

(#22254) Edenyke:

Más: páromat Valentin napra megleptem egy ONE Mini-vel
Hát komolyan mondom akkorát csalódtam benne, hogy csak na! De POZITÍVAN!
Akárhány tesztet olvastam róla, mindenhol "lehúzták", hogy mert csak 1GB RAM, mert csak S400-as SoC, mert csak HD kijelző. Hát 1 napi nyomkodás után megfordult a fejemben, hogy a (barátnőm által csak tepsinek hívott) ONE-t lecseréljem
Na de azért nem esszük olyan forrón a kását 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) a szerkezet és teljes mértékben meg aagyok vele elégedve, örömömre szolgál, hogy minden nap használhatom! Persze nem utolsó sorban megemlíteném a kíváncsi tekinteteket is, amikor meglátják és rácsodálkoznak, "Ez aztán igen" 

Hát komolyan mondom akkorát csalódtam benne, hogy csak na! De POZITÍVAN!
Akárhány tesztet olvastam róla, mindenhol "lehúzták", hogy mert csak 1GB RAM, mert csak S400-as SoC, mert csak HD kijelző. Hát 1 napi nyomkodás után megfordult a fejemben, hogy a (barátnőm által csak tepsinek hívott) ONE-t lecseréljem