Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steve1207

veterán

Nos LolliSense, apró változtatások, mondhatni detto ugyanaz, ha pár dologtól eltekintünk.

Ami jó szerintem:
    - az új értesítő sáv/kezelés, nagyon barátságos, kézre esik
    - az értesítésjelzések rajta úgyszintén
    - a kamera 1080p-s felvétel kijavítva! (szerintem ezért írtam football pár napja, hogy a kamerával nem bír :D )
    - rendszer sebessége pörgősebb, pattogósabb, de ha kicsit megáll, az észrevehető, mert akadozva... de ilyen volt a GPE is, szóval semmi vész
    - futó alkalmazások visszaállítható a régi kis képkockás nézetre, az nekem jobban bejön, valamint több oldalas már
    - üzemidő nem sokkal ugyan, de jobbnak tűnik

Ami nem tetszik:
    - betűtípus nekem annyira nem jön be, a Roboto jobb volt (főként azért nem jön be inkább, mert nem egységes minden és így csúnya, nincs összhang)
    - a lockscreenre az istennek se találom az elemek hozzáadását, mint pl a naptár. nagyon szerettem, hogy ott vannak előttem a napi bejegyzések
    - ezek a hülye érintési animációk még mindig az őrületbe kergetnek, hogy megnyomjuk és az adott elem úgy színeződik át tőle.

Részemről nincs összhangban az egész, majd az új Sense biztos a lolli fényében lesz kialakítva. Ettől függetlenül jó használni továbbra is a rendszert.

Új hozzászólás Aktív témák