Hirdetés
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Nos LolliSense, apró változtatások, mondhatni detto ugyanaz, ha pár dologtól eltekintünk.
Ami jó szerintem:
- az új értesítő sáv/kezelés, nagyon barátságos, kézre esik
- az értesítésjelzések rajta úgyszintén
- a kamera 1080p-s felvétel kijavítva! (szerintem ezért írtam football pár napja, hogy a kamerával nem bír)
- rendszer sebessége pörgősebb, pattogósabb, de ha kicsit megáll, az észrevehető, mert akadozva... de ilyen volt a GPE is, szóval semmi vész
- futó alkalmazások visszaállítható a régi kis képkockás nézetre, az nekem jobban bejön, valamint több oldalas már
- üzemidő nem sokkal ugyan, de jobbnak tűnikAmi nem tetszik:
- betűtípus nekem annyira nem jön be, a Roboto jobb volt (főként azért nem jön be inkább, mert nem egységes minden és így csúnya, nincs összhang)
- a lockscreenre az istennek se találom az elemek hozzáadását, mint pl a naptár. nagyon szerettem, hogy ott vannak előttem a napi bejegyzések
- ezek a hülye érintési animációk még mindig az őrületbe kergetnek, hogy megnyomjuk és az adott elem úgy színeződik át tőle.Részemről nincs összhangban az egész, majd az új Sense biztos a lolli fényében lesz kialakítva. Ettől függetlenül jó használni továbbra is a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest