Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Akkor nem csak én látom így, hogy erre tartanak már egy ideje. Kicsit fájó lenne azért, ha nem egy Sense fogadna a dobozból kivéve (Bár azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy külön lehessen telepíteni bármikor, ha akarod és eltávolítani is).
(#31258) s3nsitivity: egyelőre meg nem, de, ha így haladnak ez várható (persze ahogy mondod, az első körben a sima frissítés megoldása volt a cél. (Inkább az fura, hogy így kart karöltve a Google és a HTC is erre szánta el magát viszonylag egyszerre. A frissítéseket szinte másodjára ők adják ki, most tablet révén ismét nagy pajtások lettek. Nem tudom ez csak szimpla haverság vagy készülnek valamire.)
(#31255) Xaels: szerintem nem GoPro ellenfél. Oda tudnám inkább tenni, hogy kimegy az ember a családdal a partra, ahol tuti víz éri, vagy ahol gyerek kezébe kerül és nem tudja összetörni meg nem lehet baja hasonló helyeken. GoPro azért feltűnőbb, egy vízálló, ütésálló kompakt fényképező meg kb ugyanennyit tud ugyanilyen áron, így akkor inkább egy ilyen mini végbéltükröző berendezéssel mászkálnék.
Vagy lehet ezzel pont az M7 és M8 tulajok száját akarják befogni, akiknek kb ennyi bajuk a telóval. Nesze neked, vegyél egy mini kamerát, plusz hátha vesz még más is. -
s3nsitivity
addikt
A launcher is már külön app ami már ráadásul le is van portolva.
És mint feljebb írtam ezek nem rendszer független appok, nem sima alkalmazások. Amit ezzel megoldottak az a frissítési problémák mert ha gáz van nem kell patchelni a rendszert is csak kidobnak egy frissítést playen
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Vanguard
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hobby elektronika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest