- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Ezt még nem néztem, viszont az feltűnt a romot használva, hogy így belerakva a kamera nem mutatja, hogy HTC Kamera frissítés, csak azt, hogy telepítve (nem komptaibilis). Lib-eket nem töröltem, azon kívül full ugyanaz az egész rendszer, mint a Maximus. Ez se az igazi még, de jobban szeretem, mint az ARHD-t, azzal több bajom volt.
Nagyon kusza már a rendszerfelépítés ennyi app-al, főleg, hogy a Galériát se lehet csak szimplán belerakni, mint régen és kész, nem ment különben a szerkesztő része, ha nincsenek kibontva belőle a szükséges lib fájlok.Kamerára visszatérve, nekem ARHD-n frissült legutóbb, most, hogy nem kompatibilis egyáltalán van hivatalosan frissítésünk M7-re? Anno teszteltem az M8 kameráját, ott videónál ugyanaz volt, rosszul van beállítva a FullHD-s felbontás, azért szinezi a képet (nem 1920x1080, hanem 1920x1088). HD-nál nem jelentkezik a probléma.
Szerk.: lehet itt is csak a system/lib-be belekellene dobni a kamera appból a libeket, mint a galériánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest