- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Steve1207 #32031 üzenetére
Ez még így nagyon kezdetleges, nem is érdemes próbálgatni, mert nekem csak az a 10 perc alatt, míg megnéztem, sikerült háromszor újraindulnia és elég sok dolog le is állt hibával.
Kapásból mobilnettel nem tudtam elindítani első bootoláskor és újraindult, majd a hívásbeállítások közben állt le többször az egész alkalmazás és írhattam be újra a PIN kódot, de zenelejátszás közben is sikerült elérni, hogy újrainduljon, sőt volt, amit nem is tudott lejátszani, majd a beállítások böngészése közben indult újra, mialatt pár alap dolgot próbáltam beállítani, de volt alkalmam azt megnézni, hogy a bluetooth eszközöket észlelte és próbáltam képet is készíteni, szóval az éppen működött, de ennyi.Majd a GPE ad ennek értelmet, addig meg marad a várakozás, de reméljük már nem sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest