- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
hurrikan #24053 üzenetére
Nekem ugyan semmi
Értékesítésben nézve viszont az emberek nem ismerik annyira és aki nem eltökélt melletük, mint mi az nem választja. Az értékesítők nagy része a Samsung, Apple után nagyobb jutalékot kap, így a többség azt ajánlja innentől kezdve ok és ok nélkül is. És itt eldől a piac egyből sajnos. Voltam értékesítő, ismerős a helyzet, bár én nem a pénzre mentem, hanem ügyfélelégedettségre (csessze meg, így utólag
)
(#24054) Szpisti: Dual azért, mert két modul van hátul, de innentől kezdve csak a nagyobbat jelölték meg.
-
-
dave182
senior tag
válasz
hurrikan #23967 üzenetére
Szerintem is nagyon jól leirtad, az anyagminőség nem annyira fontos nekem, régebben is volt fém házas telefonom, és utána műanyag, és nem zavart, egyedül a hangszórók hiányoznának, most van egy g pad 8.3 és nagyon tetszik amit az lg csinált vele... A sense kezd már nekem egyhangú lenni, a one tényleg olyan telefon amit nem kell mókolni, de az üzem idő és a nagyobb kijelző is vonzó...
hurrikan egy képet nem akarsz feltenni róla? -
-
Steve1207
veterán
-
ndavey
tag
-
Steve1207
veterán
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #23567 üzenetére
Egyébként én is töröltem 3nap után de nem merülés végett.
Hanem mert túl érzékeny és tokba folyamatosan feltologatta a képernyőmet.
Ez van, ez az app befürdött.
Én igazából olyat keresnék ami kijelző tapira oldd fel, de olyat nem találok.
Találtam olyat ami rázásra ébreszt, vagy az érzékelőre tapicskolva. De kijelzőset nem. -
Steve1207
veterán
válasz
hurrikan #23532 üzenetére
Gépes FB-ban próbáltad eltávolítani a HTC hozzáférést? Akkor nem csak úgy átvág az egész procedúrán, hanem konkrétan megkérdezi, hogy akarod-e engedélyezni a hozzáférést.
"A szerviz papíron a kamera neve Ultrapixel2" - nincs esetleg valami szériaszám, amivel lelehetne ellenőrizni a modult? Az enyém csak kijelzőn nézve nagyon enyhén pirosas, de nem a szokásos szélén kezdi és befelé, hanem csak a közepén. Néhány árnyalatnál észrevehető, de ez csak a kijelzőn, az elkészült képeknél nincs ilyen nyom. Arra lennék kíváncsi, hogy ez romlik még vagy ilyen? Eléggé vájt szemű vagyok ezért furán hat, viszont amúgy semmi gondom vele.
Ugyanígy a múltkor észrevett kijelző gyártási "kék sávok" azóta is szemet szúrnak. Egy hónapig észre se vettem, most meg akár sötétebb helyeken is meglátom akaratlanul.
-
kdennis
aktív tag
válasz
hurrikan #23379 üzenetére
hurrikan:
"Bluetooth hangszórót akar mostanában venni valaki?"Igen én most vettem egy JBL Charge Shadow-ot. Stealth-et szerettem volna, de úgy látszik nem értenek hozzá a polcról leszedő alkalmazottak
De ez is nagyon szép!
Akksi gond megoldva!
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #23375 üzenetére
Nekem kéne vmi értelmesebb telefon csak előbb a motort és a motoros cuccokat kell rendbe tennem.
Rádiót mostanában a közlekedési infok miatt hallgatok.
A 2600mAh sem olyan vészes ha jó az optimalizáció. Nálam a One is jól bírta, de GSMArena-n sem szerepelt olyan rosszul aktív használattal. Persze illene a 3000-hez közelíteni.
-
Xaels
félisten
-
markyy18
aktív tag
válasz
hurrikan #23365 üzenetére
Elég esélyes és gondolom mivel te most lakod be a telefont első bejelentkezéskor valami bekavar. Elméletileg nem a 4.4 hibája mert nekem volt reset és újra belaktam a telefont akkor nem volt semmi baja. Az is lehet h a facebook kavar be nem szereti a Sense-t.
(#23366) Tiger.: mint a kolléga írta ha rootolva vagy és fent van egy olyan rendszer a telódon akkor tudod állítgatni a dolgokat a rendszerben. Színeket, betűtípusokat stb. ha az emlékezetem nem csal.
-
Steve1207
veterán
válasz
hurrikan #23359 üzenetére
Távolítsd el az appot, minden nyavajáját töröld és úgy lépj be, ne frissítsd az aktuálisra első körben. Hátha.
Szerk.: amúgy nem lepődnék meg, hogy amiatt csinálja, hogy átállás van. Az xda-s srác külföldi, náluk előbb váltott vissza a webes fb ui. Havernál pl átalakult, nálam semmi.
-
szekra
addikt
válasz
hurrikan #22999 üzenetére
Ja.. Azt hittem legalább valami szép képet mutat amit sikerült lőnie. Ez így már lerágott csont, sok embernek nem lilul full sötétben, de egyébként is jól le lett mindenki
ugatvaszólva, hogy korom sötétben nem kell fotózni.[link]
Juliuska: semmi köze nem volt az írásomnak a képlopáshoz, csak a postodból nem jött le, hogy ez egy sötétben fotózott kép lesz amit a lilulás miatt lőttél. Azt hittem, hogy az én készülékemben van a hiba, hogy nem jelenik meg.
-
NandorHUN
addikt
válasz
hurrikan #22694 üzenetére
S4-et igazábol ki lehetne venni erről a listárol, mert nem a ténylegesen használatos teljesíménnyel hozta ezt vagy a +200-al, hanem érzékeli ha bench-t futtatnak a készüléken és akkor nem kevéssel +-ba is rákapcsol, nem véletlen hogy alapból laggol, bench-ben meg lefőz átlaghasználatban gyorsabb telefonokat.
-
-
Juliuska
senior tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hurrikan #21358 üzenetére
hurrikan és (#21359) hpnx7400 !
Nekem most 2013. november 17-én gyártottam van.
Ez, - mint ahogy írtam - nem lilul.
Én az itteni komment alapján írtam, hogy ha úgy van, hogy a frissítés után kezdett el lilulni, + a korábbi saját telefonom alapján (ami kb. 3 hónapig volt meg és nem lilult) gondolom azt, hogy ez nem hardveres gond.
Mondjuk az is elgondolkodtató, hogy a mostanában szervizben járt készülékeknél cserélték automatikusan kérés nélkül a kamera modult, és aki lilulási hibával küldte be javításra, annak is cserélték és ezáltal megszünt a hiba.... -
hpnx7400
csendes tag
válasz
hurrikan #21358 üzenetére
Sziasztok,
Épp One készülék vásárlás előtt állok (végre) ... Mindenképp új készüléket szeretnék venni, de sokat olvastam a fórumon a kamera hibáról (lilulás) illetve cseréről. Ez az összes gyártási szériát érinti, vagy az újabbaknál ez már nem gond? (serial alapján gondolom)
Köszönöm a válaszokat!
-
Sragi
őstag
válasz
hurrikan #20578 üzenetére
Nem baj nekem akárki akármit mond a W8 soha nem fogja utolérni a 2 nagyot.Nokia ott bukott bele,hogy nem váltott Androidra időben.A Microsoft üzletpolitikája meg úgy is sírba viszi őket
Majd jön windows 9 stb...
Meg is érdemelné a Nokia.Nem rosszak az Lumiák nem arról van szó,de túl van árazva a nagy részük.Amíg nem fejlesztenek annyi app-ot wm-re addig szívhatják a fogukat. -
Kiskopika
senior tag
válasz
hurrikan #19915 üzenetére
Sajnos en elso perctol ezt gondoltam, es sajnos itt csalodok a Htc-be.
Mert szerintem ezt ok is tudjak, de igy hogy szoftverre kenik elkerulnek egy tomeges gariztatast vagy visszahivast.
Es mivel az erzekelo melegedesere lilul a kep, tuneti kezeles az alacsony iso, ahol koztudottan kevesbe melegszik az erzekelo.Az en velemenyem, hogy nem a melegedes nyirja ki az erzekelot, hanem eleve szar es ettol melegszik tul a kamera.
Bar hangsulyozom nem vagyok szakerto!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest