- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
shadowcam #21303 üzenetére
Érdekes.
Szerintem pont rosszabbul szól a 4.3-hoz képest. Hangerő is kisebb és a mély is hallhatóan kevesebb.
Először azt hittem hogy placebo, viszont összehasonlítottuk ugyan azt a zenét ismerősöm 4.3-as One-ján, meg az én 4.4.2-esemen és tisztán hallatszott a különbség a 4.3 javára.
Fülesen is mintha kevesebb volna a mély és több a magas, de ez már nem 100%.Viszont a kijelző színei láttatóan javultak, sokkal erősebbek a színek, jobb a maximális fényerő is.
Ezt is összehasonlítottuk Display testerrelA billentyűzet kitakarás bug nálam is jelentkezik, de annyira nem vészes. Nekem meg főleg nem, mivel a telefon billentyűzet kiosztást használom, ezerszer gyorsabban írok rajta mint bármelyik QWERTZ-n. Telefonossal sosem gépelek mellé.
haverok sem hitték el, hogy gyorsabb vagyok rajta, Mégis hamarabb beírtam ugyan azt a szöveget, mint ők QWERTZ-n
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2932
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest