-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9407 üzenetére
"Lóf@szból furulya"?
Az hogy kifogtál egy hibás darabot, esetleg lusta vagy formázni, vagy csak pusztán jóleső érzéssel tölt el, fikázni egy remek készüléket, amíg megkapod a csere i5-öt, nem igazán tudom eldönteni. Ez utóbbi biztos benne van. Jössz itt ezzel a napi 2x töltéssel...Érdekes módon nálam tegnap is 17 órát ment el, de úgy hogy kapott rendesen. 2,5 órát telefonáltam és folyamatosan online voltam.
Szóval folyton a "szegénységi bizonyítványodat" magyarázod, nem akarod te ezt érteni, nem akarsz te ebbe beleszokni, nem akarod megoldani, és rájönni mi mitől lehet, ellenben az önigazolás, miszerint az i5 az isten, és hogy jól döntöttél hogy megvetted, az mindennél fontosabb számodra. Napi szinten másról sem szól a topik, mint hogy teleköpködöd olyan infókkal, amiket már mindenki tud veled kapcsolatban, mert amióta itt vagy ha 50x nem írtad még le hogy ilyen sz@r meg olyan sz@r, és hogy óránként töltőre kell tenned, akkor 1x se.
Én nem istenítek egy telefont se, objektíven kezelem őket hibáikkal együtt, de ez a "lóf@szból furulya" kicsapta a biztosítékot...Őszintén remélem ezek után mindenki helyén fogja kezelni a veled kapcsolatos dolgokat itt a topikban, és a továbbiakban magaddal fogsz itt társalogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- OLED TV topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- iPhone XS 64Gb használt hibátlan működés
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest