Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Ed Parker #9407 üzenetére
"Lóf@szból furulya"?
Az hogy kifogtál egy hibás darabot, esetleg lusta vagy formázni, vagy csak pusztán jóleső érzéssel tölt el, fikázni egy remek készüléket, amíg megkapod a csere i5-öt, nem igazán tudom eldönteni. Ez utóbbi biztos benne van. Jössz itt ezzel a napi 2x töltéssel...Érdekes módon nálam tegnap is 17 órát ment el, de úgy hogy kapott rendesen. 2,5 órát telefonáltam és folyamatosan online voltam.
Szóval folyton a "szegénységi bizonyítványodat" magyarázod, nem akarod te ezt érteni, nem akarsz te ebbe beleszokni, nem akarod megoldani, és rájönni mi mitől lehet, ellenben az önigazolás, miszerint az i5 az isten, és hogy jól döntöttél hogy megvetted, az mindennél fontosabb számodra. Napi szinten másról sem szól a topik, mint hogy teleköpködöd olyan infókkal, amiket már mindenki tud veled kapcsolatban, mert amióta itt vagy ha 50x nem írtad még le hogy ilyen sz@r meg olyan sz@r, és hogy óránként töltőre kell tenned, akkor 1x se.
Én nem istenítek egy telefont se, objektíven kezelem őket hibáikkal együtt, de ez a "lóf@szból furulya" kicsapta a biztosítékot...Őszintén remélem ezek után mindenki helyén fogja kezelni a veled kapcsolatos dolgokat itt a topikban, és a továbbiakban magaddal fogsz itt társalogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy BOR topic
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest