Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nem vettem sertesnek.
En is csak tenyeket közöltem es ahogy Te, en is pont azt irtam, hogy tularazott es böven van nala jobb ezert az arert, de ettöl meg nem rossz.
Mellesleg a Turbine nem Dre füles, csak "siman" Monster.
De egyebkent eszrevettem mar, hogy ezen a forumon mindenki elöszeretettel szolja le a Beeatseket meg Monstereket, ami valahol jogos is, föleg a hozzaertöbbektöl, de ez most kb olyan, mintha azt mondanam, hogy az AKG szar, mert az alsobb szegmensbe gyartott fülesei ugyanolyan szarok, mint minden mas gyartonak.
Anno olvasgattam teszteket, head-fin, meg egyket hasonlo oldalon sem irtak rosszakat a Turbinerol.
En kb 30k-nak megfelelö euroert vettem az enyemet, nem azt mondom, hogy olcso volt, de az en zenei izlesemhez teljesen jol passzol es szerintem jol is szol. Persze azert hozzateszem, hogy ha akkor, amikor vettem, tudtam volna a Shure-rol, akkor valoszinü most egy olyant hasznalnek..
Pont 1-2 honapja szart be mostohatesom monster fülese, bevittem a boltba ahol vettem, elküldtek "szervizelni" aztan közöltek, hogy nem javithato, visszafizetik az arat (nem tudtak ujat adni). Az mar engem nem erdekel, hogy ök hova küldik, mit csinalnak vele, en visszavittem oda, ahol vettem..Na de nem akarok offolni ugyhogy be is fejeztem, csak a velemenyem irtam le.

Új hozzászólás Aktív témák
- 2 hetes iPhone 17 Pro 256 Gb , 3 év garancia
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP Omen gamer szék Citadel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
En is csak tenyeket közöltem es ahogy Te, en is pont azt irtam, hogy tularazott es böven van nala jobb ezert az arert, de ettöl meg nem rossz.