- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Clip – cimpazaj
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- One mobilszolgáltatások
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
enginev3.0 #30298 üzenetére
Megszokás kérdése. Én úgy tapasztalom, h sokkal kényelmesebb, mint a tapicskolás.
Megjegyzés:
1) eleinte bennem volt a 1/2sz, h telómat cégesként (is) használva, zsebben hordva/motoron ülve, nehogy véletlenül és kéretlenül felhívjam valamelyik főnökömet/leendő főnökömetde jó pár hónap használat után egyszer sem történt ilyen anomália (még a frissítések után sem), így nyugodt szívvel tudom ajánlani a gyári vasak tulajainak.
2) ha a power gombbal kapcsolod ki, nem fog bekapcsolni később, amikor hozzá nyúlsz...(ez képernyőtakarításnál jön jól)
3) mindig szokott lenni egy "B-tervem" is arra az esetre, ha nem tudtam volna megszokni a 4.4.2-ben megismert és megszeretett feature hiányát -> Screen Off & Lock Widget-tel tökéletesen tudod helyettesíteni a T2T-t, és még a lockscreen-re is ki tudod tenni - hiba nélkül teszi a dolgát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest