Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
diagonal
csendes tag
Sziasztok!
Próbálom röviden leírni, nem könnyű. Szóval a telóra nem jön meg Erste Banktól az sms. A George appot ( az erstés banki app ) újra kellett telepíteni és hiába tudom a felhasználónevemet + jelszavamat mert küld egy 6 jegyű ellenőrző kódot is sms-ben ami nem jön meg egyszerűen, többször próbáltam, így nem tudok belépni az appba.
Egyszer már volt ez mikor az appon valami frissítést csináltak és újra kellett telepíteni, akkor a bankfiókba be kellett menjek, nagy kínlódás végén végül 5 percre ideiglenesen beállították a feleségem telószámát, hogy oda jöjjön meg az ellenőrző kóddal az sms, így tudtam belépni, aztán visszaállították.
Minden beállítást megnéztek, a bank oldaláról azt mondták ok minden, nézegették a telóm beállításait és annyit mondtak, nem tudják, de "próbáljon megkérdezni valami Xiaomi gurut"
Sajnos műszaki analfabéta vagyok, kegalábbis az ide írókhoz képest.
Ez nem tudom segít-e, de ezt látom a telómon:
MIUI verzió: MIUI Global 14.0.9.0(TKIEUXM)Valakinek van ötlete mi lehet itt a gond vagy milyen beállításokon próbáljak módosítani?
-
fap333
aktív tag
és @szimi57
gyerekeeeeek.... lehet ezt normálisan is...
kezdetben vala a 4G-s és az 5G-s változat mindenféle külön jelzés nélkül. Aztán beütött a chiphiány, és hogy folyamatos legyen a készülékellátás, elkészült az 5G NE változat. Ebben egy kicsit másabb soc van, de alapjában ugyanaz.
végeredményben 3 típus forog a piacon:
Mi 11 Lite 4G - courbet
Mi 11 Lite 5G - renoir
Mi 11 Lite 5G NE - lisa -
bb71
őstag
válasz
szimi57 #4583 üzenetére
Tehát nem én voltam a hülye.
"Emiatt egy fórumtárs már kiosztott."
Én kérdeztem: [link]Te lehülyéztél engem...
Akkó tanúljál:
https://mi-home.hu/products/xiaomi-11-lite-5g-ne?variant=46697171911004&srsltid=AfmBOorq_fPhguv0REomLfvesik29E-VCiQseZD4gNCSHfrpeC0GxAH8https://xiaomiofficial.hu/termekinformaciok/xiaomi-telefonok/mi-11-lite-5g/specifikaciok?srsltid=AfmBOoraZ167JVkc89uQSf9zSUQ39a1rUZr6G6MjnLgaZHv5UoJzhing
https://mifirm.net/model/renoir.ttt
-
szimi57
őstag
Két verzióról tudok 4G, 5G. Tudtommal az NE az 5G-s változat (renoir), a nem NE az 4G-s(courbet). Emiatt egy fórumtárs már kiosztott és viszont.
Elnézést, ha tévedtem. Bejegyzéseid alapján neked egy 3. változat van, nem NE 5G-s. Ilyen verzióról nincs tudomásom. Nálam egy 4G-s nem NE változat van (courbet).
-
szimi57
őstag
Tavaly decembere óta fejlesztik az A15-ös romot 3-4 szálon (Pl. Pixel OS). A legutóbbi, ápr. 21-i Evolution X már az ötödik kiadás. Szerintem még egy pár hónap rámegy. A jelenlegi romok stabilak, de még béták. Mióta feltelepítettem, ápr. 21.-e óta a gpay-os fizetés hibátlanul működik.
-
fap333
aktív tag
valóban, sima (NE nélküli) 5G-s telefonom van, jelenleg erre keresnék olyan romot, amivel megy a gpay. Már erősen gondolkozok rajta, hogy visszatérek a gyárira, csak sajnos használom a hívásrögzítő funkciót, ami a gyáriban tiltva van.
Szóval ha valaki tuda ajánlani romot, szívesen venném, és mindössze két feltétel van:
- működő hívás rögzítés
- működő gpay -
szetib
tag
Tett már fel vki Hyper OS-t a nem NE modellre (renoir)?
Tegnap vettem észre hogy elég sok custom rom van, többek között a portolt Hyper OS 2 is. -
ZeTeNy1234
csendes tag
Szia!
Nálam a 11 Lite 5G NE produkált hasonlót, ott a hangerő fel vagy legomb hosszú lenyomása és közben töltőre csatlakoztatás segített. Ekkor bejött a recovery és ott a rebootot választva (érdekes mód ekkor már működött a bekapcsológomb) a hangerő fel-le és a bekapcsoló gombal tudod okézni, azt amit szeretnél kiválasztani. Majd rá néhány nap múlva jött a feketeleves, ekkor már nem segített rajta ez a módszer. Pontosabban segített, de a telefon nem jutott tovább a Xiaomi logón, mindig ujraindult. A bekapcsológomb csere oldotta meg végül. Ez sajnos szériahiba az összes 11 Lite ban, legyen azon belül bármi .Remélem tudtam segíteni. Ha ez nem oldja meg, én mindenképp megpróbálnék egy bekapcsológomb cserét hátha. Sok sikert hozzá, remélhetőleg nem alaplap hiba.
-
ANT
őstag
Sziasztok.
Hibakereséssel kapcsolatban lenne szükségem segítségre, mivel elakadtam. Adott egy 2022 októberi 11 Lite készülék, ami kb. egy hónapja behalt. Egyik pillanatról a másikra nem kapcsol be és nem is tölt. Illetve tölt, de USB teszter szerint a töltőáram csak 150 mA, ami szerintem édeskevés. Több töltővel is kipróbáltam.l
Eddig kicseréltem az akksit és az USB portot, eredmény nélkül. Úgy gondoltam, ezek lehetnek leginkább a hiba okozói, ezért ezekkel kezdtem. Alaplap hiba lenne? Valakinek van-volt hasonló hibája ilyen készülékkel? Bármilyen ötletet szívesen fogadok. -
zorzy4
addikt
válasz
Viktor0610 #4569 üzenetére
Köszönöm.
-
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Ha ezeket a telefonokat, vezetékes megjelenítővel akarom összekötni, kell valamit beállítani? Egyáltalán tudják?
-
https://tesztarena.hu/ezek-a-xiaomi-redmi-es-poco-telefonok-mar-nem-kapnak-frissitest-2/
A japán verzió rajta van a listán az 5G-ből is.
-
n0is3es
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4560 üzenetére
Hát ő nem akarta így nyitás lett a vége
Próbáltam a Xiaomi EU-t jópár gyári alkalmazást nem frissít a play így csak pár napig volt fent, ill most az Global végleges van fent 14.0.4.0 de 6/64gb létére kicsit lassú a telefon de másodlagosnak tökéletes
-
Szandi9999
friss újonc
Sziasztok! Van egy Xiaomi Redmi Note 11 Pro telefonom, ami összekapcsoltam egy Huawei WATCH GT 2 Pro-val és nem érkeznek meg az órára az üzenetek. Próbáltam már az órán is állítani, a telefonon is mindent és szerintem ott lehet a gond, hogy az Eszköz-és alkalmazás értesítéseket nem engedi a telefon bekapcsolni biztonsági okokból. Vagy lehet más probléma? Tudnátok segíteni? Köszi
-
-
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, csak BL nyitással tudom a legfrissebb romot felrakni a telefonra vagy régió váltással is lefrissül? Jelenleg 14.0.2.0 gyári global, válaszotok előre is köszönöm.
-
Laci60
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4553 üzenetére
Igen tudom.
-
-
Laci60
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szeretem ezt a telefont 5g nem NE verzió. Viszont szeretném ha HyperOS lenne rajta. Valaki talált már hozzá esetleg? -
Tézé81
tag
Üdv! Van egy MI lite 11 5g-m (sok éves), vettem két új töltőt (gyári Xiaomi 22W), mert azt hittem a töltőim haltak meg. Szóval azt csinálja, hogy kiíírja, hogy Mi Turbo Charge, de nem tölt. Sima 2,1A-es hoki töltővel, ami csak a hagyományos lassú töltést tudja, azzal tölt. Mi lehet a baja? Akksi? Töltőcsati?
-
kovjoe
aktív tag
HyperOS 2 napja fent, eddig minden flottul megy
...
-
Bandit21
addikt
Nekem megvolt az akku csere. Végre bír egy egész napot sőt kicsit többet is.
A kamera alkalmazás és a Chrome öli a legjobban továbbra is de korant sem 1%/perc ütemben. -
thomasa
senior tag
Ma feldobta (5G Lite) a HyperOS frissítés lehetőséget. Akarom én ezt?
-
Bandit21
addikt
Üdv pár napja drasztikus módon elkezdett meghalni az akku.
Eddig csak azt vettem észre hogy a kamera /videó eszi őrült gyorsan, tegnap és ma viszont a Chrome gyakorlatilag 1%/ perc gyorsasággal öli az akkut.
Kipróbáltam az előbb feltöltöttem 100 ra, 20 perc böngészés után +kis Messenger 75 %
Újabb 25 perc után 50% majd 2 percre rá 16%
És most töltöm.Ha idle van nem esik szinte semmit, de ha telefonálok bármit csinálok rohamosan
Ilyen egy halott akku vagy ez valami sw gubanc is lehet?
Auto induló cuccok mind ki lőve és akku kímélő mellett mindez...Télen gondoltam új telefont venni. Lehet addig ez kap egy új akksit.
Ja és sokkal melegebb mint eddig volt.
Viszont a gyári átlátszó tok helyett egy pár hete egy vastagabb feketével hordom. Most épp hűvös idő van nincs napon. -
pusszycat
nagyúr
Nemcsak a bizt. frissítések miatt, hanem az új Android verziók miatt is. Na meg picit gyorsabb is. Ugye 12 GB ram nem 6GB, a háttértár 512 GB nem 128GB, a 4k videó felvétel meg már 60 fps nem 30. Inkább az a gondom, h a lecserélt telefonokat megtartom nem adom el és hát felgyúlt rendesen.
-
zorzy4
addikt
válasz
pusszycat #4522 üzenetére
Csak, hogy egy picit kötözködjek
! Miért baj ha nem kap már frissítést? Attól még pár évig simán használható. A biztonsági frissítések nem relevánsak egy telefonon, a banki appok amik először szokták bemondani az unalmast, szintén 2-3 évvel az utolsó frissítés után jelzik.
-
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
A sima 5g, vagy az 5g NE verziót lenne érdemesebb megvenni?
Üdv és köszönet. -
szetib
tag
válasz
scream24 #4514 üzenetére
Lehetséges. Már nem tudom követni mikor miért döglik meg rajta vmi, ettől függetlenül csak gyári megtisztulás segit legegyszerűbben. Persze lehet az xda-n kutakodni, hogy milyen adb kombinalációval lehessen kiugrasztani, de utána is szinte garantáltan teljes torlés kell majd neki.
-
mokus18
tag
Sziasztok!
Egy rendszerfrissítés után megadta magát a telefon, és a "boot menü"n kívül mást nem hozz be, és folyamatosan újraindul. (lásd lentebbi kép).
Mely szerint, adatot törölni, connect mi assistant, és biztonsági üzemmódot indíthatok.Gépre kötve felismeri a telefont, de nem hozza elő a tartalmat. Sehogy sem..
Mit tanácsoltok, mit lehetne tenni?
Köszönettel:
mokus
-
balu1977
senior tag
válasz
GoodSpeed #4502 üzenetére
Amíg lesznek ilyen okoskák mint te, addig mindig jól fog járni valaki a le cserélt mobiljaitokkal, aminek semmi baja azon kívül, hogy nem a legfrissebb patch van rajta. Szíved joga hogy mi számít neked, de az nfc frissítés független a banki alkalmazást meg majd a bank elődönti meddig támogatja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- Kedvenc zene a mai napra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest