- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Tehát készülékkedvezményt nem lehet kapni.
Move M Társkártya és Music XS csomag között nem látok komoly eltérést, utóbbihoz van spotify is. Vagy jól látom hogy utóbbi csak főiskolások és egyetemisták számára elérhető? Nincsen telefonválasztásnál megfelelően feltüntetve..
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Üdv!
Jelenleg Telenornál vagyok 2 éve, de szeretnék váltani T-re mert náluk az Iphone 5C most egész jó árban van és a 3999ft-os előfizu is szimpatikus. Részletfizetésre venném. A kérdés a következő lenne. Lehetséges-e hogy online rendelés mellett megtartsam a jelenlegi 20-as számomat? Nem nagy fáradtság ha nem csak érdekel.
Továbbá az érdekelne még hogy ha már jó pár éve Telekomtól van a tv, telefon és internet akkor lehetséges hogy kapnánk kedvezményt ha annak a nevére venném akién ezek vannak? Akkor tulajdonképpen minden egy helyen lenne, nem tudom hogy van-e valami arany meg platina kártyánk, ezekhez nem értek egyáltalán..
Jelenleg azthiszem 60k körül lenne az I5C egyébként.Köszönöm!
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz djculture #27990 üzenetére
Azzal hogy szar telefont árul nincs gond, amig korrektül el is mondja és annak megfelelően árazza. Van akinek egy zsebkopott telefon is jó. Csakhogy sokan elfelejtik ezt. Meghirdetik hogy jó állapot, meg minden, aztán mikor megnézed egy lelakott kacat.. Ezen lenne jó változtatni és nem hülyének nézni a másikat, dehát..
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Üdv mindenki! Nem tudom volt-e már szó róla, vagy hogy egyáltalán jó helyen vagyok-e. Ha vásárolok egy tmobilos telefont, akkor milyen papírt lehet írni letiltás ellen? Van valami nyomtatvány, vagy adásvételi ami úgyahogy bebiztosít egy esetleges lelövés ellen? Vagy csak kitörölhetem vele amit nem szégyenlek?
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM