- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- DIGI Mobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
-
Aaron14
őstag
Egyébként komolyan mondom olyan kiváncsi lennék a konkrét problémára és annak megoldására, miért nem képesek 6 munkanap alatt egy rendelést jóváhagyni, mikor 6 szolgáltatásunk van nálunk, ugyanazon a néven már vagy 20 éve.
Szóval konkrétan, hány kattintás, miket kell kitölteni, stb., mert szerintem itt csak a lustaság áll a háttérben és nem hiszem, hogy akkora nagy hiba lenne a rendszerben, hogy 6 munkanap alatt ne tudjanak egy rendelést jóváhagyni. Még csak nem is kiszállíttatni, hanem jóváhagyni!
Holnap lemondom, mert ha eddig nem sikerült megoldaniuk, akkor nagy valószínűséggel ezután sem fogják.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
-
Intel fan11
őstag
A Probléma az, hogy benn azt mondták próbáljam meg online rendelni, de szerintük nem megy át a rendszeren! A rendelést sikerült feladni. T boltba Magenta 1 extra készülékkedvezményt akartam igénybe venni, ami kbukott, hogy van részletfizetős hűségidős tvm. Online, pedig online extra készülékkedvezmény a neve. Szerintem nem 1 a 2. Eleve most reklámozzák, hogy nov5 és 30 közt van ezaz akció! De kérdem én Boltba nem tudnak erre válaszolni, akkor ki tud?
Battletag: hojszi#2983
-
gg72
veterán
Veszprém belváros tökéletes, amúgy is oda mentünk volna.
SD kártya nélkül is lefagyott, de annyira, hogy csak [így] tudtam újraindítani. Most az én sim-em van benne, ami a korábbi A5-ös készülékemben hiba nélkül ment, így nem hiszem, hogy az okozná. De már nem tudom kipróbálni másikkal, mert már reseteltem és vissza is dobozoltam...
Remélem az nem lesz gond, ha ott az üzletben éppen nem produkálja majd a lefagyást, mert itthon is randomszerűen csinálta, ma pl. csak délután és este, közben egész nap gond nélkül használtam. -
mzso
veterán
Azt írja a telefon, hogy "gond van a csomag szintaktikai elemzésével"...
Nem tudom, hogy régebbi verzió menne-e, de gyanítom azokban meg nem lehet megrendelni a Most-ot. Ki van ez találva... (Max a 7.8-as megy fel ami már egy éves. És ehhez is kell valami felhasználói fiók.)
[ Szerkesztve ]
-
coolrob
aktív tag
Köszi, akkor csak a boltban tájékoztatták félre? Ott biztosra mondták neki, hogy csak is előfizuval lehet vásárolni náluk készüléket, amiben szerintem sincs logika.
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
félisten
"Sejtettem", hogy ilyesmi áll a háttérben, kösz a megerősítést.
Én is kérdeznék.
Le akarom cserélni a SIM-kártyámat (nagyon régi, vagy 13 éves lehet, nem sokkal azután vettem, hogy Westel-ből T-Mobile lett és hiába támogatja a mobilom a LTE-t, sebesség igencsak elmarad az elvárhatótól), de úgy, hogy egy újat vennék, de a számom maradjon meg.
Ez simán kivitelezhető Telekom-nál? A Régi SIM-t visszakapom vagy helyben bevonják? (mert akkor előtte mindent letakarítok róla)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
gg72
veterán
-
atala
addikt
Nekem nem lehet törölni az előfizetést, mivel Magenta csoport része, így csak egyben lehet leválasztani. (Otthoni, és mobil előfizetés).
Csak attól félek, hogy ha leválasztom, akkor nem tudom majd újból hozzá adni.tatararpad: Tegnap kb fél 5kor töltöttem fel, működött.
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
A fiókban, mert az alkalmazásban nem lehet törölni a régit. Vagy jól eldugták.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
bul07
nagyúr
Hmm
A nagy Coop kuponos időbe lett véve, egyik biztosan.
Január végi vásárlás tehát a 365 nap nem telt le.Akkor lehet aktiválták a rendelő nevére.
Lehet.De akkor múlt héten miért nem futott hibára az aktiválás. Ügyintéző bekért minden adatott, és be is tudta vinni a rendszerbe.
Meg az hogy lehet, hogy egyik ügyintéző tud aktiválni akkor ha nem arról a számról megy a hívás a másik meg se próbálja mert hogy nem lehet.
Szerintem nem is írok nekik, mert lehet tényleg aktiválták csak akkor a csomagoláson miért van más információ. Rendszerükön meg egy esett miatt nem fognak változtatni legyen akkár milyen "gagyi".
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
törölt tag
-
thomas77
senior tag
-
thomas77
senior tag
Na igen, láttam én is azt a képernyőképet, amin rajta volt a telenoros VoLTE szolgáltatás.
De valamit tutira mókol a Telekom és a Telenor együtt. Korábban sose ment át a hd hang a két szolgáltató között, most hétvégén pedig többször is reprodukálni tudtam a dolgot, ráadásul dominóval.
Mivel elég sokat telefonálok, nekem fontos a jó hangminőség. Az, hogy a dominósnak ne legyen fontos, elég furcsa elképzelés. Gyakran hívok én is dominósokat, mégsem tudunk VoLTÉ-n beszélni. Pedig én, mint előfizetéses hívom őket. Hiába fizetek én többet, hiába vagyok én a hűséges előfizető, aki több szolgáltatásra jogosult, mégsem tudom minden esetben kihasználni ezt. -
Soulfly842
addikt
Igen, nekem is az az egy akció jutott eszembe cáfolatként (pont emiatt fogalmaztam bele az egy-egy eseti kivételt) Bár, pl. a 8 GB-s iphone 5c egy öngyilkos koncepció volt a az apple tárhely igénye mellett
#102277) atosan
Csak a tényeket írtam le és arra hívtam fel a figyelmedet, hogy ez - a korábban leírtak tükrében - nem egy eldöntendő kérdés már, ill., hogy a téves kommunikáció jogán mi a ténylegesen kifogásolható; de ezt már nem itt kell eldönteni - a tényszerűség már megállapított -, hanem a panaszfelvételi/ügyfélszolgálati csatornákon. Így a tények tükrében itt már felesleges minden szó
Van róla szép fotód, az még jobb. Akár csatolhatod is itt:
[link][ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
pedig 2 éve az S7-et így lehetett venni 120k-ért (edge 150k volt), és az évben jeletek meg.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
veterán
-
Soulfly842
addikt
Ez nem néha van hanem kb 5-6 éve. ha nem több... kopnak a Telekomos emlékeim
Nem ellened, vagy cáfolatként írtam, hanem kiegészítésként. Tudom, hogy a fórumok világa sokrétűséget követel az árnyaltságokban (a pólusok minden végletében) - emiatt - hogy ezt a válladra veszed -, a kitartásodért maximális respect.
A teljesség igénye miatt Ateszpapa kérdésére adtam csak választ, mivel láttam, hogy erre gondolhatott (hogy ha bárki becsatlakozik, akkor láthassa itt az előzményekből is; ill korábban is én adtam neki mankót ebben a kérdésben (autóskamera pl., ha jól emlékszek ))[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Képzeld el egy hotel free wifijét amin százan lógnak, mindezt egy xdsl kapcsolaton. És ha megszakad a hívás, az megy a szolgáltató hivatalos statisztikájába, aminek következményei vannak. Meg a user nem a wifit fogja szidni, hanem a telekomot. Szóval megértem, hogy jobban bíznak a saját hálózatukbam, aminek a működése csak rajtuk múlik, és van is hozzá jó lefedettségük. Az USA-ban elsőként vezette be a wifi hívást a t-mobile, mert ott komoly lefedettségi problémák vannak, és nincs is olyan minőségi elvárás, mint nálunk.
-
viktorhu
veterán
Gondolom nem akarják a sok bizonytalan minőségű wifi kapcsolat miatti hibákra a reklamációkat kezelni, bírság is kinézhetne a hívások minőségromlásából.
Pedig sok helyen tényleg segíthetne - nekünk azért kellett családilag otthagynunk a telekomot, mert anyunál bent a házban nem volt telekom térerő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- LED világítás a lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- GTA VI
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest