- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Ha egy dominos számot elfelejtettem feltölteni, és inaktív állapotba került, de még bőven a 90 napos lekötési időn belül vagyok, másik szolgáltatónál indíthatok számhordozást ezzel a számmal? (Vagy feltöltöm a kártyát, hogy újra aktív legyen, majd csak utána indíthatok hordozást a másik szolgáltatónál?)
((nem titok, egy másodlagos számot viszek át a vodához feltöltőkártyásként az eSim miatt, ha itt is lenne a dominohoz, maradnék, mert nincs szolgáltató preferenciám)[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Édesapám kb. 11 óra óta nem tudok sem hívást indítani, sem hívást fogadni. A készülékén nem változott semmit, viszont a hiba megjelenése óta többször újraindította. A térerő sem változott, ugyanott ül, ahol eddig, minden kollégájának mellette van térerő, és tud hívást indítani/fogadni (telekomosak szintén).
A száma eSIM megoldással MultiSIM szolgáltatással egy okosórán is aktív, ahonnan szintén nem tud hívást indítani és fogadni (az óra itthon maradt, leellenőriztem), így biztos vagyok benne, hogy nem készülék, vagy térerőhiba.A jelenség, hogy ha hívást indít, akkor egy-három másodperc után pittyeg egyet, és kilép a hívásból. Ha megpróbálom tárcsázni a számát a saját készülékemről, nálam is ugyanaz történik (csak pittyen egyet, és kilép a tárcsázó). Céges szám, a cég többi kollégájának nincs ilyen panasza.
Telekomnál van valami gond?
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
malnabokor
senior tag
Nem, sajnos nem erre, egy másik előfizetéses számra szerettem volna. Azért köszönöm szépen a segítséget
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
A Telekom honlapján nem találtam, ezért megkérdezném, hátha itt többet tudtok
Lehetséges olyan, hogy "ajándékba" vásároljak valakinek extra eseti adatot? Tehát én a saját költségemre vegyek másnak adatot?Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
malnabokor
senior tag
Nagyon szépen köszönöm!
Bevallom, fórumokon és a szolgáltatók GYIK részeit nézegettem, Google-ben egy csomó szókapcsolattal kipróbáltam, de igaz, hogy az aszf-el kellett volna kezdenem, magtakarítottam volna egy kis időt. Köszönöm szépen még egyszer!köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha feltöltőkártya esetén kimenő hívás közben elfogy az egyenlegem, mi történik? Bármilyen triviális kérdés (szerintem ), egyszerűen nem találtam választ rá a neten (más szolgáltató esetén sem).köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest