- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
válasz
ubyegon2 #108203 üzenetére
Nekem jól mutatja. De ha ez így megy hogy örök ingyenes telefonálás 1 MB-ért akkor én is olyat kérek
Viszont ezt jó tudni hogy a Simhez kapott ajándék percek és adat addig él ameddig a SIM kártya. Mivel tavaly augusztusban vettem és úgy rémlik az volt rajta hogy fél évig használhatom el. De azóta feltöltöttem és még mindig megvannak. Ha ezt tudom akkor nem beszélem el feleslegesen nagyrészét, hanem meghagyom tartaléknak, telefonálásra másikat használok...
-
dse
tag
válasz
ubyegon2 #108096 üzenetére
voltam személyesen adategyeztetni, egyből sikerült, pedig a honlapon csinálták ott is
azt mondta a srác, hogy a születési helynél beírva nem fogadja el, csak a beírást elkezdve, majd kiválasztva (ez persze vicces, ha így van, a beírt karaktersort nem tudja összevetni a rendszer)
nekem nem ajánlott fel semmit, míg az utcánál igen
plusz az emeletszám rendszeres kitörlését sem tudom hova tenni -
válasz
ubyegon2 #108095 üzenetére
Gyakorlatilag hiába egyeztettem az adatokat időben, bármikor kikapcsolhatják azt a számot.
Most megcsörgettem és tényleg ki is kapcsolták! Direkt 5 nappal lejárat előtt megcsináltam, 3 napja kiment a párom azzal a kártyával Eu-ba és most így nagyon klassz lett a dolog!
Segítsetek nekem ebben, mit lehet ilyenkor csinálni? Nem nálam van a teló most csak az előfizetéses.
-
-
válasz
ubyegon2 #107232 üzenetére
Általánosságban írtam, hogy készülék nélkül nem lehet 2 év hűség, csak 1 év.
Régebben adott a szolgáltató az első néhány (legutóbb 3) hónapra kedvezményt a díjcsomag árából, még korábban meg végig a hűség alatt, ha készülék nélkül történt a hűség aláírása, de ilyen konstrukciókra sosem írtam alá én sem. -
gzbotii
nagyúr
válasz
ubyegon2 #107181 üzenetére
Szerintem ha be akarsz törni egy piacra, legyen az ruhásbólt vagy szupermarket, ki kell építeni az infrastruktúrát, bolthálózat, customer support, etc...és csak égeted a pénzt. Szerintem ezt egy multi ki tudja számolni.
Pl. Erdélyben úgy taroltak, hogy 15 éve felvásároltak szinte minden kis regionális szolgáltatót, olyan összeget ígérve, hogy instant eladták nekik a pereputtyot + addigi szolgáltatás dupláját nyújtották féláron (pl az állami Romtelecommal szemben) -
gzbotii
nagyúr
válasz
ubyegon2 #107175 üzenetére
"Már a giganetbe is kezdenek belefulladni, a mobil bevállalás csak hab a tortán......"
Tudnal erről valamit linkelni? Mibe fulladnak bele?
Erdélyben pl letaroltak a piacot otthoni szolgáltatásban, pedig volt ott UPC és román állami vállalat is. Mobil téren gyengébbek, de messze a legolcsóbbak. -
válasz
ubyegon2 #106850 üzenetére
Látok egy olyasmi hibát most is a fiókban, ha rányomok az egyik előfizetésemen a díjcsomagváltásra és kiválasztom bármelyik (magasabb) díjcsomagot, akkor kiírja, hogy x Ft havi díj összesen 20% partnerkártya kedvezménnyel.
A probléma az, hogy adott előfizetésem a "fő", illetve a legdrágább díjcsomaggal rendelkező, amire ugye nem jár kedvezmény, csak a többi, olcsóbb díjcsomagokkal rendelkezőkre.
Ez így megtévesztő és problémás, mert az az eset nem áll fenn, hogy annyira alacsony díjcsomagra váltanék adott előfizetésen, amiért bármelyik másik előfizetésem átvenné a drágább, nem kedvezményes státuszút, mindegyik előfizetésemre pedig a jelenlegi szabályozás szerint nem kaphatok kedvezményt, tehát valójában nem a 20%-os kedvezményes, hanem a kiírtakkal ellentétben, a kedvezmény nélküli, drágább összeget kellene fizetnem. -
törölt tag
válasz
ubyegon2 #106829 üzenetére
Vonalas telefonnal mi van? Erről IS lemaradtam.
Most találtam még egy májusi változást:
Érintett szolgáltatás: valamennyi szolgáltatás
Bevezetésre kerül a Magenta 1 Domino kedvezménycsomag.Valaki tudja, ez mit takar?
Egyébként lehet, a régi csomagokkal is az lesz, mint a Domino Maraton csomagokkal. Azok is még mindig megvásárolhatóak, csak már más van "előtérben".
-
törölt tag
-
4Grider
félisten
válasz
ubyegon2 #106605 üzenetére
Jutalék nélküli munka esetén te sem erőltetnéd meg magad, amikor a munkaadód azért ad neked minimálbért, mert azt a jutalékkal ki tudod egészíteni.
Mindegyik telekom üzlet hivatalos. A telekom.hu oldalon azért megkülönbözettik a partnerboltokat (Partner) a Telekom saját üzleteitől... -
thomas77
senior tag
válasz
ubyegon2 #106525 üzenetére
Na igen, de így is nagyon gazdaságos tud lenni. Az aktiválás napján próbálom minél későbbre halasztani a beszélgetéseket. Ha csak délután kezdek bele, akkor 1 hét múlva csak egy délután maradok gazdaságis percdíj nélkül.
Persze mindig van nálam másik sim is. Ha mégis sokat kell beszélni, akkor ott a tuti+. Azzal 300 Ft-nál megáll a számlázás. -
thomas77
senior tag
válasz
ubyegon2 #106515 üzenetére
Az átváltás sima ügy. Feltéve ha találsz egy olyan üzletet, ahol van sim és hajlandóak megcsinálni.
A 300 perces opcióval egy apró dolog van. Ha aktiválod, 168 órára lesz aktív. Viszon amelyik nap lejárt, aznap nem tudod újra rendelni, csak éjfél után.
A maraton 4 GB még rendelhető. VoLTE megy, domino day is van szerdánként...
Igazából csak ajánlani tudom a dominót. -
válasz
ubyegon2 #106177 üzenetére
Mit jelent a Partnerkártya kedvezmény?
Ha legalább két új mobil előfizetésed van azonos folyószámlán, akkor egy - a legmagasabb havi díjú mobil hang- vagy adatcsomag - kivételével minden előfizetés havi díját 20%-kal csökkentjük.
Fene se érti ezt a kedvezményt, nekem egyetlen előfizetésem van és 3 Dominom, így a legmagasabb havidíjú az a meglévő egyetlen, ami a fenti mondat alapján kivételt képez.
Ha ilyenekkel csalogatnak hűségidő hosszabbításra, ami nem is igaz......
Utóbbi majd egy év alatt a Domino-t kedvezőbbnek látom.
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #105868 üzenetére
Végülis a laptop is "mobil", mármint viheted magaddal bárhová.De sajna csak telefonban lehet használni, idézem az ügyfélszolgálat szavait:
"Ha Mobil hang + Korlátlan Net díjcsomag kombinációval rendelkezel, a SIM-kártya kizárólag hanghívás lebonyolításra alkalmas mobiltelefon készülékben használható.
Router-ben, modemben, PC-ben, notebook-ban, gépek közti (M2M) kommunikációs eszközben, stb. nem működik."De mobilról simán tudsz netet osztani.
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #105507 üzenetére
Az árnyaláshoz: konkrétan a Dominó SIM volt a téma s arra vonatkozott a sikertelen teljesítés.
Minden egyéb (tartozék, kiegészítő, telefon és tablet), amit az elmúlt szűk 2 évtized alatt rendeltem a T-Mobile/Telekomtól on-line, az gyorsan és pontosan megérkezett. A SIM-es nyűglődésük nem egyedi téma, többen is jártunk így vele.
-
-
-
-
-
Top cat
addikt
válasz
ubyegon2 #104695 üzenetére
Kösz a tippet.
Az app-ban ugyan nem látszik de a honlap szerint még aktív. Ráadásul 111 napig
Na majd kipróbálom, hogy tényleg abból a 3GB-ból vesz e le.
-
Vangelis
félisten
válasz
ubyegon2 #104663 üzenetére
Nincs gond.
De most hívtak, hogy hogy áll a dolog.
A telekomos boltból, mert ismerem őket régótaMegkérdezték ők a szerviz-t .. telekom szerviz valakit... és ott is azt mondták, hogy intézzem magamnak, mert a motorola, már így oldja meg... meg még pár gyártó.
De mondom ÉN akkor is a telekomtól vettem
.... majdnem kinevettek
... remek.
-
freelanced
addikt
válasz
ubyegon2 #104663 üzenetére
Igen, ezt én is néztem de már szeretnék utánajárni ennek és nem tudom, hogy lehet.
Mert jött Google ellenőrzőkód is az én kérésemre és erről a számról érkezett és tudtam, hogy jön, fel is használtam, rendben.
Illetve egy megbízható külföldi cég üzenete is innen érkezett, az sem átverés céljából volt.
Viszont így az ember, hogy különítse el mikor kap épp átveréssel kapcsolatos dolgot, mikor pedig hivatalos üzenetet mondjuk a Google-től.
Nincs ötletetek, hogy ki ellenőrzi ezeket? Ha felhívom az ügyfélszolgálatot nem fognak tudni erről valami információt adni?
Lehet, hogy valami SMS továbbító? Létezik ilyen?
Köszi!
-
-
thomas77
senior tag
válasz
ubyegon2 #103399 üzenetére
Korábban nekem se volt gond az eu határokon átlépéssel addig, amíg nem lett ingyenes a roaming. Előtte a vodafonos eunapi szolgáltatást használtam. Azza nem volt gond a váltás. Ezért nem számítottam arra, hogy most megakad a navigáció.
Na mind1. Figyelni kell! Bármi elfogy (net csomag, ország a kerekek alatt, stb), rá kell nézni a telefonra, hogy online-e vagy sem. -
Zeki
nagyúr
-
-
4Grider
félisten
válasz
ubyegon2 #103068 üzenetére
Én kereskedő vagyok, a mi cégünk szempontjából nem tudok egyetérteni az általad írt inkorrektségi aránnyal.
Olyan dolgokkal találkozunk, hogy az ember álla időnként leesik. Pl. mára már napi gyakorlat, hogy egyes emberek úgy rendelnek meg a neten egy terméket, hogy ugyanazt 3-5 különböző helyről is megrendelik, amelyik kereskedő futárszolgálata pedig azt a leghamarabb kihozza, azt átveszi, az összes többi termék átvételét megtagadja. Ugyanezt előszeretettel játsszák el csak rendelésre beszerezhető termékekkel, ahol a termék maga tipikusan olyan, amit utána esélyed sincs eladni. Nekünk 10 terméket kell ahhoz eladni, hogy ezt a kárt semlegesítse, és addig ingyen dolgozunk és fizetjük az egyéb (pl. logisztikai) költségeket.
Természetesen léteznek ideig-óráig működő garázscégek, ahol nem cél a jogszabályoknak való megfelelés, de évtizedek óta működő cégeknél jellemzően erre ügyelnek. Viszont ne várja el a vevő a netes árharc során a legolcsóbb szállítóktól való rendelés során, hogy elállással érintett terméket nem küldenek ki megint újként, mert az bizony új, akkor is ha már valaki kipróbálta.
Anno dolgoztam gépjármű-kereskedelemben is, nem véletlen volt a hasonlat. Ami két márkánál volt rálátásom a dolgokra, mind a két helyen létezett az első technikai futásteljesítmény-visszaállítás. Tehergépjárművek esetén ui. gyakori, bár személygépjárművek esetén ma már ritka a lábon szállítás. Valamennyit viszont muszáj beletenni egy autóba is, hogy a vevőhöz kerülhessen. És közben meg is lehet azt az autót és a mellette lévőt is húzni...
Részemről nem szeretnék tovább offolni, itt befejezném. -
Aaron14
őstag
válasz
ubyegon2 #103068 üzenetére
Csak hogy temaba vago dolgot fuzzek a vitahoz. 2016 marciusaban nekem Cegleden egy hasznalt iPhone-t adtak el a Telekomnal. A boltban nem vizsgaltam meg jobban, mivel fel sem merult bennem, hogy ilyen tortenhet. Mar csak akkor vettem eszre, mikor itthon az alma logo ossze volt karcolva, plusz a kijelzon is latszodtak a karcolasok lampafenynel. Azt hittem en csesztem ossze, de mikor beleptem a Music alkalmazasba, kerte az XY Apple ID-hoz tartozo jelszot. Felhivtam az Apple Supportot es ez a keszulek mar egy hettel ezelott aktivalva volt. Iszonyat pert akaszthattam volna a nyakukba, de jo fej voltam es beertem egy jovairassal es cserevel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest