- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieearth
tag
válasz
313313 #76913 üzenetére
na hello ismét!
pont került az ügy végére, ígéretemhez híven megosztom a nagyérdeművel.tehát azzal indítottam, csereutalványom van, de az árában fellelhető telefonok nem felelnek meg, így vagy ráfizetek többet mint a rendszer enged, vagy kérem a pénzt vissza. szegény srác elsápadt, majd hívott egy megmondóembert (esetemben asszonyt). ő mondta, hogy olyan megoldást tud felajánlani, hogy visszaveszi a telefont annyiért amit kifizettem érte, de azt ott rögtön le is kell vásárolni. de! nem kiskerárlisa alapján lehet választani, hanem a díjcsomagnak megfelelő akciós árlistából. így meglett a vágyott honor 8, abba beleforgatták a G2 visszavásárlási árát, a fennmaradót meg részletekben. hátrány, hogy a 2 év hűségidő újraindult.
ők is engedtek az első verzióhoz képest, így én is. a kecske is jóllakott, káposzta is maradt
köszike mindenkinek a közreműködést!
-
Soulfly842
addikt
válasz
313313 #76716 üzenetére
Magánszemélyről-magánszemélyre történő átírás kivitelezhető (aktív hűségidő mellett is), de készüléktörlesztő nem lehet rajta az átírás lebonyolításához.
Ha vannak rajta készüléktörlesztők, akkor előbb azt ki kell fizetni, s utána zökkenőmentesen megtörténhet az átírás is.
-
[P]laci
senior tag
válasz
313313 #76242 üzenetére
következő körben a postpaid változások fognak úgyis jönni és bár nem vagyok látnok, nem lepődnék meg, ha Karácsony táján jönnének ezek érthető okokból.
btw ha lejáróban a hűséged, ugorj be egy T-Pontba és kérdezz rá, hogy nincs e vmi jobb ajánlat, nem hiszem hogy csalódottan távoznál... csak foglalj előre egy időpontot Telekom alkalmazáson keresztül a kényelmed érdekében!
-
vizslakutya
senior tag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
313313 #76176 üzenetére
Next S-ben van még 160 egyéb perc és 1GB net is.
Mindez készülék nélkül 6500 forintért, ugye dominonál se készülékkel értelmezzük az árat, vagy ha igen, akkor Next S mellé is lehet dominos csomagban venni a készüléket, s akkor nincs extra havidíj.Domino S esetében ugyanez a tartalom:
3990 + 3040 (hálón kívül) + 1990(Maraton 1GB) = 9020 forint, és ebben még a díjmentes hálón belüli SMS-ek meg sincsenek említve. -
[P]laci
senior tag
válasz
313313 #76156 üzenetére
ha meg nincs hűsége és fel akarja mondani, a havidíj kedvezmény, vagy egyéb kedvezmény miatt úgysem fogja szvsz, szóval nincs itt akkora probléma.
ha meg jönnek az új csomagok, akkor pláne nem lesznek!amúgy meg tök mindegy mi van, mindig van valami, ami vkinek nem tetszik és ez így is fog sztem maradni, de legalább már egy lépéssel közelebb vagyunk a jobbhoz.
-
-
St3ven
addikt
válasz
313313 #75703 üzenetére
Megyeszékhelyen az ajtónálló és egy ügyintéző is gondolkodás nélkül rávágta, hogy nem lehetséges blue mobile-ról Telekomra márkaváltani, mindenképpen új Domino SIM-et kell venni, és mindenképpen új lesz a számom. Mosolyogva megköszöntem a "segítséget", és elmentem egy Telekom üzletbe.
-
-
mirci18
addikt
válasz
313313 #75331 üzenetére
Én is imádtam mert eljött az a jövő ami még sokára fog a felár nélküli bármire felhasználható mobilnet.
Szerettem szép és jó volt főleg mert nem kellett azon gondolkoznom hogy mikor lassítják be.
200 mb-osom van így érthető szerintem az öröm.
Az a baj az 500 mb-ost 5 ft feletti havi díjért sajnálnám megrendelni.Nekem is olyan 10-12 gb forgalmazott adat volt egy egy hónapban mivel ez idő alatt wifi-t nem használtam.
-
lowzor
veterán
válasz
313313 #75354 üzenetére
Most már ezt fogom tenni...
De valószínűleg mondogatni fogják megint, hogy 15 napjuk van típusazonos cserét adni (persze hogy mitől számítják azt nem tudom, gondolom mindig újrakezdődik, ahányszor bemegyek).
Szükségem lenne egy telefonra, ezek meg itt szórakoznak velem már 2 hete. -
Carline
őstag
válasz
313313 #75333 üzenetére
Jelenleg Netplusz XXL (5GB 3290Ft) van a Move XS díjcsomagom mellé.
Ezt az általad írt 4*-es netet hogy kell érteni?
Egyszerűen csak leváltok Netplusz XL (3GB 2790Ft)-re és december 31-ig 4*3GB=12GB netet tudok felhasználni havonta 700Ft-al kevesebb havidíjért mint amennyit most fizetek? -
Mr.Csizmás
titán
válasz
313313 #75020 üzenetére
mondjuk szerintem a garanciát külön lehetne szedni, hogy a forgalmazó vállalja a 2 év kitöltését, akár cserekészülékkel, és utána még a gyártói garancia élhet, a forgalmazótól függetlenül. pl. a samsung beregisztrálós dolgok is megkapják a +3-12 hónapot attól függetlenül, hogy hol vetted.
-
MK VII
veterán
válasz
313313 #75015 üzenetére
Hát a készülék az egy komoly fődarab.. Anélkül a készülék nem készülék.
Amúgy, ha nem titkolóznál és kifejtenéd, hogy mit is akartál velünk közölni akkor talán a találgatásoktól megkímélnél..
Mire akarsz kilyukadni?
Hogy fődarab csere gyanánt kaptál egy komplett új készüléket? Mármint egy LG F6-ot?
Ehhez, hogy jön a garancia kérdése? Vagy azt akartad mutatni, hogy nem írták át a garancia érvényességét rajta xy évre? Szerintem eleve új garipapírt kellett volna kapnod..
Egy valamilyen telefon gari papírjára nem hiszem, hogy rá kéne vezetni, hogy kaptál egy új készüléket. Adják az új készüléket és hozzá az új garipapírt. -
MK VII
veterán
válasz
313313 #75013 üzenetére
Ezzel pont azt bizonyítottad, hogy újrakezdődik a gari...
"A termék vagy jelentős részének kicserélése esetén a jótállás időtartama a kicserélt termék (annak kicserélt része) tekintetében újrakezdődik"
Ergo kötelesek lennének az új készülékhez új garanciát is adni... Ahol ezt nem teszik meg ott törvényt sértenek. -
Bornie127
aktív tag
-
Vangelis
félisten
válasz
313313 #74986 üzenetére
Ez nagyon okos és bölcs kérdés... még én sem tudom a választ.
Új készüléknél új garancia!Sony-t sem érdekli, hogy (példa csak), hogy hogy kaptad a készüléket. Ők pl imei alapján 2 évig javítják cserélik a készüléket.
Meg, hogy miért verik át az ügyfeleket a csereutalvánnyal is? ... Azt sem értem, de náluk ez a divat
-
b.daniel
senior tag
válasz
313313 #74984 üzenetére
Daffni kollégának van igaza. Ha kisker árlista alapján cserélik a készüléket, arról konkrétan készül egy új jótállási jegy automatikusan, és értelemszerűen új gari is vonatkozik rá.
Ha nem cserélik, hanem felvásárolják a régit, akkor meg ugye ő vesz megint új telot, tehát megintcsak elölről kezdődik a gari. -
-
ForRedGlory
félisten
válasz
313313 #74956 üzenetére
Nem hibazott... annyi tortent, hogy Next kotbert csak a kedvezmenyes honapok utan kell fizetni.
A kotber meg egyenlo a havidij kedvezmennyel (ami a huseg nelkuli es a huseges csomagar kulonbozete)
Ertelemszeruen, ha nincs az elofizetes egy teljes naptari honapot sem a Nextben, akkor kovetkezmenyek nelkul lehet atvaltani. Persze csak ha nem hoztal ki melle telefont.
Semmi koze a 14 napos elallasnak ehhez.
-
b.daniel
senior tag
válasz
313313 #74951 üzenetére
Egyébként úgy látom korábban nem volt erről szó, de te azért válthattál kötbérmentesen akkor mert
1, nem volt készüléked
2, a next csomagokra havi 3000 a kötbér, amit csak TELJES hónapok után számolnak, és mivel te csak 3 napot töltöttél el a csomagban, így ezért nem volt kötbéres a váltás -
St3ven
addikt
válasz
313313 #74948 üzenetére
Hogy a T-Pontban kötött szerződés mi? Hát, se nem üzlethelyiségen kívül, se nem távollévők között, nyilvánvalóan. De ezt az általad linkelt korm. rendelet már az értelmező rendelkezések között rögzíti.
Csak alá kellett írni valahol egy kétéves hűséggel járó szerződést, ne vicceljünk már.
-
St3ven
addikt
válasz
313313 #74946 üzenetére
"ha a szolgáltatás a szerződésben megjelölt földrajzi címen nem vagy nem megfelelően működik, az előfizetők a szolgáltatásnyújtás megkezdésétől számított 14 napon belül felmondhatják a szerződést"
Tehát nem indoklás nélküli elállásról ír, úri passzióból megszüntetésről / adott tarifára történő hűség vállalása után mégis kisebb csomagra váltásról.
-
St3ven
addikt
-
Daffni2
addikt
válasz
313313 #74934 üzenetére
A törvény másként rendelkezik.
Az,hogy a Telekom jó fej más dolog.De az ÁSZF-ben nincs benne szerintem.
A Vodafone szerződésében viszont szerepel a 30 napos elégedettségi garancia.az előfizető a szolgáltatás nyújtásának megkezdésétől számított 14 napon belül az előfizetői szerződést azonnali hatállyal felmondhatja, ha az előfizetői szerződés további teljesítéséhez fűződő érdeke azon okból szűnt meg, hogy az előfizetői szerződésben megjelölt igénybevételi helyen (cím, annak hiányában helyrajzi szám) a szolgáltatás minősége nem felel meg az előfizetői szerződésben foglaltaknak, vagy a szolgáltatás nem vehető igénybe.
-
kelly416
veterán
válasz
313313 #74643 üzenetére
Konkrétan a céget figyelmeztették, a mozdonyvezetőket ellátták tablettal és folyamatosan online kapcsolatban vannak a szerverekkel (sok felesleges adatforgalom némi értelmes közt), na ennek az üzemszünete lehetséges, ezért szóltak, hiszen 0-24-ben megyünk.
De a teljes tájékoztatás csak annyiról szólt, mint amit írtam ide, szóval vagy csak mobilnet, vagy mobilnet és mobil, passzolok. -
-
SUPREME7
őstag
válasz
313313 #73725 üzenetére
Nekem az A5 listaárának 160K-ra emelése tetszik
-
boygabi_
aktív tag
válasz
313313 #73535 üzenetére
Nos nem volt megrendelve semmilyen net szolgáltatás. Ezért is fura hogy miért tűnt el hirtelen a feltöltött összeg mikor egy deka adatforgalom nem volt. A fönti lenyíló menüben bekapcsoltam az adatforgalmat és vártam a netet
Amúgy országon belül voltunk, lehet kicsit félreérthető volt a nyaralás dolog miatt. -
Fernet
senior tag
válasz
313313 #73004 üzenetére
Felhívtam őket, azt mondta az ügyintéző, hogy júni 6-tól indul a korlátlan net magentásoknak augusztus végéig és biztos kapok sms-t róla hamarosan. A jelenlegi netpluszt meg lemondhatom (ahogy te is említetted).
Köszi az infót, aszf-et ritkán szoktam nézni, lehet gyakrabban kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest