- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
erdoke #47893 üzenetére
Ja ott a legolcsóbb minden mobilos dolog a környező roszágokhoz képest.
Helyi t-mobile-nál cosmote prepaid sime pl kerül 1566 forintba a mostani árfolyamon, cserébe 1 giga adatforgalom van eleve rajta
De a voida romániánál is ezek vannak..
Simen van 1 EUR: with 150 MB preloaded valid for 3 days
Lehet tölteni:5 EUR 500 MB +1 GB éjszaka 10 days
9 EUR 2 GB+ 4 GB éjszaka 30 days
12 EUR 3 GB +6 GB éjszaka 30 days
15 EUR 5 GB +10 GB éjszaka 30 daysDigi mobile állitólag a legjobb annak sime 30 napig mindenben végtelen 4.96 EUR áron de csak 3g hálózata van
-
válasz
erdoke #47859 üzenetére
Ha nem mondja le, nem tudja aktiválni mert aktív. Előbb le kell mondani, hogy másodjára is aktiválja. Legalábbis szerintem.
Különböző csomagnál működik, mert lecseréli a régit az újra, de azonosnál nem hiszem. De az a plusz 1 lemondó sms szerintem nem vesz sok időt igénybe. -
n@p@lm
őstag
válasz
erdoke #47815 üzenetére
én azért tippelem az előbb-utóbbi nyitást mert a hálózat terheltsége is kisebb lenne a sebesség miatt.
én dominon elvagyok 5-6 megabittel simán, fórumok, face, index, origo app, bőven elég, videókat meg az ilyen kis (1 gb-os) csomagokkal hanyagolom.
szóval sztem nyitás lesz, ha nem két hónap, de hamarosan igen. -
-
Keem1
veterán
válasz
erdoke #47344 üzenetére
Arany. Nincs tartozás (mindig az aktuális havi számlám van, de határidőig mindet rendeztem eddig).
Zsolt_72: aha, szóval most mindentől függetlenül 1 hó akkor? Hát ez most rosszul esett.
Minden ismerősöm eddig kb. 2 hónappal előtte már tudott váltani, egy cimborám talán úgy év elején.
Szerk: az sem hatja meg őket, hogy 2001-ben aktivált és azóta folyamatosan használt előfizetésről van szó?
Ha valaki, hát én csak tudok valamit a hűségről
-
[P]laci
senior tag
válasz
erdoke #47233 üzenetére
nagy zenehallgató vagyok, ezért is örültem mikor megláttam, hogy a Spotify kiírta twitteren a Telekommal kötött szerződésüket.
szóval lehet maradok ennél és majd igyekszem nem túlzásba vinni a másik hálózatok hívogatását...
másik kérdés: nekem októberben jár le a hűségem a Mozaik XS-re, ha most átváltok Music XS-re, akkor ugye nem tolódik ki a hűségidőm? mert majd még ebben az évben szeretnék készüléket váltani és csak akkor aláírni újabb 2 évet...
Vikt0r: neked is köszönöm a tippet és kisebb mérlegelés után inkább mégis a Music XS felé húz a szívem!
-
[P]laci
senior tag
válasz
erdoke #47227 üzenetére
club1, erdoke és pietrasko: köszönöm szépen a segítségeteket!
szinte sejtettem, hogy ez lesz a válasz...
"Sajnos" akkor úgy kérdésem/kérésem van.
Szeretnék díjcsomagot váltani, mert a jelenlegi Mozaik XS díjcsomagom, hát mondjuk úgy hogy nem éri meg...
Aranykártyás vagyok, rendelkezem egyetemi diákkal is (még hallgató vagyok) és arra lenne szükségem, hogy legyen az előfizetésemben lehetőség szerint 500 MB és 1 GB közötti adatforgalmam, amit túllépés esetén lassítanak, de szükség esetén tudjam valamilyen bővítő opcióval bővíteni.
Nem feltétlenül van szükségem olyan 3 kedvezményes számra, mint ami a Music XS-ben van, de azért jó lenne ha a percdíjaim nem 35-38 forintosak lennének, mint most. Az általam hívott számok javarészt 30-asok, de azért néha-néha hívok vezetékes számot, illetve más hálózatban levő embert is.Tudtok nekem valami okosságot ajánlani?
A havidíj jó lenne ha 4 ezer körül lenne összességében, mert ha túl lépem - mint pl. a mostani hónapban... a mozaik xs miatt ~7000 volt -, akkor nem szeretnék 10 ezret fizetni érte.
-
club1
veterán
válasz
erdoke #47113 üzenetére
Én ezt még nem vettem észre, pedig szinte folyamatosan (külföldi) netrádiót hallgatok 3G only módban az autómban. Inkább lefedettségi probléma lesz az megtoldva a vonatok nem éppen vékony fémfelületeinek árnyékoló hatásával. 2.1 GHz-en itt soha nem lesz 80% feletti lefedettség...
-
törölt tag
válasz
erdoke #47094 üzenetére
Utóbbiban eléggé, mivel Berettyóújfaluban lakom
Szerk: Sőt a 47-esen Berettyóújfalu és Debrecen között sehol sem tapasztaltam. Ami külön szépsége volt a dolognak, hogy a debreceni repülőtérnél még 3G-n volt a Huawei.
Hajdúböszörményben nem jártam kb 1994 óta szóval ott nem tudom -
válasz
erdoke #46989 üzenetére
néhány gsm üzletnem már most előrendelhető a 6-os, 300 e ft induló árral - kiírtak hozzá különböző specifikációkat, aminek egy része talán fedi majd a valóságot -, a szolgáltatónál biztos nem lesz ilyen drága, de én magasabb árra tippelek, mint amennyibe most az 5s kerül, és kérdés - már amiből az alap indult -, hogy milyen konstrukciókban adják majd részletre.
lugosi; nyilván, bár az is inkább a későbbi firmware verziók alatt mutatkozott meg.
amellett jobb bluetooth, kamera, 3g modul, gpu...stb. -
válasz
erdoke #46986 üzenetére
azért is írtam javítást, hogy a hibákat küszöbölik ki az "s" verziókban; az i4 antennás és home gomb problémája javítva a 4s-ben - hogy tényleg csak a fontosabbakat említsem -, az i5 keretének kopását, illetve a főkapcsoló behalását javították az 5s-ben.
nekem például pont a keret kopása miatt nem kellett az 5 - a 4s után -, de az 5s már igen.
régebben egyszerűbb volt a gyártóknak a nagyobb lépték hardverben, azért is voltak akkora ugrások hardverben, mára már mással (is) kell próbálkozniuk, ezért sokak számára apróbb ugrásnak tűnnek a következő típusok, hacsak nem lépi most meg az apple (is) a négymagos procit, 2 gigabyte ram...stb specifikációt.
egy biztos, aki most részletre tervezi venni az 5s-t a szolgáltatónál, annak nem javasolnám, hogy hónapokat várjon a bizonytalan specifikációjú és árazású 6-ra, hogy esetlegesen az újabb típust vegye majd meg, kérdéses áron, méretben...stb. -
törölt tag
válasz
erdoke #46747 üzenetére
Speciel ezt nem, de az egyik elődjét a 3GS-t igen, amiben meg 256 MB RAM volt. 40 k-ért akarták nekem eladni használtan. Lehet tévedek, de az olyanoknak akik több éves ciklusokban cserélik a telefonjukat nem feltétlen jó megoldás időtállóság szempontjából. 80 k, meg azért hazai viszonylatban nem kevés pénz egy olyan telefonért, ami nem is idei (tudom, hogy az aktuális verzió lényegesen drágább). Mindig túlárazottnak tartottam, aztán lehet tévedek
-
törölt tag
válasz
erdoke #46734 üzenetére
Cella szerencse
A 10-es vonalán nem messze a klinikától, volt ahol a netes rádió is megnyekkent. Egyébként a Net & Roll S pont annyira van sebeségileg lekorlátozva, ameddig a 3G maximuma tart.
Reggel 6:45-től majdnem délig nem volt töltőn
Régebben olyasmit olvastam, hogy a 4G/LTE jobban apasztja az akkumulátor kapacitást a 3G-nél itt a fórumon is (illetve ebben a cikkben is ez áll... nos én a Huawei-nél ennek az ellenkezőjét tapasztaltam. Meg is lepett, mert gyorsabban leszokott kattani...
Egyébként fontolgatom, hogy átváltok Net & Roll M-re, most hogy sűrűbben fogok Debrecenbe menni is. Majd megfigyelem az adatmennyiség fogyasztást, de lehet nem lesz elég a 8 GB
-
törölt tag
válasz
erdoke #46732 üzenetére
A DEOEC reumatológiai tanszék épületében ülök, és várok Nagymamámra, a Huawei E5776 folyamatosan 4G-n lóg - tehát nem váltogat ide - oda 3G és 4G között -, viszont a térerő egyes és kettes között ingadozik, és mértem 10 Mbps alatti sebességet is. Szimpla RTL Most SD megakadt párszor. Ugyanez Berettyóújfaluban is megesik, de azért itt jobbra számítottam. A beltéri lefedettség mind a két városban gyenge. De legalább az is kiderült, hogy a Net & Roll S szolgáltatási feltételeinek megfelelően le is van korlátozva 60 helyett 20 Mbps - ra.
-
Pocok256
veterán
válasz
erdoke #46106 üzenetére
Értem köszi.
Mi történik akkor ha belépek a kis t mobilnál ahol feltöltkártyás vagyok. Majd kiválasztom a készülék vásárlást feltöltőkártyásként majd kiválasztom a Net&Roll XS csomagot a telefon mellé. Ilyenkor lesz egy feltöltőkártyás csomagom amin lesz egy ilyen Net&Roll XS csomag ? Vagy ez hogy fog működni ? -
kokokka
addikt
válasz
erdoke #45821 üzenetére
Igaz, ezt nem tudtam. Mivel azonban mint mondtam nem igazán érdekel ez a dolog, így érthető, hogy nem foglalkoztam vele különösebben. Egyébként én úgy vagyok ezzel, hogy mp3-ban csak amit nagyon muszáj, kizárólag FLAC. Ebben a formátumban meg nincs online zene, nem is lenne sok értelme mert nem erre találták ki.
-
kokokka
addikt
válasz
erdoke #45810 üzenetére
Legjobb megoldása lesz, majd ha mindenhol olyan mobilnetet adnak, amilyet az ember a 21. században elvárna. Sajnos azonban még a tőlem 20km-es körzeteben sincs normális szolgáltatás e téren. Így viszont csak pénzkidobás lenne, tehát marad a jól bevált többi megoldás. Mondom ezt sok-sok Tb. Flac-cal a tarsolyomban
-
ZeneÁdi
csendes tag
válasz
erdoke #45606 üzenetére
Értelek, de nem biztos, hogy ezzel meg tudnék békülni.
Ráadásul ez ugyanaz, mint amikor kihozol egy új autót a kereskedőtől. Amint kiviszed, az már nem számít újnak és már esett is több százezret az ára. Igen ám, de ha motorhibás az autód és azonnal visszaviszed, én nem hiszem, hogy gyárban felújítottat adnak helyében
Ha utána a tiedét kijavítják, az már nem új.
Szerintem itt a helyes eljárás az lenne, amit a jogszabály is előír, hogy 72 órán belül újat adjanak. Az, hogy utána milyet kapsz, az már az ő gondjuk.
Végül is ott az elállás lehetősége, ha nem azonos készüléket adnak.
Ez nyilván kellemetlenséget fog nekem okozni, mivel készülék nélkül maradok egy darabig, de lehet, hogy pont arra számítanak ilyenkor, hogy az ember telefont akar és belemegy az újnak eladott felújítottba.
-
ZeneÁdi
csendes tag
válasz
erdoke #45598 üzenetére
Kedves erdoke, teljesen mindegy, hogy az Apple mit dönt, az 1 éven belül hogyan intézi a garanciát. Itt egy törvényről van szó, ami kimondja, hogy 72 órán belül bárki bármit köteles azonos termékre cserélni, amennyiben ez idő alatt hibával visszaviszi és ezt kéri a vevő. Egy felújított, már használt és kijavított, rendbehozott NEM azonos egy új készülékkel
-
vipnolf
aktív tag
válasz
erdoke #45601 üzenetére
elismerem, hogy nem látni különbséget, ez a már említett Dell gépek esetében is így van.
samsung, htc, stb. szervizzel kapcsolatos tapasztalatom nincs, Sonyval elégedett voltam.nem azt állítom, hogy rosszak a refurb cumók. nekem az elvvel van bajom. az arc fizet 250et egy iphoneért és a gyártó hibájából kap helyette egy nem újat. ez csak az én világomban sántít? és itt nem arról van szó h újraindul e a gari... az akkor is újraindulna ha egy tényleg új készüléket kapna. spórolnak a useren ez a tény... gáz egy negyedmillás cuccnál szvsz.
TÖBBEK KÖZÖTT ezért sem vettem iphonet. az egy év garancia már csak apró extra...
utólag is elnézést a masszív offért
-
vipnolf
aktív tag
válasz
erdoke #45598 üzenetére
mármint egy refurbishedet kap... nem újat....
Jah és a felújított nem olyan mint az új...egyébként a példa kedvéért egy refurbished Dell laptop kb 70%on vihető el... és más olyan gyártók, akik adnak a vevőkre, normálisan cserélik a hibás készüléket. pl nekem a Sony azonnal cserélte az egész készüléket, nem csak a kijelzőt. pedig kijelzőt problémám volt.
szóval nem szép úgy általánosítani hogy van a fsza alma meg a többi kókány gyártó... és nem is fedi a valóságot..
-
ZeneÁdi
csendes tag
válasz
erdoke #45586 üzenetére
Részletre vettem, de igazából kifizettem, ugyanis aláírtam a hűségnyilatkozatot és kifizettem a kezdőrészletet. Ettől függetlenül szerintem új járna 3 napon belül. De ismétlem, még nem jött meg, csak azt említette a szervízes, hogy majd csak a készülékre meg a jótállási jegyre lesz szükség.
-
ZeneÁdi
csendes tag
válasz
erdoke #45580 üzenetére
Persze, csak hát nem új
én egy új készüléket vásároltam és 2 éves hűség/tarifamegtartási nyilatkozatot írtam ezért alá, ami azt jelenti, hogy a Telekom biztos, hogy 2 évig kap tőlem havi minimum 5400 Ft-ot. Ha aznap kiderül egy hiba, másnap pedig beviszem, adnak róla papírt, hogy kicserélik, akkor nehogy már felújított készüléket kapjak ami, ahogy itt sokan le is írták, 20-30%-al olcsobb online
-
válasz
erdoke #43698 üzenetére
Tapasztalatból mondom (bár másik szolgáltató), hogy azok a felvételek, ha neked kellenek, nem kerülnek elő. Hiába kéred, többször, írásban. Én konkrétan kértem, folyamatos számlázási hiba miatt, hogy mit mondott az üfsz, pontosan meghatározott napon és időpontban, és csak nem lett meg.
-
djculture
félisten
válasz
erdoke #43176 üzenetére
A boritékos fizetéshez nem sok köze van hogy a munkáltató rendesen bejelent e valakit. Pl fényszarui samsungban több száz ember aki vállalkozós így van fizetve miközben hivatalos hely. Állam által támogatott állás megőrzéses szerződéssel működnek. hetente van ellenőrzés máshogy nem is működhetne a sok ott lévő munkaerő közvetitő vállakozás.
-
csababarca
őstag
válasz
erdoke #42582 üzenetére
Lehet,én még az előző csökkentésről írtam,akkor 2010hez képest meg drágább volt. Persze azt próbálták magyarázni,hogy annál is olcsóbb lett.
De azt azért nem gondolom,hogy a forint esése kedvező. Akkor tegyük fel egy dolláért kaptunk egy egységnyi gázt. Most meg 1+25%ért kapunk egységnyi gázt.
Plusz a fűtőértéke ténylegesen sokkal gyengébb.
Többit inkább priviben,ne offolkunkAmcsira is kiterjeszthetnék ezt a roaming szabályzást,engem az érintene igazán!
-
csababarca
őstag
válasz
erdoke #42575 üzenetére
az is tényközlés, hogy az átlag rezsi árak még így is magasabbak,mint 2010ben (több statisztikai oldal kimutatta,nem csak ellenzéki oldalak),és hogy a gáznak a fűtőértéke a felére esett (nálunk vidéken legalábbis a háziasszonyok észreveszik,hogy a leves fél-1 órával később forr fel,stb...)
Egyébként a magyar t-mobile az teljesen függetlenül működik a nemzetközi t-mobiletól? gondolok itt arra,hogy nincs egységesítve az árképzés, vagy ezt mindig az adott ország T-je dönti el,hogy hogyan képez árakat?
-
club1
veterán
válasz
erdoke #42021 üzenetére
Szerintem nem nézted meg, milyen kérdésre válaszoltam.
Én elsősorban Büdöspesten használom mindenütt a 3G-t, esetenként (ritkán) megy csak 7 Mbps alá a speedtest.net. Azaz gyorsan tölt a telefonom, egy index.hu főoldal betöltődése képekkel együtt kb. 6 másodperc Firefox alatt. LTE alatt meg 3 másodperc. De legyen ég és föld. Én is csípem az LTE-t, de elsősorban azért mert több embert, nagyobb területen, jobb lefedettséggel, kisebb késéssel tud kiszolgálni. Nem pedig azért, mert lehet hozzá kapni 1 GB-os havidíjas csomagot 1000 Forintokért... -
válasz
erdoke #41913 üzenetére
így igaz, iphone esetén mostanság nem adják részletre 2 év hűség mellett sem, ha csak az előfizetésre ír alá hűséget az előfizető, azt meg várhatják, hogy díjcsomagra is aláírjak...
lehet kapni 180 e ft ellenében gsm boltban, vagy akár az aprón is, de számla nélkül vagy gsm bolti számlával van hibalehetőség, ha például úgy behal a készülék, hogy nem lehet bekapcsolni, akkor kérik a számlát, és bizony hiába az apple oldalán írt érvényes jótállás, bukó lehet a garis csere/javítás, ha nem fogadják el csak az apple store és annak megfelelő számlát, és bizony volt már rá példa a gyakorlatban, hogy számla nélkül, illetve a sufni gsm számlával lepasszolták az embert!
illetve áll a korábbi szempontom is, miszerint szolgáltatós készüléknél akár az egy éves jótállás utolsó napján cserélt készüléknél is újraindul a teljes egy év, független készüléknél pedig nem! -
s3toraph
senior tag
válasz
erdoke #41836 üzenetére
Sajnos ezt nem tudtam, hogy fizetős lesz. Azért sürgős, mert már régóta kinéztem egy telót, de mindig keresztbe tesz nekem vagy a szolgáltató, vagy a flotta felől valami, most már ott tart a dolog hogy meg sem tudom venni, csak máshol. Szóval elegem van és minél hamarabb megvenném most már, a másik helyen.
Akkor, csak lebeszéléssel tudom felhasználni az egyenleget? -
WhiteWalker
nagyúr
-
válasz
erdoke #41007 üzenetére
az a díjcsomagban foglalt adatforgalom...
nekem kiírja a 30 megát - csak azt -, amiből vagy 600 megát leforgalmaztam 6 nap alatt - a gyakorlatban a netplusz l bővítőből -, ma indul újra az adatforgalmi keret, ezért tegnap én is lte meg h+ sebességet méricskéltem kíváncsiságból, mert amúgy nem szoktam ennyi adatforgalmat bonyolítani, bőven elég 1 gigabyte a mobiltelefonra egy hónapra.
westend city center, a kajáldás rész tömve 20 óra környékén, az emberek jelentős hányada a telefonját pötyködte - a mérések miatt én is-, az eredményekkel nem trollkodok, de aki az lte ellen van, hogy elég neki a h/h+ is, az ilyen helyen is hasonlítsa össze, ahol kis helyen sok ember lóg a hálón, és bizony sebességben és válaszidőben is látni/érezni fogja a különbséget, és nem csak mérésekkel, hanem akár már a húzósabb oldalak betöltésénél is...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Tőzsde és gazdaság
- Légies iPhone halvány színei
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Macbook White 13" unibody
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest