Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [P]laci

senior tag

válasz erdoke #47227 üzenetére

club1, erdoke és pietrasko: köszönöm szépen a segítségeteket! :K szinte sejtettem, hogy ez lesz a válasz... :(

"Sajnos" akkor úgy kérdésem/kérésem van. :)

Szeretnék díjcsomagot váltani, mert a jelenlegi Mozaik XS díjcsomagom, hát mondjuk úgy hogy nem éri meg...
    Aranykártyás vagyok, rendelkezem egyetemi diákkal is (még hallgató vagyok) és arra lenne szükségem, hogy legyen az előfizetésemben lehetőség szerint 500 MB és 1 GB közötti adatforgalmam, amit túllépés esetén lassítanak, de szükség esetén tudjam valamilyen bővítő opcióval bővíteni.
    Nem feltétlenül van szükségem olyan 3 kedvezményes számra, mint ami a Music XS-ben van, de azért jó lenne ha a percdíjaim nem 35-38 forintosak lennének, mint most. Az általam hívott számok javarészt 30-asok, de azért néha-néha hívok vezetékes számot, illetve más hálózatban levő embert is.

Tudtok nekem valami okosságot ajánlani? :F A havidíj jó lenne ha 4 ezer körül lenne összességében, mert ha túl lépem - mint pl. a mostani hónapban... a mozaik xs miatt ~7000 volt -, akkor nem szeretnék 10 ezret fizetni érte.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák