Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
TMNT: Splintered Fate - Jövő hónapban érkezik PC-re
gp A készítők egy publikus demóval készültek, ezt bárki letöltheti Steamről.
-
Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
ph A maximum 2,5 GB/s-os iramot diktáló megoldás 2-től 8 TB-ig skálázódik, és tetszetős a körítése.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
válasz erdoke #47227 üzenetére
club1, erdoke és pietrasko: köszönöm szépen a segítségeteket! szinte sejtettem, hogy ez lesz a válasz...
"Sajnos" akkor úgy kérdésem/kérésem van.
Szeretnék díjcsomagot váltani, mert a jelenlegi Mozaik XS díjcsomagom, hát mondjuk úgy hogy nem éri meg...
Aranykártyás vagyok, rendelkezem egyetemi diákkal is (még hallgató vagyok) és arra lenne szükségem, hogy legyen az előfizetésemben lehetőség szerint 500 MB és 1 GB közötti adatforgalmam, amit túllépés esetén lassítanak, de szükség esetén tudjam valamilyen bővítő opcióval bővíteni.
Nem feltétlenül van szükségem olyan 3 kedvezményes számra, mint ami a Music XS-ben van, de azért jó lenne ha a percdíjaim nem 35-38 forintosak lennének, mint most. Az általam hívott számok javarészt 30-asok, de azért néha-néha hívok vezetékes számot, illetve más hálózatban levő embert is.Tudtok nekem valami okosságot ajánlani? A havidíj jó lenne ha 4 ezer körül lenne összességében, mert ha túl lépem - mint pl. a mostani hónapban... a mozaik xs miatt ~7000 volt -, akkor nem szeretnék 10 ezret fizetni érte.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen autót vegyek?
- 2024 őszi fórum peca
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen