- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalai112
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #123696 üzenetére
Igen multisim=esim ,
A telekomosok se érteték ha az órán hívni tudok és fogadni önálóan.
Akkor az sms hogy hogy????? nem megy át. -
válasz
st3v3np3t3r #123642 üzenetére
Gondolod hogy ezt a játékot a telekom nem játszaná el ha lenne értelme? Majd magánszemélyek nekivágnak, mi?
-
rongaucho
tag
válasz
st3v3np3t3r #123644 üzenetére
"nem szeretik, ha 2 előfizető 1 címen van." Azt még valahogy megértem, hogy ha azonos címen tartozás van, azért "bünteti "a T a másik felhasználót. De ezt már végképp nem értem. egy címen nem lehet több generáció, több különböző mobil előfizetéssel?
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #123642 üzenetére
Szia!
"2 elöfizető nem lehet egy azon címen"
Ez nem minkig volt így, nekem sikerült albérlőként beköttetni anno az ADSL-t, miközben a bérlőnek is volt telefon és internet előfizetése ugyanazon szolgáltatónál!
Igaz a szerelése nem ment simán...
Sőt még UPC áthelyezés is sikerült egy panzióba, miközben a panziónak is volt már UPC előfizetése!
Itt sem ment simán a bekötés, végül csak a 3. szerelő tudta elvégezni tiszteségesen az iránymutatásom alapján! (be kellett rakatnom egy visszairány erősítőt is, amit persze velem akarták kifizettetni, de erről sikerült lebeszélnem őket)
Ui:
Viszont nem volt tartozás egyik címen se!
-
szabonagyur
félisten
válasz
st3v3np3t3r #123336 üzenetére
App nekem sem jo
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #123325 üzenetére
Gyors volt a üzemzavar elhárítás.
-
krisi047
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #123216 üzenetére
Igen, ennek ellenére hallottam eltérő tapasztalatokat az esim vonatkozásában, még a Telenor üzletben is. Mindenesetre az iménti kedves fórumtárs segítségével sikerült kipróbálni a gyakorlatban is: "Ennek a szolgáltatónak nem adhatóak hozzá a mobil-előfizetései. Az eszköze csak más szolgáltató mobil-előfizetéseit képes használni." Köszi mindenkinek!
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #122989 üzenetére
Van más is,ez csak egy példa volt(a támogatás az továbbra is meglesz).
Mától új ajánlatok vannak,a tavaszi akció véget ért,lehet találni más érdekes ajánlatot is. -
válasz
st3v3np3t3r #122967 üzenetére
Nem baj, akkor nem keresgélek tovább, meg amúgy is érdemes lehet rávárni az 5G lefedettségre. Főleg beltéren, ahol 70%-ban kellene a router.
-
Marcsello31
őstag
válasz
st3v3np3t3r #122855 üzenetére
Értem. Köszi!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #122512 üzenetére
Meglett a hiba forrása. Az Ügyfél Nyilvántartó Rendszerben nem volt hozzárendelve mobilinternet csomag az előfizetésemhez, ezt egy 2020-as mobilnet csomag aktiválással megoldották. A hiba okát nem tudtàk megmondani. A lényeg, már működik
-
Indiant
addikt
válasz
st3v3np3t3r #122530 üzenetére
Beb@szcsizna..
Xiaomi Redmi Note 8 Global Version 4+64GB Neptune Blue EU
2G: GSM 1800MHz,GSM 1900MHz,GSM 800MHz,GSM 900MHz
3G: WCDMA B1 2100MHz,WCDMA B2 1900MHz,WCDMA B4 1700MHz,WCDMA B5 850MHz,WCDMA B8 900MHz
4G LTE: FDD B1 2100MHz,FDD B2 1900MHz,FDD B20 800MHz,FDD B3 1800MHz,FDD B4 1700MHz,FDD B5 850MHz,FDD B7 2600MHz,FDD B8 900MHz
TDD/TD-LTE: TD-LTE B38/B40 -
Indiant
addikt
válasz
st3v3np3t3r #122528 üzenetére
Jó Neked. Nálam a Redmi note 8 csak EDGE-en hajlandó menni. (és nem is lát 3v4G-t) Úgy tűnik hw hiba lesz. (bár mentésem nincs, szóval azt nem tudom tesztelni)
-
Bferibörs
addikt
válasz
st3v3np3t3r #122526 üzenetére
APN-t próbáltál változtatni?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #122524 üzenetére
Betettem a telóba egy másik fizikai sim-et, azzal megy a mobilnet. Megnyugodtam, mert így a szoftverhiba kizárható.
Szerintem az mobilszámhoz tartozó előfizuval lesz valmi gubanc, mert a többi sim kártyán is megy a mobilnet, csak azzzal nem amit én használok. -
MadMancs
veterán
válasz
És a multisim főkártyájának adatkerete nem fogyott még el?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
"wifiről jó, van net"
Kifitottam a szerkesztésből
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #122083 üzenetére
A Telekom fiókodban lesz egy kis átfutási idő amikorra látni fogod a változást ,1-2 napot vesz igénybe.
-
glacious
addikt
válasz
st3v3np3t3r #122083 üzenetére
Technikailag azonnal, nem árt egy újraindítás, de az hogy te mit látsz, akár egy hét is lehet, vagy több.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #121951 üzenetére
Kérni lehet bármit... a jogszabály szerint a jótállási igényedet ELSŐSORBAN a helyesen kitöltött jótállási jeggyel érvényesítheted, és nem követelhetnek mellé semmi mást. Ha nincs kitöltve, az megint más tészta, mert kell valami, amivel igazolod a vásárlást. Mondjuk elég sűrűn előfordul, hogy veszek valamit, jótállási jegy üresen jön a termékkel, a számlán meg csak az szerepel, h vettem egy darab valamit, SN nuku...
-
btudos
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #121961 üzenetére
Konkrét tapasztalat Telekommal:
Jótállási időn belül kifutó modellként vásárolt Samsung telefon elromlik, Samsung szervizből csereigazolás érkezik, amit a Telekomnál lehet érvényesíteni. Mivel a vásárláskori listaár már erősen kedvezményes volt - kifutó modellnél nem meglepő - ezért másfél évvel később adott árban csak alacsonyabb kategóriás modellre lehetett váltani, de ezt a jogszabálynak megfelelően a Telekommal, mint forgalmazóval kellett lezongorázni, a Samsungnak ehhez annyi köze van, hogy a velük szerződött szerviz állítja ki a csereigazolást, amit ott is kellett hagyni a Telekomnál, mivel az alapján számolnak el a gyártóval, de az már nem a fogyasztó problémája.
Olvasni sok mindent lehet, a gyakorlatban ez így működik. A biztosítás más eset, ott a biztosítóval kell egyezkedni, de a Telekomtól vásárolt, garanciális, viszont nem javítható, ezért csereigazolásként visszaérkező készülékek esetében ez a hivatalos eljárás.
-
válasz
st3v3np3t3r #121961 üzenetére
Mások is olvassák a fórumot, gondoltam hátha hasznos lesz nekik az infó.
-
válasz
st3v3np3t3r #121955 üzenetére
"akkor köteles a gyártó azonos árban más hasonló terméket felajánlani! 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 5. §"
Nem. Btudos jól írta.
Az általad hivatkozott rendelet nem azt mondja, hogy a gyártó köteles cserélni, hanem azt, hogy "a vállalkozás". Az 1.§ (2) értelmében pedig az "a vállalkozás" aki a fogyasztóval szerződést kötött, tehát a forgalmazó, és nem a gyártó. Tehát btudos #121956 válasza helyes volt."A számlán szereplő név nem érdekes. Annak cserélik, akinél a jótállási jegy van."
Ha a gyakorlatban így is van, mert a vállalkozás a fogyasztó javára a rendelettől eltérhet, a jogszabály azonban nem így szól, ezt azért jó tudni. Ezt mondja ki: "A jótállásból eredő jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül." (1.§(2))
-
btudos
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #121955 üzenetére
Ilyen esetben nem a gyártó, hanem a forgalmazó köteles cserélni, aki meg pontosan tudja, mennyiért vetted az eszközt. A gyártó a legtöbb esetben csak a csereigazolást állítja ki és utólag rendezi a dolgot a forgalmazóval a csereigazolás alapján.
-
Caranita
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #121754 üzenetére
Listaáron 200 körüli ára van, 600k vásárlási keret teljesen rendben van egy jól fizető ügyfélnél.
Nekem most nincs részlet, 2,5m a keretem
-
pana0017
senior tag
válasz
Bocsi az amatőr kérdésért, de mit takar a vásárlási keret?
-
Kaba
veterán
válasz
A keret az időröl időre változik,logikát ne keress benne,úgyhogy lehetséges.
-
szabonagyur
félisten
válasz
st3v3np3t3r #121231 üzenetére
A kérdés, hogy a blokkoló mit is csinál.. ha elutasítja akkor a másik félnél, ahol fel kene venni sem fog csörögni ha nem veszi észre hamarabb.
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #121199 üzenetére
Lehet nincsen készleten a termék.
-
Caranita
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #121178 üzenetére
Mert az induláskor így is volt, de hamar rájöttek, hogy ez csak Zsákos Frodóéknak jó
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #121180 üzenetére
Nem neked szántam,bocs félrecsúszott.
A hitelkeretről általában akartam írni. -
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #121178 üzenetére
Az egyéni hitelkeretet a Telekom rendszere állapítja meg.Ez egy objektív tény,ezen nem fog változtatni a reklamálás,az ügyintéző közben járása,stb.Kár ezen mérgelődni.
Két dolgot lehet tenni.A részleteket előre befizetni,(de még ez sem garancia a vásárlási keret növelésére),és időről időre próbálkozni a vásárlással teszt jellegel,mivel a megállapított hitelkeret nagysága is időröl időre megváltozhat. -
Caranita
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #121174 üzenetére
A vásárlási keret minden esetben fix, nem függ a tarifacsomagtól.
-
Zeki
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #121174 üzenetére
???
a részletfizetés havi törlesztője nem a listaárból számolódik, hanem az akciósból, amivel kinézted.Vagy úgy érted, hogy nagyobb a hitelkeret részletfizetésnél, mintha listaáron vennéd?
-
Masato
tag
válasz
st3v3np3t3r #121127 üzenetére
A lefedettséggel nincs gond, B3+B20 van a szemközti dombon lévő tornyon. A Xiaomi Mi9T-mmel tökéletesen működik a Telekom.
-
válasz
st3v3np3t3r #121119 üzenetére
Nem teljesen azonosat írtam, mert szerintem nem csak bug lehet.
A szolgáltatós kontra nem szolgáltatós firmware verziók esetén viszont esete válogatja, nekem anno a Note 9-nél volt fordítva is, a TMH nem tudott néhány dolgot, amit a XEH igen, például a HD hang kijelzése. -
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #121116 üzenetére
S21 szériából nincs se PAN se VDH. Mindegyik független, Telekom TMH CCS el, Voda és Telekom pedig XEH azaz gyári független szoftverrel adja. S20+ 5G és S21 Ultra telóm is vodától van, előbbi VDH, második XEH, de független és nem problémázik másik szolgáltató kártyáival. Kollégánál én nem zárnám ki a SIM hibát se.
-
szabonagyur
félisten
válasz
st3v3np3t3r #121116 üzenetére
Igaz PAN.
-
válasz
st3v3np3t3r #121114 üzenetére
Vannak készülékek a Telenor és a Vodafone kínálatában is, amik a gyakorlatban (legalább részben) függetlenek a kiírás ellenére is.
Még szerencse, hogy a Telekomnál minden független (teljesen) már jó ideje, hivatalosan is.
Adott eset viszont összetettebb problémának tűnik, de a leírtak alapján a készülékkel van gond, vélhetően szoftveres okból.
Más kérdés, hogy a Samsung alapban sem arról híres, hogy a legjobban kezelik a készülékei a hálózatokat. -
szabonagyur
félisten
válasz
st3v3np3t3r #121114 üzenetére
Halo zar eseten 3G vagy hivas sem menne. Itt inkabb szoftveres bugnak nez ki a dolog, akar a XEH rom miatt.
Telo tolikban mit irnak erre?
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #121059 üzenetére
Akkor kell vele foglalkozni amikor lejárt a 10 hónap,írsz a chatnak,hogy le szeretnéd mondani.Ők megoldják.
Felesleges ezen már morfondírozni hetekkel vagy hónapokkal előtte. -
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #121057 üzenetére
Jogosultság esetén 10 hónap után le lehet mondani.
A bestbuy topikban már többen is jelezték,hogy lemondták,nekem is volt és már le is mondtam.
A legegyszerűbben a chaton lehet lemondani a 10 hónap letelte után.
Akinek Telekom fiókja van annak a rendszer jelzi is az áttekintések alatt,hogy lejárt a hűség. -
csacsi67
addikt
válasz
st3v3np3t3r #121019 üzenetére
Egyedül birosági végrehajtonak van joga ilyen eszközhez nyulni .A többi ugyan olyan jog illeti meg mint Téged vagy engem .Sok autot elvettek igy jogtalanul magán végrehajtók .Most vegye el . Szerinted miért adja el a Telekom vagy akarmelyik másik szolgáltató bank mert nem éri meg neki ilyen kis tételel foglalkozni. Sok ember nem tudja ,hogy az adosnak is van joga.
-
m1lan
őstag
válasz
st3v3np3t3r #121021 üzenetére
Telekomnál 5 év az elévülési idő, utána kap tiszta lapot az ügyfél. Tavaly március végéig dolgoztam náluk, addig legalábbis biztosan így volt.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
st3v3np3t3r #120909 üzenetére
Az adott telefonszámhoz ingyenes a 10db áthelyezés (mivel egy QR-kód egyszer használható).
Ha van 20 előfizetésed, akkor összesen 200 db e-sim áthelyezés ingyenes (20x10 db). Plusz ugye 20 db e-sim igénylés fizikai sim—>e-simre váltáskor is ingyenes.
Az áthelyezést meglehet csinálni a Telekom fiókban is. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
st3v3np3t3r #120906 üzenetére
És a weboldallal ellentétben ingyenes a e-sim —> fizikai SIM-re csere.
(Legalábbis nálam ingyenes volt)
Ha jól emlékszem, akkor csak az első 10-12 eSim igénylés ingyenes, utána talán 276 forint az új eSim
Mármint “végtelen” e-sim igénylés ingyenes, a 10 alkalmas ingyenesség (áthelyezés) egy adott e-simhez (hívószámhoz) tartozik. -
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r #120867 üzenetére
iPhone 12 pro és egy Huawei 5G cpe pro 2 használok. A Telekomos 5G van a routerben és nagyon jó. Sokkal megbízhatóbb mint előtte a 4G alapú kapcsolat. A sebesség 3xos, a ping általában 10 körül alakul és nem akad be időnként, mint a 4G kapcsolat előtte. Tehát egyáltalán nem felesleges az 5G.
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #120864 üzenetére
Amint elnézem a komplett voda hibás nem csak a térkép.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r #120862 üzenetére
Nem aktív. Ott voltam pont tegnap és egy gramm Vodafone 5G sem volt sehol. Telekom tudtommal meg arra nincs, de a Balaton partvonala szépen le van már fedve Telekom 5G-vel és mindenhol megy is. Több helyen van, mint amit a lefedettségi térkép mutat jelenleg. Ahol én lakom sincs papíron 5G, de a valóságban megy 2100on december közepe óta és jól használható is.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r #120864 üzenetére
Én tegnap voltam Székesfehérváron. Sehol nincs bekapcsolt 5G, de az egyik 5G RRU a színház mögötti toronyház tetején díszeleg. Egyenlőre csak 4Gre aktív a 700as sáv.
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r #120862 üzenetére
Na ott pont nem voltam.
De ez is érdekes. Lefedettség térkép szerint ennél jóval nagyobb a lefedettség. -
4Grider
félisten
válasz
st3v3np3t3r #120540 üzenetére
Ez mobilos topik...
-
zzola
titán
válasz
st3v3np3t3r #120500 üzenetére
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #120503 üzenetére
A Mobil XS ugyanúgy nem számít, mint a sima net csomagok. Mivel nem tartalmaz lebeszélhetőséget. Így neked csak 2 meglévő hang csomagod van. Vagyis ha azok közül váltasz egyet, akkor nem jár az 50% a korlátlan netre. Míg ha a Mobil XS csomagot teszed át bármi más hang csomagba, vagy bármelyik 0 percest, azzal már látja a 3 hang csomagot, vagy ha egy új mobil hang csomagot kötsz (S-XL), akkor is, így már azzal az árral számol.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r #120503 üzenetére
ÁSZF 34.pont : Mobil XS nem számít bele (nincs bennefoglalt hang forgalom).
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
A 3. előfizetéstől magasabb a kedvezmény.
-
kory24
őstag
válasz
Valószínűleg ha új előfizetés kötsz, teljesül az, hogy 3 hangcsomag magenta korlátlan netre 50% kedvezmény.
Viszont ha meglevő újítasz, akkor nem teljesül a 3db, ezért csak 30% a kedvezmény....
-
btudos
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #120490 üzenetére
Kiválaszthatod, melyik havi részleteket akarod kifizetni, szóval jelentheti azt is, hogy ha x hónapot kifizetsz egyben, akkor a következő x hónapban nem kell fizetned, meg azt is, hogy az utolsó x hónapot fizeted ki előre, és a soron következőket meg fizeted rendesen, mindegyik út járható.
-
Frontiner
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #120490 üzenetére
Hello!
Ezt megcáfolom (bár én utaltam, de szerintem tökmindegy) mert előre fizettem 3 hónapot, addig nem jött róla számla, most, hogy letelt a 3 hónap újra kaptam .Legalábbis Magentánál így van, de gondolom sima mobil vagy otthoni előfizunál is. -
embe
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #120072 üzenetére
-
m1lan
őstag
válasz
st3v3np3t3r #119892 üzenetére
Pontosan ezért 1+1 év a garancia, nem pedig 2 év. Az első évre vonatkoznak a jogszabályok, a másodikat pedig a Samsung vállalja a maga feltételei szerint. A gyártói garanciajegy így magyarázza az 1+1 évet:
„Kiterjesztett Samsung jótállás” :a Samsung az általa forgalomba hozott termékekre 12 hónap teljes körű kötelező jótállást (alapjótállás) és további 12 hónap kiterjesztett Samsung jótállást biztosít. A kiterjesztett Samsung jótállás alapján a jótállás kizárólag a készülék kijavítására vonatkozik, továbbá az alapjótállási időt követően történő fődarab csere esetén a jótállási igény elévülése nem kezdődik újra. Mobiltelefonok esetén a kiterjesztett Samsung jótállás nem terjed ki a készülékkel együtt értékesített tartozékokra, és a beépített akkumulátorra.
-
válasz
st3v3np3t3r #119892 üzenetére
-
tylerddd
veterán
válasz
st3v3np3t3r #119780 üzenetére
-
tylerddd
veterán
válasz
st3v3np3t3r #119765 üzenetére
A Mobil S 1200, a korlátlan net pedig 7990 vagy nem jót nézek.
-
glacious
addikt
válasz
st3v3np3t3r #119767 üzenetére
Valószínűleg más kedvezménnyel összevonták és talán azért.
-
btudos
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #119767 üzenetére
Az ügyintéző vélhetően nem volt csúcsformában, vagy csak le akart rázni.
Ne hagyd magad, sajnos sok olyan értékesítő van, aki nem hajlandó olyan ügyekkel foglalkozni, amiért nem jár jutalék. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r #119765 üzenetére
A 100GB csomaghoz volt/van akció a digitális oktatás miatt, nem kell 2 év hűséget vállalni, hanem 10 hónap után felmondható, az eszköz megtartható.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r #119739 üzenetére
"A szolgáltató a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnésekor"
Ha számhordozás van, akkor nem újabb feltöltés hiánya miatt szűnik meg a szerződés, hanem egyszerűen egyoldalúan az ügyfél mondja fel a szerződést.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
st3v3np3t3r #119737 üzenetére
29. § (2) Előre fizetett díjú szolgáltatások egyenlegfeltöltéssel történő meghosszabbítása esetén a szolgáltató az előfizető által kifizetett, de az egyenlegfeltöltést megelőzően fel nem használt összeget az új előfizetői szerződéshez kapcsolódó egyenlegen jóváírja. A szolgáltató a szerződés újabb feltöltés nélküli megszűnésekor az előfizető - az Eht. 143. § (2) bekezdése szerinti elévülési időn belül előterjesztett - kérésére elszámol. Semmis az előfizetői szerződés azon rendelkezése, mely szerint a fel nem használt egyenleg elvész, vagy az előfizetőnek nem jár vissza.
Ha hordozol, akkor ez nem vonatkozik rád, lásd a vastagon kiemelt részt.
-
anadroid
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #119690 üzenetére
Nekem eddig csak 53759000-es kártyát sikerült szereznem (barátoknak és a családnak is).
-
anadroid
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #119686 üzenetére
+Curve, odaírtam. Alatta bármi, amit a Curve elfogad, pl. Erste virtuális VISA.
-
m1lan
őstag
válasz
st3v3np3t3r #119671 üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok, adtam is el így készülékeket március végéig
, egyedül az online kedvezmény a kérdéses nekem, hogy az telefonon ténylegesen jár-e.
-
JSandor
tag
válasz
st3v3np3t3r #119484 üzenetére
Igen, de most megnéztem és a saját előfizetéses csomagomhoz se tudom hozzá adni.
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #119455 üzenetére
Optikás netre is korlátozott,jelenleg csak a 2000/1000-esek,azon belül is elsősorban az új előfizetők.
-
DevKiller
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #119429 üzenetére
Ez mehet routerbe?
A korlátlan meg sztem hivatalosan nem. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
st3v3np3t3r #119429 üzenetére
A 100GB csomag mehet a legkisebb hang csomag mellé, míg a Gigaerős nem.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r #119397 üzenetére
Lehet mki a Telenort várja új brand és a Telekom neve lesz One
-
enginev3.0
félisten
válasz
és ennek mi értelme?
-
herdsman12
őstag
válasz
-
Buckey
őstag
válasz
st3v3np3t3r #119351 üzenetére
Lehet, csak a Díjnet miatt nem kapok csekket.
Úgyhogy, megint vagy kérhetek csekket, vagy ha van elektronikus számlázás, akkor úgy rendezem. -
kory24
őstag
válasz
st3v3np3t3r #119351 üzenetére
iCsekk-el szoktam amit nem lehet még online. (sajnos van még ilyen, akiknél csak csekk opció...)
-
válasz
st3v3np3t3r #119284 üzenetére
Ez is téves (sim nélkül is lehet aktiválni) és az is, hogy nem működik a telefon csak esimmel fizikai nélkül.
-
szabonagyur
félisten
válasz
st3v3np3t3r #119308 üzenetére
Akkor nem állítottad be a Wifi-t.
Mivel iPhone során ez a képernyő sorrend: Welcom screen, nyelv, régió, manuális beállítás vagy másolás másik eszközről, WIFI--> aktiválás -
válasz
st3v3np3t3r #119295 üzenetére
Azt is lehet pedig úgy aktiválni Wi-Fi hálózaton is.
Nem is nagyon tudok olyan telefont, amit nem.Winne: Jaja!
-
szabonagyur
félisten
válasz
st3v3np3t3r #119295 üzenetére
Xr-t én is Wifin aktiváltam csak be mert a SIM kártyán nem volt net
-
válasz
Wi-Fi is jó, nem muszáj fizikai SIM adta mobilinternet.
-
garfield545
tag
válasz
És ha netet használsz akkor is meg érkeznek a hivások ? Mert valahol ezt olvastam. Hogy akkor az esimre nem érkezik meg a hivás de lehet hogy városi legenda
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #119239 üzenetére
Felhívtam a 1414-et.Mivel a T ponton keresztül lett megrendelve, azt csak a futárcéghez kerülés után lehet követni. Kiszállítás 2-3nap. Ezt mondták.
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #119237 üzenetére
Megpróbálhatsz egy 1 est a rendelési szám elé írni a GLS nyomkövető oldalán,legalábbis a webes rendelés így követhető.
-
BBke
tag
válasz
st3v3np3t3r #119232 üzenetére
Én sem
-
Kaba
veterán
válasz
st3v3np3t3r #119201 üzenetére
A Telekom nem szokta bejelenteni,általában váratlanul akciózik.
-
StLui
veterán
válasz
st3v3np3t3r #119122 üzenetére
Mit jelent az "otthoni"? mert a lakásban a tv-net-tel inviteles, mostantól digis
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #119122 üzenetére
Ez téves. Ha friss otthoni csomag van a mobil mellett, akkor már 2 otthoni esetén is jár a 30% mindenre, nem csak 3-nál. 2017-es és régebbi csomagok esetén volt máshogy a magenta1 kedvezmény.
Ha csak mobilok vannak, otthoni nincs, akkor 15% jár a mobilokra.
-
viera
őstag
válasz
st3v3np3t3r #119077 üzenetére
Ha Magenta 1-ben van minimum 3db mobil előfizetésed ami teljesen korlátlan akkor 50% jön le a hang és net csomagból is.
Nálam így vannak az árak:
- Mobil XL+Gigaerős Net+ : 9740ft
- Mobil L+Gigaerős Net (2db) : 7490ft/db -
válasz
Új előfizetésként, ha az lenne a harmadik a folyószámlán, akkor olcsóbb a korlátlan. 30% helyett 50%.
30%-os Magenta: 4893+5593 = 10486 Ft
50%-os nettel: 4893+3995 = 8888 Ft.Ahh, most látom havri1 hamarabb rájött erre
-
atosan
veterán
válasz
Nálam a mobil L+korlátlan 8888Ft Magentában.
-
Kaba
veterán
válasz
Hívd a 1414-et,biztosan valamit elrontottál.
-
kory24
őstag
válasz
Pont ma hosszabbítottam erre a csomagra és 8.888ft lett.
-
havri1
félisten
válasz
Nekem minden opcióban 10486
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest