Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- IPTV App Live stream - Androidra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napfény alatt sose merül le az Instinct 2 Solar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
Legyszives valaki magyarazza el, h mi folyik nalam. Meg október vegen aktivaltam egyszeri 4gb adatcsomagot. Abbol 660 mb fentmaradt, azt kulon kezelte a program. Ma eltunt. Viszont a fennmaradora is holnapot ir hataridonek. Megjegyzem, hogy juniusig hasznalhatom a domino kartyat, es paromnak az 1gb adatcsonagjara 8 honapot ir. Ugye nem azt akarja a program irni, h ezt holnap szepen leszpja az egyenlegemrol?!?!?
-
bexinho23
őstag
válasz dptrsk #94704 üzenetére
Es a fennmaradt 660mb-ot, amit a maratonban valamiert kulon kezelt (3+1gb), miert tuntette el? Az idoaranyos volt? Csak azert kerdezem, mert jo ideje (karacsonyi kedvezmeny aktivalas utan) mai napot jelolt felhasznalasi hataridonek, es szepen el is tunt a keretem. Páromnak szinten van kedvezmenye, szinten maratoni mobilkerete van, viszont nala megfeleloen jeloli. Ha ejfeltol leszivja a telekom ezt a keretet is, egyaltalan hol tudok reklamalni??
-
-
veterán
-
senior tag
válasz Ron Swanson #94695 üzenetére
Ehh.. megjöttek emailben a kuponok és be tudom váltani a kiszemelt termékre.
-
legenda
válasz karl_fischer #94713 üzenetére
Nem mutatta így korábban, hiszen annak nincs adatkerete, de az úgy jó volt, szemben a mostani 0 MB üres skálával és a Többet neteznél? hivatkozással - nem csak a képen látható módon, hanem arra pöttyitve, a részleteknél is -, amire felkínálja az Extra NET 200 MB és 1 GB opciókat, mintha tényleg elfogyott volna az adatkeret és bővítőt kellene vásárolni a további netezéshez, ami egy korlátlan csomagnál csúnya.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Megoldást keresek egy elég összetett problémára. Szeretnék a párommal ingyen beszélni, ami nem hangzik problémásnak, mert már simán találni ilyen csomagot, vagy akár flottába is be lehet lépni.
Viszont.
Ő 30-as, én 70-es vagyok.
Mindketten külön flottában vagyunk. Ő egy családi flottában van, ami nem bővíthető, tehát én már nem tudok belépni. Érthető módon nem szívesen lépne ki belőle, mert a családjától távol lakik, és így tud velük kapcsolatot tartani.
Én egy vodás flottában vagyok, ahol elég jók a feltételek (1gb net, másodpercalap, 100perc + 40 sms hálón belül ingyen, olcsó percdíj, mindez 3300 Ftért - már jó pár éve "hűséges vagyok"). Igazából az nem is lenne nekem fontos, hogy ebben a flottában maradjak, mert a flottában levőket már nem hívom jóideje.Valami olyan megoldást keresek, amivel optimális ráfizetéssel tudnék olyan csomagba kerülni, hogy ingyen tudjuk hívni egymást. Nem tudom, hogy milyen kiegészítő opciók léteznek... Egy számhordozásos szolgáltatóváltás is érdekelne, ha úgy jobban járok.
Sajnos nem vagyok túl naprakész egyik szolgáltató csomagjaival sem, ezért várom a válaszaitokat!
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
szoke12
őstag
válasz #08205312 #94717 üzenetére
Köszi, az lemaradt, hogy neki nincs internet előfizetése.
(ha wifi-közelben van, azt szoktuk használni, bár a viber sokszor halk, a skype és messenger szaggat meg visszhangos, a hangouts meg néha csak úgy megszakítja a hívást - szóval váltogatjuk őket )
De ettől függetlenül is internet-mentes megoldást keresek.[ Szerkesztve ]
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
tsteve
senior tag
válasz szoke12 #94716 üzenetére
a flotta kezelőktől érdeklődjetek... ők tudnak erről konkrét infót adni, hogy milyen opciók vannak náluk... mi itt azt sem tudjuk melyik flottában vagytok, azaz nem igazán tudunk segíteni...egyébként létezik egy flottás topic, oda ird meg a flották konkrét nevét, ott talán több infót kapsz...
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Hogy lett a move xs havidíjam 2253ft mikor eddig olcsóbb volt és most állítólag áfa csökkentés történt?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Szólista
senior tag
válasz enginev3.0 #94721 üzenetére
Ez engem is érdekelne,mert nekem is ennyi lett.(nincs hűség lejárt)
Mennyibe kerül a havidijasból dominóra váltás?[ Szerkesztve ]
Nem vagyok normális. Na és?!
-
tsteve
senior tag
e-pack? itt nem változott valami az esetedben? ez adhat 300 ft különbséget talán...esetleg csúsztál az előző befizetéssel vagy nem elektronikusan egyenlítetted ki, stb....
[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
Az e-Pack nélkül annyi, e-Pack-kel 1953 Ft, a hang és az adat szétszedve pedig e-Pack nélkül 2118.09 Ft, e-Pack-kel 1818.09 Ft, illetve a 30 MB 134,92 Ft, utóbbira vonatkozik az áfacsökkentés, ami így már 120 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tsteve #94727 üzenetére
Az értékesíthető díjcsomagoknál már az új, áfacsökkentett árakat kell szerepeltetni a honlapon az ajánlatoknál...stb., a lezártaknál meg kiszámolható, de azoknál is úgy számlázódik tegnaptól, a számlán persze csak ezen hónap zárásakor fog először érvényesülni.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Epack kedvezmény van, eddig is volt, sosem kések a fizetéssel
Eddig 1870 vagy 1970 volt a move xs díja epackkel, most meg 2253 lett
Ráadásul Bnőmnek is ennyi lett és neki nincs kedvezménye epackre
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
legenda
válasz enginev3.0 #94730 üzenetére
Az ászf szerint nem változott az ára - kivéve persze az áfacsökkentést -, a rendszer írhatja ki rosszul, ha mást látsz.
Forrás: Link
Most nézem, már a lezártat is aktualizálták az áfacsökkentés szerint, akkor nem is kell a netnél külön levonogatni.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz enginev3.0 #94730 üzenetére
Csatlakozom.
MoveXS+epack=2253 lett
Valamiért drágult, 19xx akármennyi szokott lenni.Update:
Netplussz XXL 5GB 2715-ra csökkent.
A múlt havi számlám és a mostani számlám is forintra pontosan megegyeznek.
Gyakorlatilag, amit egyik kezével adott, másikkal elvette a Magenta.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
tsteve
senior tag
válasz fornettisuti #94732 üzenetére
2270 Ft volt 2017-ben a move xs e-pack kedvezmény nélkül... ez az összeg csökkent most 17 Ft-tal 2253-ra...az áfa változás hatása ez...
e-pack esetén az összeg 1953 Ft lett az eddigi 1970 Ft helyett...[ Szerkesztve ]
-
Lac-coo
őstag
Valaki tud valamit egyébként, mikor fog működni újra a webshopos kiszállítás?
Kicsit kezd már idegesíteni ... Legalább valamit mondanának ...I love latte-avokado !
-
prozodus
őstag
Töröko-ban viszont vszleg csak egyszer tudtad ezt eljátszani...
Ott él ui egy törvény, h tr kártyával csak 4 hónapig használhatsz egy regisztrálatlan telefont. Regisztrálni persze macerás, meg fizetni kell érte. És az adott kártyát is csak az adott telefonban használhatod, különben go to 1.
Szal mindig csak új telóval menj oda nyaralni[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki meg tudna nézni, hogy Mobil L + a 15 GB net mennyit változott?
Cégnél nem tölti be a Telekom honlapot. -
bexinho23
őstag
válasz dptrsk #94710 üzenetére
Webes felületen nem mutatja, hogy meddig használhatom, csak hogy mikor kérdeztem le. Viszont ott megjeleníti az app-ból eltűnt 660 MB adatomat. A telekom app-ban most azt írja, hogy holnap lejár. Mindenesetre írtam a Telekomnak, hogy nézzenek rá, vagy kezdjenek valamit az app-jukkal, mert ebben a formában használhatatlan a téves információnyújtás miatt.
-
-Ben-
veterán
Skype/messenger beszélgetés kb. mennyi adatot zabál? Vannak tapasztalataitok ilyen téren?
-
fornettisuti
veterán
válasz enginev3.0 #94738 üzenetére
Nekem is.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Zeki
nagyúr
válasz szoke12 #94718 üzenetére
Ha neked van net előfizetésed, akkor 2 (általam ismert) lehetőség is van:
Letöltöd a telódra az immmr.com oldal aljáról az immmr apk-t, és azzal utána ingyen hívhatsz akárkit a saját számoddal. Talán van 200 perc limit /hó.
Vagy a rebtel appot leszeded, előtte a rebtel.com-on beregisztrálsz, USD-re állítva a pénzt, és havi 6USD-ért havi 30 különböző számot hívhatsz korlátlanul. Szintén a saját számoddal.Ja, vagy van még a skype.com , ahol lehet venni korlátlan csomagokat, és a saját számoddal neten keresztül hívhatsz bárkit korlátlanul. Trükk az USA vpn regisztrálás, és kínai jüanban vásárlás. Akkor jóval olcsóbb lesz.
-
lugosi
MODERÁTOR
Eddig aktív volt az a szolgáltatás hogy ha foglalt voltam és hívtak, akkor kaptam egy SMS-t hogy kerestek. Pár napja nem kapok. Megszűnt volna ez a szolgáltatás?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen