- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Moriarty_
aktív tag
A Telekom app telepítve volt a telefonomon, viszont frissítéskor történt vele valami és az ellenőrzés résznél megakad a dolog. Kapok sms-t, hogy sikeresen beléptem, de semmi. Töröltem, majd újra letöltöttem és ugyanaz. Már 2x.
Rózsaszín (bocs, magenta) karika és ellenőrzés felirat, sms is jön, de semmi.
Másnál volt ilyen hiba?Szerk: most néztem Play Áruházban véleményeket, sajnos nem egyedi eset
A frissítés nem sikerült a legtökéletesebben. -
Zeki
nagyúr
Üdv!
Létezhet hogy a nyáron a telekomtól "használtan" vett Iphone 5c letiltódott? Vagy csak elromlott?
Ma délelőtt még tudott telefonálni a feleségem, aztán egyszercsak valami gebasz lett. Telefonálni nem engedte, kikapcsolni sem tudja, ki sem csörög, mert hálózaton sincs a telefon.
Ez most mi a franc? -
glaci
őstag
válasz
#04441088 #69021 üzenetére
Szia!
Ha beírtad a PUK kódot és kéri hogy írd be a kívánt PIN kódot, akkor már jó helyen vagy (voltál).
Kitalálod, hogy mit szeretnél új kódnak, beírod kétszer és onnantól az lesz majd az új PIN kódod!
Szóval igazából nem is értem, hogy mi a problémád ...
Szerintem Te nem ugyanazt írtad be a 2 alkalommal, amikor bekéri (az elírás kiszűrése miatt kéri 2 alkalommal) azért futott sikertelenre.
Szóval: PUK + 2 * új PIN és örül! -
313313
addikt
Úgy tűnik a Microsoft 640 nem fogyott eléggé, ma is az akciós...
Holnap ez lesz 3.392ft-ért... -
törölt tag
válasz
ForRedGlory #69022 üzenetére
Próbáltam. Ott meg azt írja hogy hibás PUK.
Holnap bemegyek T-hez. Azt hiszem 500 Ft-ért kiadják a PUK-ot. Akkor már csak jó lesz...
2 lehetőségem maradt már csak a 10-ből, nem próbálkozok többet. Pedig a SIM-en pont ugyan az a számsor van, mint alul a vonalkódnál, de mindegy. -
törölt tag
Sziasztok!
Valaki segítsen légy szíves...
Elrontottam 3x a PIN kódom. Meg lett a kártya PUK1 kódja, beírtam, helyesen. Utána kéri hogy adjam meg a kívánt PIN kódot. Próbáltam a régivel, amit elrontottam, nem jó. Próbáltam PIN1, PIN2 kóddal, egyik sem jó. Próbáltam random 4 számmal, úgy sem jó. Jelenleg 5 lehetőségem van, utána tiltva végleg a kártya. Mit, hogy csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest