Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Súlyos büntetést kaphat a Meta az apróhirdetések miatt
it Miközben a Google sikeresen fellebbezett egy 1,49 milliárd eurós EU-s büntetés ellen, a Qualcomm bírságát pedig csökkentették, épp most róhatnak ki a Metára egy gigantikus büntetést.
-
10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
ma Csak az nem világos, hogy hibrid vagy optikai a 233 mm-es fókusztávolság.
-
Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
gp A beszámolók alapján elmondható, hogy a folytatás is egy remek alkotás lett.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
1430
senior tag
válasz bopeti98 #27738 üzenetére
Zárójelben oda is van írva, hogy 2013. március 31-ig van a bónusz. Azt hiszem azért van még kint az oldalon, mert aki kapott ilyet, az 30 napon belül használhatja (használhatta fel), szóval szerintem hamarosan lekerül az oldalról is.
Minden esetre van helyette másik adatbónusz (ehhez is regisztrálni kell, pl. +BONUSZADAT a 1430-ra), bár ezt csak 7 napon belül tudod felhasználni (míg el nem éred az arany szintet, ami legkorábban is 8 hónap).
Amúgy a felhasználás úgy működik, hogy kell egy adatcsomag (ez Domino 5 esetében alapértelmezetten a Domino Go!NapiNet, míg le nem cseréled), és ha kapsz ilyen bónusz keretet, akkor azt kezded el használni. Például ha Go!Net M-et aktiválsz és használod a 100 MB-os keretet, de a feltöltés után megkapod a 40 MB-os bónusz keretet, akkor a következő 7 napban azt fogod használni, és ha letelt a 7 nap vagy elfogyott a 40 MB, ott folytatod az M csomag 100 MB-os keretének használatát, ahol abbahagytad. Ugyanakkor ha pont elhasználtad az M csomagot és korlátozva van a sebességed, akkor a bónusz keretet is csak lassított sebességgel tudod használni (ilyenkor érdemes kiváltani például Go!NapiNet-be és akkor lekerül a sávkorlátozás).
kenny123
Mit értesz 26-a előtti időpont alatt? Elsejét?''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Vangelis
nagyúr
Nem értem miért nem csinálják már meg.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
bopeti98
őstag
Köszi, így már értem!
És még valami. A telefon megrendelésekor kiválasztottam valami ingyen 100 MB-ot amit 30 napig használhatok fel viszont oda volt írva hogy ez is csak aktív adatdíjcsomaggal vehető igénybe. Na most ez is a feltöltési bónuszhoz hasonlóan működik? Először ezt kezdem el használni majd utána a megrendelt adatdíjcsomagot folytatom onnan ahonnan abbahagytam?
Na és akkor még egy rövid kérdés: A terminálom keresztüli egyenlegfeltöltés ( Például benzinkúton ) is elektronikus egyenlegfeltöltésnek számít? -
Lesliesz
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a t-mobil honlapjáról szeretnék rendelni telót pick-pack pontra. Van valakinek tapasztalata ezt illetően? konkrétan olyanra gondolok, hogy előfordulhat-e olyan hogy nem original (bontott dobozos) esetleges külsérelmi nyomok vannak rajta, vagy bármi ilyesmi. Elég drága lenne a teló, nem szeretnék olyat, hogy sérült vagy bármi hibája van nem én miattam, és az esetleges reklamációnál rám fogják, hogy én okoztam.
-
legenda
válasz Lesliesz #27758 üzenetére
szia,
sokszor rendeltem már így telefont, legutóbb például xperia z-t, és mindig bontatlan dobozban és csomagban katam, bár nem is vettem volna át, ha előtte már kibontásra került volna - de ezzel üzletben is így vagyok.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
legenda
válasz #40993792 #27762 üzenetére
ez így nem teljesen igaz!
ppp átvételnél még külön csomagolást is kap a telefon, szerződés...stb, az átvételi viszont a csomag külső zsebében van elhelyzve, a ppp illetékes átadója csak ahhoz fér hozzá, a csomag tartalmához nem, viszont az átvételin szerepel, hogy az adott számú megrendelés alapján a termékeket, dokumentumokat...stb hiánytalanul átvszed, illetve ami fontosabb - ezt pontosan idézem;
kijelentem, hogy az átvett dokumentumok (szerződések, nyilatkozatok, számlák) tartalmát megismertem és elfogadom, tudomásul veszem, hogy ezen bizonylat aláírása az átvett és tételesen felsorolt dokumentumok példányonkénti és egyesével történő aláírását helyettesíti, azzal minden tekintetben egyenértékű.
sarkítva; az átvételi aláírása azonos a szerződés aláírásával, viszont a szerződés előfizetői példánya a csomagban van, amihez csak az előfizető fér hozzá, így kénytelen kibontani a csomagot, elolvasni a szerződést, és csak aztán aláírni az átvételit - ami azonos a szerződés aláírtásával -, ellenkező esetben úgy írja alá az átvételit - és azzal a szerződést -, hogy annak tartalmát nem ismeri!
futárnál más a helyzet, hiszen a szerződést külön hozza, elolvasom azt, átadja a bontatlan dobozban lévő telefont, és aláírom a papírokat.
más kérdés, hogy a szolgáltató a futáros kiszállításnál is kéri a csomag tartalmának az ellenőrzését a futár jelenlétében, probléma esetén jegyzőkönyv...stb, de a futár nagyon nem akar ilyesmibe belemenni, rohan(na) tovább...[ Szerkesztve ]
-
addikt
futárnál más a helyzet, hiszen a szerződést külön hozza, elolvasom azt, átadja a bontatlan dobozban lévő telefont, és aláírom a papírokat.
A zacskóban van benne a szerződés a telefonnal együtt! Különállóan egy kis fecnit ad "utánvétnyugta" névvel.
Legalábbis hétfőn még így volt....
(#27765) kali:
De az is lehet, hogy egységesítették. Én legalábbis nem látom értelmét, hogy többféle módon csomagoljanak. Igaz, ez nem jelent semmit...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz dedike #27764 üzenetére
akkor nem mindig azonos a mód - vagy esetemben tangliztak -, mert a futár külön hozta a szerződést és a telefont, ppp esetén pedig egyben volt csomagolva, a korábban leírt módon.
amennyiben a futár is a ppp módozatban leírt csomagban hozza, akkor annak sem írok alá úgy, hogy nem ismertem meg a szerződés...stb tartalmát, bármennyire is nem szeretik átadni addig, amíg nem írtam alá, mert úgy meg nem írok alá egy szerződést, hogy nem ismerem a tartalmát, de azt írják is az átvételin;
kijelentem, hogy az átvett dokumentumok (szerződések, nyilatkozatok, számlák) tartalmát megismertem és elfogadom, tudomásul veszem, hogy ezen bizonylat aláírása az átvett és tételesen felsorolt dokumentumok példányonkénti és egyesével történő aláírását helyettesíti, azzal minden tekintetben egyenértékű.[ Szerkesztve ]
-
BroCreSt
aktív tag
Ez a SIM csere is érdekes dolog.
Van egy SIM-em, előfizetéses, ami nem micro, (már az) és cseréltetni akartam micro-ra.
De végülis telefonszámla befizetés miatt mentem leginkább a T-Pontba, gondoltam a cserét is megejtem.
A kártyát nem vittem, de gondoltam egy próbát megér.
Mondtam, hogy elromlott a SIM kártyám, nem látja a telefon, szeretném cseréltetni, ha lehet micro SIM-re.
(Elvileg a hibás SIM-et, minden esetben ingyen cserélik)
Hm, és ahogy a telefonszámla befizetés megtörtént, a faszi hozta a SIM-et a raktárból, 2 perc alatt átírta,
és odanyomott egy papírt, hogy hibás SIM csere, díjmentes, csak írjam alá.
Nem kérte hogy mutassam meg, hogy itt van-e, semmi.
Ezen meglepődtem, mert arra számítottam hogy fizetős lesz.Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
Nordik
őstag
Mi ez a Telekomfoci-s baromság? Már vagy a harmadik SMS-t küldik és egyáltalán nem érdekel... Azt írják, hogy ha nem kívánok több SMS-t kapni, akkor küldjem a 1430-ra a -TELEKOMFOCI szót. Dehát meg se rendeltem én ezt a szolgáltatást.
-
polonic
félisten
Beszéltünk itt az lte hálón való hívásról.
Nalam a hívás alatt nem váltott vissza a telefon 3g-re, végig lte-n volt. -
tomy86
addikt
válasz Nordik #27769 üzenetére
Nem akarok politikai utalást tenni, de úgy gondolják, hogy a lakosság nagy részét is érdekli a foci Én elküldtem a lemondó sms-t, de még utána is küldtek valami focieredményt, de azóta szerencsére semmi.
Mondjuk azt korrektebbnek tartanám ilyen esetekre, ha egy tájékoztató sms-t küldenének, hogy ha érdekel a foci, akkor a feliratkozáshoz küldjek smst és ne azért kelljen üzeneteket írogatnom, hogy lemondjak valamit, ami eleve nem is érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
smileismarci
tag
,
[ Szerkesztve ]
#%
-
smileismarci
tag
Ha mozaik xs-hez Net&Roll1 GB LTE veszek igénybe akkor megnő a sebesség mert a hozzászólásokból ezt szűrtem le de a t honlapján ez van ki írva: Nem változik, a meglévő díjcsomagban maghatározott sebesség érvénye
Másik a mozaik s nél oda van írva 4G/lte hálózaton is de a sebesség 21/mbit/s vagyis akkor LTE csak annyit tud vagy mi ez ?#%
-
legenda
válasz smileismarci #27775 üzenetére
szia,
papíron; mozaik xs + net&roll 1gb lte esetén a sebesség 7.2 megabit/sec, viszont (jelenleg/még?) nincs megfelelő korlátozás, így jellemzően 22 - 24 megabit/sec környékén mérek, de néha még többet is.
mozaik s és m esetén papíron 21 megabit/sec, de ott is jóval felette mérnek, bár az sem közelíti meg a nagyobb csomagok (mozaik l, xl és xxl) 60 megabit/sec sebességét, viszont az lte még attól is többet tud, lásd; link[ Szerkesztve ]
-
sst17
csendes tag
Hello.
Pick pack pont honlapján a csomagkeresőbe kell még valamit beírni a rendelés számán kívül? Ma vehetem át a csomagot (legalábbis adategyeztetésnél azt mondták), de ha beírom a rendelés számát semmit nem dob ki, csak, hogy "ehhez a számhoz nem tartozik csomag".
köszi..
[ Szerkesztve ]
-
legenda
szia,
nekem nem/sem működött legutóbb - bő 2 hónapja - (sem), de ezen témában visszaolvasva/rákeresve láthatod, hogy többen is így voltak vele, szóval az a biztos, ha majd sms és/vagy e-mail érkezik, hogy megérkezett az átvételi pontra, és átvehető a csomag.
-
ANDROID???
addikt
A net csomagok valamelyike okos telefonon használható külföldön, vagy csak egyéb díj ellenében?
Köszi.
-
sarkanyolo2
őstag
Megjött a Blade 3-at "leváltó" modell: Huawei Ascend Y300
Csak 3k-val több a Huawei, de nézzétek meg mennyi pluszt kapsz ezért.
[ Szerkesztve ]
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
törölt tag
válasz sarkanyolo2 #27781 üzenetére
Huawei Ascend Y300 simmán megéri 36 ezret 2 magos procci,5 megapixeles kamera,4" kijelző más nyártó nem nagyon kinál egyiért ilyen telefont.
-
Vangelis
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #27781 üzenetére
Nem rossz telefon...
Ennyiért pláne.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
8nemesis8
veterán
Melyik számon tudok előfizetést aktiválni?
Webshopos rendelés volt, de most nincs nálam a papírja... -
Melack
addikt
Helló!
Párom több, mint egy éve vett egy Galaxy Minit, amire kötött ilyen biztosítást. A kérdésem az lenne, hogyha valami történik a telefonnal, akkor ő választhatja ki, hogy milyen telefont kapjon helyette (ráfizetéssel persze)? Mert Minit nem biztos, hogy örömmel venne kézbe ismét :S .
Köszönöm a válaszokat!
Üdv
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mr. Teddy
senior tag
Sziasztok!
Domino web dícsomagú mobilnetünk van. Napokban újra elkezdtük használni, és ahogy kell, levonta a kezdeti 500Ft-os díjat. Hétvégére elvitték rokonaim, ma nézem a forgalmi történetet, és igen érdekes a helyzet.SMS-ek alapján a forgalom így zajlott:
-100MB-ig a net aktiválva, 500Ft levonva.
-100MB túllépve, 500Ft levonva, 250MB-ig net kifizetve
-250MB-os sáv után a levontak megint, 1GB-ig az internet kifizetve.Ez eddig tiszta sor, ~980MB-on áll az adatforgalom. SMS jött, hogy az adott csomag 80%-át elértük. Ezt követően viszont érthetetlen számomra. Jött egy sms, hogy aktiválták a 0-100MB sávhoz tartozó 100MB csomagot. A weben belépve a my t-mobilba is az van, hogy 0-100MB és van még 30MB adatforgalmam.
Ezt abszolút nem értem hogy lehetséges, eleve az 1GB-ot nem léptük túl, tehát csomagot nem ugrott. Most van a kártyán 990FT, a 0-100-as 500Ft lenne, ha az 1GB-ot túllépjük, akkor a 2GB-ig kellett volna levonnia, ami plusz 1000Ft lett volna, és az egyenleg megvolt rá, ennek ellenére 0-100MB aktiválódott, de úgy, hogy az 1GB sem járt le.
Valakinek van ötlete miért lehet ez? Munka után rácsörgök az ügyfélszolgálatra, mert ez így nagyon nem kerek.
-
1430
senior tag
válasz Mr. Teddy #27790 üzenetére
Pedig pontosan az történt, amit St3ven is írt, újraindult a 30 napos ciklus. Ez ugyanis nem az első sáv levonásával indul, hanem a szolgáltatás aktiválásával (szóval a tavaly augusztusi aktiválást követően 30 naponta akkor is megújult a Domino Web, mikor nem használtátok, és ennek ugyebár nincs külön díja). Megjegyzem, mikor belépsz a My T-Mobile-ba, és megnézed, mennyi van még az adott sávból, akkor ott (tudtommal) jelölik is, hogy meddig lehet legkésőbb felhasználni, és az a végdátum gyakorlatilag az aktuális 30 napos ciklus végét jelöli.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Mr. Teddy
senior tag
Szóval, ha jól értem, akkor tavaly, mikor leges legelőször aktiváltuk az egész történetet, onnantól 30 naponta nullázza az adott felhasználható egyenleget? Tehát ha 29. nap 23:59 percekor elkezdek netezni, akkor 1 percem van 100MB-ot lenetezni, aztán törlődik és újra indul a csomag?
Én eddig azt hittem, és így tűnt logikusabbnak is, hogy egy 30 napos ciklus akkor indul, ha egy 0-100MB-os netet aktiválok, bár persze ez a vásárlónak kedvezne, így gyanítom akkor ez nem így van. Mindegy, majd megnézem a mytmobileba, most fejből nem tudom a sim számát. Igazából furcsa volt ez az egybeesés, hogy pont most kezdtük el használni újra és pont 1GB környékén nullázódott a csomag.
-
legenda
nincs mobilinternet, az lte hálóra fel sem csatlakozik a telefon, a 3g és a 2g hálóra felcsatlakozik, térerő okés, de adatforgalom nincs.
több telefonnal és sim kártyával is ez a helyzet, internet.telekom és web'n'walk hozzáférési pontokkal is, szóval szolgáltatós hibának tűnik.
most épp a III. kerületben kellene a mobilinternet...dedike; miért haragudnék?
[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
válasz Melack #27786 üzenetére
1. Ki kell fizetni a megadott kötbért
2. Aztán ha a javítás nem érné meg a T-nek, és már nem is árusítják, abban az esetben az anno általad kifizetett összeg 110%-áig választhatsz egy telefont az akciós kiskereskedelmi árlista alapján.٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
zebede
őstag
Telefonra kötött biztosítást hogyan lehet megszüntetni?
-
Varszegig
veterán
válasz ANDROID??? #27780 üzenetére
Használni mindegyiket lehet, csak amikor jön a következő számla, akkor majd meglepődsz, hogy elneteztél párszázezer Ft-ot. Ugyanis a csomagok csak belföldi adatforgalmat tartalmaznak. Vannak roaming csomagok külön pénzért, de kb. a tizedébe sem kerül venni kinn egy prepaid simet, és arról netezni.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
addikt
válasz sarkanyolo2 #27794 üzenetére
1, Ok, ez természetes.
2, Akkor az most cca 40.000 Ft lenne - ergó meg kell várni, míg a T már nem forgalmazza a Minit, ha bármit szeretne lépni.
Köszönöm a választ!Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
sarkanyolo2
őstag
válasz Melack #27797 üzenetére
Gyakorlatilag le akarod dobni a tizedikről amint nem forgalmazzák a minit? Tudom, ilyenek az emberek... Elméletileg igen, és akkor a kötbérért cserébe kapsz egy 40K-s telót.
Valószínűleg jönni fognak a biztosítási csalós kommentek, de én csak vázoltam a helyzetet.Én direkt nem kötöttem biztosítást, mert engem nem szeretnek a biztosítók!
[ Szerkesztve ]
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Melack
addikt
válasz sarkanyolo2 #27799 üzenetére
Alapra már állítottuk a telót, másik akksival is képes 4-5 óra alatt csontra merülni - ha már van, akkor kihasználjuk.
Én nem tudom, már most mi van vele - de amint nem lesz Mini, tuti telefonál párom. (A többi nem érdekel - ha ilyen van, akkor kihasználjuk a lehetőséget)Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- MSI MPG Carbon alaplapok Z890 és X870E vezérlőhidakkal
- Itt az új LOGOUT!
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen