Hirdetés
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Raspberry Pi Zero W külső antenna újrahasznosított alkatrészekből
lo Forrás: Raspberry Pi Zero W external antenna modEgy projekthez kellett egy RPi Zero W, de sajnos a WiFi vétel nem volt...
-
Eladta volna egy részét a Google
it Az AdX eladásával vetett volna véget az EU trösztellenes vizsgálatának a Google, de a kiadók ebbe nem mentek bele.
-
Kipróbáltuk a Synduality: Echo of Ada zárt bétáját
gp A világvége után mechákkal és aranyos, folyton csacsogó anime lányokkal kell szembeszállni az emberiség maradékát pusztító szörnyekkel, valamint az energiaválsággal.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nescafé
őstag
És készülékváltásnál van valami kezdezmény vagy ugy minősül mintha most vennél uj telót?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 17.6.1 (21G101)
-
legenda
válasz dedike #27395 üzenetére
nem is problémáznék, ha csak néhány elütés lenne, de ha 23 oldal van, és bőven a duplája elírás/hibás adat, közöttük olyanok is, amik a készülék specifikációjának főbb elemét képezik, akkor már bántó a dolog...
rendszertelen is a dolog, pedig összehasonlító táblázat címszóval szerepel a katalógusban, de így aztán mindenre jó, csak összehasonlításra nem, hiszen az egyik típusnál kiemelnek egy fontos tulajdonságot, de az újabb szériánál már nem - pedig tudja az is, sőt -, így aztán pont azokat vezetik meg, akik kevésbé értenek hozzá!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Van egy dominós kártyám, amin aktiválva van a Go!Net S. Hamarosan itt a fordulónap, és nincs elég összeg rajta, hogy megújuljon.
Szeretném majd egyszer használni rajta ezt a - már újonnan nem aktiválható - legkisebb netcsomagot, viszont most nem akarom feltölteni az egyenlegem.
Működik az, hogy a lejáratkor nem tud megújulni a szükséges egyenleg hiányában, de ha legközelebb feltöltöm, automatikusan leveszi a 600 Ft-ot, és újraindul a 30 nap? Vagy ez kvázi kivezetett csomagok esetében már nem így megy?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
törölt tag
Most akkor a My-Trémobile is megújul?
-
narancsnn
senior tag
Sziasztok!
Van egy alap 30Mb-os netem(flottás vagyok)
Le lett korlátozva, már rég. Viszont a sebesség maradt ugyan olyan gyors. Nem mintha zavarna
Csak van most valami akció, vagy mi lehet ez? -
Arthuro_Adam
őstag
Ha kapok egy használt iPhone-t, akkor választhatok Ikon díjcsomagot?
-
1430
senior tag
válasz Arthuro_Adam #27414 üzenetére
Az Ikon használatához nem elég iPhone-t használni, sőt az sem elég, hogy csak szimplán a Telekomtól veszel egy iPhone-t, hanem az is fontos, hogy tarifahűséggel kell venni.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
St3ven
addikt
Ha előfizetésesként a havi számlám terhére töltök fel egy dominós számot Mobil Vásárlással, akkor azonnal jóváíródik a feltöltés a Domino kártya egyenlegén, csak kifizetnem kell később az összeget?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
kenny123
addikt
Ikon200-am van most, volt valami opció, hogy ki tudtam bővíteni az 1gb netet. Ezt hogy is tudtam?
Továbbá, ez csak az adott hónapra érvényes, igaz?
yo
-
polonic
félisten
Mi a teendő akkor, ha már letelt a 60 nap a kapcsolat prémium kártya rendelésétől és még nem érkezett meg?
-
kenny123
addikt
válasz kenny123 #27421 üzenetére
Bocsi a duplaert. Altivaltam a netrollt, de jött is egy SMS:
Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön szolgàltatàsànak adatforgalmi kerete minden hònap 26. napjàtòl mint fordulònaptòl a következö hònap 26. napjàig érvényes. T-MobileOszt' akkor ha nekem 28-ara kellett volna a zinternetbovites? (Veletech)
Meg most miért ment le elsejerol 26-ra?yo
-
1430
senior tag
válasz Arthuro_Adam #27419 üzenetére
Tehát ha a Telekomtól veszel egy iPhone-t (nem feltétlenül Ikonnal), melyhez tarifahűséget is vállalsz, akkor jogosult leszel Ikon díjcsomag igénybevételére (melyet - ha nem Ikonnal vásároltad az iPhone-t - ügyintéző tud beállítani >> ellenőrzi a tarifahűséget).
St3ven
Hálózaton belüli SMS díját kell fizetni, ezért nem szerepel külön a díjszabásban.kenny123
Április 1-től ez az új módi, mindenkinek van egy objektív módon megállípított egyedi fordulónapja (ami eddig csak a külön mobilinternet díjcsomagoknál volt). Ettől a számlázása részarányos. de most megkaptad a teljes keretet, amit 26-án a rendszer megújít, így 26-án ismét megkapod a teljes keretet (ha lesz még a ma kapott keretből, azt elveszi a rendszer), tehát 28-án is működni fog a plusz keret, sőt! Mert ez nem azt jelenti, hogy 26-án kikapcsolja a rendszer a plusz keretet, hanem lemondásig folyamatosan megújul (26-án) és folyamatosan számlázódik (míg le nem mondod).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
St3ven
addikt
válasz kenny123 #27427 üzenetére
Csak az adatkeretre vonatkozik a fordulónap, nem a havidíjra, azaz szerintem te most pont jól jártál, ha csak a hónap vége felé kell majd igazán a net, mert 26-án megint megkapod a teljes havi adatmennyiséget. De ha rosszul mondom, majd kijavítanak.
-
kenny123
addikt
Hat ez az, hogy most 28-án kellett volna, de addigra mar lesz ujra 1gb ikon200-am, nem? Vagy most akkor minek kellett baszakodni a forduló nappal, nem értem.
yo
-
legenda
válasz kenny123 #27431 üzenetére
sorsolják a fordulónapot, és egy lehetséges indok; amennyiben mindenkinek a hónap első napjától az utolsóig lenne az intervallum, és a legtöbb ember az utolsó nap(okban) ugrana rá, hogy na akkor most gyorsan leforgalmazza a maradékot, hogy ne vesszen el, az hirtelen megugró terhelést jelent(h)e(t)ne a szolgáltató hálózatára vonatkozóan, a sorsolt fordulónapokkal ez egyenletesebben eloszlik.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
válasz kenny123 #27431 üzenetére
Nyugi van, Te itt most jól jártál. Jelenleg van 1 GB adat, melyet el tudsz használni. 26-án megújul a csomagod adattartalma, azaz ismét elérhető lesz az 1+1 GB. 28-án elhasználod, aztán meg lemondod. A díjcsomag időarányosan számlázódik.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Soulfly842
addikt
válasz kenny123 #27427 üzenetére
Itt is volt már téma, dedike is jól írja. A számlázási időszak ugyanúgy tárgyhó első napjától a hónap utolsó napjáig tart és bármikor is mondd le időarányos a számlázás. Ergó, ez esetben nem maradt más feladatod, mint örülni, hogy 26-ig kihasználod a kiírt egy GB-s forgalombővítőt, 26 után meg elkezded használni az új adatforgalmi keretedet, de ez esetben is a fentebb leírt számlázási elven lesz feltüntetve. Vagyis: az aktiválás napjától a megszüntetés napjáig (ha neadj átcsúszna a köv. hónapra akkor sem teljes hónapot fizetnél).
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
érdeklődnék hogy van akinél működik a Mobil tv ?
alap csomag van megrendelve de semmi nem jön be mindenre hibát ír
azt írja hogy sajnos nem lejátszható
próbáltam beépített lejátszóval és az mxplayerrel is
+ az oldal mobilnézetben van -
kenny123
addikt
válasz dedike #27433 üzenetére
Bocsi srácok, bejátszom a sötétet, mégegyszer.
Tehát ma aktiváltam a plusz 1gb-t, ami él 26-ig(1k huf). 26tól újraindul, az mégegyszer plusz ezer forint? Illetőleg a lemondás mennyibe fog kerülni?(-netroll, ugye. )
Mert általában elég az alap 1gb, csak most kellene majd.yo
-
W1
senior tag
Előzmény: iPhonehoz méretre vágtam a SIM-em, de rossz lett.
Ma bementem T-Mobileba, ahova elsőnek még egy egészben lévő azonosító koptatott kártyával mentem, hátha. Átküldtek a szervízbe, hogy bevizsgálják, miután tudtam, hogy bukó lesz, így hagytam azt a kártyát. Elmondtam a szervizesnek, hogy régi Westeles kártyát levágtam microSIM-re, iPhonehoz, de nem működik vele, azt mondta, díjmentesen kicserélik meghibásodás okán, de kell apám, mivel az ő nevén van.
Szerintem korrekt, hogy a szétvágás ellenére ingyen cserélik. -
Hege1234
addikt
-
muveszur
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok, a Next csomagokkal is lehet majd készüléket vásárolni? Mert a készülékáraknál nincsenek még mindig feltüntetve...
Köszönöm!
-
legenda
válasz Hege1234 #27444 üzenetére
nem lesz lassú, w'n'w alatt is megy akár a h+ 21-es is.
a hozzáférési pontoknál létrehozol egy web'n'walk hozzáférési pontot, és a sor végén annak pöttyinted be a zöld kis pöttyöt.Web’n’walk beállítás (Mobil TV használathoz is ez a hozzáférési pont szükséges):
Név web’n’walk
Hozzáférési pont neve wnw
Proxy nincs megadva
Port nincs megadva
Felhasználónév nincs megadva
Jelszó nincs megadva
Kiszolgáló nincs megadva
MMSC nincs megadva
MMS-proxy nincs megadva
MMS-port nincs megadva
MCC 216
MNC 30
Hitelesítés típusa PAP
Hozzáf.pont-név típusa default,supl
APN protokoll IPv4
Hozzáférési pont nevének barangolási protokollja IPv4
Hozzáférési pont nevének…. <Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Hege1234 #27447 üzenetére
működik, most is próbáltam, csak nekem lte van, alapban azt a hozzáférési pontot használom, így mindig kézzel kell átpöttyintenem a w'n'w hozzáférési pontra, meg átkapcsolni lte helyett 3g hálóra - még szerencse, hogy nem nagyon szoktam tévézni.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
válasz kenny123 #27436 üzenetére
Ahogy írtam is: időarányos a számlázás. Ez annyit tesz, h. erre a hónapra is csak az aktiválás napjától a megszüntetés napjáig fizeted és ha pl lemondod 5-én, akkor is csak az 1-5.-ig tartó időszakra fizetsz. Remélem így már elégvegyértelmű
Lemondási díj nincs, csak az alap netet(ami a díjcsomag része) is vissza kell kapcsoltatni az egy GB- s helyett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen