Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
ph A konzol új frissítésében mindenki megcsinálhatja a személyre szabott térhangzást.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Turbomann #27948 üzenetére
a nagy demokráciában azt azért ne felejtsd el, hogy ez egy nyilvános fórum, amelynek van szabályzata (alapelvek), amit te a regisztrációval és a használattal elfogadtál, így csak olyat és úgy írhatsz le, hogy a szabályokat ne sértsd meg!
nem tisztem hivatalosan megítélni, de jóindulatból annyit írok, hogy - szerintem - sok hozzászólásod kényes pontokat érint, szóval csak óvatosan, nehogy flame...stb miatt - ismét - moderáció legyen a vége...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
manchester85
addikt
Sziasztok! Most fogják másodjára cserélni az iPhone 4-emet, ha minden igaz. Hanyadik cserénél választhatom azt, hogy levásárolom az árát? Köszi.
i6 Silver
-
jeni
félisten
válasz manchester85 #27953 üzenetére
4.-nél elvileg
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Mozgáskorlátozottként az államtól kapok juttatásokat (rokkant nyugdíj, felemelt cs.p. nevezzük bárminek) Meg szüleim is támogatnak de mondjuk ez a t-mobilt nem hiszem, hogy érdekli. (25 vagyok).
Nos annyi lenne a kérdésem, hogy 0%-os THM-el vennék egy telót. Akkor kérhetnek kereseti/munkáltatói igazolást? Átfutottam a topikot ezen a téren de az én esetem szerintem kissé egyedi. Továbbá ezek a szabályok gondolom elég sokszor változnak. Ja és még nem vagyok ügyfelük, úgyhogy új számlás előfizetője lennék a t-mobilnak. Egy i4S-ről lenne szó.
Pár hónap alatt össze tudnám gyűjteni a pénzt ezzel nem lenne hatalmas gond de úgy vagyok vele, hogy egy összegben nem fizetném ki a telefont ha van ingyen hitelre is lehetőség
Véleményeket és a segítséget előre is köszönöm!
T -
djculture
félisten
-
tomi5244
őstag
válasz djculture #27957 üzenetére
A weboldalukon 990.- olvasok kezdőrészletnek, Mozaik S 5400.- + 5390 a törlesztő
-
djculture
félisten
válasz tomi5244 #27958 üzenetére
Ja de kivan írva ha beteszed a kosárba és végigzongorázod a megrendelést hogy mobil előleget kérhetnek.
Ha visszaolvasol a topikba szoktak is főleg ilyen nagy értékű telefonoknál.Honlapon is ott van az összes Apple telefonnál mobil előleg befizetése szükséges. Az meg hogy mennyi csak akkor tudod majd meg ha megkapod a telefont és a szerződést.
[link][ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz tomi5244 #27960 üzenetére
Ez mindhárom szolgáltatónál így van és a te érdeked is még ha nem annak veszed. Ugyanis így van biztosítva hogy tudod fizetni a havidíjakat x hónapig. Addig ugyanis nem kell majd fizetni számlát amíg azt a mobilelőlegből letudják vonni
Nagyon sokan eljátszották azt hogy volt 10k a zsebükben elhozták a csúcs telefonokat utána meg már a havidíjat nem tudták fizetni, nem volt jövedelmük. Plusz ezt megcsinálták olyan módon is hogy nincstelenek nevére vettek telefonokat.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz tomi5244 #27960 üzenetére
Mozaik S-nél és Ikon 200-nál (ugyanaz a tarifakategória) 10000 Ft a kötelező mobil előleg (ezt a megrendelési folyamatban is kommunikálja a webshopos felület is), ezen felül, hogy kérnek-e el előleget az a hitelképességi vizsgálat függvénye. Nagy értékű készüléknél sanszosabb, de ez a készülék árával nincs összefüggésben, az előleg sem a törlesztőkben íródik jóvá. Viszont a Telekom már az első havi számlán/számlákon is jóváírja a mobilelőleget.
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #27967 üzenetére
Szia Soulfly!
A következő a problémám:
Barátnőmnek kötöttünk előfizetést márciusban, dominóról jött át, és akkor még sikerült elcsípnünk a sima Like-ot. A dominó számláján volt kb 2000 Ft... Az előfizetés mellé az ügyintéző ajánlott egy Jóváíró kedvezményt, hogyha a rádiótelefon szolgáltatásra aláírunk 2 év hűséget, akkor adnak 500 Ft kedvezményt 12 hónapon át.
Egy hónappal ezelőtt megjött az április 2-án kelt számla, ami annak rendje ls módja szerint 0 Ft-os volt, a dominó jóváírás miatt, viszont a mostani május 2-án kelt számla 1570 valahány Ft-os... (Sajnos még csak My T-mobileon keresztül látjuk az összeget, mert a számla még nem érkezett meg.)
Az a gyanúm, hogy mivel 1620 a díjcsomag, az a pár forint ami hiányzik ebből, az még a dominó egyenlegből maradt, viszont a kedvezményt nem írták jóvá. Előkerestem a szerződéseket, és az a gyanúm, hogy a szerződés kiegészítés részt, ami erről a kedvezményről szól, az ügyintéző véletlenül a saját példányukat is ideadta, ugyanis nálam két példányban van...
Ilyenkor gondolom, ha náluk nincs meg a papír, nem is aktiválták a kedvezményt... Előfordulhat ilyen? Valamint a Ti példányotoknak van valamilyen különösebb ismertetőjele? Mert ez nem teljesen úgy néz ki mint a többi ilyen papír.Előre is köszi.
-
Soulfly842
addikt
válasz pepe091 #27968 üzenetére
Szervusz!
Abban az esetben ha lenne rajta, akkor a szerződés végén (mellékletként) szerepelnie kellene egy 6000 ft-os kötbért is tárgyaló 'mellékletnek', ha sem itt, sem a számlaképen nem látod a dominó átváltási kedvezményt, akkor indítsatok rá egy kérelmet személyes/telefonos ügyfélszolgálaton, ahol kéritek, hogy ezt korrigálják a havi számlázásban... Kezelni szokták ezeket az igényeket általában - egy próbát mindenképpen megér.
Szerk:
Ja... most látom, h. véletlenül az ért. képviselő példánya is ott van... akkor viszont garantáltan szerepelni fog ez a kedvezmény, mivel azt csak akkor generálja le a rendszer, ha már aktív!
Ugyanúgy néz ki a saját és az ügyfélszolg. példány. csak az egyikre rá van írva, h. ügyfél példány, a másikra, hogy ügyintéző példány
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #27970 üzenetére
és djculture
Köszönöm szépen. Van ilyen 6000 Ft-os kötbérről szóló papír. Az egyik a szerződés, azt hiszem 9. oldalán, a másik, egy külön álló szerződés kiegészítésként van. Ha a rendes papír számlán sem lesz rajta, akkor mindenképp az ügyfélszolgálathoz fordulunk.
Szerk.: Akkor az magyarán normális, hogy kétszer van meg ez a 6000 Ft-os kötbéres, magában a szerződésben, meg kiegészítésként is? A kiegészítésen magán nincs írva, hogy kinek a példánya, csak a szerződésen, azon meg természetesen az ügyfél van.
[ Szerkesztve ]
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
Van a hibás Xperia P-m, most beszéltem a T-mobile-val a szavatossági feltételekről,mert ezt olvastam a T-m weboldalán :
"Kinek kell bizonyítania a készülék szavatosságát?
Szavatossági igény esetén a termék kézhezvételtől számított 6 hónapon belül a forgalmazónak kell bizonyítani, hogy az átadáskor a termék hibátlan volt, nem volt rejtett hibája, a meghibásodás nem rendeltetésszerű használat eredménye. Ezt követően (a 6 hónap letelte után) a bizonyítás a vásárlót terheli!"
Megkérdeztem, hogy mit jelent a szavatosság egyik azt mondta,hogy vigyem vissza kicserélik a telot,a másik meg ,hogy 3 napon belül cserélnek ki készüléket!Most hogy a bánatba van ez?
Mi az a szavatosság? -
jeni
félisten
válasz qamu74 #27972 üzenetére
Hello
A vásárlástól számítva 3 napon belül kérés nélkül kicserélik ha hibás,vagy levásárolható(egyes esetekben nem minden bolt megy ebbe bele)
A 3 napon túli meghibásodás esetén a garanciális feltételek mellett a szerviz állapítja meg,hogy javítható vagy cserélendő vagyis rendeltetésszerű használatra alkalmatlan a termék.
Amit kiemeltél,hogy a forgalmazónakbla-bla-bla,hogy bizonyítania kell azt azzal rázza majd le magáról,hogy átvételkor mikor megvetted hibátlan volt. Tehát bizonyítva van a forgalmazó részéről,hogy nem emeltél kifogás a működésre,elégedett voltál vele,nem reklamáltál.[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz djculture #27976 üzenetére
De, mert mondom, hogy ezen kívül, nem írtunk alá semmire, csak a rádiótelefon szolgáltatásra. Ez nem az előfizetésre vonatkozó hűség,és nem is a díjcsomagra. Különben ha lett volna élő ilyen hűségünk, rá egy hétre nem is tudtunk volna előfizetésre vállalt hűséggel készüléket venni. Remélem csak arról lesz szó, hogy még nem könyvelték el a kedvezményt, és a számlán már rajta lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Üdv mindenki! Nem tudom volt-e már szó róla, vagy hogy egyáltalán jó helyen vagyok-e. Ha vásárolok egy tmobilos telefont, akkor milyen papírt lehet írni letiltás ellen? Van valami nyomtatvány, vagy adásvételi ami úgyahogy bebiztosít egy esetleges lelövés ellen? Vagy csak kitörölhetem vele amit nem szégyenlek?
Galaxy Fold 4
-
attiati
veterán
T-s domino sim nem érzékeli automatikusan a mobilnethez az APN-t.
Mit kellene pontosan beállítanom?
név: t-mobile
apn: internet
MM: 216
MNC: 30ez még mindig él?
Az egyébként a telefon gondja, vagy a sim kártyáé/ szolgáltatóé, hogy hiába adom hozzá ezt az APN-t, és rámentek, de az akkor sem jelenik meg az APN-ek listájában?
Érdekes, hogy a vodás kártyával automatikusan felismerte az APN-eket. -
raziel01
veterán
válasz Ace owner #27979 üzenetére
Semmibe sem nézik hivatalos helyeken az ilyen letiltás ellene papírt.
A buta vevő nyugtatja magát a papírral de bármikor letilthatják a telefont.
Ezért nem is érdemes használtan venni.
T-mobile akciók szoktak lenni és akkor ott a 2 év gari és az, hogy vadiúj, nem karcos, nem kopott, működik mindene.Call of Duty MW3 (2023) eladó PS4 - 6990 Ft /AC: Mirage PS5 - 5990 Ft
-
legenda
válasz Ace owner #27979 üzenetére
szia,
magánszemélynél csak "pereskedni" jó, ami hosszú és bonyolult folyamat lehet, bár jobb egy fokkal, mint a semmi. szerepeljen benne, hogy a készülék letiltása esetén a vételárral azonos mértékű kötbért tartozik fizetni az eladó számodra.
gsm üzleteknél kicsivel jobb a helyzet, ott fogékonyabbak a problémára, többet bukhatnak a dolgon, ezért ott általában rugalmasabbak - bár ott is lehet bukta, például közben megszűnik az üzlet, vagy ilyesmi...
rizikós dolog, csak megbízható eladótól szabad vásárolni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
djculture
félisten
válasz Ace owner #27985 üzenetére
Hát akkor hajrá majd ha megszívod egykét ilyen cserélgetésnél te is megfogod unni és inkább veszel hivatalos újat, amiért netán nem csöngetnek hogy jó napot kívánok orgazda úr... Isten mentsen meg a használt telefonoktól amelyek kitudja honnan származnak, hány emberen ment már keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz djculture #27984 üzenetére
én elég sok t-s mobiltelefonomat eladtam itt az aprón, 6 - 13 hónapig használtam azokat, és mindegyik kifogástalan állapotban talált gazdára, nagyon vigyáztam rájuk, és a letiltás miatt sem kell félni, akár meg is lehet kérdezni a vásárlóimat, itteni fórumozók mind.
megunom idővel a telefonokat, ezért cserélgetem, de attól még nem harcolom le azokat, nagyon óvom azokat, és ezért korrekt áron el is viszik mindig, például a t-s iphone 4s is gari nélkül ment el 13 hónaposan, de kifogástalan állapotban, nem is próbálgatták a helyszínen, látatlanban kifizették és vitték.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
djculture
félisten
Jó vannak kivételek de a neten végignézve egymillió+1 hirdetés van aminél megszólal bennem egy belső hang hogy öreg ez egy orgazda és lopott vagy sz&r telefont árul. Jobb ebből kimaradni. Én már vittem be telefont a rendőrkapitányságra, mákom volt megtudtam hogy lopottat vettem . Csak azért nem lettem orgazda mert bevittem, még egyszer nem akarok ebbe a helyzetbe lenni. De mindenki maga tudja hogy szeretne egy 2-3 évig elhúzódó eljárásba részt venni egy nyavaja telefon miatt. Itt a ph-n is volt már ezer meg egy ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz djculture #27990 üzenetére
Azzal hogy szar telefont árul nincs gond, amig korrektül el is mondja és annak megfelelően árazza. Van akinek egy zsebkopott telefon is jó. Csakhogy sokan elfelejtik ezt. Meghirdetik hogy jó állapot, meg minden, aztán mikor megnézed egy lelakott kacat.. Ezen lenne jó változtatni és nem hülyének nézni a másikat, dehát..
Galaxy Fold 4
-
1430
senior tag
válasz pepe091 #27968 üzenetére
Azt azért megjegyezném, hogy nem a havidíjból kapsz 500 Ft kedvezményt, hanem a forgalmi díjakból, tehát ezzel a kedvezménnyel a havidíjnál nem lesz kevesebb a számlád.
djculture
Ehhez a fenti kedvezményhez 6000 Ft-os kötbér tartozik (mert 12x 500 Ft a kedvezmény), viszont ez a fajta hűség nem befolyásol egy későbbi készülékvásárlást, mert ez nem készülékkötbér.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
válasz sarkanyolo2 #27994 üzenetére
pedig a # a parancs lezárása, régebbi telefonoknál még külön hívásindítás sem feltétlenül kellett, elég volt a # lenyomása, de az új rendszerek alatt, sajnos sok régi kód nem is működik már.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
válasz pepe091 #27995 üzenetére
Induljunk ki abból, hogy a havidíjat ki kell fizetni, függetlenül a forgalomtól. Amiről itt szó lehet, hogy a forgalomból mennyit kell kifizetni. Azt nem tudom, melyiknek van nagyobb prioritása (a havidíj leforgalmazhatóságnak vagy az 500 Ft-os kedvezménynek - ez majd a számlából kiderül, mert a prioritás sorrendjében jelennek meg a kedvezmények), viszont az 500 Ft-os kedvezmény hálózaton kívüli belföldi előfizetői hívószámok irányába is lebeszélhető vagy leSMS-ezhető, így például a Telenor és Vodafone irányú forgalom biztos ebből lesz jóváírva.
djculture
De erre aláírt, és írta is (aláhúzással kiemelve), hogy ezen kívül másra nem írt alá (illetve ha jól értem, akkor egy héttel később mégis).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
313313
addikt
Más is szenved térerő problémákkal? Már 2g-n használom a telefonom megyeszékhelyen városba, de álló helyében horpad az akku, gsm modul lezabálja. 3G-re rá se merem rakni mert az még szörnyűbb.
Kérdés valami gebasz van a hálózattal?
Én vagyok frekventáltan rossz helyen mindig, ahol nincs térerő?
Vagy túl nagyok az igényeim, hogy ha nem nyomkodom a telót ne merüljön?HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Elite X2 G8 (A31PSE8) - ÚJ - 13,3" üzleti notebook/tablet - i5, Touch, 450nit, WWAN Mobilnet
- HP Envy x360 14-fc0156ng - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Intel Core U5, 16GB, 512SSD, TOUCH
- Sony Xperia 5 III ELADÓ!!!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Hohem iSteady M6 gimbal Kit
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen