Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hege1234
addikt
köszönöm szépen így már sikerült beállítani a mobiltv-tv
viszont az gond lehet hogy be van kapcsolva az adatbarangolás is ?
mediamania csomagban vagyok
és parázok hogy hozzáíródik a számlámhoz
mivel a régi telefonomon ilyen beállításokban nem kellett turkálnom foggalmam sincs mik lettek akkor bepipálva (alapból ment a mobiltv) -
legenda
válasz Hege1234 #27658 üzenetére
határon innen is több/sok külföldi hálózat elérhető, hazautazunk néha a szülői házba, ami ~ 5 km távolság a határtól, és 3 kölföldi szolgáltató is elérhető, az egyik jobb térerővel, mint a t-mobile - ha nem figyel az ember, akkor akár a hívás fogadása is húzós lehet...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz St3ven #27661 üzenetére
inkább tiltom a roaming szolgáltatást, az a biztos!
tiltás nélkül hiába állítom kézire, amint nincs elérhető saját hálózat, máris dobja az elérhető külföldi hálózatokat, és ha nem figyel az ember, könnyen csapdába eshet.
nem is magam vagy a feleségem miatt félek, de anyám és az anyós is az én előfizetésemet használja, és ők meg ott laknak, ráadásul nem is vágják annyira a dolgot, meg ugye nem nagy eltérés volt, hogy t-mobile h vagy t-mobile skRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
Nézegettem az S4-et az üzletben... az a telefon meseszép: használatban, kijelzőben, mindenben... az meg azért nem kis technikai bravúr, h. ilyen hatásfokkal ilyen szépen optimizáltan kihasználták a kijelző méretet a telefon teljes méretéhez képest. Már a dobozán is látszik a körítés az ügyfél orra elé rakva már érzi, hogy ez valami más lesz... Tud a Samsung valamit, az biztos... Próbálgattam tegnap egy ügyféllel (tegnap 10 óra óta az üzletekben is forgalmazzuk, majdnem minden üzlet kapott készletet - a kevéske lemaradó is néhány napon belül), aki csak egy advance-ért jött be; szépen felkonferáltam, hogy mivel is áll szemben, szinte a dobozból még ki se vettem, de már reszkető kézzel nyúlt hozzá, magától félve, hogy megveszi. Amikor meg kinyitottam már éreztem, h. sokkos állapotba került Működni fog az új Samu-teló pszichológia az biztos...
Az meg, h. túlárazott, az szerintem nem feltétlen igaz (Nézőpont kérdése, s nem abból kell kiindulni, h. egy "telefonért ennyit adni..."). Nézzük meg, h. milyen telókkal vetélkedik a felső kategóriában: Lumia 920, vagy egy Xperia Z - Igen, azok sokkal csúnyábban túlárazottak, de ez szerintem, ahhoz képest, amit tud jó vétel, de X időn belül fog még ennek azért lentebb menni az ára.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #27664 üzenetére
a samsung maradjon a tv gyártásnál,ahoz talán értenek
-
Soulfly842
addikt
Végletekig alma-fanatic kolléga meg is jegyezte, amikor nézegettük, h. hűha, erre már szívesen lecserélné az iphone 5-ét...
(#27665) hokins,
Szerintem nézőpont kérdése, pl. lehet, ha százalékos vonatkozásban megnéznénk, h. az össz készülék darabszámhoz pl. mennyi megy vissza szervizbe, akkor toronymagasan a Samu nyerne (nem negatív, hanem pozitív stat-ban). Lehet nem szeretni pl. a touchwiz-es megoldásokat, de szerintem nagyon jók azért a samsungok - még ha már lassan olyan tábor-ellentábor bomlást is generál lassan a fogyasztói'tábor', mint az Almánál.
Gyári hibás Almát, LG-t, Nokiát pl. nem egyet, nem kettőt láttam, de Samut még egyet sem. Bár lehet, h. ez egy statisztikai véletlenszerűségen alapuló, egyéni szubjektív vélemény
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
L920 as 77 ezer volt mozaik S -el 1 év hűséggel.
Azért az egyáltalán nem volt túlárazva!
Igaz már észrevették a hibát
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
addikt
-
asddsa22
csendes tag
Hali
Go!Net S díjcsomagom van (?) és most néztem a telefonban, hogy a 30 megát többszörösen átléptem.
Jött is az sms hó elején ahogy szokott, hogy lejárt a 30 MB és belassítanak, ám nem történt semmi lassítás!
Ugyan úgy adja a sebessége. Viszont a My t-mobileba meg azt írja, hogy nincs semmilyen mobilinternet előfizetés aktiválva. Eco díjcsomag egyébként.Ez hogy működik? Remélem nem jön ki több 10ezres számla erről, bár engem sehogy sem tájékoztattak, hogy áttettek más csomagba vagy megszűnt volna.
Azt olvasom most, hogy akiknek ez volt, annak tovább él a csomag, de akkor miért nem szerepel a szolgáltatások közt és miért nem csökkent le a sebesség?Köszönöm a választ
-
St3ven
addikt
A havi számla terhére végzett Domino feltöltés után jár Kapcsolat Pont?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Nordik
őstag
Van egy Dominos Sim kártyám amit gyakorlatilag nem is használtam, talán egyszer lett vele telefonálva, soha nem töltöttem fel az egyenlegét. Az ilyen kártyáknak így mennyi az érvényességi ideje? Illetve mi történik ezután? Végleg lekerül a telefonszám és minden egyéb a nevemről aztán majd egyszer kiadják másnak?
-
Soulfly842
addikt
válasz Nordik #27678 üzenetére
Alapban egy dominó kártyának egy év a rendelkezésre állási ideje, ha ez alatt nem kerül feltöltésre, akkor a hívószám/a kártya felfüggesztésre kerül, de ezt követően van egy ún. hívószám lekötési idő, ami egy biztonsági időintervallum (90 nap), ami alatt egy feltöltéssel még újra lehet aktiválni a kártyát/a hívószámot. ezt követően (úgy rémlik fél évvel később) a hívószámok visszaforgatása bármikor megtörténhet, vagyis újra kiosztják az inaktivitás miatt deaktivált hívószámokat. Szükséges eljárás, hiszen a hívószámtartományok végesek...
(#27671) Vangelis
Az szép...
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
válasz Soulfly842 #27679 üzenetére
Köszönöm!
Akkor engem semmilyen felelősség nem terhel? Semmilyen problémám nem adódhat ebből, hogy gyakorlatilag nem is használtam ezt a kártyát? Idővel megszűnik és kész?
-
Vangelis
nagyúr
válasz Soulfly842 #27679 üzenetére
még nincs is javítva a 920-as ára.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
sst17
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég rendeltem webshopon keresztül, de várható szállítási határidőnek május 6.-át ír. Mennyire kell ezt komolyan venni, mert a honlapon ugye 1 munkanapról van szó? Eléggé sürgős lenne, hogy megjöjjön a telefon keddig.
Másik, hogy FUN aranytárskártyás előfizut rendeletem készülékkel (lumia 920), mennyi az esély arra, hogy kérnek előleget? (ugye ez társkártya, meg arany szintű ügyfél vagyok, valszeg ebbe a hónapban már platina, így bízom benne nem fognak)
Köszi
-
ha.ro
csendes tag
Miért került ki a kínálatból az Asus Padfone 2? Ki mit tud?
-
legenda
-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
Sony W610i készüléken mit és hogyan állítsak be, hogy működjön a TrackID zenefelismerő? Illetve nem is ez a lényeges, hanem az adatforgalom/internet beálltítása. Egyszerűen nem tud kapcsolódni. Valami internet profilt kellene hozzáadni (jelenlegi, működőt) amivel fel tud csatlakozni (GPRS/EDGE/3G??). Ezt hol és hogyan tudnám belőni a fentebb említette készüléken? Sima alap Domino kártyás csomag van mindenféle extra szolgáltatással, de a wapot/internetet ettől még be kéne tudni lőni.
-
legenda
amennyiben vissza is igazolják, úgy valóban annyiért kell adniuk.
sok webshop megteszi, hogy a megrendelés után csak egy e-mail érkezik a visszaigazolás helyett, mondván hibás az ár, a valós ár x ft, ilyenkor még megtehetik, szoktak is élni a lehetőséggel, de itt nem történt ilyen, sok embernek kiszállította a szolgáltató az elcseszett áron a készüléket.[ Szerkesztve ]
-
legenda
a hibázó t-s dolgozó esetlegesen tudna mesélni, hogy bár az lett volna...
az s3 lte már fut egy ideje a kínálatban, szépen le is akciózták az s4 közeledtével, sokat engedtek az árából, olcsóbb lett, mint a sima s3, utóbbi meg nem ellenfél az új típusnak.[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Köszi, intézkedek.
Az illető egyébként a Telekom munkatársaként mutatkozott be, azaz nem úgy, hogy a Telekomtól kapta a számomat, és x cég nevében árul biztosítást. Persze lehet lódított, ez esetben lehet megérné a körmükre nézni, mivel a stílusa eléggé rombolja a Telekom ügyfél felé mutatott képét. Alapból azzal indított, hogy az előfizetésemhez tartozik egy ilyen biztosítási védelem, csak nincs aktiválva, mert aki eladta annak idején nem tájékoztatott erről. Ha ez a szöveg kamu, akkor elég erősen rontja a hírneveteket az adott cég. (Egyáltalán a Telekom telefonál valaha is rejtett számról?)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- 2db Be Quiet! Silent Wings Pro4 140mm
- LG 39GS95UE - 39" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GAMER PC: i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 12GB GDDR6 - 512GB-4TB NVMe SSD -16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- SUPERMICRO MBD-X11SCL-F-O alaplap C242 LGA1151 4X DDR4 2666MHZ ECC UDIMM PCH 3X PCI-E
- HP t520 Flexible Thin Client (wifi is van benne)!
- Lenovo ThinkVision L2250p LCD Monitor (22")
- Gigabyte brix mini pc (gb-blce-4105c) intel 4 magos processzor, eladó
- RTX 3060 újszerű GIGABYTE GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen