Hirdetés
Hirdetés
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz kenny123 #27436 üzenetére
Nem. Ha ebben a hónapban nem mondod le, akkor erre a hónapra 9 napra fog kiszámlázódni (az aktiválás napjára is számlázódik). Tehát áprilisra a legrosszabb esetben is (1000/30)*9 = 300 Ft-ot fogsz fizetni. Ha előbb lemondod, még ennél is kevesebbet. Ehhez képest most kaptál 2GB-ot (Ikon 200 1GB + N&R 1GB), majd 26-án megint kapsz 2GB-ot (akkor újul meg), amit legkésőbb május 25-én éjfélig használhatsz el, feltéve hogy nem mondod le. Másként mondva elvált egymástól a számlázási és adatforgalmi ciklus, míg az előző a naptári hónaphoz igazodik, addig az utóbbi fordulónaptól fordulónap előtti éjfélig tart. (megjegyzés: ha lemondod, a díjcsomaghoz tartozó alapcsomagot ügyintéző tudja visszaaktiválni)
pietrasko
Nem, a fordulónap fixen hozzá van rendelve a hívószámhoz, tehát kenny123-nak mindig 26-án lesz, akkor is, ha lemondja az opciót és egyszer majd megint aktiválja. Sőt! Ha új típusú Ikon csomagja van (LTE képes), akkor a díjcsomaghoz tartozó alapcsomag is ezentúl mindig 26-án fog megújulni!kali
Épp ellenkezőleg.
Régen a RelaxNet-esek mindig hónap elsején rászabadultak a hálózatra, és nyomták ezerrel, aztán hónap végére lecsökkent a hálózati terhelés. Ezt az ingadozást próbálták kisimítani a fordulónappal, mert a kapacitást a maximumhoz igyekeztek igazítani. Gondolom sikerült, ha most a kis csomagokat is átterelik.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
kenny123
addikt
Na, így már világos azthiszem, köszi szépen. Bocs hogy sötét voltam.
yo
-
legenda
válasz Hege1234 #27451 üzenetére
a telefont írtad, hogy lte verziós, de megfelelő előfizetés/bővítés is kell hozzá, azt nem tudom, hogy milyen van neked.
1430; én régebben is aránylag egyenletesen mobilinterneteztem, persze annak függvényében, hogy mikor dolgoztam, utaztam...stb, bár voltak 5 és 3 gigás csomagjaim is a mobilos előfizetésen, nyomhattam volna rendesen, de sosem használtam ki...
arányát nézve, sokan maradtak még a régi - nagyobb - mobilinternetes csomagokban? gondolom nem...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
Itt most nem (csak) a hang díjcsomaghoz igényelhető RelaxNet-ekre gondoltam, hanem a mobilinternet díjcsomagokra is, tehát például a mai Net&Roll-okra is. De a fordulónap bevezetésekor még csak RelaxNet-ek voltak, és már akkor is volt jó pár tízezer ilyen előfizetés, mostanra meg még több. Nyilván vannak olyanok, akik szépen be tudják osztani a keretüket, de azt is vedd figyelembe, hogy ezeket a nagy csomagokat jellemzően nem telefonnal (úgy rémlik, Te azzal használtad) hanem inkább Stick-kel használják, így viszont könnyebb leforgalmazni.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
legenda
mobilról használtam, bár néha a mobilt a notira csatlakoztatva is, például nyaralás, vidékre utazás...stb, ezért is írtam úgy, hogy mobilos előfizetésen, bár igaz, sokan külön mobilinternetes előfizetést (is) használnak, de én a hang alapú előfizetéshez használt, régi nagyobb (3 -> 4 és 5 gigabyte és társaik) netes csomagokra gondoltam, hogy azt vélhetően nem sokan használják már, inkább a kombó csomagokra térhettek át...
nosztalgia; net 5gb - 5790 ft, ráadásul + 1000 ft, és korlátlanság... (hang alapú előfizetéshez is!)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
muveszur
addikt
válasz Soulfly842 #27445 üzenetére
Köszönöm!
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Tudnátok segíteni? Most vettem egy telefont és internetet is. Az internetet egy még hűségidős számra vettem, a telefont egy másik számra. Az a kérdésem, hogy milyen internetet is vettem. A havidíj ~2500 FT és 1GB adatforgalom. Hűségidő nincs az internetre, de papírt se kaptam róla. -
Varszegig
veterán
válasz Hege1234 #27439 üzenetére
Nem kell hozzá se flash, se böngésző. A műsorújság appból indítsd, és onnan a gyári videólejátszó fogja nyomni. Semmi flash nem kel ehhez.
By the way nem veszett össze senki senkivel, csak épp próbálják a flasht kiírtani a netes világból, mivel nagyon erőforrsáigényes. Az ios, wp után már a droid sem támogatja, de szerintem még 10 év múlva is lesznek oldalak, ahol flash fog futni.[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy egy régi számomat amit még ritkán használok, inaktív lett. Csak hívás fogadásra használtam, így valóban elmaradt az 1 éven belüli feltöltés.
Meddig tudom aktiváltatni és van ennek külön költsége,a feltöltésen kívül? -
törölt tag
Ha valakit érdekel,már Hódmezővásárhelyen is elérhető az LTE hálózat.
-
browsw
csendes tag
Hali.
Szeretnék a webshop-ból rendelni magamnak egy előfizetéses SIM kártyát 1 év hűségre EcoXS díjcsomaggal.
Soha még egyetlen szolgáltatónál nem volt előfizetésem.A kérdésem az lenne, hogy számíthatok e, hogy kérnek előleget is?
Vagy csak az a 762Ft-t kell majd fizetnem?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz polonic #27476 üzenetére
Nagy területen fekvő város, legfeljebb. Az én elgondolásom alapján is az a nagyváros, ahol sok ember él koncentráltan, nem az, ahol egy hektáros telkeken él egy-egy házaspár....
Viccet félretéve nekem úgy tűnik, hogy vagy a nagy sík területeken esnek neki előbb a hálózatépítésnek, vagy a nagy népsűrűséget használják ki.
(Eszembe nem jutna feltételezni, hogy bárki bármilyen tőkét szeretne kovácsolni az LTE hálózattal... )
Jó szerencsét!
-
Soulfly842
addikt
válasz browsw #27478 üzenetére
Nincs tétje és súlya.
Üzletben lehet hűség nélkül is kérni csak ennek az érelme erősen megkérdőjelezhető.
1, Hűség nélkül 5000 Ft a belépési díj.
2, Hűséggel 762 Ft, de abban az esetben, ha le akarod mondani a hűségidő alatt akkor is csak a belépési díj kedvezményt kell kifizetni (4238 Ft-os kötbér) -
browsw
csendes tag
válasz Soulfly842 #27479 üzenetére
Ha neten rendelem, kérnek előleget?
(nem volt még sehol előfizetésem, vitamaxról jönnék át ide, egyébként független S3-am van, készülék az nem kell.) -
St3ven
addikt
válasz Soulfly842 #27485 üzenetére
Inkább a többi T-s kollégát kérdezem. - Azaz nem őt, az új előfizetőt, akinek a hsz-re válaszoltam, hanem a többi topiclakót, pl. téged.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
addikt
-
St3ven
addikt
válasz Soulfly842 #27490 üzenetére
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Hege1234
addikt
hát nemvágom hogy mihh a fet van ezzel a mobiltv-vel
2hete még samsung galaxy s-em volt ott működött igaz azon még a legelső gingerbread volt
de ahogy átraktam a kártyámat a note2-be már nemnem lehet hogy azóta nálunk nem lehet fogni ? (vasmegye)
-
Soulfly842
addikt
válasz polonic #27476 üzenetére
Neked igaz 920-as van? Mi a véleményed a sávszélességről, mennyire pörög szépen LTE-n, s mennyire HSPA+-on? Mennyi szokott lenni a gyakorlati sebesség? Csak mert úgy néz ki, hogy az ölembe pottyan egy 820 és kicsit félek tőle... Lehet maradok az üthető-verhető, ketrec nélküli droidámnál.. (OT-995)
Helyi hálózaton keresztül a win phoneokkal megoldható már, h. fájlokat közvetlenül kezeljem, másoljam, használjam?
Sok mindent már a Zune nélkül is lehet kezelni az új win 8-as telóknál, igaz? Mennyire működik ez a gyakorlatban? Mennyire kell még mindent konvertálgatni, hogy fusson rajtuk egy film, egy zene? Van-e erre megfelelő lejátszó?Ha ezek megbuknak lehet itt fog porosodni a polcon, mert asszonypajtás sem engedné kezéből az S Advance-ét...
-
St3ven
addikt
válasz Soulfly842 #27494 üzenetére
Privátban megy a postacímem, ha nagyon nem tudtok mit kezdeni vele.
Nálunk is van polc, ide is jó lenne porfogónak.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz Soulfly842 #27494 üzenetére
Az LTE szerintem elég jó. Ilyen sebességet még mobilos hálózattól nem láttam.
Ilyen a sebesség:Úgy, hogy mozaik xs-em van 1gigás lte opcióval.
HSPA hálózaton a max sebesség 10/5 volt. Általában 5/2 szokott lenni. De volt már azért ennél alacsonyabb is. De telefonos használatra teljesen jó volt még akkor is.
Igen, 920-am van.
WP8-hoz már nem kell zune. Egy sima meghajtóként látszik, ha rá van dugva pc-re.
Itt van leírva a speckóknál, hogy milyen fájlformátumokat támogat a készülék. Ha ezektől eltérő fájlokat akarsz lejátszani, azt konvertálni kell. -
BroCreSt
aktív tag
Ennek az egész LTE mókának akkor lenne értelme, ha lenne korlátlan net csomag is, nem csak a belassítós csomagok.
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen